Mindbalance Adrenall 30cps PHARMNET PLUS

5,00 | 1 comentarii


Produsul nu mai este activ in oferta Vegis.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Capsule, Comprimate

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.


b-1601

Descriere Mindbalance Adrenall 30cps de la PHARMNET PLUS

 Formulă sinergică, de extracte standardizate din plante adaptogene, cu efect de adaptare a reacției organismului la situații de stres intens.

Ingrediente active:

200mg Neuravena®, extract alcoolic 3,5:1 din plante tinere de Ovăz (Avena sativa), standardizat în ≥ 0,3% flavonoide (isovitexin); maltodextrină, dioxid de siliciu coloidal anhidru

95mg extract alcoolic 5:1 din fructe de Schizandra (Schisandra chinensis) , standardizat în 1.38% schisandrine; maltodextrină, dioxid de siliciu coloidal anhidru78mg extract hidroalcoolic 8:1 din rădăcină de Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus), standardizat în ≥ 0.8% eleuteroside; maltodextrină

60mg extract hidroalcoolic 2-5:1 din rădăcină de Rhodiola (Rhodiola rosea), standardizat în ≥ 3% rosavine; celuloză microcristalină

60mg extract apos 5:1 din frunze de Roiniță (Melissa officinalis), standardizat în ≥ 5% acid rozmarinic; maltodextrină, dioxid de siliciu coloidal anhidru

NEURAVENA®
este un extract unic, patentat, din plante tinere de ovăz verde sălbatic având o serie de studii clinice care demonstrează efectul acestuia asupra rezistenței la stres și a acuității mentale.
Acest extract acționează prin două mecanisme diferite, modulând sinteza unor enzime care acționează asupra sistemului nervos central (monoamin-oxidază și fosfodiesterază).

Schisandra chinensis – este una dintre cele mai importante plante adaptogene, cu efecte recunoscute în creșterea rezistenței organismului, reducerea anxietății și a nivelului de cortizol („hormonul stresului”).
 
Eleutherococcus senticosus (Ginseng-siberian) – este utilizată pentru creșterea capacității de muncă, a efectului anti-stres și a potențialului său demonstrat de întărire a sistemului imunitar.
Este recunoscută pentru efectul de îmbunătățire a cogniției în perioadele de stres psihic.

Rhodiola rosea – o plantă originară din peninsula scandinavică, cu efect neuro-protectiv și de încetinire a procesului de îmbătrânire.
Rhodiola este utilizată în mod tradițional pentru capacitatea sa de reducere a oboselii și epuizării în situații de stres prelungit.
 
Melissa oficinalis (Roiniță) – este o plantă binecunoscută pentru efectele sale de calmare.
S-a demonstrat că are efect de reducere a anxietății și că îmbunătățește funcțiile cognitive, mai ales în perioadele de stres intens.

Beneficii:
Optimizează nivelul de energie și îmbunătățește anduranța fizică și psihică.
Menține nivelul de performanță în perioadele de privare de somn.
Susține buna funcționare a glandelor supra-renale, principalele responsabile de secreția hormonilor de stres.
Intensifică adaptabilitatea naturală a organismului la stresori fizici, mentali și de mediu.
Susține homeostazia adaptivă – capacitatea naturală a organismului de a se adapta permanent la mediu astfel încât să-și obțină și să-și conserve starea de echilibru (homeostazia).

Combinația unică de extracte standardizate din plante adaptogene asigură efectul stabil și continuu pe durata administrării.

Mod de utilizare:
Câte 1-2 capsule de două ori pe zi, cu un pahar cu apă.
Acest produs are efecte optime atunci când este administrat începând cu minimum 10 zile înaintea unui eveniment sau a unei perioade previzibil stresante.

ADRENALL nu creează agitație și nu dă dependență!
Formulă din plante, compoziție 100% naturală!
Cutie cu 3 blistere a câte 10 capsule vegetale.

Tara de origine: Belgia 


Clasa plantelor adaptogene

Plante utilizate încă de acum 5,000 de ani în medicina tradițională.

Studiate în Rusia începând cu anul 1947 (farm. N.V. Lazarev) și aprofundate în peste 5,000 de studii clinice, cu peste 500,000 persoane implicate, de-a lungul a peste 40 de ani de o serie de cercetători printre care și Al. G. Panossian.

Adaptogen = o nouă clasă de bioreglatoare metabolice de origine naturală, care amplifică abilitatea organismului de a se adapta la factorii de mediu și de a se proteja împotriva efectelor nocive ale acestora (terminologie acceptată încă din 1988 de U.S. FDA).

Adaptogenele sunt prin definiție non-toxice și au un efect normalizator.

Oboseala cronică (neurastenia) și epuizarea

Atunci când nu este diagnosticată o boală sau afecțiune care să justifice o stare continuă sau prelungită de oboseală, aceasta poate fi pusă pe seama supra-solicitării
Lipsa de energie în partea a doua a zilei, imposibilitatea de mobilizare pentru efectuarea de activități fizice, combinate cu un mod de viață nesănătos (sedentarism, activități monotone, alimentație neregulată și slabă calitativ, formează o spirală descendentă care duce la epuizare si “burn-out”
“BURN-OUT” – este o stare de epuizare fizică, psihică și mentală, care împiedică activitatea normală a inividului

Stresul și oboseala cronică

În mod special supra-solicitarea ocupațională menține la un nivel constant ridicat secreția de cortizol, ceea ce suprasolicită glandele suprarenale
Tensiunea și presiunea continuă, obiectivele foarte ambițioase și avalanșa informațională ne țin într-o stare anormală de surescitare nervoasă care determină eliberarea unei mari cantități de hormoni (cortizol, adrenalină) din glandele suprarenale
Se ajunge frecvent în situația ca supra-renalele să nu poată produce cantitatea de hormoni comandată de creier
În acel moment apare epuizarea supra-renaliană (depleția), manifestată prin oboseală cronică, epuizare și burn-out

10 semne care arată dacă ai ajuns la burn-out:

1.Stare de epuizare, oboseală continuă. Te simți sfârșit și emoțional și psihic, nu numai fizic.

2.Lipsa motivației. Nu te mai entuziasmează nimic din ce te făcea odată fericit. Nu-ți mai găsești resurse interne pentru a munci.

3.Frustrare, cinism, emoții negative. Te simți inutil și deziluzionat. Ești pesimist și negativist în momente când n-ar trebui sa fii.

4.Dificultăți cognitive. Te concentrezi mai greu, nu mai poți fi atent. Te concentrezi pe aspecte negative.

5. Scade performanța la serviciu. În ultimul timp nu mai reușești să ții pasul cu cerințele, ceea ce mai demult făceai cu ușurință.

6. Probleme interpersonale la serviciu și acasă. Ești mereu conflictual, sau, dimpotrivă. Te retragi și nu-ți mai pasă de ceilalți.

7. Lipsa îngrijirii proprii. Aluneci înspre nepăsare față de propriul corp, și te angajezi în obiceiuri nesănătoase (fumat, alcool).

8.Te gândești la muncă...deși nu ești la serviciu. În mod paradoxal, scăderea performanței te preocupă și tocmai asta nu-ți permite să te relaxezi.

9.Scăderea nivelului general de satisfacție. Tinzi să te simți mai nefericit atât în legătură cu serviciul cât și cu relațiile personale.

10. Probleme de sănătate. Dacă durează prea mult, starea de stres cronic poate genera probleme digestive, cardiace, depresie sau obezitate, și un sistem imunitar “prăbușit”.

Dr. Ballard, PsyD, Head of The American Psichological Association

Recomandari: sistem nervos | astenie | stres


Mindbalance Adrenall 30cps PHARMNET PLUS face parte din categoria Capsule, Comprimate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Magazinul nostru va pune la dispozitie un call center dedicat pentru preluarea comenzilor, de luni pana vineri, intre orele 08:30 - 16:30.
Pe Vegis.ro beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 150.00 de lei.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator in momentul achizitiei initiale. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare care nu au fost semnalate de catre producator.

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!

Comentarii despre produs (1 comentariu)

Opiniile clientilor despre produsul Mindbalance Adrenall 30cps de la PHARMNET PLUS


Rating general: 5

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dima-Negrei (Constanta)

Scor: 5/5 | acum 1 an

Pro: Pro