Pachet Celadrin Extract Forte 60cps + Colafast Colagen Rapid 30cps Good Days Therapy, BIOPOL

5,00 | 7 comentarii

  • Producator:
  • Prezentare: 60cps+30cps
  • TVA Inclus
  • Cod: VEGP250

83,56 lei

101,90 lei

Castigi 8 puncte de fidelitate. detalii

In stoc

-
buc
+

Promotie valabila pana la 31.12.2024 in limita stocului disponibil. Vezi toate promotiile.


Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441
Economisesti 36,68 lei
167,12 lei 203,80 lei

Pachet Celadrin Extract Forte 60cps + Colafast Colagen Rapid 30cps Good Days Therapy, de la BIOPOL - Detalii produs

Pachetul contine: 

1 x Celadrin Extract Forte 60cps

1 x Colafast Colagen Rapid 30cps Cadou


Celadrin Extract Forte 60cps

Celadrin™ este un preparat 100% natural, protejat de brevet, respectat si apreciat atat in Romania, cat si la nivel mondial. Drept dovada, Celadrin™ este partenerul Federatiei Internationale de Medicina Sportiva, federatie afiliata la Comitetul Olimpic International.
Suntem onorati sa le fim alaturi!

Contine o formula brevetata, cercetata stiintific pe parcursul a 15 ani.

Contribuie la reducerea disconfortului articular, muscular si la nivelul coloanei vertebrale.

Ajuta la formarea normala a lichidului sinovial si a colagenului.

Eficienta demonstrata clinic. Celadrin™ are studii clinice publicate in reviste medicale prestigioase, precum The Journal of Rheumatology – revista de referinta in domeniul reumatologiei la nivel mondial sau Journal of Strength and Conditioning Research.

Luat conform modului de utilizare din prospect, nu are reactii adverse sau efecte secundare. Nu afecteaza inima, ficatul, stomacul; permis diabeticilor, cardiacilor, persoanelor care iau anticoagulante etc.

Fabricat respectand standardele GMP (Good Manufacturing Practices) – garantia calitatii.

*Fata de formula anterioara, Celadrin™ Extract Forte are acum o formula optimizata a substantei active.

Celadrin™ Extract Forte este un preparat revolutionar, brevetat, 100% vegetal, imbogatit cu vitamina C. Contine o formula unica de acizi grasi nesaturati din uleiuri cetilate, care sunt stiintific prelucrati si rearanjati intr-o matrice special conceputa pentru un efect optim asupra mobilitatii si confortului articular. Extractele vegetale care intra in compozitia sa sunt obtinute din: ulei de nucsoara, ulei din nuca de cocos, ulei de masline, ulei din sambure de palmier, ulei de palmier si alte uleiuri vegetale nesaturate.

Creat conform unei metodologii stiintifice brevetate in SUA, Celadrin™ a fost conceput astfel incat sa contribuie eficient la:

  • o mai buna mobilitate si functionarea normala a aparatului locomotor;
  • producerea unei cantitati normale de lichid sinovial in articulatii si mentinerea integritatii membranei celulare (sinoviale) pentru lubrifierea permanenta a cartilajului articular;
  • protectia articulatiilor impotriva atacurilor substantelor de natura enzimatica sau non-enzimatica generatoare, in unele cazuri, de stari inflamatorii si de disconfort articular.

Celadrin™ Extract Forte genereaza efecte mai rapide, se absoarbe eficient din tractul digestiv si patrunde usor in celulele tesuturilor-tinta din articulatii. Un tesut-tinta este, de exemplu, articulatia umflata a genunchiului sau a soldului, un ligament lezat sau un muschi afectat. Functioneaza pe baza unui principiu unic si complet diferit fata de preparatele cu continut de sulfat de glucozamina si condroitina, iar efectul sau poate fi vizibil in decurs de cateva zile sau saptamani de la inceperea administrarii.Celadrin™ Extract Forte este recomandat tuturor categoriilor de varsta (de peste 3 ani), precum si sportivilor de performanta sau amatori.

In urma studiilor clinice realizate cu Celadrin™ atat sub forma de capsule, cat si sub forma de crema, s-au constatat urmatoarele efecte: reducerea durerilor articulare, imbunatatirea unghiului de flexie, scaderea inflamatiei, inhibarea actiunii citokinelor inflamatorii (TNF-a, IL-8, MCP-1), imbunatatirea functionalitatii articulatiilor, imbunatatirea calitatii vietii.

Efecte:

  • contribuie la protectia si mobilitatea articulatiilor, a coloanei vertebrale si a muschilor;
  • ajuta la reducerea disconfortului articular, muscular sau la nivelul coloanei vertebrale;
  • contribuie la normalizarea amplitudinii articulare;
  • ajuta la formarea normala a lichidului sinovial din articulatii pentru lubrifierea permanenta a cartilajului articular;
  • ajuta la stabilizarea si mentinerea integritatii membranei celulare, in general, si a membranei sinoviale, in special;
  • contribuie la protectia articulatiilor impotriva atacurilor substantelor de natura enzimatica sau non-enzimatica generatoare, in unele cazuri, de stari inflamatorii;
  • datorita mentinerii functionalitatii membranei celulare, se obtine o absorbtie mai buna a sulfatului de glucozamina din sursele naturale, astfel Celadrin™ Extract Forte contribuie suplimentar la mentinerea functionalitatii normale a cartilajului articular;
  • Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor.

 Pentru efecte sporite asupra mobilitatii si flexibilitatii articulatiilor, coloanei vertebrale si a muschilor sau in cazuri deosebite, va recomandam 2 solutii avansate:

Celadrin™ Extract Forte + RoboFlex™, mai ales in cazul coloanei vertebrale, al spatelui si al muschilor de la acest nivel.

Celadrin™ Extract Forte + CartiMix™ Forte, mai ales in cazul articulatiilor (de ex. genunchi, sold, umar etc.) si al muschilor de la acest nivel.

Actiuni, ca adjuvant:

  • ajutor pentru protectia articulatiilor, a coloanei vertebrale si a muschilor;
  • benefic in cazuri de disconfort articular, muscular sau la nivelul coloanei vertebrale;
  • pentru mentinerea integritatii si functionalitatii membranei celulare (sinoviale);
  • in cazuri de biosinteza insuficienta a lichidului sinovial;
  • pentru formarea normala a colagenului care ajuta la functionarea  corespunzatoare a sistemului osos si a ligamentelor;
  • in cazuri de suprasolicitare sau uzura a aparatului locomotor rezultate in urma inaintarii in varsta, a muncilor grele, practicarii sporturilor etc;
  • in perioada de recuperare dupa accidente si leziuni ale aparatului locomotor.

Ingrediente: Celadrin™ 100% vegetal (brevet SUA, formula unica, bazata pe extracte 100% vegetale din uleiuri cetilate) 500mg, maltodextrina, guma arabica (emulsifiant), capsula (hidroxipropilmetilceluloza, oxid de titan), vitamina C (ascorbat de sodiu) 45mg, stearat de magneziu si dioxid de siliciu (agenti antiaglomeranti). 

Mod de administrare: Intern, o capsula dimineata si o capsula seara, in timpul mesei. In situatii deosebite sau daca se doreste o ameliorare mai rapida, se poate mari doza la 3 capsule pe zi (mai ales pentru articulatia genunchiului) sau la 4 capsule pe zi (mai ales pentru articulatia soldului).

Durata de utilizare: Durata minima este de 3 luni, cate 2 capsule pe zi, fara pauza. Pentru a avea efectul maxim scontat, se recomanda urmatoarea schema: 3 luni cate 2 capsule pe zi, apoi 3 luni cate 1 capsula pe zi. La terminarea celor 6 luni, se poate relua aceeasi schema sau se poate lua zilnic cate 1 sau 2 capsule, in functie de starea aparatului locomotor. Acest mod de utilizare contribuie la o mai buna protectie a articulatiilor zi de zi.

Contraindicatii: Nu se administreaza copiilor cu varsta de pana la 3 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor cu intoleranta individuala la oricare dintre componentele preparatului. Administrat conform modului de utilizare din prospect, acest preparat natural nu are reactii adverse sau efecte secundare.

Produs in Cehia


Colafast Colagen Rapid 30cps 

Tripla putere a colagenului si absorbtie ridicata pentru articulatii, tendoane si ligamente!

ColaFast® Colagen Rapid contine o formula naturala unica in Romania ce a fost creata si dezvoltata in laboratoarele Partners Canada si care combina 3 tipuri de colagen:

Colagen Cartidyss® - formula brevetata extrasa din cartilajul de pisica de mare (sursa marina rara de calitate superioara cu absorbtie specifica la nivelul cartilajului articular)

Colagen Collyss® - formula brevetata extrasa din peste marin (sursa marina de calitate superioara cu absorbtie specifica la nivelul tendoanelor si ligamentelor)

Colagen nativ tip II

Formula este imbogatita cu vitamina C care ajuta la o absorbtie ridicata a celor 3 tipuri de colagen.

Pe masura inaintarii in varsta, scade sinteza de colagen, rezistenta cartilajului se deterioreaza si atunci e necesara o sursa de colagen de calitate superioara, cu grad de absorbtie ridicat. Sa nu uitam ca baza sanatatii noastre consta atat in ceea ce consumam, cat si, in egala masura, in ceea ceea ce absorbim si asimilam. In cazul suplimentelor alimentare, absorbtia este esentiala pentru eficienta lor terapeutica.

Avantajele unice si protejate de brevete ale ColaFast® Colagen Rapid:

  • Contine 2 formule brevetate de colagen marin - Collyss® si Cartidyss®. Brevetul ofera siguranta si incredere in calitatea, functionalitatea si eficienta unui produs.
  • Collyss® si Cartidyss® au marimea particulelor de colagen de 2000, respectiv 3000 daltoni, ceea ce face ca absorbtia sa fie rapida si net superioara fata de colagenul animal obisnuit (marimea particulei de pana la 50.000-100.000 daltoni) sau chiar fata de alte forme de colagen marin obisnuit (marimea particulei este de pana la 10.000 daltoni).

Beneficiile ColaFast® Colagen Rapid:

  • Contribuie la sustinerea mobilitatii si flexibilitatii la nivelul articulatiilor, tendoanelor si ligamentelor avand si un efect antiinflamator;
  • Contribuie la reducerea disconfortului articular si muscular;
  • Ajuta la hranirea cartilajului articular si asigura rezistenta acestuia la compresie;
  • Recomandat pentru imbunatatirea functiilor articulatiilor deteriorate si intarirea tendoanelor si ligamentelor;
  • Este benefic in perioada de recuperare dupa accidente ale aparatului locomotor.

Ingrediente: agent de incarcare: amidon de porumb; capsula: gelatina, dioxid de titan; Colagen Cartidyss® (proteine de colagen tip II, formula brevetata extrasa din cartilaj de pisica de mare) 33,33mg; Colagen Collys® (proteine colagen de tip I, formula brevetata extrasa din peste marin ) 22,22mg; Vitamina C: acid ascorbic 20mg; emulsifiant: stearat de magneziu; colagen nativ tip II 0,5mg.

Mod de administrare: 1 capsula pe zi, in timpul sau dupa masa, cu o cantitate suficienta de lichid. In cazuri deosebite sau pentru persoanele supraponderale, se poate mari doza la 2 capsule pe zi.

Contraindicatii: Nu se administreaza copiilor cu varsta de pana la 3 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor cu intoleranta individuala la peste sau/si pisica de mare sau la oricare dintre componentele preparatului. Contine ingrediente de origine marina, posibil alergenice (peste si pisica de mare).

Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat.

Produs in Cehia

Recomandari: sistem muscular | sistem osos si articulatii

Pachet Celadrin Extract Forte 60cps + Colafast Colagen Rapid 30cps Good Days Therapy, de la BIOPOL - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Opiniile clientilor despre produs (7 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Pachet Celadrin Extract Forte 60cps + Colafast Colagen Rapid 30cps Good Days Therapy, de la BIOPOL

Rating general: 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Pauliș

Scor: 5/5 | acum 3 luni
Achizitie verificata

Pro: Foarte mulțumită de produs

Lup

Scor: 5/5 | acum 4 luni
Achizitie verificata

Pro: 5stele

CRISTESCU

Scor: 5/5 | acum 5 luni
Achizitie verificata

Pro: IL RECOMAND

gabriela.rusu

Scor: 5/5 | acum 5 luni
Achizitie verificata

Pro: eficient

Ion Saliu

Scor: 5/5 | acum 9 luni
Achizitie verificata

Pro: Celadrin este cel mai bun produs pentru încheieturi si mobilitate. Este 100% natural si într-adevăr ajuta mai ales pe vârstnici.

Cristiana

Scor: 5/5 | acum 10 luni
Achizitie verificata

Pro: O combinatie buna, le-am mai folosit.

Mihaela

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Eficiente!

Pachet Celadrin Extract Forte 60cps + Colafast Colagen Rapid 30cps Good Days Therapy, BIOPOL face parte din categoria Capsule, Comprimate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.