Calciu Organic 60cps + Magneziu Organic 60cps+ Zinc Complex 30cps Pachet Promo HERBAGETICA

Pachet Calciu Organic 60cps+Magneziu Organic 60cps+ Zinc Complex 30cps

5,00 | 2 comentarii


Produsul nu mai este momentan disponibil in oferta Vegis.ro
Activeaza Alerta Stoc si te vom informa imediat ce va reintra in stoc.

Iti recomandam alte produse similare din categoria Capsule, Comprimate

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.


b-2471

Descriere Calciu Organic 60cps + Magneziu Organic 60cps+ Zinc Complex 30cps Pachet Promo de la HERBAGETICA

pachetul contine:

1 x Calciu Organic 60cps herbagetica

1 x Magneziu Organmic 60cps HERBAGETICA

1 X Zinc Complex 30CPS Herbagetica

pachet EXCLUSIV LA VEGIS Calciu organic 60cps Herbagetica

Conform studiilor ştiinţifice, Calciul Organic este cel mai uşor asimilat de către organism şi mai mult decât atât, el este şi singurul care poate ameliora rapid bolile produse de deficitul său.  

 

Contribuie la:

-absorbţia şi menţinerea concentraţiei normale de calciu în organism
-menţinerea sănătăţii sistemului osos şi a dinţilor
-stoparea proceselor de demineralizare
-echilibrarea hormonală
-coagularea normală a sângelui
-funcţionarea normală a sistemului muscular
-neurotransmisie normală şi la menţinerea sănătăţii psihice
-funcţionarea normală a enzimelor digestive
-procesul de diviziune şi diferenţiere celulară
-reducerea stresului fizic şi psihic, oboselii cronice

Indicaţii (în baza studiilor științifice acceptate internațional):

Încă din primele ore de după naștere, aportul de calciu în mari cantități este esențial pentru menținerea vieții. Calciul Organic obţinut din algele calcaroase stopează procesele de demineralizare şi produce o echilibrare hormonală, necesară pentru buna funcţionare a organismului.

Se utilizează ca adjuvant în:

osteoporoză
obezitate
carii dentare
hipertensiune
refacere după fracturi
oboseală cronică
sindrom premenstrual

Extractul uscat este, la ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este pulberea fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin proces de atomizare. Această pulbere, un produs complet natural, nu mai conţine practic deloc apă, alcool sau celuloză şi este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic, din punct de vedere al proprietăţilor farmacodinamice, decât simpla pulbere de plantă.

Alga calcaroasă a atras atenţia cercetătorilor prin conţinutul impresionant de oligoelemente şi minerale. Este considerată ca fiind cea mai eficientă formă de calciu, perfect asimilabilă de organism, datorită conţinutului de magneziu şi fosfor, care ajută la metabolizarea calciului într-o formă optimă. Chiar şi conţinutul de calciu din coaja stridiilor, care este considerată una din cele mai bune surse de calciu, nu se compară cu cel din Alga calcaroasă.

Diferenţa între Calciu Organic şi cel de sinteză:

Foarte multe plante și viețuitoare marine conțin calciu în formă organică, în care este asociat cu diverse vitamine și minerale (mai ales magneziu și fosfor), în proporțiile lăsate de natură. Calciu organic este cel mai ușor asimilat de către organism și, mai mult decât atât, el este și singurul care poate ameliora rapid bolile produse de deficitul său. De exemplu, în cazul osteoporozei, afecțiune caracterizată de demineralizarea și fragilizarea oaselor, calciul de sinteză nu are nici un efect. În schimb, cel organic, obținut din algele calcaroase, stopează procesele de demineralizare și, mai mult decât atât, produce chiar o echilibrare hormonală, foarte necesară pentru ameliorarea acestei afecțiuni. De asemenea, în cazul sugarilor s-a observat fără dubiu superioritatea calciului organic din laptele de mamă, unde este asociat cu alți nutrienți necesari asimilației, față de același mineral, de sinteză, chiar dacă acest element sintetic este combinat în cele mai savante formule de lapte praf.

Deficitul de Calciu în organism:

Primele simptome ale acestei lipse sunt o stare de oboseală generală, asociată cu irascibilitate și dificultate în controlul emoțiilor. În faza a doua, apare insomnia,scade capacitatea de efort, forța musculară este diminuată și apar frecvent cârceii (crampele musculare), iar starea de oboseală se instalează mult mai repede. Atunci când se cronicizează, lipsa de calciu are efecte mult mai grave: dantura se cariază rapid și gingiile se slăbesc, oasele își pierd din densitate și devin mai fragile (apare osteoporoza), apare o predispoziție spre afecțiuni renale, hipertensiune și boală coronariană, dar și spre anumite forme de cancer.

Aportul insuficient de calciu poate determina apariţia rahitismului la copii şi a spasmofiliei la adulţi, în timp ce excesul de calciu favorizează depunerea lui în rinichi sau alte organe.

Beneficiile Calciului:

Aproape 99% din calciul din organismul uman este repartizat în interiorul oaselor şi a dinților. Combinaţia formată din calciu, siliciu, fosfor și magneziu organic, oferă dinților o extraordinară strălucire şi duritate, iar oaselor le oferă rezistență și elasticitate. Calciul mai este stocat în rinichi și în alte organe, o cantitate foarte mică circulând liberă în sânge, unde are un rol extrem de important. Calciul din sânge este esențial pentru a echilibra secreția unor hormoni, pentru a face inima să bată regulat, pentru transmisia comenzilor către mușchi sau pentru coagularea sângelui.

Fără el, nu am putea respira, pancreasul nu ne-ar putea echilibra glicemia și nici sistemul nervos tensiunea arterială. Calciul poate influenţa greutatea corporală conform unor cercetări, deoarece determină arderea mai mare a grăsimilor, micşorând astfel cantitatea de grăsime depozitată.

Calciul este benefic şi în cazul sindromului premenstrual. Conform endrocrinologul Dr. Susan Thys-Jacobs, dacă femeile nu au un aport suficient de calciu şi vitamina D, hormonii care reglează calciul în organism reacţionează negativ cu estrogenul şi progesteronul, declanşând astfel sindromul premenstrual.

PRODUS NOTIFICAT DE INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE - DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE - IBA CU NR. 7482/ 22.02.2013.

Compoziţie/1 capsulă:

Alge-marine (Lithothamnion sp.) (furnizând 180mg Calciu) cu min 30% Calciu si 2% Magneziu    600 mg
Fiecare capsulă conţine 180mg Calciu Organic şi 14 mg Magneziu Organic.

Dozele recomandate sunt: Copii (4-13 ani) şi adulţi: 4 capsule pe zi; Adolescenţi (14-18 ani) şi femei însărcinate sau care alăptează: 6 capsule pe zi.

Contraindicații: Hipercalcemie.

Produs in Romania

 

Magneziul natural este un oligoelement esenţial în buna funcţionare a organismului, intervenind în majoritatea proceselor biologice. 

 

Contribuie la:

protejarea sistemului cardiovascular
- menţine normal ritmul cardiac şi tonifică inima

- normalizează tensiunea arterială

asimilarea calciului şi consolidarea oaselor
asimilarea potasiului şi a fosforului
combaterea spasmelor (generale şi bronşice)
vitaminizarea organismului cu vitaminele B
stoparea formării calculilor renali
normalizarea glicemiei
stimularea fertilităţii
diminuarea anxietăţii şi reducerea oboselii

Indicaţii (în baza studiilor științifice recunoscute internațional):

Corpul unei fiinţe umane de vârstă adultă conţine aproximativ 25 grame de magneziu, din care mai mult de 50% se găseşte în oase, 25% în ţesutul muscular, restul repartizându-se în inimă, ficat, rinichi, tubul digestiv şi în plasmă. O cantitate infimă de magneziu se află în sângele nostru, dar acesta are un rol extrem de important pentru funcţionarea organismului, care în absenţa acestui mineral constitutiv intră în colaps.

Se utilizează ca adjuvant în:

diabet
hipertensiune, aritmie cardiacă
deficit de magneziu, calciu, potasiu, fosfor în organism
infertilitate la bărbaţi
constipaţie
concentrare dificilă, tulburări de somn, nervozitate, apatie
osteoporoză, tulburări de ciclu menstrual
sarcină, alăptare
astm
predispoziţie spre calculoza renală
crampe musculare, dureri lombare (lombosciatică)
anxietate, atacuri de panică
Numele mineralului magneziu provine din limba greacă, Magnesia fiind numele unei regiuni din Tessalia. Acest mineral alcalin are un rol extrem de important în dezvoltarea animalelor şi a plantelor, intervenind în foarte multe reacţii fiziologice vitale, cum ar fi metabolismul zaharurilor, grăsimilor şi proteinelor, activităţile enzimatice, excitabilitatea neuromusculară, permeabilitatea celulară, coagularea sanguină etc.

DIFERENȚA DINTRE MAGNEZIUL ORGANIC ŞI ALTE FORME DE MAGNEZIU

Diferența între magneziul de sinteză și cel organic este mare, în primul rând din punctul de vedere al eficienţei terapeutice. Magneziul de sinteză este obținut ca produs secundar în procesele industriale de obținere a unor metale, fiind mai greu asimilat de organism și nu are decât o parte dintre efectele terapeutice ale magneziului natural.

Magneziul natural este extras din apa mării, de unde se obţine prin filtrări succesive, rezultând un cocktail de oxid, clorură, sulfat şi hidroxid de magneziu, amestecate în proporţiile lăsate de natură. Pentru a deveni viu sau, cu alte cuvinte organic, magneziul marin este amestecat şi cu un alt produs 100% natural remarcabil: drojdia de bere, al cărei număr impresionant de vitamine din complexul B fac magneziul asimilabil şi îi dau calităţile terapeutice scontate.

DEFICITUL DE MAGNEZIU ÎN ORGANISM

Primele simptome ale lipsei acestui mineral sunt: durerile de cap, de stomac, crampele musculare, rigiditatea în zona gâtului. Atunci când există un teren deja sensibil, lipsa magneziului se manifestă şi prin anxietate, atacuri de panică, nervozitate şi un comportament agitat. Odată cu atacurile de panică şi anxietate pot apărea şi alte simptome mai grave, precum frica de spaţii deschise şi insomnii. Lipsa magneziului din organism afectează şi sistemul nervos periferic, lucru manifestat prin amorţirea mâinilor şi picioarelor.

Cel mai periculos este deficitul acestui mineral pentru bolnavii cardiaci, la care bătăile inimii devin neregulate, capacitatea de efort scade, tensiunea arterială devine oscilantă, crescând riscul de infarct miocardic.

Uneori, lipsa magneziului din organism poate determina şi schimbări de comportament: persoanele care de obicei sunt relaxate şi încrezătoare devin tensionate, nervoase si pesimiste. De multe ori, cei care au un nivel scăzut de magneziu în corp au o poftă foarte mare de ciocolată, iar femeile pot experimenta schimbări ale ciclului menstrual.

BENEFICIILE MAGNEZIULUI

Magneziul ajută la regularizarea zahărului din sânge şi la menţinerea sănătoasă a inimii prin transportul propice al potasiului, calciului precum şi al altor nutrienţi, prin membranele celulare. Acest mineral este de asemenea un bun detoxifiant, împiedicând acţiunea metalelor grele şi a chimicalelor în organism, iar ulterior conducând la eliminarea acestora. Magneziul influenţează nivelul de serotonină precum şi hormonul melatonină, cel care reglează somnul. Mai mult, magneziul echilibrează hormonii răspunzători de stres, de altfel stresul şi tensiunea sunt motivele pentru care majoritatea oamenilor suferă de insomnii.

Magneziul alcalinizează organism, echilibrând pH-ul organismului, şi ajută la o bună desfăşurare a acţiunii enzimelor din interiorul corpului nostru.

PRODUS NOTIFICAT DE INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE - DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE - IBA CU NR. AA 5784 / 2012.

Fabricat in Romania

 


 ZINC COMPLEX conţine doar minerale şi vitamine 100% naturale.

Contribuie la:

 • menține metabolismul acido-bazic normal
 • ajută la diminuarea simptomelor răcelii
 • sănătatea sistemului osos, a părului, a unghiilor și a pielii
 • menține cantitățile normale de testosteron din sânge
 • menține vederea normală
 • imunostimulator
 • antioxidant
 • funcționarea normală a sistemului genito-urinar masculin

Indicaţii:

Studiile ştiinţifice arată că întotdeauna efectele nutrienţilor vii sunt mai puternice decât ale aceloraşi minerale sau vitamine obţinute prin sinteze sau semisinteze deoarece organismul uman s-a adaptat să asimileze şi să folosească optim numai vitaminele şi mineralele extrase din surse organice.

Se utilizează ca adjuvant în:

 • deficiențe imunitare
 • întărirea unghiilor și a firelor de păr
 • neutralizarea efectelor radicalilor liberi
 • infertilitate feminină și masculină
 • deficit de testosteron la bărbați

ZINC COMPLEX ORGANIC este singura formulă din România care combinăcea mai puternică concentrație de Zinc, extract standardizat desemințe de dovleac și ginseng siberian. Zincul este un element esenţialpentru sinteza proteinelor, controlează contractabilitatea musculaturii şi menţinerea echilibrului acido-bazic ZINCUL este un oligoelementcare ajută sistemul imunitar având beneficii pentru sistemul digestiv,metabolismul energetic, nivelul de stres, sistemul digestiv, tratamentulacneei, eczemelor și rănilor.

Ginsengul siberian îmbunătăţeşte performanţele funcţiei cognitive.Datoritã efectelor reglatoare asupra metabolismului glucidelor este folositşi ca adjuvant în tratamentul diabetului zaharat.

Seminţele de Dovleac sunt un remediu în afecţiuni ale vezicii urinareşi ale prostatei, cum ar fi prostatita şi cistitele cronice. Betacarotenulconţinut de dovleac reduce riscul creşterii nivelului glicemiei. Este unbun detoxifiant. Protejează inima şi creierul. Dovleacul conţine şi o cantitateînsemnată de betacaroten (120 mg), de potasiu (230 mg). Acesteatuuri contribuie la protecţia împotriva bolilor de inimă, cancerului şiîmpotriva disfuncţiilor mentale.

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA , Notificare seria AA nr. AA nr. 8625/30.06.2015

Compoziţie/1 capsulă:

 • Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae) îmbogaita cu 100.000 mcg/g Zinc 100 mg (furnizând 10mg Zinc/100%VNR*)   100 mg
 • Dovleac (Cucurbita pepo) extract 4:1 din semine   25 mg
 • Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus) extract din radacini i pari aeriene standardizat cu 0,8% eleutherozide   35 mg
 • Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae) pulbere uscata i inactivata   200 mg
 • Dovleac (Cucurbita maxima) pulbere din seminte   105 mg
Administrare: 1 capsulă pe zi
Contraindicații: Nu se administrează persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componenţii produsului.  
Precautii: A se administra cu precautie femeilor insarcinate sau care alapteaza.
Fabricat in Romania

Recomandari: sistem nervos | afectiuni renale | afectiuni tumorale | dinti si gingii | stres | sistem muscular

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!

Opiniile clientilor despre produs (2 comentarii)

Opiniile clientilor despre produsul Calciu Organic 60cps + Magneziu Organic 60cps+ Zinc Complex 30cps Pachet Promo de la HERBAGETICA


Rating general: 5

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

FLORIN

Scor: 5/5 | acum 4 luni

Pro: FOARTE RENTABILE LA PRET SIFOARTE EFICIENTE CA EFECT

gogoi (Sector 3)

Scor: 5/5 | acum 3 ani

Pro: F bun

Calciu Organic 60cps + Magneziu Organic 60cps+ Zinc Complex 30cps Pachet Promo HERBAGETICA face parte din categoria Capsule, Comprimate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.