MicoGel cu Extracte din Plante (Combaterea Micozei Interdigitala) 60ml de la ELIDOR - Detalii produs
Recomandari:
Adjuvant in combaterea micozei interdigitale – timol (cimbru), antiinflamator (brusture), calmeaza si racoreste picioarele obosite (galbenele), indeparteaza mirosul neplacut (cimbru, brusture)
CIMBRUL
– este plin de nutrienti, motiv pentru care este si atat de des laudat pentru proprietatiile si beneficiile sale. De exemplu, dintre toate plantele medicinale, cimbrul proaspat are unul dintre cele mai ridicate niveluri de antioxidanti. De asemenea, este o buna sursa de vitamine si minerale, printre care se numara: complexul de vitamine B, acidul folic, vitaminele A, K, E si C, potasiul, fierul, calciul, manganul, magneziul si seleniul. Tot in cimbru se gaseste si timolul, un compus cunoscut pentru proprietatile sale antiseptice si antifungice, dar si carvacrol, borneol si geraniol. Toate acestea ii confera cimbrului proprietati antiseptice, antimicrobiene, astringente, antihelmintice, carminative, dezinfectante, antispasmodice, antipiretice, analgezice si tonice
GALBENELE
– contin substante precum: saponine si saponozide triterpenice, rutinozizi si derivati ai quercetolului; flavonoizi, glucozizi flavonici si carotenoizi; acizi grasi, acizi organici; vitamine (A, C, K). Ceaiul de galbenele este cunoscut in toata lumea pentru proprietatile: antiseptice, antispastice, antivomitive, colagoge, coleretice, laxative; astringente, cicatrizante, emoliente, vulnerare, antiinflamatoare, diuretice; antistafilococice, antitrichomonazice, anticandidozice, vermifuge
BRUSTURE
– Actiunea diuretica, sudorifica, depurativa, coleretica, hipoglicemianta, antifuruncul-oasa este determinata de principiile active: nitrat de potasiu, ulei volatil, acid cafeic, vitamine din complexul B, lactone (Atlas Plante Medicinale, Anatolie Nistreanu, 2017) Radacina contine inulina, acid palmitic, steric si cofeic, ulei volatil, viatmine din complexul B, nitrat de potasiu, steroli, hormoni vegetali, taninuri, mucilagii, mai contine o cantitate mare de fibre dietetice, este crocanta cu o aroma dulce, in timp ce frunzele contin arctiopicrina. Radacinile de brusture au o actiune antitermica si au fost foarte cautate in timpul epidemiilor de ciuma, se culeg inainte de perioada de inflorire. Frunzele contin fitoncide, arctiina si lapanol.(sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Brusture)
Brusturele contine glicozide, flavonoide, zahar, tanin, ulei volatil, rasina, mucilagiu, inulina, alcaloizi. Semintele de brustur au in compozitie acizi grasi esentiali, vitamina A si B2. Radacina contine fibre dietetice, calciu, aminoacizi, potasiu si polifenoli. In fitoterapie se utilizeaza frunzele, semintele si radacina. Frunzele brusturelui contin substante antibiotice.
Compozitie: Tinctura de propolis, extracte de plante: echinaceea, radacina de brusture, galbenele, cimbru, mentol.
Ingrediente INCI: Aqua, Alcohol denat., Propylene Glycol, Propolis Tincture, Glycerine, Menthol, Thymus Vulgaris Extract, Carbomer, Echinacea Angustifolia Extract, Calendula Officinalis Extract, Arctium Lappa Radix Extract, Trithanolamine, Phenoxyethanol, Ethylexylglycerin.
Mod de utilizare: se aplica pe zonele afectate, dupa spalare si uscare, prin masaj usor, te talpa si intre degete pentru penetrarea totala a gelului in piele. Se testeaza inainte de utilizare pe o portiune de piele, testand astfel daca nu produce o reactie alergica. Se recomanda aplicarea inainte de incaltare si apoi iar seara.
A se agita inainte de folosire.
A nu se lasa la indemana copiilor.
Mod de depozitare: a se pastra la loc uscat si racoros.
Produs in Romania
Recomandari: antiinflamator
MicoGel cu Extracte din Plante (Combaterea Micozei Interdigitala) 60ml de la ELIDOR - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!