Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin MSM 60tb (Glucozamina, acid hialuronic, condroitina si MSM) SOLGAR

4,50 | 9 comentarii

  • Producator:
  • Ambalaj: 60 tablete
  • TVA Inclus
  • Cod: SLG081

Produsul nu mai este momentan disponibil in oferta Vegis.ro
Activeaza Alerta Stoc si te vom informa imediat ce va reintra in stoc.

Iti recomandam alte produse similare din categoria Remedii Capsule, Comprimate

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.



Comanda si acest produs si beneficiezi de LIVRARE GRATUITA.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441

Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin MSM 60tb (Glucozamina, acid hialuronic, condroitina si MSM) de la SOLGAR - Detalii produs

UN ALIAT PRETIOS IN LUPTA CONTRA ARTROZEI și REUMATISMULUI - complex de Acid Hialuronic, Glucozmina si Condroitina ce ofera imbunatatirea structurii si mobilitatii articulare.

Te ajuta la:
- protejarea articulatiilor impotriva degradarilor provocate de unele enzime (ex.: colagenaze), antiinflamatoare de sinteza, corticoterapice, actiunea radicalilor liberi, procese autoimune, entorse, luxatii, sport de performanta, munca fizica, solicitanta (reduc cantitatea de proteoglicani din articulatii):
- favorizeaza sinteza principalilor constituenti ai cartilajelor articulare: colagen, condrocite si proteoglicani alcatuiti din acid hialuronic si glicozaminoglicani
- mentine lubrifierea articulatiei (acidul hialuronic asigură vascozitatea lichidului sinovial)

Despre glucozamina
Glucozamina, alaturi de condroitina, este un component esential al cartilajiului, responsabil de producerea glicozaminoglicanilor. Acestea din urma sunt lanturi de dizaharide modificate ce contribuie la functionarea optima a articulatiilor, la mentinerea sanatatii lor, dar si la repararea lor, in urma unor leziuni ori inflamatii.

Totodata, condroitina, regasita la randul sau in cartilagii, este importanta in procesul de sinteza al glicozaminoglicanilor, insa rolul sau principal este acela de a neutraliza enzimele nocive din articulatii.

Despre acidul hialuronic
Renumit cu precadere datorita tratamentelor cosmetice in care este folosit, acidul hialuronic este un alt component vital al cartilajului, regasindu-se in tot organismul in cantitati importante, in fluidele sinoviale, in ochi si in inima.

Acidul hialuronic este responsabil de lubrifierea articulatiilor, oferind si protectie impotriva un boli cronice ale acestora, precum artrita. Tot acesta are efect antioxidant asupra organismului, contribuind la intarirea sistemului imunitar, la lubrifierea valvelor inimii si la lupta contra infectiilor.

Despre MSM - ALIATUL TAU IMPOTRIVA DURERILOR REUMATICE SI AL DURERILOR DE SPATE
MSM (Metilsulfonilmetan) este un compus organosulfuric benefic pentru organismul uman, ce se regaseste din abundenta in mediul natural. Intrucat este o sursa excelenta de sulf, un element esential pentru buna functionare a corpului, MSM nu trebuie sa lipseasca din alimentatia zilnica, in special din cea a persoanelor care se confrunta cu dureri reumatice si dureri de spate.

MSM (Metilsulfonilmetan) este vital pentru o sanatate excelenta, pentru evitarea bolilor degenerative, cat si pentru ameliorarea durerilor determinate de acestea, odata ce afectiunile s-au instalat.

Chiar daca MSM se regaseste in alimente precum ceapa, varza rosie, lapte, oua si peste, cantitatea continuta de acestea este adesea mult prea mica pentru a corespunde necesarului zilnic de MSM al organismului uman.

Astfel, gratie tuturor acestor proprietati si influente benefice, Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin MSM este recomandat ca adjuvant in osteoartrite, entorse, bursite, contuzii, tendinite, fracturi, poliartrita reumatodia, spondiloza anchilozanta, poliartroza, spondiloza, osteomalcie, mialgii, nevralgii, recuperare articulara in urma unor traumatisme, menopauza, imbunatatirea aspectului si a sanatatii pielii, unghiilor si a parului etc.

Efectele administrarii constante

Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin MSM contine o doza optima de glucozamina, condroitina si acid hialuronic, actionand la nivelul organismului dupa cum urmeaza:

– stimuleaza productia sinoviala de acid hialuronic, sinteza colagenului, condrocitelor si proteoglicanilor
– inhiba enzimele distructive ale articulatiilor
– protejeaza articulatiile impotriva actiunii nocive ale antiinflamatoarelor nesteroidiene
– imbunatateste circulatia sangvina la nivel articular
– reduce inflamatiile si procesele autoimune care determina degradarea cartilajelor

Mod de administrare:
A se administra ca supliment alimentar pentru adulți,  intre unu (1) si patru (4) comprimate pe zi pe zi, preferabil în timpul mesei.

Fiecare tabletă asigură:
Hidroclorură de glucozamină fără conținut de crustacee 500 mg
Sodiu din sulfat de condroitină 400 mg
MSM (sub formă de metilsulfonilmetan) 500 mg
Extract de Colagen BioCell tip II® 100 mg, ce asigură: Colagen hidrolizat tip II 60 mg, Sulfat de condroitină 20 mg, Acid hialuronic 10 mg

Ingrediente/comprimat: Regenasure® (furnizând 500 mg clorhidrat de glucozamină și 400 mg sulfat de condroitină sulfat de sodiu - asigură 100 mg sodiu) (fără crustacee cf. UE), OptiMSM® (furnizând 500 mg MSM/metilsulfonilmetan),Colagen BioCell Tip II® (furnizând 60mg colagen hidrolizat tip II, 16 mg sulfa de condroitină, 10 mg acid hialuronic) 100 mg, gumă de celuloză (agent de încărcare), acid stearic vegetal (agent antiaglomerant), celuloză microcristalină (agent de încărcare), dioxid de siliciu (agent antiaglomerant), hidroxipropilmetilceluloză (agent de glazurare), stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant), glicerină vegetală din ulei de palmier și ulei din nucă de cocos (agent de glazurare). Nu conține zaharuri, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten, lactoză, conservanți, arome sau coloranți artificiali.

Prezentare:
Tablete de glucozamină, acid hialuronic, condroitină și MSM /Glucosamine, Hyaluronic Acid, Chondroitin, MSM (fără conținut de crustacee – Shellfish free)
Ambalaj: 60 tablete
Producător: Solgar Inc., SUA

Contraindicații: Este contraindicat fără avizul prealabil sau recomandarea medicului Dvs. în cazul copiilor, a persoanelor care au tulburari ale sistemului imunitar, boli autoimune, precum si gravidelor si femeilor care alapteaza.


Aleg SOLGAR deoarece:

  • Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

  • Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

  • Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

  • Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

  • Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

  • Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

  • Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

  • Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

  • Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!









 
Vegis.ro detine licenta nr RO111 de comercializare a produselor SOLGAR in Romania.
  Aceasta licenta garanteaza originalitatea si calitatea produselor comercializate.

 

Recomandari: sistem osos si articulatii | afectiuni reumatice

Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin MSM 60tb (Glucozamina, acid hialuronic, condroitina si MSM) de la SOLGAR - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Opiniile clientilor despre produs (9 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin MSM 60tb (Glucozamina, acid hialuronic, condroitina si MSM) de la SOLGAR

Rating general: 4.5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Manolache

Scor: 5/5 | acum 11 luni
Achizitie verificata

Pro: Totul a fost Ok!

Alina (Mihailesti)

Scor: 1/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Nu le cunosc efectul deoarece nu le pot inghiti.Sunt comprimate foarte mari.

Contra: Comprimate foarte mari.Oare merg dizolvate în apa?

Anastasia acum 1 an

Bună ziua! Ne pare rău pentru inconvenientul întâmpinat. Referitor la întrebarea dumneavoastră, ne-am interesat direct la producător și vă transmitem soluția optimă de administrare.

Prin urmare, nu este indicat să le diluați în apă pentru că unele dintre ingrediente nu sunt solubile în apă. În schimb, soluția ar fi să zdrobiți tableta într-un mojar sau cu o râșniță și să adăugați conținutul pudră în mâncare (într-o lingură de preferat, nu în toată mâncarea, dearece gustul ingredientelor îi poate influența gustul).

Sperăm ca această variantă să vă fie de ajutor. Multă sănătate!

Cristina C

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Il consum deja de 2 saptamani si pot sa zic ca e f bun. In plus e bine tolerat nu am simtit nicio reactie adversă. Astept sa treaca si mai mult timp, dar pana acum totul ok.

Medintu

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Bună ziua! Sunt mulțumită și am recomandat și prietenilor mei.

Voicu

Scor: 5/5 | acum 4 ani

Pro: Foarte bun din prima zi

Altele: Foarte bun din prima zi

Savlovschi

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Excelent!

Marian (Ploiesti)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Am început sa iau aceste pastile de 2 săptămâni și parca a început sa facă efect e prea scurt timpul sa dau un verdict 100% luând cate 2 pastile pe zi ,durerile mele se manifestau la genunchi cu înțepături mai ales când urcam sau coboram scările .

IANCU (Brasov)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: e ok

margo (piatra neamt)

acum 7 ani

Pro: este unu din cele mai bune produse folosite de mine chiar merita.am folosit si anul trecut in perioada rece pt articulatii.

Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin MSM 60tb (Glucozamina, acid hialuronic, condroitina si MSM) SOLGAR face parte din categoria Remedii Capsule, Comprimate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.