Sare - rol important pentru organismul uman
Sarea este o substanță comună existentă în alimentația umană. Consumată cu moderație, sarea sau clorura de sodiu aduce o mulțime de beneficii. Printre aceste avantaje pot fi enumerate: reglează echilibrul de apă din organism, ajută la funcționarea celulelor nervoase și musculare, reglează tensiunea arterială, contribuie la procesul de digestie, realizează conservarea alimentelor de tot felul, adăugă de aromă și gust.
În magazinul Vegis.ro există sare de bucătărie cu diferite specificații (bio, fără gluten, naturală, nemodificată, vegană, iodată, neiodată etc.), benefică în prevenirea anumitor afecțiuni medicale (reumatice, respiratorii, renale, digestive, musculare, osoase, de articulații, pentru detoxifiere).
Tot de aici pot fi achiziționate mirodenii pentru prăjituri, condimente de bucătărie delicioase, ceaiuri naturale, produse bio și vegane, suplimente alimentare și multe alte produse de calitate.
Sarea neiodată, celtică, de mare, de Himalaya și alte sortimente - Îmbunătățirea experiențelor culinare
Din magazinul nostru se pot alege multe sortimente de sare necesare în pregătirea diferitelor alimente sau pentru uz cosmetic. Aici există sare neagră de Hawaii, dar și de Himalaya, neiodată, extrasă din regiunile vulcanice din Pakistan și India, bogată în minerale, precum și sare roz de Himalaya, fină, extrasă dintr-o zonă neatinsă și nepoluată. Un alt sortiment apreciat este sarea celtică, grunjoasă, neiodată (fără iod), ce conține toate cele 84 de oligoelemente prezente în sarea de mare, neiodată, și în organismul uman.
Extrem de benefică pentru sănătate este sarea amară, ce relaxează sistemul muscular și pe cel nervos, calmează durerile de spate și elimină mirosul neplăcut al picioarelor. Pot fi amintiți și fulgii de sare, sarea naturală neiodată, sarea cu conținut redus de sodiu, ideală pentru cei care vor să aibă grijă de inimă, sau sarea nerafinată.