Artro Vigor 60cps HYPERICUM


  • Producator:
  • Prezentare: 60cps
  • TVA Inclus
  • Cod: HYPE.00539

39,50 lei
Castigi 4 puncte de fidelitate. detalii

In stoc furnizor

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox

Categorii asociate: Capsule, Comprimate
b-22373
b-22441
Pret pachet: 68,40 lei

Artro Vigor 60cps de la HYPERICUM - Detalii produs

Suplimentul alimentar Capsule Artro Vigor are un rol adjuvant in mentinerea sanatatii articulatiilor si a sistemului osos.

Mentiuni de sanatate:

Contribuie la mentinerea sanatatii articulatiilor prin diminuarea procesului de erodare a cartilagiilor. Stimuleaza regenerarea tesutului cartilaginos. Limiteaza procesele inflamatorii de la nivelul articulatiilor. Adjuvant in mentinerea sanatatii sistemului osos prin incetinirea procesului de scadere a masei osoase. Stimuleaza activitatea de sinteza osoasa si fixarea calciului, favorizand marirea densitatii osoase. Participa la utilizarea eficienta de catre organism a acizilor grasi esentiali. Faciliteaza protejarea celulelor si a tesuturilor fata de actiunea radicalilor liberi. Actiune remineralizanta, estrogenica, osteoconstructoare, antiinflamatoare, antioxidanta, imunostimulatoare si regeneranta.

Caracteristici generale Capsule Artro Vigor:

Suplimentul alimentar Capsule Artro Vigor este un produs atent formulat pentru a proteja si favoriza buna functionare a sistemului articular, cu efecte benefice si asupra celui osos.

Acest demers este cu atat mai important cu cat ritmul vietii noastre devine tot mai alert si stresant, iar alimentatia noastra devine tot mai haotica, procesata, plina de toxine si cu un profil nutritional dezechilibrat. Toti acesti factori de stres, impreuna cu lipsa expunerii la lumina naturala, un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficienta, un somn de slaba calitate si alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), in timp, pot creste statusul inflamator din organism. Acest lucru are o influenta negativa asupra intregului corp, inclusiv a sistemului osteoarticular.De aceea, suplimentele ce au la baza compusi activi cu proprietati mineralizante si antiinflamatoare (Fructoboratul de calciu) si protectoare si regeneratoare la nivelul articulatiilor (Glucozamina si Condroitina) sunt o solutie naturala si la indemana pentru combaterea acestor factori cu impact negativ asupra sanatatii noastre.

Ingrediente – Capsule Artro Vigor: Glucozamina – 460 mg; Condroitina – 122 mg; Fructoborat de calciu – 68 mg (din care Bor – 1,83 mg); Capsula vegetala.

Mod de administrare:

Adulti: 2 capsule pe zi in cure de cate 2 luni. Dupa o pauza de 2 saptamani, cura se poate relua.

Contraindicatii: Nu se utilizeaza de catre persoanele alergice la crustacee si derivatele acestora si de catre cele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precautii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic; A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici; Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Conditii de pastrare: Bine inchis, ferit de lumina si umiditate, la temperaturi de maxim 25°C.

Produs in Romania


Detalii Capsule Artro Vigor:

Produsele sau suplimentele nutritive concepute de laboratoarele Hypericum sunt obtinute din surse naturale atent verificate. Materiile prime folosite sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel incat putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanti toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, ingrasaminte chimice, microorganisme sau virusi patogeni. Noutatea acestor produse este reprezentata de extractul integral concentrat pe care il contin. Acesta asigura o mai buna biodisponibilitate si o mai buna asimilatie in organism a substantelor active benefice. Extractul natural are forma unei mase de particule sferice. Acestea au o curgere mai buna, forma lor sferica reducand posibilitatea inglobarii de aer printre ele. In acest fel, dozarea in capsule devine mult mai usoara si exacta.

Pentru realizarea suplimentului, au fost folosite ingrediente 100% naturale precum Glucozamina, Condroitina si Fructoboratul de calciu.
Aceste ingrediente naturale au o matrice informationala apropiata de forma sa naturala. Acest lucru le permite substantelor active sa actioneze sinergic, completandu-se si potentandu-se reciproc. De asemenea, beneficiaza si de o biodisponibilitate sporita. Datorita formulei concentrate, produsul de fata asigura o cantitate optima de principii active, fiind totodata usor de utilizat.

In concluzie, prin sinergia glucozaminei si a condroitinei cu fructoboratul de calciu, produsul Artro Vigor contribuie la mentinerea sanatatii sistemelor articular si osos prin limitarea erodarii cartilagiilor si a pierderilor de masa osoasa. Acesta contribuie la stimularea sintezei osoase si a tesutului cartilaginos. In plus, introducerea fructoboratului de calciu in randul ingredientelor, confera produsului de fata proprietati antiinflamatoare si antioxidante. Astfel, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o actiune: protectoare si regeneratoare la nivel articular, antiinflamatoare, antioxidanta si mineralizanta.

Prezentarea compusilor activi:

Fructoboratul de Calciu (Ca[(C6H10O6)2B]2•4H2O) este un complex organic de calciu, fructoza si bor ce se regaseste in mod natural in fructe si legume proaspete, dar si in nuci si ierburi aromatice. Acesta este considerat una dintre cele mai biodisponibile surse de bor si calciu, fiind mai sigur si usor de asimilat decat alte forme de bor (acid boric/borax/borat de sodiu). De fapt, fructoboratul de calciu este singura forma alimentara a borului considerata sigura, stabila, non-toxica si deosebit de activa biologic. Borul joaca un rol important in organismul uman, facand parte din structura unor metalo-enzime, dar si datorita rolului de catalizator in reactii biologice specifice.

Glucozamina este una dintre cele mai comune monozaharide. Aceasta se gaseste in mod natural in oasele animalelor, in maduva, in cochiliile scoicilor, in exoscheletul crustaceelor si in peretele celular al fungilor. In corpul uman, aceasta este sintetizata din glutamina si un derivat al fructozei. Glucozamina este, la randul ei, un precursor important pentru glicozaminoglicani, proteoglicani si glicolipide. Proteoglicanii sunt un compus major al macromoleculelor cartilaginoase ce formeaza articulatiile. Glucozamina joaca, deci, un rol important in mentinerea sanatatii articulatiilor, crescandu-le rezistenta si stimuland regenerarea lor. Astfel, glucozamina este un compus natural, sigur, ce este util in mentinerea bunei functionari a sistemului articular, fiind utilizata in mod comun alaturi de condroitina datorita efectului lor sinergic.

Condroitina este un glicozaminoglican ce se gaseste in mod natural in cartilagiile animalelor. In organismul uman, aceasta este un compus structural important al cartilagiilor si formeaza o molecula polizaharidica ce le confera acestora rezistenta la compresie. Folosita, cel mai adesea, alaturi de glucozamina, condroitina poate proteja sistemul articular si contribuie la mentinerea flexibilitatii si la regenerarea articulatiilor. Suplimentarea cu glucozamina si condroitina este cea mai eficienta atunci cand este inceputa inca din tinerete, intr-o maniera profilactica. Acest demers este deosebit de important in special pentru persoanele care depun efort fizic sustinut sau practica sporturi de performanta.

Fructoboratul de calciu intra in compozitia multor suplimente alimentare ce se regasesc pe piata Statelor Unite ale Americii, bucurandu-se de o tot mai mare popularitate, dar fiind inca la stadiul de noutate pe pietele din Europa. Recent acesta a fost introdus ca ingredient in suplimentele alimentare din Romania, Societatea Hypericum Impex fiind prima, si momentan singura, firma producatoare de suplimente naturale care a inclus fructoboratul de calciu (formula patentata) ca ingredient principal pentru gama sa de top.

Recomandari: antioxidant | antiinflamator | sistem osos si articulatii

Artro Vigor 60cps de la HYPERICUM - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Artro Vigor 60cps HYPERICUM face parte din categoria Capsule, Comprimate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.