Biosept Forte (A22) 20cps moi FARES

5,00 | 7 comentarii

  • Producator:
  • Prezentare: 20cps
  • TVA Inclus
  • Cod: UCMEGD

38,90 lei
Castigi 4 puncte de fidelitate. detalii

In stoc limitat

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
38,90 lei / bucata × 3 =
Economisesti 11,67 lei
116,70 lei
105,03 lei
b-22373
b-22441
Pret pachet: 75,80 lei

Biosept Forte (A22) 20cps moi de la FARES - Detalii produs

  • Efect antiviral natural
  • Reduce puterea de infectare a virusurilor si le inactiveaza de la primele administrari
  • Campionul eficientei

Produsul este recomandat pacientilor cu infectii respiratorii de natura virala

Biosept Forte este o formula originala si complexa din 8 uleiuri esentiale si 1 extract uleios concentrat

Efect şi absorbtie rapida datorita compozitiei din uleiuri esentiale

Prin dozarea bine studiata s-a obtinut efectul sinergic al uleiurilor esentiale din componenta complexului fitoterapeutic

Antiviral natural din uleiuri esentiale special conceput pentru:

  • a reduce puterea de infectare a virusurilor
  • a inactiva virusurile prin scaderea continutului de ATP (adenozin trifosfat), diminuand energia virusurilor

Uleiurile esentiale folosite în compozitia capsulelor moi sunt riguros caracterizate botanic şi biochimic (cu o compozitie bine definita a principiilor active majoritare) ce asigura efect crescut şi reproductibil

Selectarea ingredientelor active din compozitia Biosept Forte capsule s-a realizat tinand cont de modul de actiune directa al uleiurilor esentiale asupra germenilor infectiosi de natura virala. Cercetarile stiintifice demonstreaza inhibarea înmultirii virusurilor în celula gazda, inactivarea virusurilor si cresterea rezistentei celulelor organismului în fata atacului viral.

Produs 100% natural, fara excipienti ce asigura o biodisponibilitate optima

Ingrediente/capsula: ulei de floarea soarelui 100 mg; ulei gras de negrilica (Nigellae sativae oleum) 100 mg; uleiuri  esentiale de: roinita (Melissae aetheroleum) 60 mg, copaiba (Copaiferae aetheroleum) 40 mg, rozmarin (Rosmarini aetheroleum) 20 mg, palmarosa (Cymbopogoni martini aetheroleum) 20 mg, niaouli (Melaleucae viridiflorae aetheroleum) 20 mg, menta (Menthae aetheroleum) 10 mg, tamaie (Boswelliae aetheroleum) 10 mg, scortisoara (Cinnamomi aetheroleum) 10 mg; extract de rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma) standardizat în min 15% gingeroli 10 mg.

Mod de administrare: 

Adulti si copii peste 12 ani:

În prima zi: cate 1 capsula de 6 ori pe zi.

În a doua zi: cate 1 capsula de 5 ori pe zi.

În a treia zi: cate 1 capsula de 4 ori pe zi.

Din a patra zi: cate 1 capsula de 3 ori pe zi, pana la 8 zile.

La nevoie se poate repeta cura dupa o pauza de 2 saptamani. Se administreaza de preferinta la o ora dupa masa, sau între mese.

Atentionari: Nu se recomanda în caz de ulcer gastroduodenal şi gastrita acuta, la copii sub 12 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Nu se recomanda femeilor însarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine.

Nu se recomanda mamelor care alapteaza datorita faptului ca substantele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul acestuia.

Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Produs in Romania


Informatii ingrediente: 

Negrilica este originara din tarile est europene şi caspice, fiind actualmente cultivata în diverse zone de pe Glob. Dioscorides a descris planta sub denumirea de Melanthion iar Plinius a denumit-o Git, denumire sub care o regasim printre plantele pe care Charlemagne a ordonat sa fie cultivate în fermele imperiale de pe domeniul sau. Semintele de Nigella îşi au locul în London Pharmacopoeia cel tarziu începand din editia 1721, dar este prezenta şi în Pharmacopoeia of India.

Alchimistul şi medicul Paracelsus, la începutul secolului XVI, selecta roinita pentru a prepara al sau elixir vitae, prin care marturisea ca va revigora şi întari organismul omului, aducandu-l aproape de imortalitate. Astazi ştim ca roinita este o planta consacrata, cartile, tratatele şi farmacopeile documentand o utilizare traditionala îndelungata a sa, precum şi efectului liniştitor general asupra organismului.

Copaiba este un arbore veşnic verde, care vegeteaza în padurile umede din America de Sud. Arborele de Copaiba a fost mentionat pentru prima data în manuscrisul unui calugar care a trait în Brazilia între 1570 şi 1600. Ca şi alte specii din genul Copaifera, este o sursa de oleo-raşina cunoscuta sub numele de balsam de copaiba. Balsamul de copaiba este obtinut din trunchiul copacului, şi a fost folosit pe scara larga de catre popoarele native americane, utilizarile fiind preluate în curand şi de catre europeni.

Uleiul esential de rozmarin, cu continut destul de bogat în camfor, are o aroma cu note ierboase, lemnos - camforate, balsamice, care confera o senzatie reconfortanta, de prospetime. În secolul al XVI-lea a fost inclus în celebrul parfum Aqua Reginae Hungariae alaturi de salvie şi ghimbir.

Extras din specia Cymbopogon martini, uleiul esential de Palmarosa, cu aroma florala şi bogat în geraniol, a fost studiat în ani 1997-1998 de doua echipe de cercetatori pentru efectul sau inhibitor pe mai multe tipuri de tulpini bacteriene.

Melaleuca viridiflora este un arbore înrudit cu Tea tree-ul, ce vegeteaza în zone întinse ale continentului Australian, şi, de asemenea, în Papua - Noua Guinee şi Noua Caledonie.  Uleiul esential al acestui arbore, bogat în cineol, este cunoscut şi sub denumirea de ulei de Niaouli şi are o reputatie similara uleiului de eucalipt fiind utilizat traditional pentru efectele sale prompte.

Planta folosita înca din antichitate, menta era cunoscuta de daci sub numele de mantia, mentia, minta. Calitatile curative ale mentei erau deja mentionate în lucrarile medicilor antici precum Hippocrates şi Paracelsus, iar Lonicerus, în 1564, scria despre acestea în editia a III-a a publicatiei Synopsis Stirpium Britannicum. Power si Kleber au propus pentru prima data, în 1894, estimarea mentolului în uleiul de menta, cunoscut ca avand efect antiseptic local, şi pe care în zilele noastre îl ştim cel mai bine pentru calitatile sale de a uşura respiratia, aroma lui placuta degajand caile respiratorii şi aducand o nota de prospetime.

Tamaia este, probabil, primul produs odorant folosit de om, Egiptul importandu-l din India înca din anul 1500. Rezina obtinuta din speciile de tamaie a fost folosita în ceremonii religioase de la începuturile istoriei scrise. A fost una dintre cele patru plante folosite pentru prepararea Balsamului de Ierusalim, formulat în 1719 în farmacia manastirii Saint Savior din vechiul oraş Ierusalim. Tamaia indiana, are un miros raşinos balsamic şi un gust acrişor - amarui, oarecum aromat.

Aroma si mirosul scortisoarei sunt conferite de aldehida cinamica, compus care constituie în jur de 90% din uleiul esential al acesteia. A fost izolata din uleiul esential de scortisoara în 1834 de Jean-Baptiste Dumas si Eugène-Melchior Péligot si sintetizata în laborator de chimistul italian Luigi Chiozza în 1854. Printre altele, scortişoara sustine sanatatea tractului respirator superior şi are un efect tonic.

Ghimbirul este un tonic aromatic foarte cunoscut, mentionat în Farmacopeile chinezeşti, în Ayur-Vedas Susrutas, în literatura sanscrita dar şi în scrierile grecilor şi romanilor antici. Paracelsus, Dioscorides şi Plinius îl tratau ca pe un condiment cunoscut. Raspandirea sa în Europa s-a produs foarte rapid, la începutul secolului XI fiind înregistrat deja în scrierile anglo-saxone.

Recomandari: gripa si raceala | imunitate | Antiviral

Biosept Forte (A22) 20cps moi de la FARES - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Opiniile clientilor despre produs (7 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Biosept Forte (A22) 20cps moi de la FARES

Rating general: 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Florin

Scor: 5/5 | acum 5 luni
Achizitie verificata

Pro: Eficient!

Mihaela

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun!

Maria (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 1 an

Pro: Folosesc de ceva timp, aproape 3 ani, primavara-toamna-iarna, in functie de sezon si este foarte eficient, nu am avut nici o problema(gripa, racela). Recomand!

Elena catalina Burciu

Scor: 5/5 | acum 1 an

Pro: Foarte bun. Din prima zi m-a ajutat foarte mult

Serban

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte eficient!

h

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: foarte eficient

Constantinescu

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: OK.

Biosept Forte (A22) 20cps moi FARES face parte din categoria Capsule, Comprimate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.