Cupru Coloidal Copper Life (25ppm) 480ml PURE ALCHEMY


  • Producator:
  • Ambalaj: sticla
  • Greutate: 480ml
  • TVA Inclus
  • Cod: PAL24

35,00 lei
Castigi 4 puncte de fidelitate. detalii

In stoc furnizor

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441

Cupru Coloidal Copper Life (25ppm) 480ml de la PURE ALCHEMY - Detalii produs

Copper Life este un produs 100% natural, continand particule ultrafine de cupru cu puritate de peste 99,99%, in apa distilata.

In mod asemanator cu aurul si argintul coloidal in stare cristalina, cuprul coloidal manifesta o culoare specifica, galben rosiatica, care devine brun roscata la concentratii ridicate.

Culoarea specifica este o dovada a concentratiei de 25ppm.

Ea poate fi observata in momentul in care se toarna putin cupru coloidal in dopul flaconului, si pune in evidenta concentratia reala a produsului.

100% natural, fara aditivi sau conservanti

Rolul fiziologic al cuprului in organism

- Intervine in metabolismul calciului si al fosforului. Participa la formarea oaselor.

- Intervine in procesul de crestere.

- Intervine in absorbtia si in metabolismul fierului, avand un rol important in sinteza hemoglobinei si in formarea globulelor rosii; are deci o actiune antianemica.

- Are rol in sinteza proteinelor si a prostaglandinelor.

- Contribuie la absorbtia vitaminei C (permitand lupta impotriva infectiilor); in asociere cu vitamina C, cuprul ajuta fierul sa se fixeze in globulele rosii si in muschi si favorizeaza maturizarea oaselor, prevenind demineralizarea prin actiunea asupra colagenului pe care il contin acestea.

- Regleaza functiile hipofizei, ale tiroidei si gonadelor si stimuleaza supra­renalele.

- Diminueaza factorul natriuretic, care este hormonul hipo­tensiv secretat de inima.

- Favorizeaza secretia de enzime pancreatice, ajutand la absorbtia intestinala a grasimilor si a zaharurilor.

- Stimuleaza sinteza tecii de mielina a nervilor, participand la unele conversii de aminoacizi si la sinteza fosfolipidelor.

- Este un tonic nervos. Carenta de cupru poate predispune la boli ca dementa si maladia Alzheimer.

- Intareste sistemul imunitar. Actioneaza asupra timusului, a ganglionilor limfatici si a splinei (carenta de cupru incetineste raspunsul limfocitelor impotriva germenilor, mai ales in splina).

- Este un agent antiviral si antibacterian. Are actiune directa asupra focarului infectios. Actiunea bactericida de contact este mult mai mare decat a altor elemente minerale (1 mg de cupru poate distruge 5 mg de bacili Coli sau de stafilococi aurii).

- Are rol in metabolismul lipidic; scade colesterolul.

- Cuprul, asociat cu zincul, echilibreaza reactiile de oxidoreducere, favorizand actiunea seleniului si a fierului.

- Cuprul intervine in sinteza: superoxidismutazei (care are rol de prevenire a leziunilor tisulare produse de radicalii liberi), ceruloplasminei (proteina care permite transportul cuprului si utilizarea fierului), citocromoxidazei (are rol in etapa terminala a oxidarilor celulare); deficitul de citocromoxidaza determina alterarea sau chiar moartea celulei; citocromoxidaza, asociata cu fierul, permite incorporarea fortei vitale in moleculele de ATP, care sunt depozite de energie.

- Contribuie la sinteza transaminazei (are rol in metabolismul aminoacizilor), a lizinoxidazei (influenteaza elasticitatea peretilor arteriali, a tendoanelor si a ligamentelor prin faptul ca favorizeaza reticularea elastinei si a colagenului).

- Pigmenteaza si protejeaza pielea si parul (favorizeaza formarea melaninei).

- Previne accidentele vasculare si anevrismele.

- Asigura buna functionare a articulatiilor.

- Are rol in acuitatea perceptiilor gustative (permite perceperea savorii alimentelor).

- Previne sterilitatea.

- Stimuleaza anabolismul.

- Stimuleaza formarea sucului gastric.

- Stimuleaza secretia de hormoni tiroidieri (tiroxina, triiodotironina).

Cuprul coloidal poate fi utilizat pentru a remedia o serie de tulburari cauzate de carenta de cupru (o carenta in special energetica si informationala):

- afectiuni dermatologice (cuperoza, dermita seboreica, ulceratii la nivelul pielii)

- anemie, anevrisnie si disectii de artere, anorexie

- aritmii, artrita, asimilarea defectuoasa a fierului, astenie

- demineralizare osoasa, depigmentarea parului

- dificultati de acomodare a respiratiei la efort, edem

- emfizem pulmonar, hipercolesterolemie

- fracturi osoase, fragmentari ale structurilor elastice

- imunitate scazuta, insuficienta venoasa (varice)

- osteoporoza, paloare, tulburari cardiovasculare (in general)

- tulburari de elasticitate a tesuturilor (in special ale arterelor); determina slabiri ale peretilor vasculari, care se pot solda cu ruperea lor

- tulburari tiroidiene, tulburari trofice, tromboza, vitiligo, tetanie, hipotensiune arteriala, spasmofilie, cianoza

- hipoclorhidrie, colici intestinale, constipatie, staza venoasa

- ciroza hepatica, litiaza biliara, litiaza urica, dureri vezicale

- crampe musculare, distrofie osoasa, artroza, guta, alopecie

- apatie, stare generala de inhibitie (psihica), torpoare, anxietate

- manifestari schizofrenice, dispepsie, perturbari ale absorbtiei intestinale

- distonii, tulburari de crestere, diaree cronica cu pierdere in greutate

- rahitism, osteomalacie paralizia membrelor

- fenomene de degenerescenta la nivelul sistemului nervos.

Compozitie: apa distilata ultrapura, cupru 99.99%, 25ppm

Mod de utilizare:

Se utilizeaza cate 1 lingura, de 1-3 ori zilnic. Acestea sunt cantitati reduse, care vor avea efecte homeostatice, tonice, pe plan energetic, emotional, mental, mai ales daca produsul este mentinut un timp (cateva minute) in cavitatea bucala. 

Se pot utiliza cantitati mai ridicate, in special in cazul in care exista anumite probleme la nivelul articulatiilor, oaselor (inclusiv fracturi), sau infectii bacteriene, virale sau fungice.

Fiind un produs nontoxic, cantitatile ridicate nu reprezinta in general o problema. Cu toate acestea, este bine si firesc ca fiecare sa isi stabileasca o doza optima, prin teste succesive.

O alta posibilitate de utilizare este prin diluare in apa plata a cantitatii dorite pentru o zi, si consumul gradat al apei respective.

In cazul copiilor, cantitatile precizate se vor reduce proportional pe baza greutatii corporale (fata de cea a unui adult).

Astfel:

- copii sub 5 ani: 1 lingurita/zi.

- copii 5-10 ani: 1-2lingurite/zi.

- copii si adolescenti, 10-18 ani: 2-4 lingurite/zi.

- adulti: 1-2linguri/zi.

- adulti in convalescenta, batrani: 1-3 linguri zilnic.

Precautii:

Acest produs nu prezinta in mod normal efecte adverse. Totusi, in cazul in care exista o asemenea suspiciune, se poate testa compatibilitatea produsului pe o portiune sensibila a pielii.

Atentie! In cazul in care sunteti alergic la cupru, sau suferiti de o maladie de asimilare a cuprului (Wilson, hematocromatoza), nu ar trebui sa utilizati acest produs.

Informatii suplimentare:

Datorita suprafetei specifice mari, mineralele Alchemy ele sunt foarte active si eficiente, rezultatele utilizarii lor aparand foarte repede.

Ee sunt produse cu apa distilata ultrapura (conductivitatea mai mica decat 0,1 microSiemens/cm), si structurata polimodal (fizic si energetic).

Structurarea polimodala a apei (fizica si energetica), multiplica eficienta energetica si informationala acestor minerale. Structurarea fizica se realizeaza prin miscari de tip vortex, iar cea energetica este realizata prin campuri electromagnetice pe frecvente biologic active, binefacatoare.

Produsele nu interactioneaza cu nici o medicatie cunoscuta. Pastrarea se realizeaza, de preferinta, intr-un loc ferit de razele directe ale soarelui, unele dintre minerale fiind fotosensibile (argintul). Desi produsul nu este sensibil la unde electromagnetice de intensitati uzuale, baza de dispersie este apa, mediu care este sensibil informational, si de aceea este bine a se pastra la o anumita distanta de sursele de unde electromagnetice. Cu toate acestea, ele nu vor fi afectate ca structura fizica de astfel de surse de radiatii electromagnetice obisnuite (TV, radio, telefon, laptop).

Nu necesita refrigerare dupa deschidere. Pentru utilizare, se poate utiliza dopul flaconului, capacul dozator, sau o lingurita/lingura. Este de preferat sa nu se bea direct din flacon, datorita potentialei contaminari cu saliva. Lingurita, lingura sau recipientul utilizat poate fi din aproape orice material: plastic (alimentar), sticla, ceramica, inox, metale argintate sau aurite, sau chiar cupru (lustruit). Lucrarile dentare metalice nu vor fi afectate si nu vor afecta calitatea cuprului coloidal. Contactul pentru timp scurt (minute sau ore) cu materialele mentionate nu va afecta in nici un fel calitatea cuprului coloidal.

Mentinerea pentru timp indelungat a cuprului coloidal in flacoane din material plastic, mai ales la temperaturi ridicate (peste 30 grade C) poate afecta suspensia coloidala, dar nu prin destabilizarea acesteia, ci prin scurgerea de plastifianti in produs, fenomen care se petrece la orice produs ambalat in mase plastice, intr-o masura mai mica sau mai mare.

Fabricat in Romania

Recomandari: antiinflamator | sistem osos si articulatii | afectiuni urinare | stres | migrene | sistem muscular | sistem nervos | prostata | gripa si raceala | sistem respirator | imunitate | depresie si anxietate | Antiviral

Cupru Coloidal Copper Life (25ppm) 480ml de la PURE ALCHEMY - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Cupru Coloidal Copper Life (25ppm) 480ml PURE ALCHEMY face parte din categoria Suplimente Lichide din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.