Calciu Cu D3 Si K2 Mena Q7 Naturala 60Cps HERBAGETICA

5,00 | 1 comentarii

  • Producator:
  • Ambalaj: 60cps
  • TVA Inclus
  • Cod: HRB152

53,46 lei
Castigi 5 puncte de fidelitate. detalii

In stoc limitat

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox

Categorii asociate: Capsule, Comprimate
53,46 lei / bucata × 3 =
Economisesti 16,04 lei
160,38 lei
144,34 lei
b-22373
b-22441

Calciu Cu D3 Si K2 Mena Q7 Naturala 60Cps de la HERBAGETICA - Detalii produs

Calciu+D3 cu Vitamina K2 are în compoziția sa vitamine și minerale rezultate din surse 100% naturale, fără ingrediente de sinteză. Proveniența naturală a Calciului Organic, obținut din alge marine calcaroase, și a celor două vitamine D3 și K2, asigură absorbția ridicată și eficacitatea terapeutică a produsului.

Concentrația cea mai mare de Calciu se află la nivelul scheletului și dinților, iar aportul corespunzător a acestuia se traduce prin: oase sănătoase, unghii puternice și dinți lipsiți de carii. O deficiență de Calciu în organism se manifesta prin: oboseală, iritabilitate, crampe musculare, degete amorțite, risc ridicat de fracturi sau osteoporoză.

Aportul zilnic de Calciu marin în combinație cu Vitamina D3 și Vitamina K2, crește densitatea minerală a oaselor și reduce riscul fracturilor osoase.

Calciu + D3 cu Vitamina K2 se recomandă:

persoanelor cu deficit de Calciu pentru refacerea integrității și densității osoase
femeilor aflate la menopauza pentru a preveni pierderile de calciu specifice și osteoporoza
în lunile de iarnă sau dacă expunerea la lumina solară este puțină
Beneficii Ca+K2+D3


*Calciul contribuie la:

Menținerea sănătății sistemului osos și a dinților
Funcționarea normală a sistemului muscular
Coagularea normală a sângelui
Procesul de diviziune și diferențiere celulară


*Vitamina D3 contribuie la:

Absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului
Menținerea sănătății sistemului osos și a dinților
Menținerea funcției normale a sistemului muscular
Funcționarea normală a sistemului imunitar


*Vitamina K2 contribuie la:

-Menținerea sănătății sistemului osos
-Remineralizarea oaselor
-Susținerea sănătății inimii

AVANTAJE CALCIU+D3 CU VIT. K2:
complex vitamine si minerale Ca+K2+D3
Calciu:

Natural, extras din alge marine
Nu conține calciu de sinteză
Fără efecte adverse – nu se produc calcifieri, depuneri de calciu pe oase sau țesuturi moi
complex vitamine si minerale Ca+K2+D3
Vitamina D3:

Naturală, extrasă din lână de oaie
100% VNR / capsulă
Fixează calciul
D3 este de 300% mai eficientă decât D2
complex vitamine si minerale Ca+K2+D3

Vitamina K2:

Naturală, extrasă din Natto
50% VNR / capsulă
Fixează Calciul

Produs sub formă de capsule vegetale, ce se pot administra în dietele vegetariene sau vegane.

Valori nutriționale - 1 capsulă de Calciu+D3 cu Vit. K2 asigură:

Conținut Cantitate VNR*

Vitamina D3 5 mcg 100%

Vitamina K2 37,5 mcg 50%

Calciu 173,4 mg 22%*Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011

K2 vs. K1 – Care este diferența?
Principala funcție a tuturor vitaminelor de tip K este de a activa proteine ​​care servesc roluri importante: K1 contribuie la coagularea sângelui, iar K2 intervine în procesul de fixarea a calciului în organism.

Vitamina K2 se găsește adesea în alimentele care conțin grăsimi, iar experții cred că acesta este motivul pentru care vit. K2 are o rată mai ridicată de absorbție comparativ cu K1 (10, 11). Rolul Vitaminei K2 este de a activa o proteină ce previne apariția depunerilor de calciu, inclusiv la nivelul arterelor, evitând astfel riscul de boli cardio-vasculare 

Eficiența D3 comparativ cu D2

Vitamina D3, colecalciferol, este varianta activă a vitaminei D. Când intrăm în contact cu lumina solară, aceasta declanșează procesul de transformare a colesterolului în Vitamina D3. Ea este implicată într-o multitudine de procese biologice și este crucială pentru absorbției calciului în oase.

Studiile efectuate asupra celor două vitamine evidențiază faptul că D3 este cea mai eficientă formă a vitaminei D. VitaminaD3 este cu până la 300% mai eficientă față de vitamina D2 datorită ratei ridicate de asimilare în organism și a faptului că se eliberează treptat, fiind foarte avantajoasă în lunile cu lumină solară puțină. 

Adjuvant în:

Osteoporoză
Remineralizarea oaselor
Carii dentare
Refacerea după fracturi
Funcționarea normală a sistemului muscular

DE CE CALCIU+D3 CU VITAMINA K2?
D3 și K2 - combinație de supereroi pentru sistemul osos

La nivel de muncă în echipă, partenerul natural al vitaminei D3 este vitamina K2. Genialitatea acestui parteneriat este dată de capacitatea celor două vitamine de a intensifica absorbția de calciu. Vitamina D3 îmbunătățește absorbția calciului, în timp ce Vitamina K2 asigură depunerea în mod eficient a acestuia.

Mai multe studii susțin efectul sinergic al vitaminelor K2 și D3. Ele explică cum cele două vitamine îmbunătățesc acumularea de osteocalcin în celulele osoase fapt ce îmbunătățește semnificativ densitatea osoasă.

Vitaminele D3 și K2 contribuie și la formarea proteinei Matrix GLA (MGP). Această proteină protejează vasele de sânge de calcificare, prevenind depunerile de cristal de calciu. Unii cercetători cred că MGP este cel mai puternic inhibitor al calcificării țesuturilor moi cunoscute în prezent.

Calciul Organic este obținut din alge marine calcaroase. Calciul marin este cea mai eficientă formă de Calciu natural, fiind perfect asimilabil de către organism, datorită conținutului de Magneziu și Fosfor. Spre deosebire de calciul de sinteză, în urma căruia apar calcifieri, dar și depuneri pe organe, Calciul organic are o rată de absorție mult mai ridicată, iar distribuția sa în organism este uniformă. 

Vitamina D3 sau colecalciferol, extrasă din unica sursă naturală, lâna de oaie, asigură o absorbție ridicată a calciului în organism. Este cea mai activă formă a vitaminei D3, cu biodisponibilitate ridicată comparativ cu vitamina D2. Aportul zilnic de Vitamina D3 asigură asimilarea uniformă a calciului și susține sănătatea sistemului muscular.

Vitamina K2, MK-7 obținută din Natto, este o formulă avansată a vitaminei K2, obținută prin fermentare din soia japoneză, natto. Vitamina K este necesară în producția de osteoblaste, celulele care formează oase. Aceasta activează osteocalcinul, o proteină care leagă calciul de oase.(9)

Calciul marin nu produce efecte adverse
Administrarea excesivă de Calciu poate fi dăunătoare organismului dacă acesta nu este absorbit și distribuit corespunzător. Astfel se formează calcifieri, depuneri de calciu pe oase, articulații și organe (ciocuri de papagal) sau ateroscleroză, depuneri de calciu în artere.

Cea mai frecventă cauză a depunerilor de calciu este suplimentarea dietei cu calciu de sinteză: carbonat de calciu, carbonat, citrat, hidroxid etc. Calciul de sinteză poate avea și efect invers, demineralizarea osoasă datorită absorbției scăzute.

Vitamina D3 în combinație cu Vitamina K2 asigură o rată ridicată de absorbție a calciului în organism. Cele două vitamine contribuie la distribuția uniformă a Calciului marin în organism, mineralizarea oaselor și nu permit formarea calcifierilor.

Produs notificat de Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului, Notificare serie AA nr. 11104 / 28.11.2017.

Contraindicatii Ca+K2+D3:
A nu se utiliza în caz de hipercalcemie și alergie la soia.

Compoziție per 1 capsulă:

Extract din alge marine calcaroase   (Lithothamnion sp.) standardizat 
cu min. 30% Calciu si 2.2% Magneziu                        
         578 mg  
Vitamina K2   (MK7 obținută din Natto / soia (Glycine hispida) fermentată 2500                15 mg  
Vitamina D3 naturală                                    2 mg  


*1 capsulă oferă: 5 mcg vitamina D3 / 100% VNR, 173.4 mg calciu / 22% VNR și 37.5 mcg vitamina K2 / 50% VNR. (VNR - Valoare Nutrițională de Referință cf Regulament 1169/2011) .

Mod de administrare:

-copii între 6 și 14 ani: 1 capsulă pe zi
-adolescenți și adulți 1-2 capsule pe zi

Fabricat in Romania

Recomandari: sistem nervos | imunitate | menopauza | sistem muscular | sistem osos si articulatii

Calciu Cu D3 Si K2 Mena Q7 Naturala 60Cps de la HERBAGETICA - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Opiniile clientilor despre produs (1 comentariu)
Opiniile clientilor despre produsul Calciu Cu D3 Si K2 Mena Q7 Naturala 60Cps de la HERBAGETICA

Rating general: 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Voivozeanu

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Buuun, dupa primele capsule am simtit ca s-au asimilat bine!

Calciu Cu D3 Si K2 Mena Q7 Naturala 60Cps HERBAGETICA face parte din categoria Capsule, Comprimate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.