Produse de la THYMUSKIN® in oferta Vegis.ro (17 produse)

THYMUSKIN®, produs in Germania, este eficient impotriva caderii parului de peste 30 de ani, devenind unul dintre liderii mondiali in tratamentul pentru caderea parului si pentru regenerarea noilor fire de par.

Eficienta dovedita clinic in toate tipurile si nivelurile de cadere, inclusiv alopecia ereditara (androgenica), alopecia difuza si alopecia areata, alopecia dupa chimioterapie, afectiuni ale tiroidei sau alte boli si tratamente

Recomandat pentru barbati si femei, fara efecte secundare, chiar la utilizare pe termen lung.

Cele mai bune rezultate se obtin prin aplicarea combinata a THYMUSKIN Sampon si THYMUSKIN Ser cu rol anticadere si de regenerare a parului.

Contine ingredientul inovator patentat GKL-02. Acesta este responsabil in primul rand pentru revitalizarea si regenerarea parului, precum si pentru sustinerea cresterii a noilor fire de par. Hidratarea si ingrijirea firului se realizeaza prin extracte naturale, asa cum sunt cofeina, vitamina E si urzica. Formula este completata de pantenol si proteine vegetale.

Fiecare dintre cele 3 linii de produse THYMUSKIN (CLASSIC, MED, FORTE) este solutia anticadere perfect adaptata pentru fiecare tip si etapa de pierdere a parului, precum si alegerea ideala pentru activarea unei noi cresteri. Avand concentratii diferite de ingredient activ GKL-02, produsele Thymuskin raspund chiar si cerintelor crescute, cum sunt in caderea moderata sau caderea masiva.

In concluzie, sistemul dermatologic THYMUSKIN Ser si Sampon intervine si te ajuta atunci cand ai nevoie de:

  • tratamentul impotriva caderii parului de cauze fiziologice (nu patologice),
  • solutia pentru regenerarea parului - dovedit eficient pentru reactivarea cresterii si regenerarea a noi fire de par. Este important ca foliculii pilosi sa nu fie complet atrofiati (pierderea parului de cel mult 3 ani),
  • ingrijirea parului deteriorat sau subtiat si rar, pentru intarirea si restructurarea firelor afectate de vopsire, expunere la factori chimici sau termici.

Produse de la THYMUSKIN® in oferta Vegis.ro - Alege produsul preferat

THYMUSKIN®, Crema Intima Sclero Discret 50ml, Vegis.ro
THYMUSKIN®, Sampon Contra Caderii Masive a Parului 200ml, Vegis.ro
THYMUSKIN®, Gel Restructurant pentru Par 100ml, Vegis.ro

Produse de la THYMUSKIN® in oferta Vegis.ro (17 produse)

Produse Naturale & Organice de la THYMUSKIN®