Activ Aloe Forte 500ml Good Days Therapy, BIOPOL

5,00 | 8 comentarii

  • Producator:
  • Greutate: 500 ml
  • TVA Inclus
  • Cod: GDT02

46,66 lei

56,90 lei

Castigi 5 puncte de fidelitate. detalii

In stoc

-
buc
+

Promotie valabila pana la 31.12.2024 in limita stocului disponibil. Vezi toate promotiile.


Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox

Categorii asociate: Suplimente Lichide
b-22373
b-22441
Economisesti 26,89 lei
122,51 lei 149,40 lei

Activ Aloe Forte 500ml Good Days Therapy, de la BIOPOL - Detalii produs

Prezentare generala

Aloe vera apartine Fam. Liliaceae, din care mai fac parte Ceapa sau Usturoiul. Dintre cele peste 400 tipuri de Aloe, cea mai eficienta  este considerata  Aloe barbadensis sau Aloe vera.

Secretul efectelor benefice ale Aloei consta in compozitia sa unica, alcatuita din apa in proportie de 99,5%, restul de 0,5% continand peste 200 de compusi activi, printre care: enzime (oxidaza, catalaza, amilaza, bradichinaza, celulaza, lipaza, alinaza, fosfataza alcalina s.a.); vitamine (vitaminele C, E, A, B1, B2, B6, colina, provitamina A sau beta-caroten); minerale si oligoelemente (calciu, potasiu, magneziu, fier, zinc, mangan s.a.); mono si polizaharide (glucoza, manoza, galactoza, arabinoza, aldopentoza, acemannan s.a.); aminoacizi esentiali si neesentiali; lignina; steroli (sitosterol, campesterol, lupeol); acizi (acid succinic si acid salicilic); antrachinone (aloina, barbaloina s.a.).

Componentele bioactive de baza1-4 ale  Aloei  sunt considerate  polizaharidele (mannan, glucomannan si pectine, cel mai important fiind mannan acetilat beta-(1, 4) sau acemannan). Ele contribuie la o functionare normala a sistemului imunitar, la  protejarea sporita a celulelor fata de stresul oxidativ si la tonifierea sistemului digestiv, influentand, in acelasi timp, si activitatea biologica a celorlalti compusi si largind astfel paleta de posibile efecte benefice asupra sanatatii. 

Prezentare ACTIValoe®

Polizaharidele sunt considerate printre cele mai puternice imunomodulatoare de origine vegetala si, de asemenea, reprezinta cea mai instabila substanta in materia finala in cadrul prelucrarii speciei Aloe vera. Daca materia finala contine o cantitate mare de polizaharide, este garantat si continutul celorlalti compusi activi.

ACTIValoe® FORTE este un gel de Aloe vera de cea mai inalta calitate, intrucat garanteaza un continut standardizat de minim 10% polizaharide (eficiente din punct de vedere biologic) in fiecare cutie, fiind astfel unic pe piata. Daca luam in considerare faptul ca planta proaspata de Aloe vera contine in medie pana la 15% polizaharide, garantia a minim 10% polizaharide reprezinta o siguranta a bioeficientei acestui produs.

ACTIValoe® FORTE este un lichid limpede, nu foarte dens, deoarece densitatea gelului  este data de structura fizica a celulelor din care se formeaza  si, in plus, gelul nu este aditivat artificial cu agenti de ingrosare.

Dupa ani de cercetare si dezvoltare, Aloecorp Inc. si-a perfectionat metodele de recoltare si procesare astfel incat garanteaza mentinerea unei parti importante a materiei prime de Aloe vera cu o masa moleculara concreta la sfarsitul procesului de productie. Oamenii de stiinta sunt de acord ca, in general, cea mai mare parte a proprietatilor bioactive ale Aloei depind de prezenta polizaharidelor cu o masa moleculara medie si mare. Dintre acestea, polizaharidele cu o masa moleculara de cca 50-200 kDa sunt cele mai eficiente din punctul de vedere al actiunii imunomodulatoare asupra organismului uman. Prin metoda patentata MAP (Modified Aloe Polysaccharide), Aloecorp Inc. a reusit sa tripleze ponderea polizaharidelor cu masa 50 – 200 kDa in extractul  ACTIValoe®  fata de ponderea lor in planta proaspata de Aloe vera:  30,13% fata de 10,20%, crescand astfel semnificativ eficienta sa bioactiva.

Metoda Qmatrix®  (folosita exclusiv de Aloecorp Inc.)

Qmatrix® este o metoda ultramoderna  de procesare a Aloe vera. Productia extractului ACTIValoe® prin metoda brevetata Qmatrix® se desfasoara prin eliminarea atenta a apei din gelul obtinut din frunzele proaspete de Aloe vera, rezultatul fiind o pulbere in concentratie de 200:1, ceea ce inseamna ca 1 gr. de extract ACTIValoe® corespunde cu 200 gr. de gel proaspat de Aloe vera.  

Aloe vera procesata prin metoda Qmatrix® include urmatoarele:

  • Metoda brevetata de prelucrare a frunzelor din Aloe vera.
  • Metoda brevetata de pastrare in extractul ACTIValoe® a polizaharidelor imunomodulatoare din planta proaspata. 
  • Procedurile de prelucrare pe mai multe nivele cu sistemul Rapid High-Throughput Processes (RHTP).
  • Procedura brevetata de uscare rapida la temperatura scazuta (Low Temperature Short Time), prin care se retin in extractul ACTIValoe® componentele nutritive si functionale ale Aloei care sunt sensibile la caldura.

Rezultatele remarcabile ale metodei Qmatrix® pot fi regasite in calitatea unica a produselor din Aloe vera  ale companiei  Aloecorp Inc. Datorita acestui fapt a aparut denumirea de ACTIValoe® -  Aloe vera activa biologic.

Efecte:

  • ajuta la sustinerea sistemului imunitar;
  • contribuie la sanatatea celulelor si la protectia lor de stresul oxidativ;
  • participa la detoxifierea  organismului;
  • ajuta  la reglarea tranzitului si la mentinerea peristaltismului intestinal normal;
  • sustine buna functionare a digestiei;
  • ajuta la buna functionare a ficatului si pancreasului;
  • ajuta la revigorarea si tonifierea organismului;
  • ajuta la normalizarea greutatii corporale. 

Actiuni:  Se recomanda administrarea preparatului  ACTIValoe®  FORTE  ca adjuvant in:

  • oboseala;
  • cure si diete de detoxifiere;
  • mentinerea unui metabolism sanatos;
  • tranzit intestinal defectuos;
  • mentinerea concentratiilor normale de glucoza in singe;
  • detoxifierea si protectia ficatului;
  • mentinerea unui pH normal la nivelul stomacului;
  • usurarea digestiei;  
  • convalescenta, ca bautura reconfortanta. 

Ingrediente: apa purificata, Qmatrix® ACTIValoe®, acid citric (antioxidant, conservant) 0,11%, benzoat de sodiu*(conservant) 0,1% si  sorbat de potasiu (conservant) 0,1%.

Informatii nutritionale:

Ingredient activ: Qmatrix® ACTIValoe®

Cantitate/50ml: 250 mg / % DZR*

(concentratie 200:1)

Mod de utilizare: Pentru sustinerea sistemului digestiv sau in perioade de convalescenta se amesteca 25 ml  ACTIValoe® FORTE cu aprox. 100 ml de apa rece.  In celelalte cazuri, se amesteca 15 - 20 ml ACTIValoe®  FORTE cu aceeasi cantitate de apa. Bautura proaspat pregatita se consuma o data sau de doua ori pe zi cu cel putin ½ ora inainte de masa. Se recomanda maxim 50 ml de ACTIValoe® FORTE pe zi.  Pentru copiii intre 3-12 ani se recomanda maxim 15 ml pe zi.

 Se recomanda sa se alterneze cure de 3 luni cu pauze de 1 luna intre cure.

Contraindicatii: Nu se administreaza la copii cu varsta de pana la 3 ani, la femei insarcinate sau care alapteaza, precum si celor care au intoleranta individuala la Aloe vera.   

A se administra cu prudenta in: inflamatii intestinale acute - boala Crohn, colite ulcerative; ileus, abdomen chirurgical acut, dureri abdominale de etiologie necunoscuta.

Producator: BioPol GN S.R.O., Praga, Cehia, divizie a Pharma United Inc., Toronto, Canada.

Recomandari: detoxifiere

Activ Aloe Forte 500ml Good Days Therapy, de la BIOPOL - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Imagini de la clienti
Opiniile clientilor despre produs (8 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Activ Aloe Forte 500ml Good Days Therapy, de la BIOPOL

Rating general: 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Pâslaru Monica

Scor: 5/5 | acum 1 saptamana
Achizitie verificata

Pro: Ok

Chiser

Scor: 5/5 | acum 7 luni
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

Ioana

Scor: 5/5 | acum 8 luni
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun. M-a ajutat sa merg la baie

Dinu

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Folosesc des acest produs care mă ajută să am peristaltismul intestinal sănătos, imunitate bună și stare de bine.

Elena (Bragadiru)

Scor: 5/5 | acum 3 ani

Pro: Eficace în reglarea tranzitului și reducerea balonări.

Nicoleta

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: foarte bună

Tanase

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata
Beres (Boiu)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Recomand,ne-a ajutat mult in sindromul de colon iritabil.

Activ Aloe Forte 500ml Good Days Therapy, BIOPOL face parte din categoria Suplimente Lichide din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.