Colon Help Probiotic Forte 240gr ZENYTH PHARMA

4,56 | 9 comentarii

  • Producator:
  • Greutate: 240g
  • TVA Inclus
  • Cod: ZEN2987

74,50 lei
Castigi 7 puncte de fidelitate. detalii

In stoc furnizor

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441

Colon Help Probiotic Forte 240gr de la ZENYTH PHARMA - Detalii produs

ColonHelp Probiotic Forte este un supliment alimentar 100% natural, o versiune de ColonHelp destinată echilibrării florei intestinale. Pe lângă fibre de in și psyllium, în ColonHelp Probiotic Forte au fost adăugate inulină pentru efectul prebiotic și un complex probiotic.

Beneficiile fibrelor prebiotice, dublate de acțiunea probioticelor

  • Protejarea şi refacerea florei intestinale.
  • Menţinerea bunei funcţionări a sistemului imunitar.
  • Eliminarea toxinelor și resturilor alimentare de pe pereții colonului și ai tubului digestiv.
  • Reglarea tranzitului intestinal şi normalizarea frecvenţei scaunelor.
  • Îmbunătățirea digestiei şi reducerea balonărilor.
  • Reducerea intoleranţei la lactoză.
  • Stimularea absorbției optime a mineralelor.

Prebioticele, cea mai bună hrană pentru flora de fermentație

Pentru stimularea imunităţii se pune problema refacerii echilibrului florei intestinale. Dacă flora de fermentaţie se găseşte într-o cantitate uşor scăzută, este suficient să o hrănim corect pentru a se înmulţi şi a-şi reocupa poziţia. Aici intervin prebioticele din ColonHelp Probiotic Forte: fibrele de in și psyllium, inulina!

Probiotice pentru funcționarea optimă a sistemului imunitar

Dacă flora de fermentaţie este intens decimată, nu este suficient să hrănim flora rămasă. Pentru ca numărul bacteriilor intestinale să crească suficient de repede trebuie să introducem bacterii de fermentaţie din exterior. Cum se face acest lucru? Prin consumul de probiotice.
ColonHelp Probiotic Forte conține 3 miliarde CFU (unități formatoare de colonii probiotice)/8 g produs.
Important! Bacteriile probiotice din produs au viabilitate și biodisponibilitate crescute, asigurate prin microîncapsularea într-o matrice specială, 100% naturală, dublu strat, unul proteic-polipeptidic rezistent la pH-ul acid al stomacului și unul polizaharidic, care conferă stabilitate și protecția împotriva umezelii și căldurii.

Ingrediente 100% naturale, pentru detoxifiere și echilibrarea florei intestinale

ColonHelp Probiotic Forte este un produs 100% natural, pe bază de fibre din semințe de in, tărâţe de psyllium, inulină, mentă, anason, chimen, fenicul, argilă şi cinci culturi probiotice, care acţionează sinergic pentru refacerea florei intestinale, reglarea tranzitului intestinal, detoxifierea organismului.

Nu conţine conservanți, coloranți, alți aditivi chimici sau organisme modificate genetic!

Semințe de in (Linum usitatissimum)

Unul dintre cele mai apreciate remedii naturale de mii de ani, semințele de in sunt foarte bogate în fibre, care prin efectul prebiotic ajută la menținerea echilibrului florei intestinale. Pe măsură ce flora intestinală se reface, procesele digestive se îmbunătățesc – dispar balonările, tranzitul se normalizează.

Tărâțe de psyllium (Plantago ovata)

Cea mai bună sursă de fibre solubile, psylliumul stimulează dezvoltarea florei bacteriene benefice din colon. În același timp, fibrele de psyllium au un rol esențial în detoxifierea organismului, reglarea tranzitului și a altor probleme gastrointestinale asociate inflamării și iritării mucoasei intestinale.

Inulină din rădăcină de cicoare (Cichorium intybus)

Inulina deține secretul florei intestinale echilibrate. De departe cel mai cunoscut și utilizat prebiotic, inulina este esențială în orice cură de refacere a florei intestinale și îmbunătățire a digestiei. Inulina nu este digerată de enzimele care digeră în mod normal amidonul. Pentru că trece prin stomac şi duoden fără a fi digerată, inulina poate fi utilizată de către bacteriile intestinale pentru a se înmulți. Deoarece în timpul digestiei, inulina nu este descompusă în monozaharide, nu creşte glicemia şi poate fi utilă și persoanelor cu diabet.

Mentă (Mentha piperita)

Menta este apreciată în medicina tradițională drept cel mai eficient și rapid remediu împotriva diareei. Menta îmbunătățește digestia, are un efect relaxant asupra musculaturii intestinale. Menta acționează sinergic cu celelalte ingrediente din ColonHelp Probiotic Forte și contribuie la reducerea balonărilor și a senzației de disconfort abdominal.

Anason (Pimpinella anisum)

Anasonul este un foarte eficient tonic digestiv, precum și antibacterian și antiseptic general. Semințele de anason stimulează peristaltismul intestinal şi secreţiile digestive (salivară, gastrică, intestinală, pancreatică), are rol carminativ (ușurează evacuarea gazelor intestinale) și antispasmodic. Este indicat de asemenea în cazul digestiilor lente, colicilor abdominale

Chimen (Carum carvi)

Semințe cu puteri miraculoase, care ni se descoperă continuu de mii de ani, chimenul acționează cu precădere în probleme digestive: indigestii, balonări, toxiinfecții alimentare, colite. Efectul antispastic asupra musculaturii digestive și de calmare a crampelor abdominale face din semințele de chimen un ingredient important în compoziția ColonHelp Probiotic Forte.

Fenicul (Foeniculum vulgare)

Foarte bogate în uleiuri volatile și în substanțe active cu efect carminativ, antispastic și antiinflamator, semințele de fenicul incluse în compoziția ColonHelp Probiotic Forte contribuie la îmbunătățirea digestiei, reducerea balonărilor și a disconfortului abdominal provocat de acestea. Efectul antiinflamator asupra peretelui intestinal este foarte important pentru buna funcționare a proceselor biochimice din intestin.

Argilă

Remediu foarte apreciat încă din Antichitate, argila are efect antibacterian și antiseptic asupra tubului digestiv, stimulează procesele de detoxifiere intestinală și hepatică. De asemenea, fiind bazică, argila contribuie la reglarea pH-ului din organism.

Culturi probiotice (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus bulgaricus)

Știai că flora intestinală are nevoie de aproximativ 6 luni pentru a se reface după un tratament de o săptămână cu antibiotice? Probioticele o pot ajuta să se refacă mult mai rapid.

Sănătatea colonului și echilibrul florei intestinale sunt direct legate de dezvoltarea lactobacteriilor (probioticelor), numite astfel deoarece se hrănesc cu lactoză (zahărul din lapte). În ColonHelp Probiotic Forte se găsesc 5 culturi de bacterii probiotice, cu biodisponibilitate ridicată. Probioticele refac flora intestinală, îmbunătățesc digestia, participă la sinteza vitaminelor și ajută la menținerea funcționării sistemului imunitar.

Ingrediente: semințe de in, tărâțe de psyllium, inulină 20%(din rădăcină de cicoare), frunze de mentă, fructe de anason, fructe de chimen, fructe de fenicul, argilă de uz alimentar , culturi probiotice (0,75%): Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus bulgaricus.
20% INULINĂ!!! ColonHelp Probiotic Forte conține 20% inulină, extrasă din rădăcină de cicoare. Inulina este o fibră solubilă cu efect prebiotic, care constituie un suport excelent pentru înmulțirea probioticelor în colon.

Mod de administrare:

ColonHelp Probiotic Forte se administrează în cure de detoxifiere şi refacere a florei intestinale de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an.  Incepeti cura cu o lingurita dozatoare pe zi, apoi cresteti treptat consumul pana la doza optima tolerata. ColonHelp Probiotic Forte se administrează înainte sau după masă, amestecat cu 200 ml de lactate fermentate (iaurt, sana, lapte bătut) pentru efecte maxime, iar în lipsa acestora cu apă, suc de fructe sau legume.

În medicațiile cronice se recomandă consumul ColonHelp Probiotic Forte la două ore după administrarea medicamentelor.
ColonHelp Probiotic Forte poate fi consumat pe termen lung ca supliment de fibre în alimentație (4-8 g) pe zi.

IMPORTANT! La scurt timp după administrare consumați obligatoriu 400 ml apă. Pe parcursul curei, consumul de apă/lichide trebuie să fie de 1,5-2 litri/zi. Produsul poate fi consumat și seara, cu condiția să aveți grijă să beți suficientă apă. Fibrele consumate fără o cantitate suficientă de lichide pot produce constipație.

Doze uzuale:

Copii peste 12 ani şi adulţi: 1-2 lingurițe dozatoare pe zi (8-16 g/zi).
Doza maximă: 3 lingurițe pe zi (24 g).

Informații nutriționale

Conținut nutrițional Per porție de servire (8 g) Per 100 g produs
Calorii 28,2 kcal 353 kcal
Lipide totale 1,60 g 20,60 g
Proteine 1,10 g 13,50 g
Glucide totale, din care: 4,30 g 53,70 g
- Fibre totale, din care: 4,00 g 50,40 g
  * Fibre solubile 2,00 g 24,80 g
  * Fibre insolubile 2,00 g 25,60 g

Precauții/contraindicații: pentru copii sub 12 ani, femei gravide sau care alăptează, persoane cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente , persoane cu diabet zaharat aflate in tratament se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

ColonHelp Probiotic Forte este un supliment alimentar.

Fabricat in Romania

Recomandari: sistem digestiv | detoxifiere

Colon Help Probiotic Forte 240gr de la ZENYTH PHARMA - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Imagini de la clienti
Opiniile clientilor despre produs (9 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Colon Help Probiotic Forte 240gr de la ZENYTH PHARMA

Rating general: 4.56
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Georgeta

Scor: 2/5 | acum 4 luni
Achizitie verificata

Pro: Nu am simtit nici o ameliorarea?!

Alina

Scor: 5/5 | acum 8 luni
Achizitie verificata

Pro: Un produs natural, cu efecte.minunate asupra colonului si a sistemului iminitar!

Otilia

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Exceptional

andrea

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: bun, trebuie multa apa la consum

Batcu

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Ok

Elena (Marea Britanie )

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs de 10 stele plus! In sfarsit am un tranzit intestinal normal. Recomand.

popa

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: il folosesc de multa vreme si este excelent

Cristina

Scor: 4/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Benefic

Razvan (Blaj)

Scor: 5/5 | acum 4 ani

Pro: Pacat ca oamenii nu cunosc indeajuns de bine beneficiile acestui produs care este ColonHelp, in toate variantele lui. Este un produs absolut miraculos. Recomand!

Colon Help Probiotic Forte 240gr ZENYTH PHARMA face parte din categoria Fibre din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.