Complex Forte (Ca+Mg+Se+Si+Zn) Cu Vitamina D3 2000UI 30Cps HERBAGETICA

4,67 | 9 comentarii

  • Producator:
  • Ambalaj: 30 capsule
  • TVA Inclus
  • Cod: HRB6458

23,18 lei
Castigi 2 puncte de fidelitate. detalii

In stoc limitat

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
23,18 lei / bucata × 3 =
Economisesti 6,95 lei
69,54 lei
62,59 lei
b-22373
b-22441

Complex Forte (Ca+Mg+Se+Si+Zn) Cu Vitamina D3 2000UI 30Cps de la HERBAGETICA - Detalii produs

Formula Imbunatatita

Contribuie la:

  • regenerarea celulară a organismului

-   stimulează producerea de celule stem adulte şi migrarea lor acolo unde este nevoie pentru refacerea ţesuturilor afectate ale organismului

  • funcţionarea normală a sistemului imunitar

-   stimulează acţiunea celulelor imunitare (celulele T, NK, macrofage) împotriva celulelor infectate de viruşi

-   stimulează producerea de anticorpi

-   reduce acţiunea infecţiilor virale şi bacteriene

-   reduce severitatea simptomelor de răceală şi gripă

  • susţinerea sistemelor muscular, nervos, digestiv, urinar şi cardiovascular
  • reducerea oboselii şi a extenuării
  • menţinerea sănătăţii psihice

Indicaţii:

Studiile ştiinţifice arată că întotdeauna efectele nutrienţilor vii sunt mai puternice decât ale aceloraşi minerale sau vitamine obţinute prin sinteze sau semisinteze deoarece organismul uman s-a adaptat să asimileze şi să folosească optim numai vitaminele şi mineralele extrase din surse organice.

Se utilizează ca adjuvant în:

  • funcţionarea normală a sistemului muscular şi neuronal
  • contribuie la funcţionarea normală a enzimelor digestive
  • anxiolitic
  • împiedică formarea calculilor renali
  • contribuie la stimularea producţiei de colagen
  • contribuie la hrănirea şi regenerarea ţesuturilor conjunctive
  • antioxidant
  • antidepresiv
  • previne şi încetineşte procesele degenerative de la nivelul articulaţiilor şi al sistemului osos
  • oferă protecţie împotriva stresului oxidativ şi contribuie la asimilarea uşoară a calciului şi la menţinerea sănătoasă a dinţilor

La ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale este extractul uscat, o pulbere fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin proces de atomizare. Fiind un produs complet natural, care nu mai conţine practic deloc apă, alcool sau celuloză, această pulbere este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic, din punct de vedere al proprietăţilor farmacodinamice, decât simpla pulbere de plantă.

Mineralele şi vitaminele vii care alcătuiesc complexul Forte (Ca+Mg+Se+Si+Zn) Cu Vitamina D3 sunt extrase din plante, drojdii şi alge ce acţionează sinergic, cu efecte profund benefice asupra organismului, menţinându-l sănătos şi prevenind îmbolnăvirea. Aceste substanţe 100% naturale se găsesc în forma şi proporţiile lăsate de natură.

Alga calcaroasă a atras atenţia cercetătorilor prin conţinutul impresionant de oligoelemente şi minerale. Este considerată ca fiind cea mai eficientă formă de calciu, perfect asimilabilă de organism, datorită conţinutului de magneziu şi fosfor, care ajută la metabolizarea calciului într-o formă optimă. Chiar şi conţinutul de calciul din coaja stridiilor, care este considerată una din cele mai bune surse de calciu, nu se compară cu cel din alga calcaroasă. 

Calciul Organic obţinut din algele calcaroase stopează procesele de demineralizare, iar în plus, conform studiilor ştiinţifice acest Calciu Organic este cel mai uşor asimilat de către organism şi, mai mult decât atât, el este singurul care poate ameliora rapid bolile produse de deficitul său.

În plus datorită efectului său asupra sistemului hormonal, calciul ajută la menţinerea greutăţii optime atât la bărbaţi cât şi la femei. Calciul asigură un mediu PH alcalin sănătos, contracarând aciditatea crescută acumulată în oganism în urma consumării zahărului în exces, a mâncării conservate şi a fast-food-ului.

Magneziul Organic contribuie la menţinerea bunei sănătăţi a sistemului nervos, a dinţilor, muşchilor şi a oaselor (mai mult de jumătate din cantitatea de magneziu din organism fiind depozitată în interiorul acestora). În plus, este un bun detoxifiant, împiedicând acţiunea metalelor grele şi a chimicalelor în organism, conducând ulterior la eliminarea acestora.

Seleniul Organic este un excelent antioxidant şi antitumoral, activând şi sistemul imunitar. De altfel, conform unui studiu realizat de către Clinica Medicală Innenstadt şi Universitatea din Munich, Germania, cercetătorii au concluzionat că suplimentarea seleniului are un impact pozitiv şi semnificativ asupra activităţii inflamatorii în special în ceea ce priveşte bolile tiroidiene autoimune. Astfel, prin reducerea inflamaţiilor sunt limitate daunele cauzate ţesutului glandei tiroide. Un alt studiu a demonstrat că Seleniul Organic creşte fertilitatea bărbaţilor care au o calitate scăzută a spermei.

Siliciul Organic este cunoscut şi drept “mineralul frumuseţii”, deoarece are capacitatea de a încetini efectele îmbătrânirii prin regularizarea metabolismului celular şi prin întărirea peretelui celular. Siliciul asigură elasticitatea colagenului care se regăseşte în toate articulaţiile şi tendoanele din organism, reducând sau chiar eliminând astfel durerile articulare.

Siliciul este esenţial pentru a vă menţine oasele sănătoase întrucât facilitează absorbţia calciului de către oase. Altfel, calciul ajunge în alte părţi din organism, putându-se calcifia pe pereţii arterelor şi pe cei ai inimii.

Zincul este un mineral necesar în numeroase procese biochimice din corp ce asigură sinteza proteinelor și mențin echilibrul acido-bazic din corp. Zincul crește imunitatea, ajută la buna funcționare a sistemului digestiv, controlează nivelul de stres și echilibru hormonal, luptă împotriva radicalilor liberi, încetinind procesul de îmbătrânire și intervine în procesul de vindecare a acneei, eczemelor și rănilor.

Vitamina D3 ajută la absorbția calciului în organism și contribuie la formarea și menținerea rezistenței oaselor. Astfel, vitamina D3 poate fi utilizată în combinație cu calciul pentru a crește densitatea minerală a oaselor și pentru a reduce riscul producerii fracturilor.

Compozitie per 1 capsula:

Aquamin (extract din alge marine calcaroase)(Lithothamnion calcareum) extract standardizat cu 30% Calciu și 2,2% Magneziu (30% VNR*)   338,33 mg  
SimagTM 55  magneziu marin standardizat cu 55% magneziu     30,67 mg  
Coada-calului (Equisetum arvense) extract 4:1 standardizat cu min 7% Siliciu                                             74,79 mg  
Vitamina D3  colecalciferol 0,1% (amidon modificat, sucroza, ulei de Coctier, dl-alfa tocoferol, ascorbat de sodiu, dioxid de siliciu)       0,67 mg  
Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae) îmbogățită în Seleniu 9,20 mg  
Drojdie-de-bere  (Saccharomyces cerevisiae) îmbogățită cu Zinc         33,34 mg

Produs notificat de Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale Aromatice şi Produse ale Stupului Notificare nr  AA7465/01.04.2014.

Mod de administrare:

Administrare adulți                                   1 capsulă                  de 3 ori pe zi                                                               

 Administrare copii                                     1 capsulă                  de 2 ori pe zi      

Precauții și contraindicații: Nu se cunosc.
Tara de origine: Romania

Recomandari: sistem nervos | sistem muscular | sistem digestiv

Complex Forte (Ca+Mg+Se+Si+Zn) Cu Vitamina D3 2000UI 30Cps de la HERBAGETICA - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Opiniile clientilor despre produs (9 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Complex Forte (Ca+Mg+Se+Si+Zn) Cu Vitamina D3 2000UI 30Cps de la HERBAGETICA

Rating general: 4.67
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Mariana

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: este perfect! Isi arata beneficiile inca din primele zile de utilizare!

Tevanov

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Excepțional

Luminita

Scor: 4/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Ok

Antoaneta-Roxana

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: tot ce am comandat sunt produse stiute , selectate de a lungul vremii, produse de calitate si utile

SARGHI

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: produs bun

Y

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Produs foarte bun

Diana Elena (Alexandria)

Scor: 3/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Este un complex de vitamine foarte bun!

valentina (Pietriceaua)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs foarte eficient il recomand cu toata încrederea!

Virgil Constantinescu

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Un complex util si chiar salvator, mai ales iarna.

Complex Forte (Ca+Mg+Se+Si+Zn) Cu Vitamina D3 2000UI 30Cps HERBAGETICA face parte din categoria Capsule, Comprimate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.