Zinc 50mg 60tb COSMOPHARM

4,89 | 18 comentarii

  • Producator:
  • Prezentare: 60tb
  • TVA Inclus
  • Cod: CPH955

Produsul nu mai este momentan disponibil in oferta Vegis.ro
Activeaza Alerta Stoc si te vom informa imediat ce va reintra in stoc.

Iti recomandam alte produse similare din categoria Capsule, Comprimate

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.



Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441

Zinc 50mg 60tb de la COSMOPHARM - Detalii produs

TERMEN DE VALABILITATE: 04.2024. A se consuma de preferinta, inainte de aceasta data.

Zincul este vital pentru un sistem imunitar sanatos, diviziune celulara, sinteza corecta a ADN-ul, fertilitate, crestere sanatoasa si vindecarea ranilor.

Zinc in concentratie/doza maxima, cu o absorbtie superioara.

Zincul este un oligoelement esential pentru un sistem imunitar sanatos, fiind implicat pe scara larga in proteinele, lipidele, metabolismul acidului nucleic si transcrierea genelor, ajutand la stimularea activitatii a cel putin 100 de enzime diferite.

Zincul este indispensabil pentru functionarea normala a sistemului imunitar, procesul de diviziune celulara si protectia celulelor impotriva stresului oxidativ. Acesta mentine functia cognitiva, sanatatea sistemului osos, circulator, a vederii, a parului, unghiilor si a pielii, ajutand la vindecarea rapida a ranilor. Zincul este esential pentru fertilitatea masculina si mentinerea concentratiilor normale de testosteron din sange. 

Dincolo de nuantele moleculare ale functiei, este necesar pentru spermatogeneza, embriogeneza si crestere fetala                              Potrivit Jurnalului European de Imunologie, corpul uman are nevoie de zinc pentru a activa limfocitele T (celulele T) care ajuta corpul in controlul si reglarea raspunsurilor imune atacand celulele infectate sau canceroase.

Deficitul de zinc poate afecta grav functia sistemului imunitar, determinand o susceptabilitate crescuta la boli si infectii.

Deoarece corpul uman nu stocheaza excesul de zinc, acesta trebuie consumat in mod regulat ca parte a dietei. Absorbtia sa din surse naturale (alimente) este conditionata de factori precum: varsta, dificultati de absorbtie mostenite, utilizarea de diuretice, diaree, sarcina, alcoolism, boala Crohn, malabsorbtia intestinului subtire, sindromul intestinului scurt, infestarea cu viermi, insuficienta pancreatica, diete vegetariene stricte si anorexia nervoasa. Totodata, absorbtia sa scade odata cu co-ingestia de fitati (gasiti in leguminoase, nuci, seminte), calciu si fosfat.

Acestea duc la deficiente pe o perioada indelungata, iar corpul incearca sa compenseze pierderile utilizand micile depozite din oase, ficat, creier, par, piele si ungii.

Deoarece zincul afecteaza numeroase sisteme ale organismului nostru, nu exista un singur simptom distinct al deficitului de zinc. Unele dintre cele mai frecvente simptome includ: infectii, inflamatie gastro-intestinala, pierderea sau diminuarea mirosului si gustului, vindecarea slaba a ranilor, caderea parului, asprirea pielii / eruptiile cutanate, acnee, libidoul scazut, infertilitate, afte, letargie, unghiile deformate, diaree, pierderea in greutate si reducerea vigilentei.

Efecte si beneficii:

Imunitate.

  • Mentine pielea viabila ca o bariera initiala pentru agentii patogeni.
  • Mediaza imunitatea innascuta cu functia celulelor ucigase naturale si a neutrofilelor.
  • Influenteaza sistemul imunitar dobandit prin activarea si reglarea limfocitelor T, producerea de citokine Th1, functia limfocitelor B si productia de anticorpi cu formarea ulterioara a imunoglobulinei G.
  • Macrofagele utilizeaza zincul pentru fagocitoza, uciderea intracelulara si producerea de citokine.
  • Zincul potenteaza moartea celulara programata prin apoptoza. (Luke Maxfield; Jonathan S. Crane.)

Sistem osos.

  • Rol esential in metabolismul si mineralizarea osoasa.
  • Ajuta la cresterea normala a scheletului si in homeostazia osoasa.
  • Creste proteina sintetaza, care ajuta la protejarea sanatatii oaselor.
  • Contribuie la imbunatatirea simptomelor Artritei reumatoide.

Par. Piele. Unghii.

  • ajuta la vindecarea ranilor, diminuarea inflamatiei si imbunatatirea afectiunilor inflamatorii
  • actioneaza cu alte vitamine si minerale pentru a ajuta la tratarea leziunilor cutanate reduce severitatea acneei si semnele imbatranirii (linii, riduri, pete etc.).
  • ajuta la sinteza colagenului si la repararea ADN-ului
  • protejeaza pielea de daunele provocate de soare
  • joaca un rol important in cresterea si repararea tesuturilor parului.
  • ajuta la mentinerea functionala a glandelor sebacee din jurul foliculilor.
  • reduce caderea parului.
  • Intareste unghiile si grabeste cresterea acaestora.

Fertilitate.

  • sustine fertilitatea prin reglarea functiei hormonale normale, a diviziunii celulare si a ovulatiei.
  • joaca un rol in diviziunea ovocitelor, fertilizarea, reglarea ADN-ului si dezvoltarea embrionilor.
  • creste nivelul de testosteron si numarul de spermatozoizi.
  • creste semnificativ volumul spermei, motilitatea spermei si procentul morfologiei normale a spermei.

Ficat. Stomac.

  • amelioreaza boala ficatului gras
  • scade leziunile hepatice si ofera efecte antifibrotice la pacientii cu VHC cronica.
  • scade pierderea protectiei raspunsului in faza acuta impotriva hepatitei si oxidarii lipidelor.
  • esential pentru sanatatea intestinala.
  • protejeazae bariera intestinala si mentine echilibrul microbiomului intestinal.
  • are efect protector in expunerea cronica la alcool, stres termic, diaree, colita, alte afectiuni gastro-intestinale si chiar unele afectiuni neurologice.
  • sporeste efectele altor molecule benefice, cum ar fi quercetina.

Indicat in: deficienta de zinc, boala Wilson, stimularea sistemului imunitar, raceli, infectii, gripa, infectii ale tractului respirator superior, gripa porcina, tiuti, leziuni severe la cap, boli cauzate de paraziti, degenerescenta maculara, pentru orbire nocturna, cataracta, astm, diabet si leziuni ale nervilor asociate; tensiune arteriala crescuta; SIDA / HIV, SIDA / complicatii legate de sarcina legate de HIV; hiperbilirubinemie, anorexie nervoasa, tulburare obsesiv-compulsiva, depresie, dementa, gura uscata, tulburare de deficit de atentie-hiperactivitate (ADHD), lipsa gustului (hipogeuzie), encefalopatie hepatica, boala hepatica legata de alcool, boala Crohn, colita ulcerativa, boli inflamatorii intestinale, afte, ulcer gastric, ulcer la nivelul picioarelor,  afte, infertilitate masculine, prostata marita, disfunctie erectila (DE), osteoporoza, artrita reumatoida, artrita psoriazica, negi si crampe musculare la persoanele cu afectiuni hepatice, mancarime, rozacee, caderea parului, psoriazis, eczeme, acnee, o tulburare de sange numita talasemie, boala Alzheimer, sindromul Down, boala Hansen si fibroza chistica, cancer esofagian, cancer de colon si rect, cancer de stomac, cancer de creier, cancer de gat, recidiva de cancer nazal si gat, limfom non-Hodgkin, complicatii legate de chimioterapie, anemie, complicatii legate de sarcina, deficit de fier, otravire cu arsen, boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC) ), disbioze, artere infundate, leucemie, arsuri, leziuni ale pielii cauzate de infectia cu leishmania.

Ingrediente active/1 capsula: gluconat de Zinc – 365 mg. (*doza zilnica maxima / 1 tableta furnizeaza 50 mg Zinc / 500% VNR;

VNR –Valoare Nutriionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011). Nu contine alergeni. Zero calorii

Compozitie (500 mg/tb): gluconat de Zinc — 365 mg*; agenti anti-aglomeranti: celuloza microcristalina, saruri de magneziu ale acizilor grasi, dioxid de siliciu; agent de glazurare: hidroxipropilmetilceluloza

Mod de utilizare: cate 1 tableta la doua zile, la masa.

Precautii: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos! A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic! A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici! Nerecomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Produsul contine ingrediente provenite din surse naturale, pot exista variatii organoleptice de la un lot la altul, fara a afecta caracteristicile produsului.

Produs in Romania

Recomandari: afectiuni hepato biliare | gripa si raceala | imunitate | sistem osos si articulatii | fertilitate

Zinc 50mg 60tb de la COSMOPHARM - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Imagini de la clienti
Opiniile clientilor despre produs (18 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Zinc 50mg 60tb de la COSMOPHARM

Rating general: 4.89
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
VICTORIA

Scor: 5/5 | acum 3 luni
Achizitie verificata

Pro: F bun

Pavel

Scor: 5/5 | acum 3 luni
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun mai ales în sezonul rece.

olteanu

Scor: 5/5 | acum 3 luni
Achizitie verificata

Pro: totul e ok

Mihaela

Scor: 5/5 | acum 4 luni
Achizitie verificata

Pro: Produs foarte bun

diaconu verginica

Scor: 5/5 | acum 4 luni
Achizitie verificata

Pro: Am inceput sa îl iau ..încă nu am un rezultat

Tinca

Scor: 4/5 | acum 4 luni
Achizitie verificata

Pro: Recomand.

Cati (Arad)

Scor: 5/5 | acum 5 luni
Achizitie verificata

Pro: Este foarte util în problemele legate de sistemul osos.

Lavinia-Ludmila

Scor: 5/5 | acum 6 luni
Achizitie verificata

Pro: Preț foarte bun. Efect garantat. Recomand.

Mihaela

Scor: 5/5 | acum 9 luni
Achizitie verificata

Pro: foarte util. Exact ceea ce cautam!

Pislaru

Scor: 5/5 | acum 10 luni
Achizitie verificata

Pro: Bun

BANICA

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Sunt foarte mulțumită de calitatea produselor . După numai trei zile de administrare , tatăl meu se simte foarte bine . L-au ajutat sa depășească o criza de astm foarte repede . Voi reveni cu siguranță pentru alta comanda . Mulțumim Vegis

Râpeanu

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Excelent

Patrascu

Scor: 4/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Ok

Diana

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Necesar imunitatii.

Corina

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Recomand

elena

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Combinatia perfecta intre calitate-concentratie-pret

Magda

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun pentru.imunitate. Multumesc.

Deac

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

Zinc 50mg 60tb COSMOPHARM face parte din categoria Capsule, Comprimate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.