Neuromax 30cps + Vizual Forte 30cps COSMOPHARM

5,00 | 1 comentarii

  • Producator:
  • Prezentare: 30cps+30cps
  • TVA Inclus
  • Cod: CPH227

Produsul nu mai este momentan disponibil in oferta Vegis.ro
Activeaza Alerta Stoc si te vom informa imediat ce va reintra in stoc.

Iti recomandam alte produse similare din categoria Capsule, Comprimate

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.



Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441

Neuromax 30cps + Vizual Forte 30cps de la COSMOPHARM - Detalii produs

Pachetul contine:

1 x  Neuromax 30cps Cosmopharm

1 x Vizual Forte 30cps Cosmopharm


Neuromax 30cps Cosmopharm

NEUROMAX® este un complex unic neuroprotector, formula revolutionara, ce are in compozitie concentratii optime ale celor mai bine documentate plante cu actiune sinergica pentru sustinerea sistemului nervos: Citicolina, L-Carnitina, Taurina, Bacopa monnieriGinkgo Biloba, Fosfatidil serina, Fosfatidil colina, L-Glutamina, Acidul alfa lipoic.

Citicolina este un nutrient ce se regaseste in mod natural la nivelul celular cu rol esential in activitatea nervoasa. O data cu inaintarea in varsta, cantitatea acesteia scade, cauzand degradarea functiilor cognitive. Ajuta la mentinerea echilibrului intre concentratiile de sodiu, potasiu, calciu si magneziu din organism si la cresterea cantitatii de glucoza metabolizata in creier. Citicolina stimuleaza nivelul fosfatidilcolinei- vitala bunei functionari a creierului.
Asigura protectie antioxidanta impotriva distrugerilor neuronilor cauzate de radicalii liberi, ofera fosfolipidele necesare bunei functionari neuronale, sustine metabolismul neuronal, intensifica procesele mentale, stimuleaza memoria, creste atentia si capacitatea de concentrare.

Citicolina imbunatateste functiile cerebrale in afectiuni precum hipoxie, encefalita, autism, sindrom Down, hiperactivitate cu deficit de atentie (ADHD), epilepsie, boala Alzheimer si alte tipuri de dementa, boala Parkinson, SLA, senilitate si ataxie. De asemenea, are efecte benefice in reducerea anxietatii, a stresului si a depresiei.
Bacopa monnieri, planta utilizata in medicinala traditionala ayurvedica pentru proprietatile sale terapeutice, se recomanda in special in tratamentul afectiunilor ce tin de sistemul nervos (pierderi de memorie, anxietate, ADHD si epilepsie).
Bacopa monnieri are actiune antianxiolitica si antidepresiva prin reglarea nivelelor dezechilibrate ale aminelor biogene, creste capacitatea de invatare si memorare, stimuleaza inteligenta si accelereaza procesarea informatiilor vizuale.
Desi este folosita in general ca tonic nervos, acesta planta are beneficii remarcabile si in reducerea stresului cotidian, contribuie la mentinerea unei stari generale bune si ajuta la temperarea emotiilor, cu efect anxiolitic si antidepresiv. Beneficiile continutului de Bacopa monnieri se extind si catre sistemul cardio vascular: imbunatateste circulatia sanguina si periferica si sustine buna functionare a intregului sistem cardio-vascular.
Ginkgo Biloba, „Arborele sfant al vietii” este cel mai prescris supliment pentru o mai buna agilitate si claritate mentala. Frunzele acestui copac sunt extrase si prelucrate in suplimente alimentare pentru miraculoasele sale efecte antioxidante (datorita flavanoidelor si terpenoidelor), in combaterea pierderilor de memorie asociate cu imbatranirea, stadii incipiente ale bolii Alzheimer, circulatie periferica deficitara, cresterea libidoului si imbunatatirea functiei sexuale, combaterea depresiei, recuperarea in urma unui atac cerebral si stadii incipiente ale degenerarii maculare.
L-Carnitina este un aminoacid cu rol neuroprotector (asupra nervilor periferici) si antioxidant ce lupta impotriva radicalilor liberi. Reduce starea de oboseala si ajuta astfel la cresterea duratei si intensitatii efortului intelectual si fizic.
Taurina este un aminoacid cu rol neuromodulator si neuroprotector. Prin rolul antioxidant pe care il exercita, taurina protejeaza neuronii de efectul toxic al glutamatului, induce starea de relaxare, protejeaza retina si nervii periferici.
Fosfatidil colina este o componenta majora a materiei cenusii, importanta pentru structura normala si regenerarea celulei nervoase (neurogeneza). Precursor al colinei, care participa la sinteza acetilcolinei (neurotransmitator), este substanta esentiala in transmiterea nervoasa si functionarea sistemului nervos central si vegetativ.
Fosfatidil serina, componenta de baza din stratul intern al membranei celulei nervoase cu cea mai mare concentratie in creierul uman, are rol in excitabilitatea si comunicarea interneuronala, amelioreaza declinul cognitiv, regleaza eliberarea de acetilcolina, dopamina si noradrenalina. Creste performantele cognitive si are rol antianxiolitic si antistres (creste nivelul dopaminei).
L-Glutamina, “carburantul creierului”, este cel mai abundent aminoacid din organism, prezent in fiecare celula a organismului uman, dar cu cele mai mari cantitati regasite in sange, muschi si fluidul cerebro-spinal. Glutamina are rol antiinflamator, stimuleaza sinteza de gluten, scade excesul de amoniac cerebral care favorizeaza bolile neurodegenerative.
Acidul alfa lipoic este un antioxidant endogen cu rol neuroprotector, ce actioneaza la nivel central si periferic, intra si extracelular.

Efecte si beneficii:

Tonic mental. Protejeaza sistemul nervos. Imbunatateste atentia, memoria si concentrarea.

  • Sustine functiile si buna functionare a sistemului nervos si vascular;
  • Ofera protectie la nivelul celulelor nervoase;
  • Stimuleaza functionarea conexiunilor interneuronale;
  • Sustine transmiterea impulsului nervos prin modularea neurotransmitatorilor;
  • Asigura aportul de aminoazici necesari metabolismului cerebral;
  • Ofera suport neurononal in boli neurodegenerative;
  • Ajuta in perioada de recuperare post AVC;
  • Sustine recuperarea neuromotorie;
  • Are rol de protectie antioxidanta cerebrala, mentine vitalitatea tesutului nervos;
  • Imbunatateste procesele de invatare, memorare, atentie;
  • Creste semnificativ performantele cognitive si coordonarea;
  • Creste vigilenta, atentia si scade timpul de raspuns (reactie);
  • Sustine functia mentala la persoanele in varsta, sprijina procesul de amintire;
  • Reduce manifestarile date de afectarea nervilor cranieni (cecitate, pierderea auzului, migrene, nevralgii);
  • Reduce starea de oboseala si creste duratei si intensitatea efortului intelectual si fizic;
  • Imbunatateste absorbtia digestiva a vitaminelor liposolubile;
  • Ajuta la buna functionare a circulatiei cerebrale.

Combate starile de stres, anxioase si depresive.

  • Sustine echilibrul emotional;
  • Combate stresul, anxietatea si depresia, fara reactii adverse;
  • Reduce migrenele, oboseala si insomniile.

Sustine sanatatea sistemului cardio-vascular si a ficatului.

  • Sustine scaderea colesterolului si trigliceridelor, impiedica depunerea acestora in ficat;
  • Regleaza presiunea arteriala si ritmul cardiac;
  • Imbunatateste circulatia periferica;
  • Reduce depunerile pe peretii vaselor de sange;
  • Contribuie la refacerea ficatului afectat de diverse afectiuni.

Suplimentul alimentar NEUROMAX®este benefic in:

  • deficit cognitiv si pierderi de memorie, deficit de atentie si concentrare, Boli neurodegenerative- retard usor si mediu, dificultati de vorbire, epilepsie, Alzheimer, Parkinson, Tourette, traumatisme cranio-cerebrale, recuperare post-AVC, depresie, anxietate, dementa, oboseala, epuizare psihica si fizica.
  • dureri de cap, ameteli (vertij), tulburari de auz, tiuit si pocnete in urechi (tinitus), tulburari de vedere, de echilibru sau de circulatie („maini si picioare reci”)

Ingrediente active/capsula 800 mg:

L-carnitina  clorhidrat de acetil L-carnitina 125 mg
Taurina 125 mg
Citicolina 75 mg
CDP-colina Bacopa monnieri   50 mg
extract hidroetanolic 20:1 (dextrina) din parti aeriene de Bacopa monnieri, cu min. 20% bacopazide
Ginkgo biloba 50 mg
extract hidroetanolic 50:1 din frunze de Ginkgo biloba (G.B.E.), cu 24% ginkgoflavone si 6% terpene lactonice
Fosfatidilcolina 30 mg
extract hidroetanolic din seminte de Soia (Glicine max), cu min. 25% Fosfatidilcolina
Fosfatidilserina 25 mg
extract hidroetanolic din seminte de Soia (Glicine max), cu min. 50% Fosfatidilserina
L-glutamina 25 mg
Acid alfa lipoic 12,5 mg
Acid pantotenic -Vitamina B5- (50% VNR*) 3 mg
 
Ingrediente/ capsulă vegetală(800 mg): agent de încărcare: celuloză microcristalină; clorhidrat de acetil L-carnitină - 125 mg; taurină - 125 mg; capsulă: hidroxipropilmetilceluloză, apă purificată; citicolină (CDP-colină) - 75 mg; extract hidroetanolic 20:1 (dextrină) din părți aeriene de Bacopa monnieri, cu min. 20% bacopazide - 50 mg; extract hidroetanolic 50:1 din frunze de Ginkgo biloba (G.B.E.), cu 24% ginkgoflavone și 6% terpene lactonice - 50 mg; extract hidroetanolic din semințe de Soia (Glicine max), cu min. 25% fosfatidilcolină - 30 mg; extract hidroetanolic din semințe de Soia (Glicine max), cu min. 50% fosfatidilserină - 25 mg; L-glutamină - 25 mg; agenți antiaglomeranți: stearat de magneziu și dioxid de siliciu; acid alfa lipoic - 12,5 mg; D-pantotenat de calciu (furnizând 3 mg acid pantotenic/50% VNR*)

Mod de administrare: Adulti: 1 pe zi, la masa, cu un pahar de apa.

Precautii: Nerecomandat gravidelor sau celor care alapteaza, precum si persoanelor alergice la soia sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului. Este compatibil cu medicatia secundara.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. 

Produs in Romania


Vizual Forte 30cps Cosmopharm

Vizual Forte 30cpr

Un rol extrem de important in mentinerea unei vederi bune si in prevenirea unor afectiuni oculare il au anumite vitamine, minerale si carotenoizii antioxidanti ce se regasesc la nivelul ochilor si care au ca rol principal filtrarea luminii albastre, daunatoare cristalinului.

Din nefericire,organismul uman nu produce cantitati suficiente de carotenoizi antioxidanti si alte elemente necesare sanatatii ochilor. De aceea este  absolut necesara mentinerea unei diete bogate in legume si fructe, dar si administrarea de suplimente alimentare de calitate, cu un continut optim de substante active.

Vizual Forte va propune o formula  ideala si naturala de imbunatatire a acuitatii vizuale si a sanatatii ochilor: Afine ( extract ), Vitamina C, Luteina (din rosii),  Vitamina E, Beta caroten, Zinc si Cupru.

Afinele: substantele active din afin stimuleaza regenerarea fotoreceptorilor retinieni. In plus, flavonoidele din extractul de afine au o puternica actiune antiaterosclerotica, taninurile au efect astringent, diuretic si confera proprietati antimicrobiene marcante.

Luteina:  se gaseste concentrata in macula, o zona a retinei cu rol in distingerea culorilor si detaliilor. Mentinerea unui nivel optim de luteina in organism este necesara in preventia degenerescentei maculare si a cataractei. Intervine in perceperea luminii polarizate si scade hipersensibilitatea la lumina.

Beta-carotenul:  cunoscut sub denumirea de provitamina A, are rol foarte important in adaptarea vederii de la lumina la intuneric si pentru a putea distinge culorile. Este unul din antioxidantii ce participa la echilibrarea procesului de transcriptie a ADN-ului, scazand riscul aparitiei de tumori.

Vitamina C:  antioxidant puternic, se recomanda administrarea sa in boli cardiovasculare, pentru scaderea incidentei cancerului, a cataractei si a complicatiilor din diabet, scade concentratia metalelor grele din organism, creste rezistenta la virusi, favorizeaza vindecarea leziunilor epidermei si mentine sanatatea gingiilor, scade riscul de aterogeneza, protejeaza vasele de sange si stimuleaza imunitatea.

Vitamina E: este vasodilatator si antiagregant, mentine flexibilitatea arterelor, eficienta in afectiuni cronice cu caracter oxidativ (boli cardiovasculare, ateroscleroza, diabet zaharat), sterilitate, dermatoze, flebite, stimularea cresterii la copii, vindecarea ranilor, intoxicatii cu mercur, tulburari de menopauza; caracterul puternic anti-oxidant incetineste procesul de imbatranire.

Zincul: element cheie in organismul uman,  este implicat in majoritatea proceselor biologice, regland metabolismul ADN si ARN. Mentine integritatea tesuturilor, este eficient in prevenirea si tratarea acneei, grabeste vindecrea ranilor . Mentine o buna functionare a sistemului reproducator.

Cuprul:  este unul din elementele ce asigura un bun transport al oxigenului in sange. Protejeaza tesutul conjuctiv si creste imunitatea.  

Efecte: 

  • Imbunatateste sanatatea ochilor.
  • Efect antioxidant, protejeaza retina si  cristalinul.
  • Reduce distrugerile oxidative ale maculei.
  • Stimuleaza sinteza mielinei si colagenului.
  • Mentine elasticitatea vaselor sanguine.
  • Mareste rezistenta la infectii.
  • Creste adaptarea la intuneric.
  • Creste acuitatea vizuala pe timp de noapte si capacitatea de distingere a culorilor.

Recomandări: 

Vizual Forte este recomandat in:

  • Cataracta
  • Ateroscleroza oculara
  • Degenerescenta maculara
  • Hipermetropie
  • Miopie
  • Astigmatism
  • Glaucom
  • Retinita pigmentara
  • Tumori cerebrale
  • Diabet

Ingrediente (733.45mg/tb): fosfat dicalcic anhidru (agent de incarcare), acid ascorbic, celuloza microcristalina (agent de incarcare), vitamina A acetat 50%, extract uscat din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus) cu 25% antociani, carboximetilceluloza de sodiu si hipromeloza (agent de incarcare), acid stearic (antiaglomerant), luteina 5%, oxid de zinc, glazura farmaceutica (agent de acoperire), talc (agent de separare), gluconat de cupru, dioxid de siliciu si stearat de magneziu (antiaglomeranti), rosu alura si albastru briliant (coloranti), etil vanilina (agent de aromatizare), carbowax (agent de glazurare), triacetin (agent de suport), dioxid de titan (colorant), ceara camauba (agent de glazurare).

Nu contine alergeni.

Valori nutritionale: 2,09kj/0,5kcal/tb.

Informatii nutritionale:

Afine ( extract ).............................. 25 mg

Vitamina C.....................................100 mg

Luteina..........................................500 mcg

Vitamina E.......................... 30 UI / 22 mg

Beta caroten.........................................2mg

 furnizand vitamina A 3334UI / 100mcg

Zinc......................................................7,5 mg

Cupru...............................................500 mcg

Compozitie 733,45 mg/tb/:fosfat dicalcic anhidru (agent de încărcare), acid ascorbic, celuloză microcristalină agent de încărcare), vitamina A acetat 50%, extract uscat din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus), cu 25% antociani; carboximetilceluloză de sodiu și hipromeloză (agent de încărcare), acid stearic (antiaglomerant), luteină 5%, oxid de zinc, glazură farmaceutică (agent de acoperire),talc (agent de separare), gluconat de cupru, dioxid de siliciu și stearat de magneziu (antiaglomeranți), roșu alura și albastru brilliant (coloranți), etil vanilină (agent de aromatizare), carbowax (agent de glazurare), triacetin (agent de suport), dioxid de titan (colorant), ceară carnauba (agent de glazurare). Nu conţine alergeni. Valori nutriţionale: 2,09kj/0,5kcal/tb

Mod de administrare:  1 – 3 tablete zilnic.

Precautii: Pentru administrarea de Vizual Forte in caz de sarcina sau alaptare, solicitati avizul medicului.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana copiilor.

Produs in USA

Recomandari: diabet | stres | afectiuni hepato biliare | memorie | sistem nervos | afectiuni oculare

Neuromax 30cps + Vizual Forte 30cps de la COSMOPHARM - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Opiniile clientilor despre produs (1 comentariu)
Opiniile clientilor despre produsul Neuromax 30cps + Vizual Forte 30cps de la COSMOPHARM

Rating general: 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Simona

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: După o săptămână, mi sa limpezit vederea . Văd mai bine. Produs foarte bun.??

Neuromax 30cps + Vizual Forte 30cps COSMOPHARM face parte din categoria Capsule, Comprimate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.