Ulei de Migdale Dulci 100ml SOLARIS

5,00 | 5 comentarii

  • Producator:
  • Greutate: 100ml
  • TVA Inclus
  • Cod: SOL21367

20,90 lei
Castigi 2 puncte de fidelitate. detalii

In stoc furnizor

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
20,90 lei / bucata × 3 =
Economisesti 6,27 lei
62,70 lei
56,43 lei
b-22373
b-22441

Ulei de Migdale Dulci 100ml de la SOLARIS - Detalii produs

Valori nutritionale
  • Per 100g
  • Energie (kj/kcal) 3701/884
  • Grasimi 100g
  • din care acizi grasi saturati 8.2g
  • din care acizi grasi mononesaturati 69.9g
  • din care acizi grasi polinesaturati 17.4g
  • Carbohidrati 0g
  • din care zaharuri 0g
  • Proteine 0g
  • Sare 0g

Ulei obtinut prin presarea la rece a migdalelor dulci. Dupa presare uleiul este decantat si apoi filtrat printr-un filtru de bumbac natural, asigurand astfel o calitate superioara a uleiului obtinut.

Uleiul de migdale contine grasimi bune in proportie de 62% omega 9, 29% omega 6 si 9% acizi saturati.

Uleiul de migdale este recomandat pentru uz intern datorita continutului bogat in vitamina E. El este folosit insa cu precadere in ingrijirea tenului si a parului, datorita proprietatilor sale excelente emoliente si hidratante.

Contine fitosteroli (in special beta-sitosterol) ce au un rol important in mentinerea colesterolului la un nivel optim si antioxidanti (tocoferoli, carotenoide).

In ceea ce priveste administrarea interna (in special consumul de ulei in alimentatie), dar si administrarea externa de ulei de migdale dulci, beneficiile asupra sanatatii pot fi urmatoarele:

  • confera sanatate inimii – uleiul de migdale contine un procent de pana la 70% de grasimi mononesaturate, care au un efect benefic, de crestere a „colesterolului bun” (HDL). HDL este o lipoproteina care preia colesterolul din artere si il transporta la nivelul ficatului, unde este descompus si apoi este eliminat din organism. Cercetarile au evidentiat ca nivelurile sanatoase de colesterol HDL pot preveni afectiunile cardiace. De asemenea, atat migdalele, cat si uleiul de migdale contribuie la scaderea „colesterolului rau” (LDL) si a colesterolului total, doi factori de risc pentru aparitia afectiunilor cardiovasculare.
  • sursa de antioxidanti – uleiul de migdale este o sursa importanta de vitamina E, o vitamina liposolubila cu proprietati antioxidante. Antioxidantii protejeaza celulele de efectul nociv al radicalilor liberi. Prezenta intr-un numar mare a acestor radicali liberi poate conduce la stresul oxidativ si la deteriorarea celulara, care sunt asociate cu o multime de afectiuni cronice, inclusiv cancer sau afectiuni cardiace. Unele studii au aratat ca un aport marit de vitamina E poate scadea riscul aparitiei afectiunilor cardiace, a degenerescentei maculare asociate cu inaintarea in varsta, precum si cu declinul cognitiv in cazul varstnicilor.
  • benefic pentru controlul glicemiei – includerea uleiului de migdale in alimentatie te poate ajuta sa mentii nivelul glicemiei la parametrii buni. Datorita continutului bogat in grasimi mono si polinesaturate, uleiul de migdale este benefic in caz de diabet. in plus, a fost evidentiat faptul ca inlocuirea carbohidratilor cu grasimi nesaturate are ca efect o scadere a nivelului de zahar din sange si o imbunatatire a rezistentei la insulina, precum si a nivelului hemoglobinei glicozilate (HbA1c), un marker important pentru controlul glicemiei pe termen lung. Conform unui studiu, participantii care au consumat la micul dejun ulei de migdale au avut un nivel mai scazut al glicemiei, atat dupa masa, cat si pe tot parcursul zilei, comparat cu participantii care nu au consumat ulei de migdale.
  • te poate ajuta sa pierzi kilogramele in plus nedorite – o dieta bogata in grasimi sanatoase (mono si polinesaturate), combinata cu o dieta scazuta in calorii si carbohidrati, te poate ajuta sa slabesti. Includerea migdalelor, cat si a uleiului de migdale in alimentatie te poate ajuta sa elimini grasimea excesiva din corp. Pe acest efect se bazeaza si dieta ketogenica care isi propune sa recalibreze metabolismul, invatand-l sa arda toate grasimile ingerate si sa foloseasca drept combustibil principal si sa transforme in energie lipidele, si nu glucidele.
  • hidrateaza si ingrijeste pielea si parul – uleiul de migdale este un ingredient popular in ritualurile cosmetice naturale. Este un tip de ulei bland, hidratant, care se absoarbe usor, benefic atat pentru piele, cat si pentru par. Datorita proprietatilor sale emoliente, uleiul de migdale previne deshidratarea de la nivelul pielii, parului si scalpului. Datorita principiilor emoliente, uleiul de migdale este indicat indeosebi persoanelor cu pielea uscata sau sensibila. Studiile au evidentiat faptul ca aceasta actiune hidratanta se datoreaza in special acidului gras Omega 6 care contribuie la reducerea pierderii de apa de la nivelul epidermului si la retentia umiditatii. De asemenea, datorita continutului bogat in vitamina E, uleiul de migdale poate proteja pielea de arsuri solare si poate preveni imbatranirea prematura. Contribuie la eliminarea si stoparea extinderii vergeturilor, precum si a senzatiilor de mancarime sau roseata. Uleiul de migdale poate fi folosit si pentru indepartarea naturala a machiajului, cat si ca ulei pentru masaj.
  • benefic pentru sanatatea creierului si a sistemului nervos – in special prin continutul de acizii grasi si de vitamina E care mentin buna functionare a sistemului nervos si pot imbunatati chiar unele functii cognitive si capacitati intelectuale.

100% din ingrediente naturale

Ingrediente: migdale crude

Mod de utilizare

Uleiul de migdale dulci este un ulei asemanator ca si proprietati, cu uleiul de masline, pe care il poti integra usor intr-o alimentatie sanatoasa. il poti folosi in diverse preparate culinare carora le confera o aroma subtila, delicata, de migdale.

Desi are un punct de ardere mediu spre ridicat (216°C), nu este indicat sa il folositi la temperaturi mari (de exemplu, pentru prajit), ci este mai potrivit pentru a fi adaugat la diverse dressing-uri, marinade, sosuri, pentru sotat sau in produsele ce necesita coacere (de exemplu, in compozitia unor produse de patiserie).

Poti adauga ulei de migdale ca atare in salate, la diverse mancaruri sau peste legumele coapte. Recomandam in special adaugarea uleiului la final, dupa ce ai oprit focul. in acest mod, folosirea uleiului de migdale imbunatateste gustul mancarurilor, iar uleiul isi pastreaza toti nutrientii, fara a suferi alterari.

Uleiul de migdale este folosit de secole atat in scop medical, cat si cosmetic, fiind un ulei usor, bogat in vitamine liposolubile si acizi grasi, tocoferoli, zinc si acid folic. Este un ulei potrivit pentru toate tipurile de ten (in special pentru tenul mai sensibil), dar si pentru parul uscat.

Iti recomandam in continuare cateva modalitati prin care poti folosi uleiul de migdale in ritualul tau de infrumusetare:

  • ulei de migdale dulci pentru ten – uleiul de migdale are o formula apropiata de cea a sebumului produs in mod natural de piele. Din acest motiv, poti folosi ulei de migdale pentru a hidrata si revigora tenul, pentru a mentine elasticitatea zonelor uscate si pentru a atenua ridurile. Poti folosi uleiul de migdale ca o crema pentru fata, il poti adauga in compozitia mastilor faciale sau poti apela cu incredere la acesta in cazul in care iti doresti un demachiant 100% natural. Uleiul de migdale este recomandat in special pentru tenul uscat, tenul sensibil, pentru ameliorarea eruptiilor cutanate, a iritatiilor sau a inflamatiilor.
  • ulei de migdale pentru ingrijirea buzelor – utilizat ca atare sau in compozitia unor balsamuri pentru ingrijirea buzelor.
  • ulei de migdale dulci pentru corp – poti folosi uleiul de migdale ca lotiune pentru corp, pe care il poti aplica dupa baie sau dus, pe pielea umeda, pentru hidratarea pielii. O alta varianta presupune sa amesteci uleiul cu putina crema sau lotiune si sa-l aplici pe piele. De asemenea, poti recurge la uleiul de migdale ca ulei de masaj, in care poti adauga putine picaturi de ulei esential si pe care il poti masa pe piele pentru hidratarea acesteia si pentru detensionarea musculara.
  • ulei de migdale dulci pentru par – uleiul de migdale poate fi tratamentul ideal pentru scalpul uscat si firele de par uscate. Maseaza cu ulei de migdale scalpul si firele de par (pe intreaga lungime sau doar pe varfuri) inainte de spalarea parului. De asemenea, poti adauga ulei de migdale in mastile de par, in cazul in care iti doresti o masca eficienta pentru par uscat.
  • ulei de migdale dulci pentru burtica gravidelor – poti obtine cu ajutorul uleiului de migdale un unguent natural cu care iti poti unge burtica zilnic, dupa duş, pentru a preveni vergeturile care apar in timpul sarcinii.

In sinteza, uleiul de migdale dulci folosit in administrare externa, ca aplicatie cosmetica, iti poate aduce urmatoarele beneficii pentru par si piele:

  • asigura lipidele necesare bunei functionari a stratului hidrolipidic al pielii – hidrateaza, hraneste, regenereaza pielea.
  • hidrateaza pielea din jurul ochilor si atenueaza cearcanele
  • previne imbatranirea pielii, mentine elasticitatea pielii
  • emolient si catifelant – confera finete si un aspect catifelat pielii. Elimina crapaturile, uscaciunea pielii. Poate fi folosit inclusiv pe maini, coate, genunchi sau calcaie.
  • calmant – reduce si atenueaza iritatiile, mancarimile, inflamatiile. in unele practici chinezesti antice, cat si in cele ayurvedice, uleiul de migdale a fost folosit pentru a trata unele afectiuni ale pielii, precum eczemele si psoriazisul.
  • protejeaza pielea de efectele nocive ale razelor UV si o calmeaza dupa expunerea la soare
  • previne si diminueaza ridurile si vergeturile
  • hidrateaza buzele
  • intareste firele de par si confera stralucire – uleiul de migdale dulci poate in acelasi timp sa confere rezistenta parului tau (datorita continutului bogat in vitamina B7), dar si sa il hidrateze, datorita proprietatii sale emoliente, oferindu-i in final un aspect matasos.
  • hraneste scalpul – datorita proprietatilor antibacteriene si fungicide, poate contribui la eliminarea matretii. Fiind usor absorbit in piele, uleiul de migdale dulci hidrateaza scalpul si curata foliculii de par.

Produsul contine migdale. Unitatea ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan, telina. 

Mod de depozitare: a se pastra la loc uscat si racoros.

Tara de origine: SUA

Recomandari: sistem circulator | antioxidant | sistem nervos

Ulei de Migdale Dulci 100ml de la SOLARIS - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Opiniile clientilor despre produs (5 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Ulei de Migdale Dulci 100ml de la SOLARIS

Rating general: 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Marian

Scor: 5/5 | acum 4 luni
Achizitie verificata

Pro: Produse naturale, cumpărați cu încredere!

Raluca

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Sunt foarte multumita de produs, l-am folosit si in timpul sarcinii pentru a-mi da pe burtica si nu am avut nici macar o vergetura. Este foarte bun! Recomand!

Angi

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: exceptional pt ten

mariana

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: intalnirea cu aceste produse minunate si acest site-oameni frumosi, recomand

Alina

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Sper sa fie in regula.

Ulei de Migdale Dulci 100ml SOLARIS face parte din categoria Uleiuri Naturale din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.