Skin Nails And Hair Formula 60tb (Formula pentru piele, unghii si par) + Magnesium (Magneziu) cu B6 100 tablete Pachet 1+1 SOLGAR

5,00 | 5 comentarii

  • Producator:
  • Prezentare: 60tb+100tb
  • TVA Inclus
  • Cod: SLG300121

Produsul nu mai este momentan disponibil in oferta Vegis.ro
Activeaza Alerta Stoc si te vom informa imediat ce va reintra in stoc.

Iti recomandam alte produse similare din categoria Capsule, Comprimate

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.



Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441

Skin Nails And Hair Formula 60tb (Formula pentru piele, unghii si par) + Magnesium (Magneziu) cu B6 100 tablete Pachet 1+1 de la SOLGAR - Detalii produs

Pachetul contine:

1 x Skin Nails And Hair Formula 60tb (Formula pentru piele, unghii si par)  Solgar

1 x Magnesium (Magneziu) cu B6 100 tablete Solgar


Skin Nails And Hair Formula 60tb (Formula pentru piele, unghii si par)  Solgar

Formulă avansată nutrițională creată pentru a contribui la sănătatea și frumusețea părului, pielii și unghiilor.
Asigură substanțe nutritive esențiale pentru biosinteza colagenului și a cheratinei, cum ar fi :

sulful organic (MSM), vitamina C, L-prolină, L-lizină, alge roșii corallioides, citrat, zinc și cupru. 
Ingrediente:
MSM (metilsulfonilmetan) 500 mg
- celuloza microcristalina (agent de ingrosare);
- dioxid de siliciu
- stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant);
pudra de alge rosii (Lithotamnium calcareum) 75mg;
acid l-ascorbic (vitamina C) 60mg (75% VNR); 
clorhidrat de l-lizina 25mg;
L-prolina 25mg;
zinc (citrat) 7.5 ing (75%VNR);
- guma de celuloza;
- hdroxipropilmetilceluloza;
- glicerina vegetala (agent de glazurare); 
1mg cupru (bisglicenat) (100%VNR).


MSM (metilsulfonilmetan) este o sursă de sulf dedicată, sulful fiind al patrulea mineral din componenţa organismului uman care îndeplineşte un rol esenţial în procesele de creştere şi regenerare. 
Cum ştim dacă organismul nostru are nevoie de el?
- acneea, artrita, părul despicat sau unghiile crăpate pot fi semne că este cazul să refacem nivelul de sulf din organism; 
- dacă există probleme gastrointestinale, disfunctii imunologice, accidentări musculare persistente sau inflamaţii repetate ale plămânilor;
- pierderea memoriei, iritaţiile, cicatricile sau vindecarea înceată a rănilor intră pe aceeaşi listă. 
Suplimentul de sulf este recomandat tuturor celor care suferă de artrită, sau degradări frecvente ale unghiilor și părului. 
MSM-ul este util şi pentru detoxificarea si energizarea organismului deoarece elimină micotoxinele cauzate de bacteriile de putrefacţie din colon şi alte toxine intrate in organism din mediul înconjurător.
Pudra de alge rosii (Lithotamnium calcareum), algă calcaroasă, asigură varietăţi nemaiîntâlnite de minerale şi oligoelemente: între 32 şi 70 de elemente chimice diferite, într-o singură plantă. 
Alga calcaroasă conţine:
Fier - este esenţial pentru oxigenarea celulară, susţine funcţiile creierului şi ne asigură energia. Un singur gram dintr-o asemenea algă de calitate superioară conţine aproximativ 20% din necesarul de fier pentru o zi.
Calciu - alcătuieşte structura de rezistenţă a corpului uman, asigurând în acelaşi timp transmiterea impulsurilor nervoase, reglarea glicemiei, a metabolismului pe ansamblu. Alga calcaroasă este constituită în proporţie de 32% din calciu.
Magneziu - este esenţial pentru somn, pentru menţinerea echilibrului psihic, pentru sănătatea oaselor şi a dinţilor.
Mangan - deşi prezent în mici cantităţi în organismul uman, la fel ca şi în această algă, el este vital pentru echilibrul hormonal, pentru funcţia de procreare, pentru asimilarea altor minerale.
Fosfor - este unul dintre elementele-cheie pentru sănătatea oaselor, a sistemului nervos, precum şi pentru metabolismul grăsimilor.
Seleniu - are un puternic efect antioxidant, apărându-ne de cancer, asigurând buna funcţionare a sistemului imunitar.
Totuşi, dincolo de fenomenalul său conţinut de minerale, cea mai interesantă şi totodată cea mai enigmatică parte a algei sunt substanţele organice pe care le conţine. Acestea sunt extrem de valoroase în terapie. 
De exemplu, pigmentul roşu care acoperă corpul algei, deşi este în cantităţi infime, îi asigură acesteia proprietăţi antitumorale, antioxidante şi imunostimulente.
Pudra de algă calcaroasă (Lithotamnium calcareum), în cantități special dozate, este folosită ca atare în tratamentele interne pentru: reumatism, menopauză şi osteoporoză, sarcină şi lactaţie, anemie, lipsă de calciu, performanţe intelectuale, cură de slăbire şi de detoxifiere, tratamentul cancerului de colon şi de rect, cancerului la sân și gastric. 

Acid stearic vegetal - este un produs vegetal ce se folosește în industria farmaceutică pentru prepararea de unturi vegetale, creșterea vâscozității și stabilității la emulsii.
Stearatul de magneziu, denumit și sare de magneziu, este o substanță albă, pudră care devine solidă la temperatura camerei. Nu este solubil în apă, și este în general considerat sigur pentru consumul uman. Acesta este folosit ca antiaderent în fabricarea tabletelor medicale, capsulelor și pudrelor.
Clorhidrat de l-lizina - este un aminoacid esențial pentru organism. Contribuie la prevenirea și tratamentul osteoporozei pentru că ajută organismul să absoarbă calciul; împreună cu vitamina C ajută la vindecarea arteriosclerozei și pot curăța vasele de colesterol; ajută în condiții medicale ce implică pierderea de proteine.
Lizina, aminoacid esențial pe care corpul nu îl poate produce singur, vă ajută să scăpați de erupțiile herpetice dureroase și inestetice.
L-Prolina este un aminoacid, unul dintre cei douazeci de aminoacizi codificati in ADN. Sunt aminoacizi esentiali, ceea ce inseamna ca acestea sunt componente care nu pot fi produse de organism si prin urmare, trebuie sa fie obtinute din dieta sau din suplimente alimentare. Este un precursor al colagenului, important in vindecarea ranilor, formarea cartilajelor, sprijinirea articulatiilor si a muschiilor, respectiv incetinirea procesului de imbatranire prin reducerea ridurilor, esential pentru o piele sanatoasa si crearea tesuturilor conjunctive. 
Hdroxipropilmetilceluloza - este un lubricant utilizat în industria farmaceutică pentru a face pilule mai ușor de înghițit.
Două (2) tablete asigură: 
- MSM (metilsulfonilmetan) 1000 mg;
- Alge roșii (pudră de L. corallioides) 150 mg; 
- Vitamina C (sub formă de acid L-ascorbic) 120 mg;
- L-lizină (sub formă de L-lizină HCl) 50 mg;
- L-prolină 50 mg Zinc (sub formă de citrat) 15 mg;
- Cupru (sub formă de bisglicinat) 2000 µg.

Ingrediente / comprimat filmat: MSM (metilsulfonilmetan) 500 mg; celuloză microcristalină (agent de îngroșare); dioxid de siliciu, acid stearic vegetal, stearat de magneziu vegetal (agenți antiaglomeranți); pudră de alge roșii (Lithothamnium calcareum) 75mg; acid L-ascorbic 60 mg (vitamina C) (75% VNR); clorhidrat de L-lizină 25mg, L-prolină 25 mg, Zinc (citrat) 7,5 mg (75% VNR), gumă de celuloză; hidroxipropilmetilceluloză, glicerină vegetală (agenți de glazurare); 1mg cupru (bisglicinat) (100% VNR). Nu conține zaharuri, sare, drojdie, grâu, soia, gluten sau lactoză, conservanți, arome sau coloranți artificiali. Produsul poate fi consumat de vegetarieni. Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic. 
Mod de administrare:
A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, două (2) tablete pe zi, preferabil în timpul mesei.
Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Contraindicatii: Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs. 
Ambalaj: 60 tablete
Producător: Solgar Inc., SUA


Magneziu cu vitamina B6 – Magnesium + B6 100 tabs.

Magneziu îmbogățit cu vitamina B6, ce susține funcțiile psihologice și nervoase normale și atenuează crampele. 
Este ideal pentru sindromul premenstrual, în caz de crampe, iritabilitate și migrene. 
Mod de administrare:

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, trei (3) tablete pe zi, preferabil în timpul mesei.

Trei (3) tablete asigură: 
Magneziu (sub formă de oxid) 400mg
Vitamina B6 (sub formă de piridoxină HCl) 25mg

Ingrediente: O (1) tabletă conține: agenți de îngroșare (fosfat dicalcic, celuloză microcristalină), magneziu (oxid), agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu vegetal, acid stearic vegetal), agent de glazurare (hidroxipropilmetilceluloză, glicerină vegetală), gumă de celuloză, vitamina Β6 (sub formă de piridoxină HCl), colorant natural (dioxid de titan). Nu conține zaharuri, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten sau lactoză, iar formula nu utilizează conservanți, arome sau coloranți artificiali. Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Contraindicatii: Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs. 

Ambalaj: 100 tablete

Producător: Solgar Inc., SUA

Recomandari: sistem nervos

Skin Nails And Hair Formula 60tb (Formula pentru piele, unghii si par) + Magnesium (Magneziu) cu B6 100 tablete Pachet 1+1 de la SOLGAR - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Opiniile clientilor despre produs (5 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Skin Nails And Hair Formula 60tb (Formula pentru piele, unghii si par) + Magnesium (Magneziu) cu B6 100 tablete Pachet 1+1 de la SOLGAR

Rating general: 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Pihureac

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Mulțumită!

flavius

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: ok

Samoila (Brasov)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Folosesc magneziu si B6 si ma simt foarte bine.Despre Skin Nails And Hair am început sa-l folosesc rezultatele vor apărea cu siguranța cam dupa trei luni.

Andrieschi (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

Stanculescu Georgeta (Sibiu)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Fffff.multumita de produse! Calitate maxima!

Skin Nails And Hair Formula 60tb (Formula pentru piele, unghii si par) + Magnesium (Magneziu) cu B6 100 tablete Pachet 1+1 SOLGAR face parte din categoria Capsule, Comprimate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.