Pachet Promo PRO HERB 60cps + Zinc 15mg 90cpr Adams Vision EXCLUSIV


  • Producator:
  • Prezentare: 60cps+90cpr
  • TVA Inclus
  • Cod: VEGP0101

Produsul nu mai este momentan disponibil in oferta Vegis.ro
Activeaza Alerta Stoc si te vom informa imediat ce va reintra in stoc.

Iti recomandam alte produse similare din categoria Capsule, Comprimate

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.



Comanda si acest produs si beneficiezi de LIVRARE GRATUITA.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441

Pachet Promo PRO HERB 60cps + Zinc 15mg 90cpr Adams Vision de la EXCLUSIV - Detalii produs

Pachetul editie limitata contine:

1 x Proherb 60cps Adams Vision

1 x Zinc 15mg 90cpr Adams Vision

Proherb 60cps

ProHerb ofera o viata sexuala mai activa si are urmatoarele beneficii:

- Creste puterea de rezistenta si intensitatea orgasmelor
- Stimuleaza dorinta si performanta sexuala
- Erectii mult mai puternice si de lunga durata
- Întârzie ejacularea

ProHerb este o compozitie naturala pentru cresterea potentei sexuale si folosirea lui are ca rezultate: marirea dimensiunilor penisului, inbunatatirea performantelor sexuale si intarirea erectiilor. De asemenea combate cu succes problemele erectile cauzate de stres si mareste cantitatea de sperma ejaculata.

Folosind formula ProHerb veti obtine satisfactie si dorinta sexuala superioara, veti sesiza o crestere de energie si de placere în timpul actului sexual.

Formula unica ProHerb pentru barbati este un supliment nutritiv realizat din ingredienti naturali de origine vegetala, si contine mai toate plantele recunoscute pentru efectul lor de stimulente sexuale. Ceea ce este unic la formula ProHerb este faptul ca contine o varietate de plante cunoscute pentru efectul lor de îmbunatatire a performantelor sexuale în mod sigur si eficient. Aceasta formula este cea mai bine vânduta pe piata din Statele Unite.

Ingrediente:
Acest produs contine un numar mare de afrodisiace naturale care sunt cunoscute de multa vreme pentru efectul lor de a creste dorinta si performanta sexuala.


Niacina (vitamina B3) este o vitamina esentiala pentru organismul uman, si poate fi gasita in multe tipuri de alimente. Organismul uman foloseste Niacina in mai mult de 50 de reactii chimice. Are rolul de a dilata capilarele facilitand circulatia mai abundeta a sangelui spre periferii. Niacina este componentul vital al coenzimelor care furnizeaza energie celulelor corpului uman. Aceasta vitamina importanta este necesara si pentru sinteza hormonilor care raspund de excitarea sexuala.

Vitamina E protejeaza membranele celulelor corpului uman. Este cel mai puternic antioxidant, patrunde in membrana celulelor neutralizand radicalii liberi. Nu este distrus de procesele de antioxidare (ca vitamina C) si functioneaza in mod repetitiv. Vitamina E creaza o bariera impotriva impuritatilor din aer si protejeaza celulele de efecte distrugatoare. Este un antioxidant care poate ajuta la prevenirea cancerului, a problemelor de inima, a infarctului, reduce colesterolul si previne cheagurile de sange. Vitamina E creste imunitatea si incetineste procesul de inbatranire.

Hawthorn este bogat in bioflavonoide, care au efect de relaxare si de dilatare a vaselor sanguine, si este liderul remediilor pentru hipertensiune. Reduce efortul depus de inima pentru a mentine circulatia sanguina, si reduce stresul si presiunea sanguina asupra inimii. Substantele bioflavonoide fortifica vasele sanguine si maresc fluxul sanguin spre diferitele parti ale corpului.
Este un afrodisiac recunoscut pentru cresterea libidoului atat la barbati cat si la femei, si pentru imbunatatirea functiilor erectile la barbati. Cunoscut si ca Epimedium, planta a fost mentionata deja in carti medicinale chinezesti antice. In zilele noastre, Horny Goat are un loc important in Medicina Traditionala Chineza si incepe sa castige popularitate si in restul lumii. De asemenea este cunoscut ca avand efect de testosteron, de stimulare a inervatiei sensitive si de refacere a dorintei sexuale. A fost dovedit ca stimuleaza glandele supra-renale si declanseaza marirea secretiei hormonale. Cercetarile efectuate au demonstrat ca aceasta planta mareste substantial cantitatea de sperma ejaculata si densitatea ei.

Originar din Brazilia, Catuaba a fost folosit de a lungul istoriei medicinei naturiste drept un afrodisiac, actionand asupra sistemului nervos, fiind folosit cu succes impotriva impotentei sexuale, a nevrozitatii si a oboselii.

Saw Palmetto, descoperit de indienii Maya, numit de ei leacul iubirii, este utilizat in Statele Unite si in Europa pentru efectele terapeutice asupra prostatei si asupra tractului urinar. Este utilizat si pentru cresterea dorintei sexuale si pentru efectul stimulator in formarea tesuturilor organelor.

Contine zinc, potasiu, fier, o cantitate de calciu mai mare decat laptele, si cateva vitamine din complexul B si este cunoscuta ca remediu pentru cresterea fertilitatii. De asemenea are abilitatea de a spori masa musculara si forta.
Este absolut necesară pentru un proces normal de spermatogeneză. Ajută la o mai bună irigare cu sânge a organelor sexuale, influenţând astfel pozitiv soliditatea şi durata erecţiei.

Administrarea de L-arginină bărbaţilor infertili timp de 6-8 săptămâni a sporit semnificativ numărul de spermatozoizi şi mobilitatea lor la majoritatea pacienţilor, ceea ce a condus la graviditate la perechile infertile.
Supranumit arborele tineretii vesnice, este folosita de peste 5000 de ani in medicina naturista chineza. Este recunoscuta ca un tonic cerebral care imbunatateste functionarea memoriei, datorita efectelor pozitive asupra sistemului vascular la nivel cerebral. Imbunatateste circulatia sangelui si mareste cantitatea de oxigen care ajunge la inima, la creier si la penis. In plus, se comporta ca un anti-oxidant, adica are efecte de anti-imbatranire. La barbati mareste fluxul arterial catre tesuturile erectile fara a schimba presiunea stimuland functiile sexuale si puterea erectiei.

Cea mai cunoscuta planta medicinala din China, Panax Ginseng, sau radacina vietii, este folosita pentru efectele de revitalizare mentala si fizica. Aceste efecte anti-oboseala ajuta la refacerea energiei si la imbunatatirea starii de spirit. Ginseng combate pe toate planurile lipsa de vitalitate si da un plus de energie. Îmbunatateste functia glandelor endocrine si sexuale. Utilizata pentru a combate impotenta fara cauza medicala si ejacularea prematura prin normalizarea presiunii sanguine. Participând si la marirea performantelor atletice, Panax Ginseng intinereste si contribuie la longevitate. Stimuleaza de asemenea regenerarea celulelor nervoase.

Damiana, un afrodisiac foarte respectat inca din vremurile antice, a devenit in zilele noastre cel mai popular stimulent sexual in Mexic, atat pentru barbati cat si pentru femei. Initial era folosita de azteci, iar medicina moderna o foloseste pentru tratarea steriliatii, a impotentei si a disfunctionalitatilor sexuale.

Extractul de Tribulus Terrestris, originar din Europa de Est (Bulgaria), actioneaza direct asupra glandelor responsabile de secretia de testosteron si asupra metabolismului acestui hormon.

Piperul stimuleaza circulatia sanguina, find un tonifiant pentru inima, pentru vasele capilare si pentru celulele nervoase.

Ingrediente Cantitate VNR*%
Niacina 36.00 mg 225
Vitamina E 10.00 U.I. 83
Horny Goat (Epimedium sagittatum) 125.00 mg **
Maca (Lepidium meyenii) 100.00 mg **
Tribulus (Tribulus terrestris) 80.00 mg **
L-Arginină 75.00 mg **
Ginseng (Panax ginseng) 60.00 mg **
Paducel (Crataegus pinnatifida) 60.00 mg **
Palmier pitic (Serenoa repens) 40.00 mg **
Damiana (Turnera diffusa aphrodisiaca) 40.00 mg **
Catuaba (Erythroxylum catuaba) 40.00 mg **
Ovăz (Avena sativa) 15.00 mg **
Piper cayenne (Capsicum spp.) 10.00 mg **
Inozină 7.00 mg **
* (VNR) *Valori Nutritionale de referinta cf.Reg.nr. 1169/2011
** Valoarea Nutritionale de referinta nu este stabilita

Tara de origine: SUA

Administrare: 2 capsule pe zi (una dimineata si una seara)

A nu se depasi doza zilnica recomandata. A se pastra la loc racoros, ferit de lumina si umiditate. A nu se lasa la îndemana copiilor. A nu se utiliza dupa data de expirare înscrisa pe ambalaj. Informatiile si sfaturile legate de suplimentele alimentare nu au intentia de a diagnostica, trata sau vindeca nici o boala. Acest supliment nu înlocuieste un regim alimentar variat. Produs notificat la Ministerul Sanatatii prin Institutul de Bioresurse Alimentare (IBA).

Fara efecte adverse
Formula ProHerb este un supliment nutritiv din ingredienti naturali si nu a fost raportat nici un efect secundar ca urmare a folosirii acestuia. Daca aveti nelamuriri, sau probleme medicale, cereti sfatul sau consultati medicul de familie.


Zinc 15mg 90cpr Adams Vision

Descriere generala

Zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la metabolismul normal al carbohidraților, la funcția cognitivă normală, la sinteza normală de ADN și la menținerea fertilități și reproducerii normale. Zincul contribuie la metabolismul normal al macronutrienților, la metabolismul normal al acizilor grași, la sinteza normală a proteinelor și la menținerea sănătății sistemului osos.

De asemenea zincul contribuie la menținerea sănătății părului, la menținerea sănătății unghiilor și la menținerea sănătății pielii.

Pierderi in zinc se produc la prepararea termica a alimentelor, in bolile infectioase si in diferite traumatizari, in caz de boli ale ficatului, infarct, anemii, cancer, sarcina, menstruatii, intoxicatii cu plumb, in inflamari ale prostatei, tratamente cu antibiotice etc.

Carenta de zinc afecteaza cresterea si dezvoltarea sexuala, scade pofta de mancare accelereaza ritmul de imbatranire, duce la anemie, caderea parului si deformarea unghiilor, imbolnavirea ficatului, infectii repetate, scaderea sensibilitatii gustative si a celei olfactive, dificultati in cicatrizarea ranilor, diferite nevralgii, instalarea prostatitei, afectarea sistemului imunitar, impotenta sexuala, scaderea productiei de spermatozoizi si dereglari ale sistemului de reproducere.

Îndrumare
: A se consuma înainte de data marcată pe ambalaj. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.


Depozitare: A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină şi umiditate, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici!

Precauţii: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Consultaţi medicul înainte de a folosi acest produs în cazul în care sunteţi însărcinată sau dacă alăptaţi.

Compozitie
Ingrediente Cantitate DZR*%
Zinc 15.00 mg 150
* (DZR) Doza Zilnica Recomandata cf. Directivei 2008/100/EC
** Doza zilnica nu este stabilita
Alte ingrediente: Stearat de magneziu, dioxid de siliciu, sorbitrol, celuloză microcristalină, maltodextrină.

Administrare
Ca supliment alimentar, luati zilnic 1 tableta, dupa o masa principala.

Tara de origine: Marea Britanie

Recomandari: potenta | fertilitate

Pachet Promo PRO HERB 60cps + Zinc 15mg 90cpr Adams Vision de la EXCLUSIV - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Pachet Promo PRO HERB 60cps + Zinc 15mg 90cpr Adams Vision EXCLUSIV face parte din categoria Capsule, Comprimate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.