Colagen cu Acid Hialuronic 60cps HYPERICUM

5,00 | 3 comentarii

  • Producator:
  • Prezentare: 60cps
  • TVA Inclus
  • Cod: HYPE.00542

48,90 lei
Castigi 5 puncte de fidelitate. detalii

In stoc furnizor

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox

Categorii asociate: Capsule, Comprimate
b-22373
b-22441
Pret pachet: 88,40 lei

Colagen cu Acid Hialuronic 60cps de la HYPERICUM - Detalii produs

Un produs atent formulat pentru a mentine sanatatea sistemului articular.

De asemenea, formula de fata are si proprietati nutricosmetice prin efectul regenerant al peptidelor de Colagen si actiunea tonifianta a Acidului hialuronic la nivelul epidermei.

Protejarea sanatatii articulatiilor si mentinerea unui aspect tanar sunt demersuri cu atat mai necesare cu cat ritmul vietii noastre devine tot mai alert si stresant, iar alimentatia noastra devine tot mai haotica (mese neregulate, asocierea gresita a alimentelor, mancatul in graba si la ore improprii), procesata (devitalizata, lipsita de enzime) si plina de toxine, aditivi si cu un profil nutritional dezechilibrat (raport ω-6:ω-3 disproportionat, exces de carbohidrati rafinati, de grasimi saturate sau de sare).

Toti acesti factori de stres, impreuna cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficienta, un somn de slaba calitate si alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), in timp, pot genera stres oxidativ si contribuie la cresterea statusului inflamator din organism. Mai mult, acesti stresori pot modifica microbiota gastrica si intestinala, cu efecte asupra digestiei, tranzitului intestinal si a raspunsului imun.

Inflamatia cronica este declansatorul principal pentru multe probleme de natura metabolica, renala, hepatica, cardiovasculara, autoimuna, neuronala, osteoarticulara si chiar si pentru unele alergii. Astfel, prezenta unui status inflamator in organism pe perioade indelungate de timp are o influenta negativa asupra intregului corp reducandu-ne rezistenta fata de diversi agenti patogeni sau provocand un raspuns hormonal sau imunitar necorespunzator ce ne poate compromite sanatatea sau care ne incetineste ritmul de refacere a organismului. In astfel de cazuri, sistemul articular are si el foarte mult de suferit prin expunerea constanta la procese inflamatorii si acumulare de metaboliti sau toxine (de ex. acid uric) ce contribuie la pierderea de lichid sinovial, reducerea cartilagiului si chiar erodarea si fragmentarea sa partiala sau totala. Acest lucru duce la umflarea articulatiilor, pierderea mobilitatii si durere in zonele afectate.

Pentru a ne mentine mobilitatea si flexibilitatea articulara si a ne proteja aspectul tineresc al pielii, putem face apel la alimente si suplimente alimentare ce cresc aportul si sinteza interna a compusilor cu rol structural precum Colagenul sau Acidul hialuronic.

Colagenul este un grup de proteine regasit in exclusivitate in corpul oamenilor si al animalelor. Acesta are rol structural, fiind prezent in tesuturile conjunctive si in spatiul extracelular. De fapt, Colagenul este considerat a fi cea mai raspandita proteina din corp, intrand in componenta muschilor, tendoanelor, ligamentelor, pielii, oaselor (inclusiv a dintilor), fanerelor si chiar si a ochilor (in cornee). Astfel, acesta poate reprezenta aproximativ un sfert, pana la o treime (25-35%) din intreaga compozitie proteica a corpului. Proteina de colagen are forma unui triplu helix format, de obicei, din doua lanturi polipeptidice identice (α1) si unul putin diferit de acestea (α2). Profilul aminoacizilor din aceasta proteina este considerat atipic fata de alte proteine datorita, in special, continutului crescut de hidroxiprolina, totusi, aminoacizii cu cea mai mare pondere sunt glicina, prolina si alanina. Desi exista numeroase tipuri de colagen (cca 30), cea mai importanta forma este colagenul de tip I, acesta regasindu-se intr-o proportie covarsitoare de 90% din totalul de colagen din corpul uman. Colagenul de tip I este de natura fibrilara si se regaseste, alaturi de o parte dintre celelalte tipuri in: piele, tendoane, oase, organe si vase de sange. In cazul cartilagiilor, cel mai prezent este colagenul de tip II, acesta avand, de asemenea, o natura fibrilara.

In produsul de fata, s-a utilizat una dintre formele de top de colagen, renumita prin puritatea sa si prin usurinta de absorbtie in organism. VERISOL® P este o formula patentata, deosebit de eficienta, de colagen hidrolizat de origine porcina ce se obtine prin tratarea enzimatica, in etape, a colagenului. Acesta are o biodisponibilitate mult mai mare decat alte forme de colagen, fiind dovedit stiintific ca avand un impact anabolic asupra a 95% din substanta uscata a cartilajului, atunci cand este folosit intern. De asemenea, peptidele de colagen inalt-purificate din VERISOL® P cresc biosinteza colagenului de tip I si III, a proteoglicanilor din ligamente si a elastinei si fibrilinei din piele. De aceea, colagenul hidrolizat este util in mentinerea sanatatii articulatiilor si a pielii prin cresterea elasticitatii si combaterea efectelor expunerii la razele UV.

Formula VERISOL® P are un grad inalt de puritate (91-95%), cu un continut extrem de scazut de minerale, fiind total lipsita de lipide, carbohidrati, colesterol sau fibre alimentare si cu o greutate moleculara de aproximativ 2.000 g/mol. Mai mult, studiile stiintifice au evidentiat reducerea activitatii enzimatice a metaloproteinazei (MMP-3) ce este responsabila cu degradarea celulelor de colagen, ca urmare a suplimentarii cu VERISOL® P. Aceste rezultate sunt foarte importante deoarece concentratia naturala a colagenului in piele, dar si in restul corpului, este diminuata de catre inaintarea in varsta sau de catre obiceiurile nesanatoase (fumat, exces de substante, somn de slaba calitate, alimentatie dezechilibrata, lipsa hidratarii, expunerea repetata la razele UV). Chiar si stresul cronic este un factor cu influenta negativa asupra colagenului, fiind stiut faptul ca hormonul stresului (cortisol) stimuleaza degradarea colagenului din piele si scindarea sa in aminoacizii constitutivi. Astfel, pielea incepe sa isi piarda fermitatea, elasticitatea si hidratarea, devenind ridata si uscata. De aceea, este important ca pe masura ce inaintam in varsta sa combatem acest declin natural prin produse cosmetice de calitate si cat mai naturale, suplimente alimentare si marirea aportului de alimente bogate in colagen (piftie, piele si urechi de porc, tendoane de vaca, supa de oase, gheare etc.), vitamina C, Zinc si Cupru.

Acidul Hialuronic (cunoscut si ca hialuronan) este un glicozaminoglican cu dimensiuni mari, sintetizat in membrana plasmatica, ce se regaseste in cantitati semnificative la nivelul tesuturilor epiteliale, conjunctive si neurale. Acesta are un rol esential in mentinerea flexibilitatii articulatiilor si mobilitatii incheieturilor prin stimularea sintezei si cresterea vascozitatii lichidului sinovial ce actioneaza ca lubrefiant al cartilajelor. De asemenea, fiind un constituent major al matricelor extracelulare, acest compus ajuta si in procesele de refacere a zonelor epiteliale ce prezinta leziuni sau cicatrici. Acest lucru se datoreaza actiunii sale de refacere a tesuturilor epiteliale prin stimularea sintetizarii colagenului, proprietatilor antioxidante si a celor de hidratare a pielii.

Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic.

Ingrediente: Peptide din Colagen suin hidrolizat (VERISOL®P) – 261 mg, Gelatina (capsula) – 100 mg, Acid hialuronic (fermentatie bacteriana) – 29 mg.

Informatii nutritionale: Per portie
(4 cps)

Peptide din Colagen suin hidrolizat 1.044 mg **

Acid hialuronic (fermentatie bacteriana) 116 mg **

*VNR = Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011

**Nu a fost stabilita VNR

Mod de utilizare:

Adulti: 4 capsule pe zi, cate 2 dupa mesele principale, cu o cantitate suficienta de lichid.

Copii (peste 6 ani): 2 capsule pe zi, cate 1 capsula dupa mesele principale, cu o cantitate suficienta de lichid.

Se recomanda cure de cate 20 de zile cu pauze de 10 zile intre ele.

Contraindicatii: Nu se utilizeaza de catre persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precautii: Persoanele care urmeaza tratamente medicamentoase sau care se afla sub supraveghere medicala (in special pentru guta sau probleme renale) sunt sfatuite sa consulte un specialist inainte de inceperea curei.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor.

Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta alimentara echilibrata si un stil de viata sanatos;

A se citi prospectul inainte de utilizare;

Mod de depozitare: bine inchis, ferit de lumina si umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Produs in Romania

Recomandari: sistem osos si articulatii

Colagen cu Acid Hialuronic 60cps de la HYPERICUM - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Imagini de la clienti
Opiniile clientilor despre produs (3 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Colagen cu Acid Hialuronic 60cps de la HYPERICUM

Rating general: 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Simona

Scor: 5/5 | acum 11 luni
Achizitie verificata

Pro: Foarte mulțumită de acest produs. Unghiile nu se mai exfoliază, părul a început să se regenereze, pielea este mai luminoasă.

Iosif Dorina

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Recomand!

romanin

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: F bun si buna concentratie

Colagen cu Acid Hialuronic 60cps HYPERICUM face parte din categoria Capsule, Comprimate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.