Cele Sapte Comori Launtrice - Dr. John F. Demartini FOR YOU


 • Producator:
 • TVA 5% Inclus
 • Cod: LIB978-606-639-065-1

Produsul nu mai este activ in oferta Vegis.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Dezv Spirituala

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.


Descriere Cele Sapte Comori Launtrice - Dr. John F. Demartini de la FOR YOU

General

 • An aparitie 2015
 • Autor Dr. John F. Demartini
 • Editie Necartonata
 • Format 14x20

Plecând de la studiul principalelor şapte frici pe care le-a regăsit la majoritatea clienţilor şi cursanţilor săi, autorul, Dr. John F. Demartini, identifică şapte comori lăuntrice – şapte aspecte pozitive, diametral opuse, care, prin exerciţiu, anulează ficare frică fundamentală. Partea îmbucurătoare este că avem cu toţii aceste comori lăuntrice, dar, ca fiecare comoară îngropată adânc în interiorul nostru, este nevoie de puţin efort pentru a o scoate la suprafaţă. Autorul îi dedică un capitol aparte fiecărei comori lăuntrice şi ne învaţă, prin metode simple şi eficiente, uşor de pus în practică, cum să ne dezvoltăm potenţialul interior.


Aceste comori lăuntrice sunt: • geniul – comorile mentale, care contrabalansează frica de deficienţele intelectuale (teama că nu ne ridicăm, din punct de vedere intelectual, la înălţimea aşteptărilor celorlalţi);

 • nemurirea – comoarile fizice, care contrabalansează frica de deficienţele fizice;

 • divinitatea – comorile spirituale, care contrabalansează frica de eşec;

 • bogăţia – comorile financiare, care contrabalansează frica de sărăcie;

 • puterea – comorile profesionale, care contrabalansează frica de judecata societăţii;

 • unitatea – comorile familiale, care contrabalansează frica de respingere;

 • leadership-ul – comorile sociale, care contrabalansează frica de autoritate;


Un alt aspect interesant şi inedit pe care îl propune această carte este găsirea contrabalansului în fiecare lucru care ni se întâmplă: găsirea părţii pozitive în fiecare lucru negativ şi găsirea părţii negative în fiecare lucru pozitiv. Dezvoltată în Metoda Demartini®, care este detaliată într-un capitol întreg din carte, această tehnică de găsire a echilibrului în viaţă este una dintre cele mai eficiente care există.


Fragment din carte


Introducere


„Du‑te în pieptul tău: ciocăneşte acolo


şi întreabă‑ţi inima ce ştie.“


William Shakespeare


Deţii şapte comori – bogăţii incredibile, care se află deja înăuntrul tău. Atunci când le vei descoperi, ele vor străluci atât de puternic, încât ceea ce eşti va fi inscripţionat pe inima lumii şi chiar dincolo de ea.


Este o afirmaţie îndrăzneaţă, nu‑i aşa? Şi totuşi, eu ştiu că este adevărată. După ce am lucrat cu nenumăraţi oameni, atât în cadrul seminariilor, cât şi în cadrul şedinţelor individuale, am descoperit un lucru uimitor: fiecare persoană era mai grandioasă, adică înzestrată cu mai multe calităţi şi comori personale – atât muritoare, cât şi nemuritoare – decât conştientiza şi, prin urmare, decât demonstra la un moment dat!


Acesta este un aspect fascinant al naturii umane: măreţia noastră poate sta îngropată sub straturi de iluzii, ca baza unui aisberg, şi totuşi, sufletele noastre să ne ceară constant să coborâm şi să o descoperim, astfel încât să‑i putem scoate la iveală adevărata strălucire.


Din ce alt motiv te-ai fi grăbit să iei o carte ca aceasta, dacă nu te-ar fi îndemnat o parte din tine, aducându-ţi la cunoştinţă faptul că există mai multe lucruri decât ai putea conştientiza, chiar acum? Undeva în interiorul tău, tu ştii că, dacă citeşti o carte precum Cele şapte comori lăuntrice, ţi‑ai putea descoperi propria-ţi măreţie.


Dacă faci mai mult decât doar să citeşti cuvintele de aici – adică, dacă efectuezi exerciţiile recomandate – vei avea posibilitatea de a îmbrăţişa idei noi, de a-ţi îmbunătăţi experienţa de viaţă şi de a-ţi dezvolta mintea. Vei începe să sapi după aceste comori îngropate şi… • Înveţi cum să‑ţi maximizezi potenţialul corpului, sănătăţii şi bunăstării tale;

 • Descoperi cum să ai relaţii mai împlinite şi mai multă iubire în viaţa ta;

 • Vezi puterea pe care o ai deja;

 • Te dezvolţi ca lider natural;

 • Descoperi modalităţi de a-ţi construi bogăţia financiară şi realizezi că toată lumea – inclusiv tu – merită prosperitate;

 • Trezeşti inspiraţia şi trăieşti, în fiecare zi, veneraţia şi minunile din jurul tău;

 • Îţi demonstrezi aptitudinile profesionale, făcând ceea ce îţi place şi plăcându-ţi ceea ce faci;

 • Te trezeşti la propria ta nemurire şi trăieşti o viaţă plină de măreţie;


Eu m-am străduit să comunic simplu, dar am încercat şi să nu simplific prea mult sau să vorbesc într-un limbaj prea complicat. Scopul meu este să fac ca ideile şi principiile înălţătoare să îţi vorbească ţie, indiferent dacă aceasta este prima carte pe care ai citit-o vreodată despre puterea ta sau dacă eşti un participant cu experienţă la cursurile de dezvoltare personală. Vom acoperi o gamă largă de subiecte, care îţi înglobează întreaga viaţă şi care se extind chiar dincolo de existenţa ta muritoare.


De ce să te gândeşti la ceva mai mult decât la existenţa ta din acest moment? De ce să iei în considerare nemurirea? Pentru că, dacă eşti ca majoritatea oamenilor, conştient sau inconştient, te străduieşti să creezi sau să făureşti o formă de influenţă durabilă, sau o expresie nemuritoare, dincolo de ziua de azi, dincolo chiar de simpla ta existenţă fizică.


De exemplu, s-ar putea să crezi în şi să îţi doreşti o viaţă spirituală după moarte. Sau ţi-ar plăcea să-i laşi moştenire posterităţii cele mai creative idei şi cele mai înălţătoare gânduri ale tale, să construieşti o companie prestatoare de servicii care să existe şi după ce pleci tu de la cârma ei, să ai mai mulţi bani la sfârşitul zilelor tale, decât mai multe zile la sfârşitul banilor, să faci urmaşi care să-ţi poarte numele, să aduci o contribuţie semnificativă în istoria socială sau chiar să descoperi o „fântână a tinereţii“.


Moştenirea ta nemuritoare tânjeşte după o formă de exprimare. În orice caz, cartea Cele şapte comori lăuntrice te va ajuta să-ţi exploatezi cele mai mari comori ascunse şi te va ajuta să îţi trezeşti sinele cel mai autentic şi mai plin de putere.


Ca şi în cărţile mele precedente, fiecare capitol din lucrarea de faţă îţi oferă mai multe elemente uşor de pus în practică – de fapt, această carte s-ar putea să fie mai plină de activităţi practice decât oricare dintre cărţile mele precedente. Pe lângă aceste elemente, prezentate în textul principal, am inclus şi instrucţiuni pentru cea mai importantă metodologie concepută de mine, Metoda Demartini®.


Ea apare, ca referinţă disponibilă, în Anexa A, deoarece foarte multe dintre informaţiile pe care le vei citi şi învăţa aici depind de echilibrarea percepţiilor minţii tale – integrarea a două idei, aparent contradictorii, pentru a ajunge la o perspectivă cu totul nouă, care îţi va extinde, din ce în ce mai mult, sfera gândirii, influenţei şi iubirii.


 


Cuprins


Introducere …………………………………………………………….5


Capitolul 1:


Geniul – Comorile tale mentale ………………………………20


Comoara ta mentală nr. 1 – Întrebările ………………………21


Comoara ta mentală nr. 2 – Cunoaştere şi experienţă…..25


Comoara ta mentală nr. 3 – Oglindirea ……………………..31


Comoara ta mentală nr. 4 – Atenţia …………………………..34


Comoara ta mentală nr. 5 – Intenţia / Vizualizarea ……..35


Capitolul 2:


Nemurirea – Comorile tale fizice …………………………..39


Comoara ta fizică nr. 1 – Vitalitatea ………………………..40


Comoara ta fizică nr. 2 – Longevitatea …………………….42


Comoara ta fizică nr. 3 – Autovindecarea …………………51


Capitolul 3:


Divinitatea – Comorile tale spirituale ………………………56


Cea mai mare comoară spirituală: căutarea ta spirituală 58


Să reflectezi la valorile tale şi să te conectezi cu


obiectivul tău spiritual ……………………………………………..69


Capitolul 4:


Bogăţia – Comorile tale financiare ………………………….78


Comoara ta financiară nr. 1 – Inspiraţia …………………….79


Comoara ta financiară nr. 2 – Bogăţia pe care o ai deja .81


Comoara ta financiară nr. 3 – Flexibilitatea ……………….83


Comoara ta financiară nr. 4 – Fluxul de numerar ………..86


Comoara ta financiară nr. 5 – Stăpânirea ……………………94


Capitolul 5:


Puterea – Comorile tale profesionale ……………………….97


Comoara ta profesională nr. 1 – Vocaţia…………………….99


Comoara ta profesională nr. 2 – Claritatea ……………….103


Comoara ta profesională nr. 3 – Concordanţa …………..110


Capitolul 6:


Unitatea – Comorile tale familiale …………………………119


Comoara ta familială nr. 1 – Echilibrarea ………………..121


Comoara ta familială nr. 2 – Prezenţa ……………………..125


Comoara ta familială nr. 3 – Iubirea necondiţionată ….130


Comoara ta familială nr. 4 – Grija ………………………….133


Capitolul 7:


Leadership‑ul – Comorile tale sociale …………………..137


Comoara ta socială nr. 1 – Asocierea ……………………..138


Comoara ta socială nr. 2 – Permisiunea ………………….145


Comoara ta socială nr. 3 – Misiune şi Mesaj ……………149


Comoara ta socială nr. 4 – Angajamentul ………………..151


Postfaţă


De la Unul la mai mulţi – şi de la capăt! ………………….155


Anexa A: Metoda Demartini® – Instrucţiuni şi


Fişe de Lucru ……………………………………………………….159


Anexa B: Şi acum, ce? Tratarea „obstacolelor“


şi demontarea scuzelor ………………………………………….191


Despre autor …………………………………………………….203


Cele Sapte Comori Launtrice - Dr. John F. Demartini FOR YOU face parte din categoria Dezv Spirituala din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Magazinul nostru va pune la dispozitie un call center dedicat pentru preluarea comenzilor, de luni pana vineri, intre orele 08:30 - 16:30.
Pe Vegis.ro beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 50 de lei.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator in momentul achizitiei initiale. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare care nu au fost semnalate de catre producator.

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.