Pachet Articulatii Forte 3 X Celadrin Extract Forte 60cps + Cartimix Forte 60cpr BIOPOL

4,50 | 2 comentarii

  • Producator:
  • Prezentare: 3 x 60cps + 60cpr
  • TVA Inclus
  • Cod: VEGP091

Produsul nu mai este momentan disponibil in oferta Vegis.ro
Activeaza Alerta Stoc si te vom informa imediat ce va reintra in stoc.

Iti recomandam alte produse similare din categoria Capsule, Comprimate

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.



Comanda si acest produs si beneficiezi de LIVRARE GRATUITA.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441

Pachet Articulatii Forte 3 X Celadrin Extract Forte 60cps + Cartimix Forte 60cpr de la BIOPOL - Detalii produs

Pachetul contine:

3 x Celadrin Extract Forte 60cps Biopol

1 x  Cartimix Forte 60cpr Biopol

Celadrin™ este un preparat 100% natural, protejat de brevet, respectat si apreciat atat in Romania, cat si la nivel mondial. Drept dovada, Celadrin™ este partenerul Federatiei Internationale de Medicina Sportiva, federatie afiliata la Comitetul Olimpic International.
Suntem onorati sa le fim alaturi!

  • Contine o formula brevetata, cercetata stiintific pe parcursul a 15 ani.

  • Contribuie la reducerea disconfortului articular, muscular si la nivelul coloanei vertebrale.

  • Ajuta la formarea normala a lichidului sinovial si a colagenului.

  • Eficienta demonstrata clinic. Celadrin™ are studii clinice publicate in reviste medicale prestigioase, precum The Journal of Rheumatology – revista de referinta in domeniul reumatologiei la nivel mondial sau Journal of Strength and Conditioning Research.

  • Luat conform modului de utilizare din prospect, nu are reactii adverse sau efecte secundare. Nu afecteaza inima, ficatul, stomacul; permis diabeticilor, cardiacilor, persoanelor care iau anticoagulante etc.

  • Fabricat respectand standardele GMP (Good Manufacturing Practices) – garantia calitatii.

*Fata de formula anterioara, Celadrin™ Extract Forte are acum o formula optimizata a substantei active.

Prezentare generala

Celadrin™ Extract Forte este un preparat revolutionar, brevetat, 100% vegetal, imbogatit cu vitamina C. Contine o formula unica de acizi grasi nesaturati din uleiuri cetilate, care sunt stiintific prelucrati si rearanjati intr-o matrice special conceputa pentru un efect optim asupra mobilitatii si confortului articular. Extractele vegetale care intra in compozitia sa sunt obtinute din: ulei de nucsoara, ulei din nuca de cocos, ulei de masline, ulei din sambure de palmier, ulei de palmier si alte uleiuri vegetale nesaturate.

Creat conform unei metodologii stiintifice brevetate in SUA, Celadrin™ a fost conceput astfel incat sa contribuie eficient la:

  • o mai buna mobilitate si functionarea normala a aparatului locomotor;

  • producerea unei cantitati normale de lichid sinovial in articulatii si mentinerea integritatii membranei celulare (sinoviale) pentru lubrifierea permanenta a cartilajului articular;

  • protectia articulatiilor impotriva atacurilor substantelor de natura enzimatica sau non-enzimatica generatoare, in unele cazuri, de stari inflamatorii si de disconfort articular.

Celadrin™ Extract Forte genereaza efecte mai rapide, se absoarbe eficient din tractul digestiv si patrunde usor in celulele tesuturilor-tinta din articulatii. Un tesut-tinta este, de exemplu, articulatia umflata a genunchiului sau a soldului, un ligament lezat sau un muschi afectat. Functioneaza pe baza unui principiu unic si complet diferit fata de preparatele cu continut de sulfat de glucozamina si condroitina, iar efectul sau poate fi vizibil in decurs de cateva zile sau saptamani de la inceperea administrarii.Celadrin™ Extract Forte este recomandat tuturor categoriilor de varsta (de peste 3 ani), precum si sportivilor de performanta sau amatori.

In urma studiilor clinice realizate cu Celadrin™ atat sub forma de capsule, cat si sub forma de crema, s-au constatat urmatoarele efecte: reducerea durerilor articulare, imbunatatirea unghiului de flexie, scaderea inflamatiei, inhibarea actiunii citokinelor inflamatorii (TNF-a, IL-8, MCP-1), imbunatatirea functionalitatii articulatiilor, imbunatatirea calitatii vietii.

Efecte:

  • contribuie la protectia si mobilitatea articulatiilor, a coloanei vertebrale si a muschilor;

  • ajuta la reducerea disconfortului articular, muscular sau la nivelul coloanei vertebrale;

  • contribuie la normalizarea amplitudinii articulare;

  • ajuta la formarea normala a lichidului sinovial din articulatii pentru lubrifierea permanenta a cartilajului articular;

  • ajuta la stabilizarea si mentinerea integritatii membranei celulare, in general, si a membranei sinoviale, in special;

  • contribuie la protectia articulatiilor impotriva atacurilor substantelor de natura enzimatica sau non-enzimatica generatoare, in unele cazuri, de stari inflamatorii;

  • datorita mentinerii functionalitatii membranei celulare, se obtine o absorbtie mai buna a sulfatului de glucozamina din sursele naturale, astfel Celadrin™ Extract Forte contribuie suplimentar la mentinerea functionalitatii normale a cartilajului articular;

  • Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor.
     

Pentru efecte sporite asupra mobilitatii si flexibilitatii articulatiilor, coloanei vertebrale si a muschilor sau in cazuri deosebite, va recomandam 2 solutii avansate:

  • Celadrin™ Extract Forte + RoboFlex™, mai ales in cazul coloanei vertebrale, al spatelui si al muschilor de la acest nivel.

  • Celadrin™ Extract Forte + CartiMix™ Forte, mai ales in cazul articulatiilor (de ex. genunchi, sold, umar etc.) si al muschilor de la acest nivel.

Actiuni, ca adjuvant:

  • ajutor pentru protectia articulatiilor, a coloanei vertebrale si a muschilor;

  • benefic in cazuri de disconfort articular, muscular sau la nivelul coloanei vertebrale;

  • pentru mentinerea integritatii si functionalitatii membranei celulare (sinoviale);

  • in cazuri de biosinteza insuficienta a lichidului sinovial;

  • pentru formarea normala a colagenului care ajuta la functionarea  corespunzatoare a sistemului osos si a ligamentelor;

  • in cazuri de suprasolicitare sau uzura a aparatului locomotor rezultate in urma inaintarii in varsta, a muncilor grele, practicarii sporturilor etc;

  • in perioada de recuperare dupa accidente si leziuni ale aparatului locomotor.

Ingrediente: Celadrin™ 100% vegetal (brevet SUA, formula unica, bazata pe extracte 100% vegetale din uleiuri cetilate), maltodextrina, guma arabica (emulsifiant), capsula (hidroxipropilmetilceluloza, oxid de titan), vitamina C (ascorbat de sodiu), stearat de magneziu si dioxid de siliciu (agenti antiaglomeranti). 

Informatii nutritionale:

Ingredient activ

Cantitate / 1 capsula

% VNR*

Celadrin™

500 mg

**

Ascorbat de sodiu,

din care: Vitamina C

45 mg

40 mg

**

50

* Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011
**Doza zilnica nu a fost stabilita

Mod de utilizare: Intern, o capsula dimineata si o capsula seara, in timpul mesei. In situatii deosebite sau daca se doreste o ameliorare mai rapida, se poate mari doza la 3 capsule pe zi (mai ales pentru articulatia genunchiului) sau la 4 capsule pe zi (mai ales pentru articulatia soldului).

Durata de utilizare: Durata minima este de 3 luni, cate 2 capsule pe zi, fara pauza. Pentru a avea efectul maxim scontat, se recomanda urmatoarea schema: 3 luni cate 2 capsule pe zi, apoi 3 luni cate 1 capsula pe zi. La terminarea celor 6 luni, se poate relua aceeasi schema sau se poate lua zilnic cate 1 sau 2 capsule, in functie de starea aparatului locomotor. Acest mod de utilizare contribuie la o mai buna protectie a articulatiilor zi de zi.

Contraindicatii: Nu se administreaza copiilor cu varsta de pana la 3 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor cu intoleranta individuala la oricare dintre componentele preparatului. Administrat conform modului de utilizare din prospect, acest preparat natural nu are reactii adverse sau efecte secundare.

Producator: BIOPOL GN SRO, Praga, Cehia, divizia europeana a Pharma United Inc., Ontario, Canada.


Cartimix Forte 60cpr de la BIOPOL

Suplimentul alimentar Cartimix™ Forte  este compus din urmatoarele 8 super-ingrediente active:

  1. Sulfat de Glucozamina

Sulfatul de glucozamina reprezinta forma biologic activa a glucozaminei. Glucozamina este o substanta produsa de organismul uman, avand rolul de stimulare a sintezei de glucozaminoglicani/GAG - componente de baza ale cartilajului articulatiilor, care asigura integritatea articulatiei, a membranei si a lichidului sinovial) - si  de reducere a disconfortului articular. Astfel, glucozamina are rolul de reconstructie, regenerare si consolidare a cartilajului articular, ajuta la stoparea procesului de deteriorare (erodare) a acestuia, protejeaza cartilajul articular impotriva substantelor toxice ce actioneaza la acest nivel, fiind de un real ajutor pentru mentinerea sanatatii cartilajului si functionarea normala a articulatiilor.

  1. MSM

MSM (metilsulfonilmetan) reprezinta o sulfura nemetalica cu  rol in sinteza colagenului, detoxifierea organismului si  buna functionare a circulatiei sanguine. MSM ajuta la functionarea optima a proceselor de crestere si regenerare a tesuturilor moi, a pielii, parului si unghiilor. Deoarece marea majoritate a senzatiilor de disconfort provin de la tesuturi moi si de la tesutul muscular, prin actiunea sa binefacatoare MSM permite acestor tesuturi sa se refaca, ajutand astfel la reducerea disconfortului. MSM este benefic pentru cresterea capacitatii de autoaparare a organismului, pentru neutralizarea radicalilor liberi si pentru detoxifiere.

  1. Colagen hidrolizat pur tip II

Colagenul este o parte componenta a cartilajului articular. Dintre toate cele 14 tipuri cunoscute de colagen, cel de tip II este considerat cel mai eficient si, de asemenea, are cel mai mare grad de absorbtie. Colagenul ajuta la reducerea disconfortului articular, protejeaza articulatiile impotriva atacurilor enzimelor ce distrug proteinele din cartilaj, normalizeaza sinteza noilor celule ale cartilajului.

  1. Pulbere din ulei din seminte de Limba-mielului (Borago officinalis)

Uleiul din seminte de Limba-mielului este una dintre putinele surse naturale de acid gamma-linolenic si de acid linoleic, 2 acizi grasi care ajuta la mentinerea sanatatii celulare si metabolice. Acidul gamma-linolenic este un precursor al unor prostaglandine care joaca un rol important  in mentinerea sanatatii pielii si articulatiilor, in contractia si dilatarea vaselor de sange etc. Uleiul din seminte de Limba-mielului, ca si celelalte componente vegetale din compozitia produsului, ajuta articulatiile, contribuind la mentinerea flexibilitatii membranelor celulelor acestora.

  1. Turmeric (Curcuma longa) cu 95% curcumine

Curcumina, substanta activa din Turmeric, are efecte de reducere a disconfortului articular asemanatoare cu ale cortizonului, fara a avea efectele adverse ale acestuia.

  1. Ghimbir (Zingiber officinale) cu 5% gingeroli

Ghimbirul, prin actiunea sa de producere a senzatiei de caldura (prin vasodilatare) si de marire a rezistentei la frig, ajuta la ameliorarea disconfortului articular si muscular.

  1. Boswellia (Boswellia serrata)  cu 85% acizi boswellici

Acidul boswellic, substanta activa a scoartei arborelui de Boswellia, este compus din acizi triterpenici pentaciclici care ajuta la imbunatatirea mobilitatii si a starii articulatiilor, precum si la reducerea disconfortului articular si muscular.

  1. Vitamina C

Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor.

Efecte:

  • ajuta la mentinerea mobilitatii si sanatatii articulatiilor, a coloanei vertebrale si a muschilor;
  • ajuta la mentinerea sanatatii cartilajului articular;
  • ajuta la reducerea disconfortului articular si muscular;
  • protejeaza cartilajul articular de actiunea substantelor nocive care actioneaza la nivelul articulatiei;
  • participa la sinteza colagenului din articulatii;
  • ajuta la mentinerea sanatatii pielii, a unghiilor si a parului;
  • ajuta la mentinerea functionalitatii normale a membranei celulare;
  • mareste rezistenta la frig;
  • ajuta la detoxifierea organismului, in general, si a ficatului, in mod special;
  • ajuta la cresterea capacitatii de autoaparare a organismului;
  • favorizeaza neutralizarea radicalilor liberi.

Pentru o eficacitate sporita asupra mobilitatii articulatiilor si a coloanei vertebrale, este recomandat ca suplimentul alimentar  Cartimix™ Forte sa fie luat in asociere cu preparatele naturale  Celadrin™ Extract Forte si Celadrin™ Unguent Forte.

ActiuniSe recomanda administrarea suplimentului alimentar  Cartimix™ Forte in urmatoarele cazuri, ca adjuvant:

  • pentru sprijinirea mobilitatii si sanatatii articulatiilor, a coloanei vertebrale si a muschilor;
  • pentru sprijinirea sanatatii cartilajului articular;
  • in cazuri de disconfort articular si muscular;
  • in cazuri de suprasolicitare fizica a articulatiilor (pentru sportivii de performanta, la persoanele obeze sau la cele care presteaza o munca fizica solicitanta);
  • in perioada de recuperare dupa accidente si leziuni ale sistemului osteoarticular;
  • persoanelor sanatoase, persoanelor cu nevoie ridicata de absorbtie a sulfatului de glucozamina, a colagenului si a vitaminei C 

Ingrediente: Sulfat de glucozamina 2KCL (crustacee), MSM (metilsulfonilmetan), isomalt, polivinilpirolidona si celuloza microcristalina (agenti de incarcare), hidroxipropilmetilceluloza, polidextroza, talc, polietilenglicol, dioxid de titan, oxid galben de fier, trigliceride cu catena medie (agenti de glazurare); pulbere din ulei din seminte de Limba-mielului (Borago officinalis), ascorbat de sodiu (vitamina C), colagen hidrolizat tip II, extract din radacini de Turmeric (Curcuma longa), cu 95% curcumine; extract din radacina de Ghimbir (Zingiber officinale), cu 5% gingeroli; extract din scoarta de Boswellia serrata, cu 85% acizi boswellici, stearat de magneziu vegetal (emulsifiant). 

Ingredient activ

Cantitate / 2 comprimate

% VNR*

Sulfat de Glucozamina 2KCL, din care:

  Sulfat de Glucozamina pur

2106 mg

1500 mg

**

MSM

1000 mg

**

Ulei din seminte de Limba-mielului

50 mg

 

**

Colagen hidrolizat pur tip II

40 mg

**

Acid ascorbic, din care:

  Vitamina C

46 mg

40 mg

 

50

Extract de Turmeric cu 95% curcumine

30 mg

**

Extract de Ghimbir cu 5% gingeroli

30 mg

**

Extract de Boswellia serrata  cu 85% acizi boswellici

20 mg

**

* Valoarea nutritionala de referinta cf. Regulament 1169/2011 **Doza zilnica nu a fost stabilita

Mod de utilizare: Intern, un comprimat  dimineata si un comprimat  seara, in timpul mesei sau dupa masa. 

 Durata minima recomandata de utilizare este de 2-3 luni, cate 2 tablete pe zi, fara pauza.  Se poate face pauza de 1-2 luni dupa fiecare cura de 2-3 luni sau in cazul in care se opteaza pentru o cura de 6 luni in paralel cu Celadrin™ Extract Forte, se vor lua 2 tablete pe zi in primele 3 luni si cate o tableta pe zi in lunile  4, 5 si 6.

Contraindicatii: Nu se administreaza copiilor cu varsta de pana la 3 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza,  persoanelelor care au intoleranta individuala la crustacee sau la oricare dintre componentele preparatului. Se recomanda  consultarea unui medic inainte de utilizarea acestui produs in caz de diabet, astm sau hemofilie. Contine un igredient de origine marina, posibil alergenic (crustacee).

Producator: BIOPOL GN SRO, Praga, Cehia, divizia europeana a Pharma United Inc., Ontario, Canada.

Recomandari: afectiuni reumatice | sistem muscular | sistem osos si articulatii

Pachet Articulatii Forte 3 X Celadrin Extract Forte 60cps + Cartimix Forte 60cpr de la BIOPOL - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Opiniile clientilor despre produs (2 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Pachet Articulatii Forte 3 X Celadrin Extract Forte 60cps + Cartimix Forte 60cpr de la BIOPOL

Rating general: 4.5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Tvestanschi

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bune

Rodica Narciza

Scor: 4/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Bun.

Contra: Nu.

Pachet Articulatii Forte 3 X Celadrin Extract Forte 60cps + Cartimix Forte 60cpr BIOPOL face parte din categoria Capsule, Comprimate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.