Pachet Tamaie Extract (Boswellia) 60cps+30cps DVR PHARM

4,92 | 59 comentarii

  • Producator:
  • Prezentare: 60cps + 30cps
  • TVA Inclus
  • Cod: VEGP347

63,24 lei

74,40 lei

Castigi 6 puncte de fidelitate. detalii

In stoc

-
buc
+


Promotie valabila pana la 31.12.2024 in limita stocului disponibil. Vezi toate promotiile.


Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-21813
b-21877

Pachet Tamaie Extract (Boswellia) 60cps+30cps de la DVR PHARM - Detalii produs

Pachetul Editie limitata contine:

1 x Extract de Tamaie (Boswellia) 60cps 

1 x Extract de Tamaie (Boswellia) 30cps - pret redus


Este suplimentul momentului. De ce? Din două motive: 1. eficiența sa extraordinară și 2. gama larga de utilizări. Tamaia este rasina unui arbore care creste spontan în Asia de Sud-Est, folosit în medicina tradițională de mai bine de 4.000 de ani și care în ultimii zece-douăzeci de ani a devenit obiectul a sute de studii medicale moderne. Această plantă este o adevărată revelație în terapie, fiind utilizată în tratarea câtorva dintre cele mai grave boli ale zilelor noastre, cum ar fi cancerul, astmul, tulburările de memorie și raționament ori bolile articulare cronice. Gama de afecțiuni unde tămâia este folosită cu succes este uimitor de mare

Acțiuni:

  • Contribuie la menținerea flexibilitatii articulatiilor.

Compoziție 400mg/capsula: Arbore-de-tamaie (Boswellia serrata), rasina,  extract 5-10:1, uscat cu 70-85% acizi boswelici: 200mg; Arbore-de-tamaie (Boswellia serrata), rasina, pulbere: 200mg;  capsula tare de gelatina.   

Mod de administrare: Câte 1-2 capsule, de două ori pe zi. 

Precautii si contraindicatii: A se administra cu prudenta copiilor si femeilor insarcinate  sau care alapteaza. Creste efectul anticoagulantelor, la administrarea concomitenta.

Extractul standardizat de tămâie este validat ca supliment de sute de studii științifice, care demonstrează valoarea sa terapeutică. Se folosește extractul standardizat în acid boswellic, această substanță trebuind să fie într-o proporție de minimum 40% pentru efecte terapeutice optime. Există și extracte de tămâie ne-standardizate, dar rezultatele obținute cu acestea sunt slabe. Extractul standardizat din tămâie are utilizări terapeutice, cu o eficiență demonstrată, în peste 100 de boli, unele foarte grave.

Produs in Romania


TĂMÂIA ȘI CANCERUL

Conform tuturor cercetărilor de până acum, acidul boswellic din tămâie este unul din cei mai activi agenți anti-tumorali cunoscuți. Cum acționează el? Pe mai multe căi, dar cel mai cunoscut mecanism este acela de atacare selectivă a celulelor canceroase. Spre deosebire de citostaticele de sinteză, care afectează atât celulele maligne cât și pe cele sănătoase, extractul de tămâie provoacă distrugerea doar a celulor care au suferit mutații. În ce tipuri de cancer este eficient acidul boswellic? Acțiunea sa a fost testată în afecțiuni oncologice cu peste 40 de localizări. Menționăm eficiența sa în cancerul la sân, de colon, de rect, pancreatic, hepatic, la vezica urinară, la stomac, la creier (meningiom, neuroblastom, gliom), bucal, faringian, esofagian, pulmonar. Conform datelor existente, extractul de tămâie este activ și contra leucemiei, mielomului, limfoamelor maligne. În medicina tradițională sunt semnalate rezultate încurajatoare, prin folosirea internă a tămâii și externă a uleiului volatil integral de tămâie, în practic toate tipurile de cancer.

Mai este de notat și folosirea extractului de tămâie ca adjuvant în radioterapia folosită în cancer. Concret, acest remediu reduce cu 60% edemele care apar după iradierea terapeutică, ajută la protecția țesuturilor sănătoase, stimulează eliminarea țesuturilor și fragmentelor de țesut moarte, precum și refacerea organismului pe ansamblu.

TĂMÂIA ȘI REUMATISMUL

Această plantă este un adevărat fenomen în lupta cu bolile articulare. Luată intern, tămâia sub formă de extract reduce durerile și inflamația articulară, crește flexibilitatea articulațiilor, mărește capacitatea de efort (s-a demonstrat că permite, de exemplu, pacienților cu artrită reumatoidă sau osteoartrită a genunchilor să parcurgă distanțe mai mari). 

TĂMÂIA, ASTMUL, BRONȘITA CRONICĂ ȘI EMFIZEMUL PULMONAR

Tratamentul de trei luni cu extract de tămâie, administrat intern, diminuează sensibilitatea alergică a căilor respiratorii medii și inferioare, degajează de excesul de secreții arborele bronșic, ușurează inspirația și expirația. 

TĂMÂIA, MEMORIA ȘI PĂSTRAREA NEALTERATĂ A FUNCȚIILOR CREIERULUI

Cercetările au arătat efecte terapeutice cu adevărat spectaculoase al extractului de tămâie asupra creierului. Efectele acestei plante sunt atât de numeroase, încât pot părea incredibile și totuși:

- extractul de tămâie îmbunătățește memoria pe termen scurt, inclusiv la persoanele în vârstă, prevenind Alzheimerul

- extractul de tămâie crește capacitatea de orientare în spațiu și memoria vizuală

- la tineri, administrarea tămâiei crește numărul de conexiuni neuronale și îmbunătățește memoria pe termen lung

- creierul afectat de traumatisme fizice are o capacitate mărită de transfer a funcțiilor sale în zonele rămase ne-afectate, atunci când este administrată tămâia.

- la pacienții cu scleroză multiplă, administrarea tămâiei a îmbunătățit orientarea spațio-temporală și coordonarea motorie.

- la pacienții care au suferit un accident vascular ischemic, administrarea tămâii scurtează timpul de recuperare a funcțiilor cognitive. 

TĂMÂIA, DEPRESIA ȘI ANXIETATEA

O substanță conținută în această rășină (acetat de incensol) are deopotrivă efecte anti-depresive și anxiolitice. O singură doză de tămâie crește tonusul psihic și disponibilitatea minții către activitate, eliminând prompt stările de tristețe obsesivă, apatie, lipsă de inițiativă. Curele de câteva săptămâni cu tămâie induc o stare de stabilitate psihică, împiedicând apariția stărilor de teamă fără motiv aparent, precum producerea atacurilor de panică. De asemenea, această plantă are un puternic efect de atenuare a emoțiilor extreme, prevenind apariția și ameliorând tulburările bipolare. 

TĂMÂIA ȘI TUMORILE MAMARE BENIGNE

Acidul boswellic din tămâie, administrat în cure de 3 luni, are ca efect diminuarea inflamației și a durerii produse de formațiuni tumorale benigne la sân, cunoscute și sub numele de noduli (care pot fi adenoame, adenofibroame, fibro-chisturi). De asemenea, extractul de tămâie, standardizat în acid boswellic reduce, în timp, dimensiunile tumorilor benigne mamare și scade dramatic riscul de malignizare al acestora.

TĂMÂIA ȘI FICATUL

Extractul de tămâie protejează ficatul de acțiunea nocivă a stresului psihic, a unor substanțe toxice (medicamente, alcool, aditivi alimentari sintetici etc.), precum și a virușilor. La pacienții cu hepatită cronică evolutivă, administrarea de extract de tămâie stopează procesul de fibrozare a ficatului și evoluția spre ciroză.  Un studiu japonez arată că așa-numitele chisturi hepatice (cunoscute și drept chisturi hidatice) scad ca dimensiuni și complicațiile lor sunt mai reduse dacă se țin cure repetate cu tămâie.

TĂMÂIA, SISTEMUL CARDIOVASCULAR ȘI INIMA

Curele de trei luni, au darul de a păstra intacte vasele de sânge (îmbunătățește flexibilitatea și rezistența pereților vasculari). De asemenea, previne formarea cheagurilor de sânge și inflamarea venelor (feblita). Asupra inimii, tămâia are efecte protectoare, prevenind tulburările de irigare ale mușchiului cardiac și infarctul. Studiile au mai arătat că administrarea îndelungată a tămâiei scade nivelul trigliceridelor și a colesterolului rău (LDL) din sânge, dar și crește nivelul colesterolului bun (LDL).

TĂMÂIA ȘI DIABETUL

Administrarea sistematică a extractului de tămâie conduce la scăderea gradată a glicemiei la diabetici non-insulinodependenți. La toate tipurile de diabetici, tămâia luată intern are un efect cu totul deosebit de protecție a rinichilor, ficatului și a sistemului nervos.

TĂMÂIA ȘI RINICHII

Extractul de tămâie este un protector renal excepțional, curele de lungă durată ajutând la stimularea funcției de filtrare a rinichiului, ceea ce conduce la scăderea nivelului ureei și creatininei din sânge.

TĂMÂIA ȘI IMUNITATEA

Curele repetate cu extract de tămâie măresc în mod armonios capacitatea de luptă a sistemului imunitar cu infecțiile. Tămâia stimulează mai ales multiplicarea și activarea așa-numitelor macrofage, celule ale sistemului imunitar care atacă orice germene infecțios din sânge, înainte ca acesta să se replice și să producă o boală. Despre macrofage se spune că sunt cele care alcătuiesc prima linie de apărare a sistemului imunitar.

TĂMÂIA ȘI FERTILITATEA MASCULINĂ

Administrarea tămâii, în mod repetat, ajută la creșterea concentrației de spermatozoizi per centimetru cub de spermă. De asemenea, extractul din această plantă, administrat intern, ajută la creșterea motilității spermatozoizilor și cresc șansele ca aceștia să fecundeze ovulele.


CÂT TIMP DUREAZĂ O CURĂ CU TĂMÂIE?

Durata unui tratament poate varia între 21 și 90 de zile, în funcție de afecțiunea căreia îi este adresat. Curele de 21-30 de zile sunt recomandate în boli acute, cum ar fi infecțiile gripale, bronșitele acute, pneumonia, puseele reumatice, sinuzita și rinita acută. Curele de 90 de zile, urmate de 15 zile de pauză, după care tratamentul se reia, sunt destinate afecțiunilor cronicizate, cum ar fi boala canceroasă în diferite forme, astmul și bronșita cronică, afecțiunile alergice, emfizemul pulmonar, infecțiile respiratorii recidivante (pneumonie, tuberculoză), afecțiunile articulare cronice, tulburările de memorie și comportament asociate vârstei a III-a etc.

CARE ESTE CANTITATEA ZILNICĂ DE TĂMÂIE CARE TREBUIE INGERATĂ DE PACIENT?

Doza zilnică recomandată de extract standardizat de tămâie este de 400-800 miligrame pe zi, cea mai eficientă fiind administrarea sa împreună cu pulberea simplă de tămâie (cele două, adică extractul și pulberea se pun în proporții egale). De ce? Pentru că pulberea tămâie conține toate principiile active, chiar dacă într-o concentrație mai mică, în timp ce extractul standardizat vine cu cele mai puternice, din punct de vedere terapeutic, substanțe din această plantă. Combinația celor două este, așadar, completă și complexă în același timp, fiind lipsită de efecte adverse și foarte eficientă în lupta cu bolile.

DE LA CE VÂRSTĂ SE POATE LUA ACEST REMEDIU?

Nu există studii despre efectele administrării interne ale tămâii copiilor sub 6 ani, așa că nu se pot face foarte multe afirmații despre acest subiect. În schimb, extractul de tămâie poate fi administrat până la cele mai înaintate vârste. De asemenea, în medicina tradițională, pentru copii, sunt foarte folosite aplicațiile externe cu ulei volatil integral de tămâie.

TĂMÂIA CARE SE VINDE ÎN LĂCAȘELE DE CULT POATE FI FOLOSITĂ ÎN SCOPURI TERAPEUTICE?

De cele mai multe ori această tămâie este de fapt un amestec de substanțe aromatizante, de sinteză sau semi-sinteză, care nu au nici o legătură cu arborele care produce această rășina. Ca atare, nu doar că tămâiafolosită pentru aromatizare în lăcașele de cult nu are efecte terapeutic, ci poate fi chiar extrem de dăunătoare pentru sănătate, dacă este ingerată.     

ÎN CE SITUAȚIA ESTE CONTRAINDICATĂ FOLOSIREA TĂMÂIEI?

Atunci când pacientul are alergie la acest produs. Simptomele alergiei sau intoleranței la tămâie apar atunci când este ingerată, mirosită sau pusă pe piele această substanță și constau în: apariția unor mâncărimi și/sau pete roșii pe piele, stări de greață sau vomă, dureri de cap, dificultăți în respirație. 

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare- Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului.

Notificare nr. 11044/25.05.2017

Recomandari: sistem respirator | imunitate | depresie si anxietate | sistem nervos | afectiuni cardiace | afectiuni reumatice | sistem osos si articulatii | afectiuni hepato biliare | stres | potenta | memorie | diabet

Pachet Tamaie Extract (Boswellia) 60cps+30cps de la DVR PHARM - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Imagini de la clienti
Opiniile clientilor despre produs (59 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Pachet Tamaie Extract (Boswellia) 60cps+30cps de la DVR PHARM

Rating general: 4.92
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cantemir

Scor: 5/5 | acum 3 saptamani
Achizitie verificata

Pro: le-am comandat pentru ca aveam nevoie de ele. aveam dureri groaznice de genunchi fiind diagnosticat cu gonartroza gradul ll-lll. faceam infiltratii cu acid hialuronic. dupa doua saptamani de tamaie si cartilaj durerile s-au redus foarte mult. din pacate putini stiu de acest tratament extraordinar

Mariana

Scor: 5/5 | acum 1 luna
Achizitie verificata

Pro: Folosesc tămâia pentru starea de bine.

Ivan

Scor: 5/5 | acum 3 luni
Achizitie verificata

Pro: Foarte bune pentru diferite afecțiuni!

Anto

Scor: 5/5 | acum 4 luni
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

Maria

Scor: 5/5 | acum 5 luni
Achizitie verificata

Pro: Un plus de bine pentru organism!

doina

Scor: 5/5 | acum 5 luni
Achizitie verificata

Pro: ok

elena

Scor: 5/5 | acum 6 luni
Achizitie verificata

Pro: Foarte multumita

mihaela

Scor: 5/5 | acum 7 luni
Achizitie verificata

Pro: sunt foarte bune.
comanda a ajuns foarte repede.
multumesc!

ofermahar

Scor: 5/5 | acum 8 luni
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

Sabau

Scor: 5/5 | acum 9 luni
Achizitie verificata

Pro: Miraculoasa!

Simona

Scor: 5/5 | acum 9 luni
Achizitie verificata

Pro: Produs ok! Abia am inceput să le iau!

Bilc

Scor: 5/5 | acum 10 luni
Achizitie verificata

Pro: Sunt foarte bune le folosesc de o săptămâna și durerea de genunchi s a ameliorat

Lucia Marinescu

Scor: 4/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Produs f bun. Dovada ca am revenit și am mai comandat

Mot

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Recomand cu incredere

Natalia

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Recomand. Dupa operatia de menisc, ajuta.

Gemma

Scor: 3/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: ok

Doroftei

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Am intrat in a doua repriza de 3 luni, dupa o pauza de trei saptamani, ca adjuvant intr-o boala cronica. Cintez pe efectul antitumoral. Nu am cum verifica asta dar ma ajuta foarte mult psihic (pana una alta). In rest vom vedea cu timpul.

Rita

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Excelent!!

Juganaru

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Tamaia trebuie sa fie nelipsita din cămară oricui

Mirela E.

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte eficient! Am trecut la a doua cutie, simt efectul. Multumesc Vegis!

Afrem Nicoleta

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: iau tamaie de ceva timp ,este foarte buna . Recomand

Toader

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Doua pastile pe zi mi-au imbunatatit starea de bine si confort

MIRCEA

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Super pastilele

MOGAN

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte multumită !

Mihaela

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun!

Oprea Marin

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte bune.

Gigliola

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Durerile articulare s-au diminuat considerabil, de când folosesc acest produs!

Baltei

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

Popa

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: F. Bun

Brindusa Iolanda IONESCU (Racovița)

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte eficient in dureri articulare si o stare generala foarte buna.

Balasanu (Valea Adanca)

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Este un produs foarte bun și sunt multumita de rezultate!

GRUIA

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: foarte, foarte bun

Radu

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: OK

Adamescu Adelina

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun produsul! Multumesc

Tzucul

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Este f. bun.

Dima

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: foarte bun pentru multe afectiuni.

Abrudan Angela

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Buna

CANTACUZ

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: BUN

Coteti Nicolae Catalin

Scor: 4/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: u produs excelent pe care il consum regulat 4 stele

Angela

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: F bun.

Dorin-Alexandru

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Multumit!

Carmen

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Sper sa ma ajute la articulatii. Pret bun.

Anna

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Imi este de folos, mi-a facut bine, recomand produsul.

Arețu Simona

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Excelenta!

Gabi kis

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Recomand

Bolba

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: ?

Dorel

Scor: 4/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: bun

Adriana

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Super!

BUCSA

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: PRODUS BUN

BOBOC

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun!

TANASE

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Produsul prezentat chiar are calitatile si virutile terapeutice mentionate in prospect, in plus fata de tamaia clasica este usor de administrat si fara riscul aparitiei cariilor dentare, ca in cazul tamaiei claice sau a tincturilor din rasina .Deja am comandat pentru inca sase persoane in urma dicutiilor purtate privind plaja mare de afectiuni in care este recomandat .
Multumesc si pe viitor o sa mai solicit acest produs, stiu ce face si cat este de bun .
Am avut rezultate remarcabile in tratarea unei infectii cronice rebele a tractusului urinar .

nora

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: foarte bun

Limbei

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Bună ziua am ales acest produs de la dv și nu regret nici o secundă este foarte bun deja îl folosesc și mă simt bine va mulțumesc și îl recomand tuturor multa sănătate

Valeria

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Bun.

LEVITCHI

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: este buna pntru organism

Gabriela (Buhusi)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs foarte bun.Ma simnt mult mai bine.

Maica (Iasi)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: RAPORT CALITATE-PRET EXCELENT!

gogoi (Alexandria)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Produse f bune, livrate impecabil!

Samoila (Brasov)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Sunt foarte mulțumit drăcești supliment.

Pachet Tamaie Extract (Boswellia) 60cps+30cps DVR PHARM face parte din categoria Capsule, Comprimate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.