Viata adevar lumina - Ioan Gyuri Pascu CARTEA DAAT


  • Producator:
  • TVA 5% Inclus
  • Cod: LIB978-606-93189-0-4

Produsul nu mai este activ in oferta Vegis.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Dezv Spirituala

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.


Descriere Viata adevar lumina - Ioan Gyuri Pascu de la CARTEA DAAT

General

  • An aparitie 2012
  • Autor Ioan Gyuri Pascu
  • Editie Necartonata
  • Format 200X190

Viaţă Adevăr Lumină este o “adunare de enunţuri”, cum insuşi autorul denumeşte această carte.


Motto


Tot ceea ce există este.


Dar nu tot ceea ce este există.


 


Viaţa este.


Adevărul este.


Lumina este.


 


Şi, de aceea, toate celelalte există.


 


Am hotărât să scriu această carte mânat fiind de obsesia a două verbe care, in dicţionar, inseamnă cam acelaşi lucru: “a fi” şi “a exista”. Percepţia mea despre ele, insă, e diferită. Eu il folosesc pe “a exista” legat de tot ceea ce poate fi perceput cu cele cinci simţuri, iar pe “a fi” legat de fiinţare, inţeleasă ca “fiind” şi dincolo de manifestare, inainte de manifestare şi cuprinzând, bineinţeles, manifestarea, adică toate cele ce există. Aşadar, tot ceea ce există este, dar nu tot ceea ce este există deja.


 


A da citate din conţinutul cărţii pare a fi o asumare a responsabilităţii de a ciopârţi, cu bună ştiinţă, ceea ce fluxul gândului, al Cuvântului, al Fiirii conturează de la o pagină la alta. (Şi totuşi, omul vrea să ştie. Şi totuşi, cineva trebuie să-şi asume şi rolul negativ.)


 


“Viaţa este UNA şi VEŞNICĂ.


 Şi o vedem in respiraţia mării.


Ci vieţuirile sunt asemenea valului care se naşte, se alcătuieşte


şi care,


oricât de tare s-ar semeţi,


ajunge să se topească smerit, in veşnica respiraţie a mării.


De aceea, Viaţa (ca şi marea) este măsura nemăsurabilă a netimpului, iară vieţile (ca şi valurile) sunt doar mici măsuri ale timpului menit să segmenteze, intru experienţă, Infinitul.


Astfel, numele, trupurile şi minţile noastre nu sunt SINELE, ci doar arătări in timp ale SINELUI.”


 


Fotografiile semnate de Ana Cimpoca, Daniela Marin şi Mirela Bratosin insoţesc enunţurile, nu le ilustrează. Dar pe acestea nu am posibilitatea de a vi le infăţişa aici. Poate că vă vor aduce bucuria izvorâtă din misterul nevăzutului.


  


Meditaţia e aspiratorul care curăţă mintea de pânza de păianjen a gândurilor.


Cel care spune: “te iubesc mai presus de orice pe lumea aceasta” se află abia la inceputul lungului şi anevoiosului drum al suferinţei.”


Lumea este cuşca in care puii adevărului plâng şi puţini oameni ii aud.


Aşteptarea naşte aşteptare


Acţiunea naşte acţiune.


A fi, A voi, A face, Iată ordinea.


Şi nu A avea, A face pentru A fi.


 


Editorul

 


Viata adevar lumina - Ioan Gyuri Pascu CARTEA DAAT face parte din categoria Dezv Spirituala din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Magazinul nostru va pune la dispozitie un call center dedicat pentru preluarea comenzilor, de luni pana vineri, intre orele 08:30 - 16:30.
Pe Vegis.ro beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 50 de lei.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator in momentul achizitiei initiale. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare care nu au fost semnalate de catre producator.

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.