Astrologia erotica - Sorin Bratoveanu DAKSHA


  • Producator:
  • TVA 5% Inclus
  • Cod: LIB978-973-1965-36-9

Produsul nu mai este activ in oferta Vegis.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Astrologie

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.


b-1601

Descriere Astrologia erotica - Sorin Bratoveanu de la DAKSHA

General

  • An aparitie 2015
  • Autor Sorin Bratoveanu
  • Editie Necartonata
  • Format 13x20
Astrologia erotică este o ramură oarecum neglijată a astrologiei, care, cel mai adesea, reprezintă doar o rubrică sau un paragraf al astrologiei relaţionale (compatibilitatea sexuală). Cititorul poate descoperi acum resorturile profunde, misterioase ale manifestărilor sale erotice, în totală concordanţă cu dispoziţia astrelor în harta natală. Lucrarea de faţă permite un periplu prin diverse culturi ale lumii (chineză, indiană, europeană), prezentând teme puţin cunoscute precum astrologia tantrică, erotismul stelelor zburătoare, masajul zonelor erogene, diverse categorii de afrodiaziace, erotismul în viziunea astrologiei vedice etc.  

       Autorul situează, în debutul cărţii, astrologia erotică în contextul ramurilor astrologiei, şi citează, pe parcurs, diverse tratate de erotologie tradiţională cum ar fi Kama Sutra şi Ananga Ranga. În ansamblu, lucrarea este o invitaţie la descoperire şi auto-descoperire, prin intermediul astrologiei, şi pe calea iubirii sufleteşti şi trupeşti.

 

CUPRINS

Introducere – Locul astrologiei erotice în ansamblul ramurilor astrologiei

Capitolul 1 – Astrologia europeană şi sexualitatea

Capitolul 2 – Sexualitatea în cultura indiana. Astrologia vedică şi astrologia tantrică

Capitolul 3 – Astrologia stelelor zburătoare şi sexualitatea

Capitolul 4 – Astrologia afrodiziacelor

Capitolul 5 – Astrologia şi zonele erogene

Bibliografie

 

Extras din carte:

 

Toţi cei ce practică astrologia ştiu că această ştiinţă are mai multe ramuri: natală, medicală, karmică, relaţională, previzională etc. În funcţie de afinităţi, fiecare astrolog este preocupat de una sau mai multe ramuri, fiind dificil doar unuia singur să le cuprindă pe toate (aşa cum în domeniul medicinei, ca să facem o comparaţie, este practic imposibil unui singur medic să fie specialist, sau să exceleze în mai mult de una sau două ramuri medicale, din multitudinea celor care există în prezent).

Şi în astrologie, ca şi în orice altă disciplină, este necesară o viziune de ansamblu iniţială, care să permită adeptului acestei ştiinţe oculte să-şi formeze o imagine completă şi complexă, şi să îşi precizeze, progresiv, anumite afinităţi către una/unele dintre ramuri. Există ramuri ale astrologiei care se completează reciproc: astrologia previzională, care este o astrologie a timpului, este complementară cu astrologia locală, care este o astrologie a spaţiului.

Cel mai practic mod în care ramurile astrologiei pot fi sistematizate este chiar prin însăşi astrologia. Să vedem însă, în continuare, care este locul astrologiei erotice, tema lucrării de faţă, în ansamblul ramurilor astrologiei.

 

1. Berbec – este corelat cu astrologia natală.

Aşa cum Berbecul este semnul de început al zodiacului, astrologia natală este cea cu care debutează această ştiinţă ocultă. Astrologia natală realizează în primul rând o descriere a personalităţii, caracterului, temperamentului unei fiinţe umane, răspunzând la întrebarea „Cine sunt eu?” (cu referire la subiectul analizat astrologic), specifică Berbecului.

Tot semnului Berbecului i se alocă şi astrologia armelor, ramură a astrologiei arabe, în care semnele zodiacale au denumiri de arme („spadă”, „pumnal”, „lance”, „arc” etc.), existând anumite echivalenţe cu semnele zodiacale europene. Berbecul este o zodie corelată cu domeniul militar, războiul, agresiunea.

 

2. Taur – este corelat cu astrologia financiară.

Taurul este o zodie de pământ, definită de verbele sinonime „a avea” şi „a poseda”, motiv pentru care guvernează în mod firesc această ramură a astrologiei. 

Aici putem integra şi zodiacul arboricol, specific druizilor (Taurul fiind o zodie a primăverii, a vegetaţiei abundente, a florilor etc.). 

 

3. Gemeni – este corelat cu astrologia comercială.

Ne referim aici la horoscopul ce apar în ziare, reviste, la radio sau televiziune, pe diverse pagini de internet. Este cea mai superficială ramură a astrologiei, având un evident caracter „consumistic” şi o valoare cvasinulă (deşi, pentru majoritatea oamenilor este singurul mod de a veni în contact cu astrologia). Gemenii se corelează şi cu literatura astrologică: reviste de specialitate, cărţi, alte publicaţii. 

Gemenii, prin natura lor comercială, au o tangenţă mare şi cu astrologia financiară (care încearcă să prognozeze evoluţia burselor de valori, a cursurilor valutare, a perioadelor de creştere economică sau de criză etc.).

Astrologia erotica - Sorin Bratoveanu DAKSHA face parte din categoria Astrologie din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Magazinul nostru va pune la dispozitie un call center dedicat pentru preluarea comenzilor, de luni pana vineri, intre orele 08:30 - 16:30.
Pe Vegis.ro beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 70 de lei.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator in momentul achizitiei initiale. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare care nu au fost semnalate de catre producator.

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.