Imuno - Complex Ecologic/Bio 90cps NERA

5,00 | 4 comentarii

 • Producator:
 • Prezentare: 90cps
 • TVA 5% Inclus
 • Cod: NER28218

50,90 lei

Castigi 5 puncte de fidelitate. detalii

In stoc limitat

-
buc
+

Cost livrare: 14,90 lei . LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 150,00 lei

b-4485

Descriere Imuno - Complex Ecologic/Bio 90cps de la NERA

Cum acționează?

 • Vitalizează şi remineralizează.
 • Ajută la menţinerea capacităţii de autoapărare a organismului, întârziind procesele degenerative la nivel celular și îmbătrânirea prematură a țesuturilor. 

Pentru ce se recomandă?

 • Astenie, sindrom de oboseală cronică
 • Convalescență
 • Anemie
 • Profilaxia infecţiilor virale
 • Creşterea rezistenţei la efort fizic şi psihic

Ce ingrediente conține?

Pulbere din 7 plante, -  părți aeriene de Crețușcă (Filipendula ulmaria), părți aeriene de Urzică (Urtica dioica), fructe de Cătină (Hippophaë rhamnoides), frunze și fructe de Coacăz-negru (Ribes nigrum), părți aeriene de Echinacea (Echinacea purpurea), Măceșe (Rosa canina), Porumbe (Prunus spinosa) - în proporţii egale.
 
* toate ingredientele provin din agricultura ecologica - RO-ECO-007

Ce proprietăți are fiecare ingredient?

Crețușca susține sănătatea aparatului respirator, a articulațiilor, hiperaciditatea, dispepsia, gastrita și ulcerul gastro-duodenal. Taninii astringenți pe care ea îi conține constituie un remediu eficient împotriva diareei.

Florile și frunzele sunt bogate în minerale, uleiuri esențiale, acid salicilic, flavonoide, glicozide, cu efect antiinflamator, analgezic, diuretic și sunt foarte des folosite atât în medicina naturistă, cât și în industria cosmeticii și dermatologiei.

Rădăcina și tulpina se utilizează, de asemenea, pentru substanțele active conținute. Crețușca este o aspirină naturală, cu acțiune antiinflamatoare, reduce inflamația   din articulații în cazul reumatismului, o folosim în tratarea nevralgiilor, a hemoroizilor, a hipermenoreei, în afecțiuni renale și urinare. În dermatologie este recomandată ca adjuvant pentru erupții tegumentare, celulită, tonifiant al pielii, cicatrizant, în vindecarea rănilor.

Crețușca este recomandată și împotriva retenției de apă, fiind eficientă și în caz de cistită catarală acuta, datorită proprietăților diuretice și antiseptice. Preparatele din creţușcă au efecte pozitive și în tratamentul scrofulozei, al gutei și al mușcăturilor de șarpe.

În cazul tulburărilor hepatice, insuficienţei hepatice și bolilor gastro-intestinale este potrivită infuzia sau pulberea din această plantă.

Fiindcă are acțiune antiemetică, Crețușca este recomandată și împotriva răului de transport. Planta este un remediu eficient în tratarea sterilității feminine, în diabet și în colitele de fermentație.

Pulberea de Creţuşcă, mai exact, părţile aeriene ale plantei, conţine salicilaţi (substanţe înrudite cu aspirina), precum şi alte principii active cu efecte antiinflamatoare articulare. Acest tratament este recomandat în cazul crizelor dureroase şi la fiecare schimbare de anotimp, momente în care organismul este cel mai expus la apariţia sau recidiva afecţiunilor articulare. Se administrează câte o linguriţă rasă de pulbere de Crețuşcă, de 4 ori pe zi, timp de 30 de zile.

*Creţuşca este o sursă de acid salicilic care a fost izolat pentru prima dată în 1838 chiar din această plantă, şi modificat mai târziu în acid acetilsalicilic, atât de cunoscut astăzi sub denumirea de aspirină. Denumire provine din Spiraea – vechea denumirea a plantei. În 1980, cunoscutul producător de medicamente Bayer creează pentru prima dată acetilsalicilatul provenit din Filipendula ulmaria, dându-i denumirea de aspirină.

Urzica este bogată în clorofilă şi săruri minerale, îndeosebi fier, magneziu, calciu, potasiu şi siliciu; conţine o mare cantitate de vitamina C (de 200 de ori mai mult decât în mere), precum şi alte vitamine importante cum ar fi vitamina K (cu acţiune antihemoragica), PP, complexul B şi provitamina A (beta-caroten).

Preparatele pe bază de Urzică se recomandă ca adjuvanţi în bronşite, avitaminoze, afecţiuni renale, reumatism, gută, diabet, hemoragii. Combinaţia calciu şi siliciu organic existentă în Urzică încetineşte sau chiar reduce rahitismul şi osteoporoza.

Urzicile au proprietăţi antianemice, energizante, vitaminizante, mineralizante, depurative (în curăţarea sângelui de toxine), de activare a circulaţiei sângelui, vasoconstrictoare şi fluidizante al sângelui, antirahitice, antireumatismale, hepatoprotectoare, antimicro-biene, gastrosecretoare, antidiareice, antihemoragice, diuretice, antialergice.

Atenționări: Preparatele din Urzică nu se administrează la copiii sub doi ani. La copiii mai mari şi la vârstnicii peste 65 de ani se va începe cu preparate mai puţin concentrate.

Rădăcina de Urzică este contraindicată gravidelor şi femeilor care alăptează, însă frunzele Uzicii, în acest caz, pot fi consumate.

Urzicile sunt contraindicate persoanelor care suferă de probleme cardiace sau renale.

Iată câteva indicații medicale ale pulberei de Urzică:

În bolile digestive, Urzica previne şi tratează gastritele hiperacide cauzate de abuzul de tutun şi cafea, dar și ulcerele gastrice şi duodenale. Totodată, ea previne cancerul gastric, stimulează secreţiile gastrice, pancreatice şi intestinale. Este utilă în hepatite, indigestii, constipaţii uşoare (o linguriţă pulbere de rădăcini, luată cu 15 minute înainte de mese), litiază biliară, ciroză şi ascită, diaree provocată în caz de tuberculoză, dizenterie, enterite acute şi cronice. Pulberea de urzică combate hemoragiile digestive uşoare (se iau 4-6 linguri cu pulbere de frunze uscate pe zi, cu 30 de minute înainte de masa principală. Se ține sub limbă 7 minute, după care se înghite cu puțină miere). Urzica inhibă dezvoltarea unor agenţi patogeni, precum Shigella, Pasteurella, Staphilococcus şi a paraziţilor intestinali.

În bolile genitale are efecte în prevenirea şi combaterea hemoragiilor uterine după naşteri (Urzica, asociată cu Traista-ciobanului şi Răchitan), a hipermenoreei (menstre abundente şi neregulate), a dismenoreei, a vaginitei atrofice, a tulburărilor de menopauză, a sterilității feminine şi masculine (pulbere din seminţe de urzici - o linguriţă de 3 ori pe zi).

În afecţiunile pulmonare, Urzica acționează eficient în cazul bronşitelor şi astmului bronşic, prin fluidificarea secreţiilor bronşice (datorită mucilagiilor). Pentru tuse seacă şi convulsivă, răceli frecvente, dureri de piept, pneumonie, năduşeli, hemoptizie, tuberculoză, se utilizează decoctul din rădăcini şi frunze de urzică cu miere şi fagure alb, în cure de 1-2 luni sau pulbere din frunze uscate, luate cu miere în proporţii egale.

Pentru combaterea alergiilor, se va administra câte o linguriţă de pulbere de frunze şi tulpini de urzici, de 4 ori pe zi, în cure de 2 luni.

Rinită alergică - Potrivit studiului clinic realizat la un institut din Portland, SUA, frunzele de Urzică ajută la diminuarea inflamaţiei mucoasei nazale, a congestiei nazale, catarului şi uşurarea respiraţiei. De asemenea, ele previn şi tratează rinita alergică, alungând simptomele produse de aceasta, printre care mâncărimea și curgerea ochilor.

Se administrează câte o linguriţă de pulbere de frunze de Urzică, de 4 ori pe zi - pentru profilaxia rinitei alergice, şi câte o linguriţă de 6 ori pe zi - pentru combaterea rinitei acute, în ambele cazuri, tratamentul urmându-se vreme de 90 de zile. După o pauză de 2-3 săptămâni, cura se poate relua.

Anemie feriprivă: Frunzele Urzicii conțin fier asimilabil, iar rădăcina plantei ajută la o mai bună asimilare a acestuia. Se iau câte 3-4 linguriţe de pulbere de rădăcină de Urzică, în fiecare zi, în cure de 30-60 de zile. În paralel, se vor adăuga câte 4-6 linguri de frunze de Urzică pe zi, în preparate, drept condiment.

Graviditate: Pe lângă prevenirea debilităţii şi anemiei, frunzele de Urzică ajută la prevenirea infecţiilor urinare, a retenției de apă în ţesuturi, hipercolesterolemiei şi a hipertensiunii arteriale. Totodată, pulberea de frunze de Urzică este indicată şi după naştere, întrucât ajută la refacerea mai rapidă a ţesuturilor lezate, crescând cantitatea de lapte secretat (la mamele care alăptează). Se iau câte 4-6 linguriţe pe zi de pulbere de frunze de Urzică.

Astm alergic: Frunzele Urzicii conţin histamine secretate de perişorii plantei, care provoacă, la atingere, celebra urticarie. Histaminele sunt substanţe eliberate de către celulele sistemului imunitar aflat în dezordine în timpul episoadelor de astm alergic. Aceste substanţe inflamează arborele bronşic, determinând apariţia catarului, îngreunând respiraţia şi producând acele crize de sufocare, specifice bolnavilor de astm alergic. Conform specialiştilor dela Kansas Clinic of Traditional Medicine, Statele Unite, frunzele de Urzică, administrate intern, joacă un rol important în desensibilizarea alergică a organismului. Mai exact, histaminele din urzică fac în aşa fel încât receptorii specifici din organism să fie mai puţin sensibilizaţi la stimulii din aer, responsabili de producerea alergiilor respiratorii. Se iau câte 4-6 linguriţe pe zi cu pulbere de frunze de Urzică, pe stomacul gol, în cure de 14 zile. După o pauză de 7 zile, tratamentul se poate relua.

Fructele de Cătină sunt socotite polivitamine naturală. Numită şi „Ginsengul românesc”, datorită proprietăţilor ei revigorante, conţinutului bogat în vitamine şi acţiunii ei benefice asupra vaselor de sânge, Cătina poate înlocui cu brio unele medicamente şi poate învinge bolile. Produsele pe bază de Cătină sunt adjuvanţi alimentari care au un rol însemnat în reglarea proceselor din organism, oferind o imunitate ridicată.

Fructele de Cătină au o concentraţie mare de vitamina C, aproape de zece ori mai mare decât o au citricele, dar şi una de beta-caroten mai mare decât morcovul. De asemenea, conţin în cantităţi mari vitamina A şi vitamina E, iar în doze variabile vitaminele complexului B, vitamina K, F, PP, etc. şi microelemente precum fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier şi sodiu.Se recomandă ca anual să se facă câte o cură cu fructe de Cătină, pentru a oferi organismului necesarul de vitamine şi oligoelemente.

Iată câteva indicații medicale ale pulberei de Cătină, obținută din fructe uscate:

Anemie: câte o linguriță rasă, de 3-4 ori pe zi, în cure de câte o lună.

Enterită, colită de putrefacție: câte o lingură rasă, de trei ori pe zi, înainte de masă, în cure de câte o săptămână.

Ateroscleroză, fragilitate vasculară: câte o linguriță, administrată de patru ori pe zi, pe stomacul gol, ajută la menținerea sănătății, a elasticității și a integrității vaselor de sânge. Pentru efecte maxime, combinați o linguriță de pulbere de cătină, una de polen și una de miere. Se iau 4 lingurițe pe zi din acest amestec. Pacienții cu sechele după accidente vasculare se recuperează foarte rapid cu ajutorul acestui remediu.

Adjuvant în bolile grave (cancer, leucemie, scleroză în plăci) – pulberea de Cătină, luată câte 1/2 - 1 linguriță înainte de masă, crește apetitul și puterea de digestie, stimulează rezistența și capacitatea de regenerare a organismului. Acest preparat le este recomandat mai ales bolnavilor care suferă de intoxicație medicamentoasă și celor care țin regimuri alimentare restrictive.

Alcoolism și tabagism: numeroase studii făcute în Rusia, țară în care, mai ales alcoolismul este un adevărat flagel, au scos în evidenta că tratamentul cu Cătină face mai ușoară dezobișnuirea de aceste droguri și ajută la îndepărtarea sechelelor lăsate de intoxicația cu ele. Se țin cure de câte trei luni, timp în care se iau 3-4 lingurițe de pulbere de Cătină pe zi.

Adjuvant in bolile psihice: cercetătorii din Germania și Statele Unite au concluzionat că administrarea regulată a Cătinei mărește în timp nivelul de serotonină din creier. Serotonina este un neurotransmițător care induce o stare de curaj, foarte util celor care se confruntă cu depresii sau stări de teamă. Creșterea nivelului serotoninei prin tratamentele cu Cătina micșorează simțitor numărul recidivelor bolilor psihice, dar și al sinuciderilor. Se fac cure îndelungate (6 luni) cu pulbere de Cătină, astfel: câte o linguriță de patru ori pe zi.

*Toate preparatele pe bază de cătină se consumă înainte de ora 23.00; în caz contrar, pot să apară insomnii.

Fructele negre şi aromate de Coacăz - negru  au acţiune tonică generală, vitaminizantă şi remineralizantă. Ele conţin o mare doză de vitamina C (de 10 ori mai multă decât în mere şi de 5 ori mai multă decât în portocale).

Pulberea de Coacăze negre are puternice proprietăţi antioxidante, antiinflamatoare și antialergice: previne cancerul, luptă împotriva reumatismului cronic degenerativ și împotriva gutei, scade colesterolul, are acțiune favorabilă în ulcer duodenal, gastroduodenite gastrite, colite, afecțiuni hepatobiliare, nefrite şi anemie. Conţinutul de antocianozide îi conferă importante proprietăţi de reducere a tensiunii şi de protecţie a capilarelor sanguine, prevenind astfel accidentele vasculare. De asemenea, este deosebit de utilă în cazul insuficienței respiratorii, afecțiunilor febrile, tusei, oboselii generale și surmenajului, îmbunătăţind şi performanţele cerebrale.

În tratatul său despre coacăzul negru, francezul Beaumont scria în anul 1757: ,,Cu dificultate se pot găsi alte remedii, cu efecte atât de marcante și pentru un număr atât de mare de boli, precum coacăzele negre”.

Echinacea  este un vaccin antigripal natural. Cele mai importante principii active ale plantei sunt: în partea aeriană – terpene, esteri de gerantil, echinaceină, echinaceină B, echinacozidă, etanol-pirocatehin-glicozidă, acid feruloil-tartric, coloizi ozogeni neozuronici; în rădăcină – ulei volatil, izobutilamidă, polizaharide imunostimulatoare.

Pulberea de Echinacea s-a dovedit a fi mult mai eficientă decât tinctura. Cu multiple întrebuințări și efecte extraordinare, ea este indicată pentru guturai, faringită, laringită, traheită, amigdalită, bronșită, pneumonie, ca adjuvant. Mai e recomandata și în tumori benigne, în cure de minim 4 luni, în profilaxia bolii canceroase, a leucemiei, a bolilor ganglionare, a infecțiilor cu stafilococ auriu, reumatism infecțios, a eczemelor infecțioase recidivante, a herpesului, a hepatitelor virale A, B, C, D.

Folosirea zilnică a câte două linguriţe din acest tip de pulbere poate fi de un mare folos în perioda rece. Ea poate fi consumată fie în apă călduţă, amestecată de câteva ori şi apoi băută întocmai ca orice băutură, fie combinată cu miere, obţinându-se astfel o pastă aromată deosebit de plăcută, întocmai unui jeleu

Pentru momentele de debut ale răcelii, în cazul infecțiilor în gât, ale amigdalelor sau ale sinusurilor, se ia o jumatate de linguriță de pulbere de Echinacea, de trei ori pe zi, în cure de minim două săptămâni. De asemenea, persoanele care se confrută cu răgușeală și curgerea nasului și a ochilor, pot să apeleze cu încredere la cura cu această plantă.

Reacția imunitară intensificată de tratamentele cu pulbere de Echinacea este atât de puternica, încât cei care se tratau de un banal guturai au constatat dispariția unor infecții renale, a unor boli de piele de origine infecțioasă sau chiar a unor tumori benigne, care nu cedaseră la nicio altă formă de tratament.

 În cazul infecțiilor acute, se pot lua până la șase lingurițe de plantă pe zi, pe stomacul gol, ținând planta mai puțin timp sub limbă, întrucât este destul de iritantă și lezează țesuturile epiteliale.

Contraindicații în cazul tratamentului cu Echinacea:

Echinacea nu este recomandată copiilor sub 2 ani și persoanelor alergice, deoarece pot apărea reacții adverse, precum pruritul la nivelul ochilor și gâtului. Contraindicată celor care urmează tratamente imunosupresoare.

Măceşele sunt un puternic antibiotic natural și un mineralizant de excepție. Ele deţin un depozit mare de vitamina C (de 100 de ori mai multă decât în portocale), dar şi vitamine precum: A, B₁, B₂, B₃, E, K, P, PP şi minerale ca: magneziu, fier, potasiu. Datorită concentraţiei mari de vitamine, măceşele sporesc imunitatea organismului şi menţin sănătatea ţesuturilor şi a organelor interne. Sunt recomandate ca un revigorant în sezonul virozelor. În paralel cu efectele antivirale, testate în timp, măceşului i s-au atribuit şi alte valenţe terapeutice: menţine buna funcţionare a vaselor capilare şi normalizează circulaţia sanguină. Au, de asemenea, efect antiinflamator, antioxidant, gastroprotector, imunostimulent, antidiareic.

Sunt utilizate cu rezultate semnificative în cazurile de alergii, în ameliorarea simptomelor osteoartritelor, ca adjuvant în afecţiuni imunitare, ca tonic şi regenerant pentru copii şi vârstnici, ca ameliorator al simptomelor determinate de dismenoree. Combat anxietatea, palpitaţiile, greţurile, viermii intestinali şi cresc secreţia biliară – fapt care le recomandă în afecţiunile ficatului.

Iată câteva indicații medicale ale pulberei de Măceșe:

Infecţii respiratorii și alergii: Pentru prevenirea bronşitei virale şi bacteriene, a pneumoniei, a virozei pulmonare, a sinuzitei și rinitei, se ia câte 1 linguriţă de pulbere de măceşe, de 4 ori pe zi, timp de 3 - 4 săptămâni.
Circulaţie periferică deficitară: La venirea sezonului rece, pentru îmbunătăţirea circulaţiei la nivelul vaselor de sânge de mici dimensiuni, precum şi a circulaţiei de la nivelul finei reţele de vase capilare, se iau câte 3-4 linguri pe zi, în cură de minim 1 lună. De asemenea, bioflavonoidele din pulpa măceșelor întăresc pereții vaselor de sânge, fiind eficiente contra fragilității capilare.
Remedii pentru artrită: Studii recente în rândul bolnavilor de artrită au dovedit efectul antiinflamator al pulberii de Măceşe. Bolnavilor care li s-a administrat câte o linguriţă de pulbere de Măceşe pe zi, li s-a îmbunătăţit simţitor starea de sănătate prin diminuarea durerilor şi şi prin ameliorarea mobilităţii articulaţiilor cu 25% , în comparaţie cu suferinzii de artrită care au urmat un tratament clasic. Un tratament similar s-a dovedit benefic şi în cazul osteoartritei.

Hipertensiune arterială - studii recente realizate în Germania arată că o cură cu Măceșe ajută organismul să se adapteze mai bine la stresul psihic, la suprasolicitare și la emoții negative, de tipul furiei, frustrării, enervării. Se știe că stresul, asociat acestora, este chiar principalul vinovat pentru puseele de hipertensiune arterială și pentru tensiunea arterială oscilantă. Se recomandă ca, măcar de două ori pe an, să se urmeze o cură cu pulbere de Măceșe, câte o lingură pe zi, vreme de 28 de zile.

Scorbut, avitaminoză – cura durează 60 de zile, timp în care se administrează câte 6 lingurițe de pulbere de Măceșe pe zi. Măceșele au și rolul de a ajuta organismul să asimileze vitamine și minerale și din alte surse.

Pulberea uscată de pulpă de Măceşe, consumată zilnic, în cantitate de 3-4 g, asigură necesarul zilnic de vitamina C al unui adult.

Porumbele sunt bogate în vitamina C și conțin acizi organici antociani, taninuri, polifenoli, vitamina C, săruri de calciu și de magneziu, zinc, fier și potasiu. Au efecte deosebite în convalescenţe postgripale, boli pulmonare, tuse convulsivă, debilitate fizică, anorexie, inapetență, deficit imunitar, intoxicații alimentare, tulburări de creştere, dureri de stomac și hemoragie. Ele tonifică oasele, dinții și unghiile.

Dintre toate fructele de pădure, porumbelele sunt cele mai bogate în tanin – un antioxidant puternic care acționează imediat asupra imunității organismului. Taninul elimină bacteriile prin locurile pe unde trece. În cavitatea bucală îndepărtează tartrul de pe dinți; în esofag acționează ca un ulei asupra amigdalelor bolnave, iar când ajunge în stomac, devine un pansament pentru toată flora intestinală. Numeroase cercetări de laborator au demonstrat că porumbele combat obezitatea, fiind printre cele mai eficiente remedii în lupta cu kilogramele.

Mod de utilizare:

Intern: câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, în cure de 4 săptămâni, cu jumătate de oră înainte sau după masă.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

A se păstra bine închis, ferit de umiditate şi căldură excesivă.

Produsul nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat.

Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

A nu se depăşi doza zilnică recomandată.

Mod de prezentare: 90 de capsule, în flacoane din sticlă violet, de 150 ml, cu sigiliu.

Tara de origine: Romania

Recomandari: imunitate

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!

Opiniile clientilor despre produs (4 comentarii)

Opiniile clientilor despre produsul Imuno - Complex Ecologic/Bio 90cps de la NERA


Rating general: 5

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

DODU

Scor: 5/5 | acum 6 luni
Achizitie verificata

Pro: E bun.

Irina

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun.

Eva

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: F bun, cu de toate.

Ferencz Irina

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Exact acelasi comentariu continui cumpărăturile ls voi

Imuno - Complex Ecologic/Bio 90cps NERA face parte din categoria Capsule, Comprimate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.