Tamaie Extract (Boswellia) 60cps DVR PHARM

4,87 | 31 comentarii

  • Producator:
  • Prezentare: 60cps
  • TVA 9% Inclus
  • Cod: DVR20

31,92 lei

39,90 lei

Economisesti 7,98 lei
Castigi 3 puncte de fidelitate. detalii

In stoc

-
buc
+

Estimare livrare:

Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si:
Vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00


Promotie valabila pana la 31.10.2019 in limita stocului disponibil. Vezi toate promotiile.


Cost livrare: 9,90 lei . LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 150,00 lei

b-1959

Descriere Tamaie Extract (Boswellia) 60cps de la DVR PHARM

Este suplimentul momentului. De ce? Din două motive: 1. eficiența sa extraordinară și 2. gama larga de utilizări. Tămâia este rășina unui arbore care crește spontan în Asia de Sud-Est, folosit în medicina tradițională de mai bine de 4.000 de ani și care în ultimii zece-douăzeci de ani a devenit obiectul a sute de studii medicale moderne. Această plantă este o adevărată revelație în terapie, fiind utilizată în tratarea câtorva dintre cele mai grave boli ale zilelor noastre, cum ar fi cancerul, astmul, tulburările de memorie și raționament ori bolile articulare cronice. Gama de afecțiuni unde tămâia este folosită cu succes este uimitor de mare 

Compoziție 400mg/capsula: Arbore-de-tămâie (Boswellia serrata), rășină,  extract 5-10:1, uscat cu 70-85% acizi boswelici: 200mg; Arbore-de-tămâie (Boswellia serrata), rășină, pulbere: 200mg;  capsulă tare de gelatină.   

Mod de administrare: Câte 1-2 capsule, de două ori pe zi. 

Extractul standardizat de tămâie este validat ca supliment de sute de studii științifice, care demonstrează valoarea sa terapeutică. Se folosește extractul standardizat în acid boswellic, această substanță trebuind să fie într-o proporție de minimum 40% pentru efecte terapeutice optime. Există și extracte de tămâie ne-standardizate, dar rezultatele obținute cu acestea sunt slabe. Extractul standardizat din tămâie are utilizări terapeutice, cu o eficiență demonstrată, în peste 100 de boli, unele foarte grave.

Acțiuni:

  • Contribuie la menținerea flexibilității articulațiilor.

Tara de origine: Romania


TĂMÂIA ȘI CANCERUL

Conform tuturor cercetărilor de până acum, acidul boswellic din tămâie este unul din cei mai activi agenți anti-tumorali cunoscuți. Cum acționează el? Pe mai multe căi, dar cel mai cunoscut mecanism este acela de atacare selectivă a celulelor canceroase. Spre deosebire de citostaticele de sinteză, care afectează atât celulele maligne cât și pe cele sănătoase, extractul de tămâie provoacă distrugerea doar a celulor care au suferit mutații. În ce tipuri de cancer este eficient acidul boswellic? Acțiunea sa a fost testată în afecțiuni oncologice cu peste 40 de localizări. Menționăm eficiența sa în cancerul la sân, de colon, de rect, pancreatic, hepatic, la vezica urinară, la stomac, la creier (meningiom, neuroblastom, gliom), bucal, faringian, esofagian, pulmonar. Conform datelor existente, extractul de tămâie este activ și contra leucemiei, mielomului, limfoamelor maligne. În medicina tradițională sunt semnalate rezultate încurajatoare, prin folosirea internă a tămâii și externă a uleiului volatil integral de tămâie, în practic toate tipurile de cancer.

Mai este de notat și folosirea extractului de tămâie ca adjuvant în radioterapia folosită în cancer. Concret, acest remediu reduce cu 60% edemele care apar după iradierea terapeutică, ajută la protecția țesuturilor sănătoase, stimulează eliminarea țesuturilor și fragmentelor de țesut moarte, precum și refacerea organismului pe ansamblu.

TĂMÂIA ȘI REUMATISMUL

Această plantă este un adevărat fenomen în lupta cu bolile articulare. Luată intern, tămâia sub formă de extract reduce durerile și inflamația articulară, crește flexibilitatea articulațiilor, mărește capacitatea de efort (s-a demonstrat că permite, de exemplu, pacienților cu artrită reumatoidă sau osteoartrită a genunchilor să parcurgă distanțe mai mari). 

TĂMÂIA, ASTMUL, BRONȘITA CRONICĂ ȘI EMFIZEMUL PULMONAR

Tratamentul de trei luni cu extract de tămâie, administrat intern, diminuează sensibilitatea alergică a căilor respiratorii medii și inferioare, degajează de excesul de secreții arborele bronșic, ușurează inspirația și expirația. 

TĂMÂIA, MEMORIA ȘI PĂSTRAREA NEALTERATĂ A FUNCȚIILOR CREIERULUI

Cercetările au arătat efecte terapeutice cu adevărat spectaculoase al extractului de tămâie asupra creierului. Efectele acestei plante sunt atât de numeroase, încât pot părea incredibile și totuși:

- extractul de tămâie îmbunătățește memoria pe termen scurt, inclusiv la persoanele în vârstă, prevenind Alzheimerul

- extractul de tămâie crește capacitatea de orientare în spațiu și memoria vizuală

- la tineri, administrarea tămâiei crește numărul de conexiuni neuronale și îmbunătățește memoria pe termen lung

- creierul afectat de traumatisme fizice are o capacitate mărită de transfer a funcțiilor sale în zonele rămase ne-afectate, atunci când este administrată tămâia.

- la pacienții cu scleroză multiplă, administrarea tămâiei a îmbunătățit orientarea spațio-temporală și coordonarea motorie.

- la pacienții care au suferit un accident vascular ischemic, administrarea tămâii scurtează timpul de recuperare a funcțiilor cognitive. 

TĂMÂIA, DEPRESIA ȘI ANXIETATEA

O substanță conținută în această rășină (acetat de incensol) are deopotrivă efecte anti-depresive și anxiolitice. O singură doză de tămâie crește tonusul psihic și disponibilitatea minții către activitate, eliminând prompt stările de tristețe obsesivă, apatie, lipsă de inițiativă. Curele de câteva săptămâni cu tămâie induc o stare de stabilitate psihică, împiedicând apariția stărilor de teamă fără motiv aparent, precum producerea atacurilor de panică. De asemenea, această plantă are un puternic efect de atenuare a emoțiilor extreme, prevenind apariția și ameliorând tulburările bipolare. 

TĂMÂIA ȘI TUMORILE MAMARE BENIGNE

Acidul boswellic din tămâie, administrat în cure de 3 luni, are ca efect diminuarea inflamației și a durerii produse de formațiuni tumorale benigne la sân, cunoscute și sub numele de noduli (care pot fi adenoame, adenofibroame, fibro-chisturi). De asemenea, extractul de tămâie, standardizat în acid boswellic reduce, în timp, dimensiunile tumorilor benigne mamare și scade dramatic riscul de malignizare al acestora.

TĂMÂIA ȘI FICATUL

Extractul de tămâie protejează ficatul de acțiunea nocivă a stresului psihic, a unor substanțe toxice (medicamente, alcool, aditivi alimentari sintetici etc.), precum și a virușilor. La pacienții cu hepatită cronică evolutivă, administrarea de extract de tămâie stopează procesul de fibrozare a ficatului și evoluția spre ciroză.  Un studiu japonez arată că așa-numitele chisturi hepatice (cunoscute și drept chisturi hidatice) scad ca dimensiuni și complicațiile lor sunt mai reduse dacă se țin cure repetate cu tămâie.

TĂMÂIA, SISTEMUL CARDIOVASCULAR ȘI INIMA

Curele de trei luni, au darul de a păstra intacte vasele de sânge (îmbunătățește flexibilitatea și rezistența pereților vasculari). De asemenea, previne formarea cheagurilor de sânge și inflamarea venelor (feblita). Asupra inimii, tămâia are efecte protectoare, prevenind tulburările de irigare ale mușchiului cardiac și infarctul. Studiile au mai arătat că administrarea îndelungată a tămâiei scade nivelul trigliceridelor și a colesterolului rău (LDL) din sânge, dar și crește nivelul colesterolului bun (LDL).

TĂMÂIA ȘI DIABETUL

Administrarea sistematică a extractului de tămâie conduce la scăderea gradată a glicemiei la diabetici non-insulinodependenți. La toate tipurile de diabetici, tămâia luată intern are un efect cu totul deosebit de protecție a rinichilor, ficatului și a sistemului nervos.

TĂMÂIA ȘI RINICHII

Extractul de tămâie este un protector renal excepțional, curele de lungă durată ajutând la stimularea funcției de filtrare a rinichiului, ceea ce conduce la scăderea nivelului ureei și creatininei din sânge.

TĂMÂIA ȘI IMUNITATEA

Curele repetate cu extract de tămâie măresc în mod armonios capacitatea de luptă a sistemului imunitar cu infecțiile. Tămâia stimulează mai ales multiplicarea și activarea așa-numitelor macrofage, celule ale sistemului imunitar care atacă orice germene infecțios din sânge, înainte ca acesta să se replice și să producă o boală. Despre macrofage se spune că sunt cele care alcătuiesc prima linie de apărare a sistemului imunitar.

 

TĂMÂIA ȘI FERTILITATEA MASCULINĂ

Administrarea tămâii, în mod repetat, ajută la creșterea concentrației de spermatozoizi per centimetru cub de spermă. De asemenea, extractul din această plantă, administrat intern, ajută la creșterea motilității spermatozoizilor și cresc șansele ca aceștia să fecundeze ovulele.Precauții și contraindicații: A se administra cu prudență copiilor și femeilor însărcinate sau care alăptează. Crește efectul anticoagulantelor, la administrarea concomitentă.

Prezentare: Flacon cu 60 capsule

CÂT TIMP DUREAZĂ O CURĂ CU TĂMÂIE?

Durata unui tratament poate varia între 21 și 90 de zile, în funcție de afecțiunea căreia îi este adresat. Curele de 21-30 de zile sunt recomandate în boli acute, cum ar fi infecțiile gripale, bronșitele acute, pneumonia, puseele reumatice, sinuzita și rinita acută. Curele de 90 de zile, urmate de 15 zile de pauză, după care tratamentul se reia, sunt destinate afecțiunilor cronicizate, cum ar fi boala canceroasă în diferite forme, astmul și bronșita cronică, afecțiunile alergice, emfizemul pulmonar, infecțiile respiratorii recidivante (pneumonie, tuberculoză), afecțiunile articulare cronice, tulburările de memorie și comportament asociate vârstei a III-a etc.

CARE ESTE CANTITATEA ZILNICĂ DE TĂMÂIE CARE TREBUIE INGERATĂ DE PACIENT?

Doza zilnică recomandată de extract standardizat de tămâie este de 400-800 miligrame pe zi, cea mai eficientă fiind administrarea sa împreună cu pulberea simplă de tămâie (cele două, adică extractul și pulberea se pun în proporții egale). De ce? Pentru că pulberea tămâie conține toate principiile active, chiar dacă într-o concentrație mai mică, în timp ce extractul standardizat vine cu cele mai puternice, din punct de vedere terapeutic, substanțe din această plantă. Combinația celor două este, așadar, completă și complexă în același timp, fiind lipsită de efecte adverse și foarte eficientă în lupta cu bolile.

DE LA CE VÂRSTĂ SE POATE LUA ACEST REMEDIU?

Nu există studii despre efectele administrării interne ale tămâii copiilor sub 6 ani, așa că nu se pot face foarte multe afirmații despre acest subiect. În schimb, extractul de tămâie poate fi administrat până la cele mai înaintate vârste. De asemenea, în medicina tradițională, pentru copii, sunt foarte folosite aplicațiile externe cu ulei volatil integral de tămâie.

TĂMÂIA CARE SE VINDE ÎN LĂCAȘELE DE CULT POATE FI FOLOSITĂ ÎN SCOPURI TERAPEUTICE?

De cele mai multe ori această tămâie este de fapt un amestec de substanțe aromatizante, de sinteză sau semi-sinteză, care nu au nici o legătură cu arborele care produce această rășina. Ca atare, nu doar că tămâiafolosită pentru aromatizare în lăcașele de cult nu are efecte terapeutic, ci poate fi chiar extrem de dăunătoare pentru sănătate, dacă este ingerată.     

ÎN CE SITUAȚIA ESTE CONTRAINDICATĂ FOLOSIREA TĂMÂIEI?

Atunci când pacientul are alergie la acest produs. Simptomele alergiei sau intoleranței la tămâie apar atunci când este ingerată, mirosită sau pusă pe piele această substanță și constau în: apariția unor mâncărimi și/sau pete roșii pe piele, stări de greață sau vomă, dureri de cap, dificultăți în respirație. 

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare- Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului.

Notificare nr. 11044/25.05.2017

Recomandari: depresie si anxietate | afectiuni hepato biliare | memorie | potenta | sistem nervos | diabet | afectiuni renale | sistem respirator | afectiuni cardiace | sistem osos si articulatii | imunitate | afectiuni reumatice | stres


Tamaie Extract (Boswellia) 60cps DVR PHARM face parte din categoria Capsule, Comprimate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!

Comentarii despre produs (31 comentarii)

Opiniile clientilor despre produsul Tamaie Extract (Boswellia) 60cps de la DVR PHARM


Rating general: 4.87

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Elena (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 1 saptamana

Pro: Mi-a ameliorat vizibil dificultatile de respiratie (astm bronsic). Dupa primele 2 pastile am simtit o imbunatatire semnificativa. Eu sunt mai sceptica cand aud de efecte instant ... dar chiar s-a intamplat. Recomand!

Horváth (Valea lui Mihai)

Scor: 5/5 | acum 3 saptamani

Altele: Pentru dizolvarea calculi renal (pietre la rinichi) este bun?

Mădălina (Caransebes)

Scor: 4/5 | acum 3 saptamani

Pro: Il folosesc pt durere de genunchi, am leziuni de cartilaj , si sunt îmbunătățiri după primele zile durerile nu mai sunt atât de puternice , pot dormii noaptea fara sa ma trezesc de fiecare data cand mișc picioarele

Oxur (Brasov)

Scor: 5/5 | acum 4 luni

Pro: Super bune. Recomand.

Doina (Bucuresti)
acum 4 luni

Altele: As dori sa aflu tara de provenienta a produsului. Nu cred ca Boswellia se cultiveaza in Romania. Multumesc.

Kati acum 4 luni

Bună ziua,

Vă mulțumim pentru mesaj.
Răspunsul primit de la producător este următorul:

"Intr-adevar, tamaia este extrasa dintr-un arbore din Asia. Dar, toate materiile prime pe care le achizitionam sunt din state ale Uniunii Europene, pentru ca statele membre UE asigura trasabilitatea materiilor prime, asigura un standard de pesticide si alte substante daunatoare, iar baza legala este mai bine pusa la punct in tarile de unde luam materia prima, fata de tari din Asia, India etc. In acest caz, furnizorul nostru de tamaie este din Germania."

Pentru alte nelămuriri, nu ezitați să ne scrieți.

O zi frumoasă și multă sănătate!

SPIRESCU (Bucuresti)

Scor: 4/5 | acum 4 luni

Pro: Eficient pt.sănătatea rinichilor,scaderea lenta,in timp a colesterolului si trigliceridelor.Efecte benefice mai rapide pentru sistemul respirator.

nicu (bucuresti)

Scor: 4/5 | acum 5 luni

Pro: CAT ARE DE FAPT O CAPSULA,200 SAU 400 MG? NU PREA ESTE CLAR MODUL DE ADMINISTRARE,CATE CAPSULE SE POT LUA PE ZI IN FUNCTIE DE DOZAREA CAPSULEI 200 SAU 400 MG PER CAPSULA?

Kati acum 5 luni

Bună ziua,

Am primit următorul răspuns de la producător:

"Confirmam concentratia de 400 mg. Produsul contine 200 mg extract rasina arbore de tamaie si 200 mg pulbere rasina arbore de tamai.
Legat de modul de administrare: nu Se recomanda sa se depaseasca 4 capsule/zi. Prin urmare, daca acest produs este folosit preventiv, atunci se pot lua 1-2 capsule pe zi. Daca produsul este folosit pentru a trata anumite afectiuni, atunci recomandam 2 capsule dimineata si 2 capsule seara."

Dacă mai sunt nelămuriri, nu ezitați să ne contactați.

Mulțumesc! O zi frumoasă,

Kati, echipa Vegis.

Nicu (Bucuresti)

Scor: 4/5 | acum 6 luni

Pro: Se scrie in prospect că se administrează împreună cu pulbere simpla de tămâie,de unde se procura aceasta pulbere?

Kati acum 6 luni

Bună ziua,

În prezent, nu este disponibil pe site.
Dacă doriți să achiziționați produsul ne puteți contacta la 0371.521.330.

Mulțumesc!
Multă sănătate!

Moldoveanu (Constanta)

Scor: 5/5 | acum 7 luni

Pro: Bune

Mot (Oradea)

Scor: 5/5 | acum 8 luni

Pro: Da este ok iar rezultatele apar chiar rapid si am rămas plăcut surprins.

Contra: Nu am.

Doina (Iasi)

Scor: 5/5 | acum 8 luni

Pro: efecte bune dupa o luna...

Contra: nu exista ...deocamdata

isac teodora (Brasov)

Scor: 5/5 | acum 8 luni

Pro: am fost bolnava acum de gripa care circula. cum nu se dau antibiotice am recurs la tamaie. desi am fost grav cu durere de gat tuse seaca care nu se mai oprea, intr-o saptamana mi-a trecut de tot. tusea seaca a devenit productiva asa ca s-a curatat toata trahea nemaramanand pic de tuse. acum sant fericita si recomand cu caldura si altora sa apeleze la tamaie. sant sigura ca si celelalta atribute ale ei lucreaza tot asa de bine caci ma simt bine si in putere spre deosebire de alte dati cand foloseam antibiotice si ieseam din boala obosita si fara nici un chef. va multumesc ca ne oferiti alaturi de produs si beneficiile lui astfel incat sa putem alege cel care ne este de folos

Maria (Galesu)

Scor: 5/5 | acum 9 luni

Pro: Sunt foarte multumita,sunt la al doilea flacon,si sunt imbunatatiri majore.
Il folosesc pentru mai multe afectiuni.Recomand cu incredere.

Ilma (Timisoara)

Scor: 5/5 | acum 9 luni

Pro: Am avut comentarii gen: ok, foarte bun...dar pt ce anume? Ar fi mult mai util, dacă tot adăugați comentarii, sa spuneți și pt ce anume îl folositi. Pe mine m-ar interesa de exemplu daca este cineva care l-a folosit pt steatoza hepatica sau chisturi pe ficat și ce rezultate a avut. Mulțumesc anticipat celor ce vor adăuga comentarii în acest sens

Enea (Bacau)

Scor: 5/5 | acum 9 luni

Pro: foarte bun calitativ si astept sa vad rezultatele.

Geny (Suceava)

Scor: 5/5 | acum 10 luni

Pro: Eficient pentru respiratie, articulatii, cRdiovasculare. Sunt in cursul unei cure de 11 zile si voi continua până la 21 in prima etapa.

FELICIA (SIBIU)
acum 8 luni

Va rog frumos sa imi spuneti si mie cind si cate luati pe zi .Multumesc.

Iulia Claudia

Scor: 5/5 | acum 11 luni

Pro: este un produs foarte bun

Alexandra (Brasov)

Scor: 5/5 | acum 1 an

Pro: Foarte multumita de produs

Samoila (Brasov)

Scor: 5/5 | acum 1 an

Pro: Folosesc acest produs cu un rezultat foarte bun a început piciorul drept sa scadă edema( mai puțin umflat) gratie produsului.

Mitrea (Mangalia)
acum 3 luni

Buna ziua! In cat timp de tratament ati observat diminuarea edemului? Multumesc!

ion georgescu

Scor: 5/5 | acum 1 an

Pro: felicitari DVR pharm pentru produs
felicitari VERGIS pentru pret si promptitudine

ioana (cluj-napoca)

Scor: 5/5 | acum 1 an

Pro: produs de calitate

Tumonique (Tulcea)

Scor: 5/5 | acum 1 an

Pro: Recomand!

Covase (Petrosani)

Scor: 5/5 | acum 1 an

Pro: Folosesc doar de 2 saptamani,dar sunt imbunatatiri,nu spectaculoase,dar sunt !

Clao (Bragadiru - Ilfov)

Scor: 5/5 | acum 1 an

Pro: Foarte eficienta. Si pentru tumori, si pentru dureri articulare.

Laura (Cluj-Napoca)
acum 1 an

pentru dureri de calcai merge? de cateva zile inainte de inceperea ploilor au inceput sa ma doara talpile partea din spate ... un fenomen ciudat...cand se insenineaza trece apoi iar apare...

Carmela (Cluj-Napoca)

Scor: 5/5 | acum 1 an

Pro: Produs foarte bun! Mi-am comandat pt 3 luni de zile, inca nu am terminat tratamentul, dar deja se simt ameliorari. Imi voi lua pt inca 3 luni.

Ion (Brasov)

Scor: 5/5 | acum 1 an

Pro: Foarte bun!

Elena (Sfantu Gheorghe)

Scor: 5/5 | acum 1 an

Pro: Bun!

Vasilescu (Pitesti)

Scor: 5/5 | acum 1 an

Pro: Un produs foarte bun!

Valy Constantinescu (1 Decembrie)

Scor: 5/5 | acum 1 an

Pro: sunt OK

cc (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 1 an

Pro: Un produs excelent !

N (Radauti)

Scor: 5/5 | acum 1 an

Pro: Ok