Bitter Cardiovascular 200ml HYPERICUM


  • Producator:
  • Greutate: 200ml
  • TVA Inclus
  • Cod: HYP2794

46,50 lei
Castigi 5 puncte de fidelitate. detalii

In stoc furnizor

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox

Categorii asociate: Tincturi compuse Suplimente Lichide
b-22373
b-22441
Pret pachet: 86,00 lei

Bitter Cardiovascular 200ml de la HYPERICUM - Detalii produs

Valori nutritionale
  • Per 100ml
  • Energie (kj/kcal) 1398.8kJ/335.6kcal
  • Grasimi <0.1g
  • din care acizi grasi saturati <0.1g
  • Carbohidrati 17.4g
  • Fibre <0.1g
  • Proteine <0.1g
  • Sare <0.1g

Bitter Cardiovascular 200ml – Supliment alimentar cu rol tonic si protector la nivel cardiovascular

Bitterul „Cardiovascular” este un extract natural hidroalcoolic, obtinut din 30 de plante medicinale, cu proprietati fitoterapeutice deosebite. Este o formula originala, bitterul fiind preparat, in principal, din plante medicinale existente in flora spontana a Romaniei si fiind atent formulat pentru protejarea si tonifierea sistemului cardiovascular. Grija fata de sanatatea sistemului cardiovascular este cu atat mai necesara cu cat ritmul vietii noastre devine tot mai alert si stresant, iar alimentatia noastra devine tot mai haotica (mese neregulate, asocierea gresita a alimentelor, mancatul in graba si la ore improprii), procesata (devitalizata, lipsita de enzime), plina de toxine, aditivi si cu un profil nutritional dezechilibrat (exces de sare, carbohidrati rafinati: zahar alb, fructoza, glucoza, faina alba si derivatele acesteia, sucuri si de grasimi rele: trans, saturate, oxidate, cu raport omega 6: omega 3 disproportionat).

Toti acesti factori de stres, impreuna cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficienta, un somn de slaba calitate si alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), in timp, pot genera stres oxidativ si contribuie la cresterea statusului inflamator din organism. Astfel, prezenta stresului oxidativ in organism va determina oxidarea lipidelor din sange (de ex., LDLox – lipoproteine oxidate, implicate in aterogeneza), cu efecte negative asupra sanatatii sistemului cardiovascular.

In aceasta situatie, curele cu suplimente obtinute dintr-un complex de plante medicinale, special alese, sunt o solutie eficienta si sigura de a regla functiile inimii si de a limita cat mai mult procesele inflamatorii din organism ce ar putea afecta buna functionare a sistemului cardiovascular.
Plantele din formula de fata asigura produsului un continut foarte bogat in compusi bioactivi (acizi organici, flavonoide, carotenoizi, clorofila, vitamine, minerale, cumarine, polifenoli, rutozizi, uleiuri volatile s.a.). Acesti compusi bioactivi au un rol adjuvant in reglarea functiilor cardiace si circulatorii, conferind produsului o actiune cardiotonica si cardioprotectoare.

De asemenea, se mai pot remarca: imbunatatirea starii de spirit (Sunatoare), imbunatatirea calitatii somnului (Sunatoare, Valeriana, Vinarita, Levantica), imbunatatirea functiei de detoxifiere (Mesteacan, Coada-calului), usurarea digestiei (Mesteacan, Sunatoare, Coada soricelului) si normalizarea ritmului cardiac si calmarea starilor de agitatie (Paducel, Valeriana, Sulfina, Roinita, Talpa-gastei, Levantica).

Ingrediente: Apa demineralizata, alcool etilic din cereale (alc. 38% vol.), frunze si flori de Paducel (Crataegus monogyna), flori de Coada-soricelului (Achillea millefolium), parti aeriene de Cimbrisor (Thymus serpyllum), parti aeriene de Talpa-gastei (Leonurus cardiaca), flori de Levantica (Lavandula angustifolia), fructe de Maces (Rosa canina), parti aeriene de Troscot (Polygonum aviculare), parti aeriene de Sunatoare (Hypericum perforatum), parti aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense), frunze de Roinita (Melissa officinalis), fructe de Coacaz-negru (Ribes nigrum), radacina de Gentiana/Ghintura (Gentiana asclepiadea), parti aeriene de Orz (Hordeum vulgare), scoarta de Salcie (Salix alba), parti aeriene de Sulfina (Melilotus officinalis), frunze de Anghinare (Cynara scolymus), frunze de Salvie (Salvia officinalis), parti aeriene de Vinarita (Asperula odorata), frunze de Mesteacan (Betula verrucosa), fructe de Afin (Vaccinium myrtillus), flori de Hibiscus (Hibiscus sabdariffa), radacina de Valeriana (Valeriana officinalis), parti aeriene de Saschiu (Vinca minor), parti aeriene de Turita-mare (Agrimonia eupatoria), fructe de Ienupar (Juniperus communis),parti aeriene  de Branca ursului (Heracleum sphondylium), radacina de Brusture (Arctium lappa), parti aeriene de Napraznic (Geranium robertianum), frunze de Patlagina (Plantago lanceolata), frunze si ramuri de Vasc (Viscum album).

Mod de administrare:

Intern:

Adulti: 6 lingurite pe zi (≈30 ml), cate 1 lingurita inainte si dupa masa, de 3 ori pe zi, ca atare sau in ceai fierbinte (pentru evaporarea alcoolului). Cura recomandata este de minimum 6 saptamani.

Copii: 3 lingurite pe zi (≈15 ml), cate 1 lingurita dupa mesele principale, in ceai fierbinte.

Extern: se aplica direct sub forma de: masaj, comprese, frectii.

1 lingurita ≈ 5 ml

Volum net: ℮ 200 ml, 38 % vol. alc.

Contraindicatii: Nu se utilizeaza de catre persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precautii:

Femeile insarcinate sau care alapteaza si persoanele care urmeaza tratamente medicamentoase (in special anticoagulante, anxiolitice, antidepresive, anticonvulsive sau antidiabetice) sau care se afla sub supraveghere medicala sunt sfatuite sa consulte un specialist inainte de inceperea curei;

Poate interactiona cu medicamentele care se metabolizeaza la nivelul ficatului, cu antidiabeticele, anticonvulsivele, anticonceptionalele, cu medicamentele contra anxietatii si depresiei, sau cu cele care afecteaza nivelul colesterolului (statine) si coagularea sangelui (de ex., warfarina), la administrare concomitenta.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic; A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici; Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Conditii de pastrare: Bine inchis, ferit de lumina si umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Produs in Romania


Produsele Hypericum: Tehnologie extractiva de top. Calitate garantata!

Suplimentele alimentare concepute de catre Laboratoarele Hypericum sunt obtinute din surse naturale atent verificate. Plantele medicinale folosite ca materie prima pentru Bitterele Hypericum (sub forma de extract hidroalcoolic, hidroglicerinic sau capsule) sunt recoltate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel incat putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanti toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, ingrasaminte chimice, microorganisme sau virusi patogeni. Unicitatea bitterelor Hypericum este data de mai multi factori, cei mai de seama fiind: folosirea plantelor medicinale obtinute direct din flora spontana a tarii noastre, formula bazata pe sinergia dintre compusii bioactivi din plantele alese, utilizarea unui proces trifazic (extractie enzimatica, infuzare, macerare) si respectarea timpilor necesari pentru desfasurarea corecta a extractiei.

Caracteristici generale ale produsului Bitter Cardiovascular 200ml

In crearea Bitterului „Cardiovascular”, ne-am orientat dupa principiul legaturii dintre om, natura si credinta ca Dumnezeu, cand a creat omul, a creat si mijloacele sale de subzistenta si viata sanatoasa in spatiul sau vital. Asocierea de plante este gandita astfel incat sa faca din acest produs un tonic si protector al sistemului cardiovascular. Acesta preintampina si amelioreaza o mare varietate de probleme de sanatate, in special de natura cardio- si cerebrovasculara. Inlatura oboseala si stresul conferind buna-dispozitie si putere de munca prin continutul bogat in substante active valoroase. Intareste imunitatea organismului in mod natural prin cresterea puterii de aparare in fata agentilor patogeni, fiind indicat in: viroze, gripe, infectii cu stafilococi, streptococi, micoze. Imunitatea crescuta ajuta organismul in lupta cu factorii cancerigeni, producatori de tumori benigne sau maligne.

Scade colesterolul din sange si combate statusul proinflamator (inflamatia din organism), prevenind aparitia arteriosclerozei si, prin aceasta, reduce riscul de accidente cerebrale si cardiace. Detoxifica organismul, stimuland eliminarea toxinelor pe cale renala, digestiva si sudorifica. Ajuta digestia, diminueaza durerile abdominale si elimina balonarile (spasmolitic si carminativ), iar prin caracterul coleretic-colagog (drenarea bilei), calmeaza crizele de colecist.

Fiind usor laxativ, este indicat in curele de slabire, tratamentul antihemoroidal si in constipatiile cronice. Amelioreaza durerile reumatismale prin efectul analgezic si antiinflamator, calmeaza durerile de cap de natura nervoasa, reumatica sau biliara, prin administrarea pe cale interna si aplicatii externe pe locul dureros. Imbunatateste circulatia periferica defectuoasa in afectiuni ale arterelor sau venelor si reduce simptomele racelii si gripei, folosit sub forma de frectie. Intarzie procesul de imbatranire prin reglarea functiilor organismului si datorita compusilor antioxidanti, usureaza traversarea etapei de menopauza la femei, amana instalarea osteoporozei (datorita proprietatilor antiinflamatoare), calmeaza durerile articulare, eficientizeaza procesele mentale prin cresterea fluxului de sange catre creier. Contribuie la normalizarea batailor inimii, la relaxarea mentala in caz de agitatie sau anxietate si la cresterea calitatii somnului.

Printre principiile active continute in produsul de fata, amintim flavonoidele si acizii polifenolcarboxilici. Compusi precum acidul cafeic sau acidul galic sunt recunoscuti pentru efectele lor puternic antioxidante. De fapt, acidul galic este utilizat chiar ca un standard in analizele asociate activitatii antioxidante (Folin-Ciocalteu). Mai mult, studiile stiintifice au evidentiat efectul inhibitor al acidului galic in formarea proteinei amiloide asociate cu aparitia bolilor degenerative precum Alzheimer sau Parkinson. De asemenea, acidul cafeic si-a dovedit, in numeroase studii, actiunea inhibitoare asupra proliferarii celulelor canceroase, fiind in acelasi timp, si un bun imunomodulator si antiinflamator. Alti acizi polifenolcarboxilici regasiti in produsul de fata sunt: acidul homogentisic si cel dihidroxibenzoic, cel din urma fiind folosit ca intermediar in produsele farmaceutice cu actiune analgezica, antipiretica (reducerea febrei) si antireumatica. Aceleasi proprietati le are si salicina regasita in scoarta de Salcie.

Extrase hidroenzimatic si prin macerare in alcool etilic de cea mai buna calitate sunt si uleiurile volatile cu numeroase proprietati terapeutice. Acestea au fost perfect valorificate prin procesul multifazic avansat de obtinere a produsului de fata ce cuprinde: extractia enzimatica la rece, macerarea in alcool etilic si infuzarea materialului biologic in vederea recuperarii substantelor active ce nu s-au putut extrage in primele etape.

Asadar, Bitterul „Cardiovascular” este un produs deosebit, obtinut din ingrediente de calitate, atent selectionate ce au fost prelucrate cu ajutorul unor instalatii de top, in vederea valorificarii substantelor biologic-active si a obtinerii unei eficacitati sporite. Acesta reuseste sa imbine armonios aroma caracteristica a plantelor medicinale, cu proprietati sanogene de exceptie, putandu-se dovedi indispensabil la mesele festive, grele, insa este si o optiune naturala si sanatoasa de a stimula pofta de mancare si a normaliza valorile lipidelor din sange.

Consumat corespunzator, acesta ajuta la tonifierea muschiului inimii si la mentinerea elasticitatii vaselor de sange, imbunatatind circulatia generala si periferica. De asemenea, contribuie la normalizarea ritmului cardiac, a tensiunii arteriale si a nivelului total de colesterol din sange, restabilind totodata si echilibrul dintre cele doua tipuri de lipoproteine (HDL – „colesterolul bun” si LDL – „colesterolul rau”). In plus, el favorizeaza diminuarea efectelor negative ale stresului asupra organismului si contribuie la intarirea sistemului imunitar prin cresterea capacitatii naturale de autoaparare a corpului fata de diversi agenti patogeni (virusuri, bacterii, ciuperci) datorita caracterului sau tonifiant si fortifiant. Nu in ultimul rand, formula unica a acestui bitter stimuleaza procesul natural de formare a globulelor rosii, usureaza traversarea etapei de menopauza la femei si imbunatateste calitatea somnului.

Bitterul „Cardiovascular” poate fi folosit timp indelungat, nu are contraindicatii pentru persoanele sanatoase si se poate asocia cu medicamente atunci cand este administrat corect si sub indrumarea unui specialist. Persoanele care nu au voie sa consume alcool, pot dilua bitterul in ceai fierbinte care provoaca evaporarea alcoolului.

In continuare, vom prezenta principalele proprietati benefice ale compusilor activi din Bitter Cardiovascular:

Paducelul sustine circulatia, relaxarea si starea de calm.
Paducelul si Sulfina sustin circulatia normala a sangelui in creier.
Paducelul si Talpa-gastei mentin sanatatea inimii.
Paducelul, Talpa-gastei si Levantica sustin normalizarea tensiunii arteriale.
Sulfina, Roinita, Paducelul si Valeriana contribuie la inducerea unui somn linistit si ajuta la mentinerea calmului in situatii de stres.
Coada-soricelului contribuie la confortul digestiv, ajuta la mentinerea functiei vasculare normale, poate reduce colesterolul seric si poate ajuta la pierderea in greutate.
Cimbrisorul sustine digestia si functiile gastrointestinale si are un efect antiinflamator.
Talpa-gastei ajuta la mentinerea confortului inainte si in timpul menstruatiei; mentine buna functionare a aparatului cardiovascular; sustine functionarea normala a sistemului nervos si diminuarea hiperexcitabilitatii fizice si senzoriale; ajuta la expectorare si la relaxarea tractului respirator.
Levantica ajuta la imbunatatirea somnului si la reducerea starilor de tensiune, neliniste si iritabilitate; imbunatateste confortul digestiv in episoadele de stres; contribuie la inducerea unei stari de relaxare.
Macesul contribuie la mentinerea sanatatii si a flexibilitatii articulatiilor; contribuie la buna functionare a sistemelor: imunitar, respirator si digestiv.
Troscotul are un efect calmant la nivelul tractului respirator; calmeaza senzatia de mancarime in gat si reduce raguseala; sustine eliminarea excesului de apa din organism (mareste diureza); contribuie la eliminarea bacteriilor patogene pe cale urinara prin reducerea capacitatii acestora de a adera la peretele tractului urinar.
Sunatoarea contribuie la buna functionare a tractului intestinal si sustine digestia; stimuleaza secretia normala de sucuri biliare si favorizeaza drenarea bilei; ajuta la imbunatatirea sanatatii si a aspectului general al pielii; mentine functiile organismului prin intarirea imunitatii, imbunatatirea starii sistemului cardiovascular, tonifierea corpului, stimularea capacitatilor mentale si cresterea adaptabilitatii organismului in situatii extreme si stresante; are proprietati tonifiante si regeneratoare asupra corpului; ajuta la echilibrarea emotionala si imbunatatirea starii de spirit; contribuie la inducerea unei stari de relaxare si obtinerea unui somn sanatos; are un efect calmant la nivelul gurii, faringelor si al corzilor vocale.
Coada-calului sustine procesul natural de relaxare, poate contribui la remineralizarea organismului, ajuta la mentinerea parului, unghiilor si a pielii in stare optima datorita continutului in siliciu, mentine elasticitatea arterelor.
Roinita ajuta la mentinerea unei stari de spirit bune, sustine functiile cognitive, favorizeaza reglarea balantei hormonale a corpului, contribuie la buna functionare a sistemului circulator, a tractului intestinal si a digestiei.
Roinita, Talpa-gastei, Levantica si Salvia sustin buna functionare a tiroidei.
Coacazul-negru are o actiune calmanta asupra gatului (faringe, corzi vocale), contribuie la buna functionarea a sistemului imunitar, circulator, a muschilor si articulatiilor, sustine functia excretoare a rinichilor, contribuie la controlul greutatii si ajuta la cresterea rezistentei organismului fata de stres si alti factori de mediu.
Gentiana (Ghintura) si Tintaura contribuie la confortul digestiv.
Orzul contribuie la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ, are o actiune favorabila asupra sistemului digestiv, sustine functia hepato-biliara, este benefic pentru piele si sustine starea de bine prin vitaminizarea si mineralizarea organismului.
Salcia contribuie la sanatatea muschilor si a articulatiilor si la revigorarea organismului. Bogata in salicina, un precursor al acidului salicilic pe baza caruia se obtine aspirina, scoarta de Salcie a fost folosit inca din antichitate. Plinius cel Batran, Hipocrate si Galen au folosit Salcia ca analgezic, antiinflamator si antipiretic (pentru reducerea temperaturii corporale).
Sulfina are o actiune antiinflamatoare, contribuie la buna functionare a circulatiei periferice si sustine digestia.
Anghinarea contribuie la buna functionare a ficatului si a tractului intestinal (usureaza digestia, sustine detoxifierea, atenueaza senzatia de greata sau voma, durerile de stomac si flatulenta).
Salvia contribuie la mentinerea confortului in timpul menstruatiei si a menopauzei, sustine digestia si buna functionare a stomacului si a tractului intestinal, contribuie la normalizarea transpiratiei, are un efect calmant la nivelul gurii, gatului, faringelor si a corzilor vocale, sustine sistemul imunitar, sustine remineralizarea osoasa dupa modificarile din timpul menopauzei, are un efect antibacterian.
Vinarita are efect usor calmant, inducand senzatia de relaxare in caz de agitatie si nervozitate; indicata in probleme legate de somn si dificultatea de adormire.
Mesteacanul sustine buna functionare a ficatului, rinichilor si tractului intestinal, imbunatateste digestia si sustine procesele de detoxifiere ale corpului, ajuta la reglarea proliferarii anormale a celulelor prin inducerea apoptozei (moarte celulara programata), contribuie la normalizarea colesterolului seric.
Afinul contribuie la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ fiind o sursa de antioxidanti, ofera aparare naturala impotriva radicalilor liberi, asigura buna functionare a microcirculatiei sanguine si reducerea senzatiei de picioare grele, sprijina claritatea vizuala, sustine functia retinei, mentine sanatatea ochilor, sustine fluxul sanguin la ochi, ofera suport antioxidant pentru ochi, ajuta la protejarea ochilor, sustine buna functionare a mucoaselor gastrice si intestinale datorita antocianozidelor continute, sustine metabolismul normal al glucidelor, lipidelor si proteinelor.
Hibiscusul mentine sanatatea sistemului digestiv si regleaza tranzitul intestinal; ajuta la normalizarea tensiunii arteriale (antihipertensiv); contribuie la normalizarea glicemiei si a colesterolului (hipoglicemiant, hipocolesterolemiant); protejeaza organismul impotriva actiunii radicalilor liberi (antioxidant); contribuie la energizarea organismului; creste rezistenta in episoadele de surmenaj fizic si intelectual; are un efect tonic si de intarire a organismului; sustine microcirculatia si ajuta la reducerea senzatiei de picioare grele.
Valeriana contribuie la mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular, faciliteaza digestia, sustine refacerea bunastarii mentale, indicata in probleme legate de somn si dificultate de adormire.
Saschiul contribuie la functionarea normala a creierului.
Turita-mare sustine functia hepato-biliara prin continutul de fitosterina, stimuleaza secretia si evacuarea bilei si are proprietati antiinflamatoare si regeneratoare asupra ficatului.
Ienuparul creste rezistenta fizica a organismului fata de factorii de mediu severi, ajuta la buna functionare a digestiei, participa la metabolizarea grasimilor si a carbohidratilor.
Ienuparul, Patlagina, Salvia, Paducelul si Sunatoarea sustin mecanismele naturale de purificare ale corpului si favorizeaza eliminarea toxinelor.
Branca-ursului sustine functia de reproducere, contribuie la imbunatatirea vietii sexuale, ajuta la eliminarea disconfortului asociat menopauzei, sustine normalizarea tensiunii arteriale, intareste imunitatea.
Brusturele sustine mecanismele naturale de aparare ale organismului si procesele naturale de eliminare a toxinelor de catre organism si imbunatateste digestia.
Napraznicul contribuie la mentinerea unei vieti sexuale sanatoase. Acesta este bogat in compusi fenolici, taninuri, geraniin si uleiuri esentiale ce ii confera proprietati: antioxidante, antibacteriene, antiinflamatoare, hipoglicemiante, antidiareice, astringente, hepatoprotectoare si citotoxice. Extern, acesta are proprietati vulnerare si anti-tantari.
Patlagina are un efect calmant la nivelul cailor respiratorii si usureaza respiratia.
Patlagina, Ienuparul, Salvia, Paducelul si Sunatoarea ajuta la mentinerea unei greutati corporale normale.
Vascul, Talpa-gastei si Saschiul sustin normalizarea tensiunii arteriale.
Vascul poate scadea tensiunea arteriala datorita actiunii de vasodilatare; ajuta la modularea raspunsului antiinflamator din organism si la reducerea inflamatiei musculare si articulare; contribuie la mentinerea sanatatii vasculare; creste permeabilitatea si microcirculatia capilara; impreuna cu o dieta echilibrata, sustine metabolismul lipidic (colesterol si trigliceride).
Putem concluziona, astfel, ca prin multitudinea de plante continute, Bitterul este o bautura cu numeroase efecte benefice asupra organismului. Gustul sau amar il recomanda ca fiind un bun digestiv, iar numeroasele principii active din cele 30 de plante medicinale ii confera proprietatile unui excelent tonic cardiovascular. Folosit cu moderatie, Bitterul este un supliment alimentar menit sa stimuleze si sa intareasca functiile vitale ale organismului (de ex. digestie, imunitate, circulatie).

Recomandari: sistem respirator | sistem digestiv | detoxifiere | sistem circulator | afectiuni cardiace

Bitter Cardiovascular 200ml de la HYPERICUM - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Bitter Cardiovascular 200ml HYPERICUM face parte din categoria Tincturi compuse din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.