Hyperflex Articulatii 60cps HYPERICUM


  • Producator:
  • Prezentare: 60cps
  • TVA Inclus
  • Cod: HYPE.00538

Produsul nu mai este momentan disponibil in oferta Vegis.ro
Activeaza Alerta Stoc si te vom informa imediat ce va reintra in stoc.

Iti recomandam alte produse similare din categoria Remedii Capsule, Comprimate

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.



Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441
Pret pachet: 79,00 lei

Hyperflex Articulatii 60cps de la HYPERICUM - Detalii produs

Capsule HyperFlex Articulatii este un produs atent formulat pentru mentinerea sanatatii si flexibilitatii articulatiilor.

Acest demers este cu atat mai important cu cat ritmul vietii noastre devine tot mai alert si stresant, iar alimentatia noastra devine tot mai haotica, procesata, plina de toxine si cu un profil nutritional dezechilibrat. Toti acesti factori de stres, impreuna cu lipsa expunerii la lumina naturala, un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficienta, un somn de slaba calitate si alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), in timp, pot creste statusul inflamator din organism. Acest lucru are o influenta negativa asupra intregului corp si mai ales asupra articulatiilor.

De aceea, suplimentele ce au la baza compusi activi cu proprietati mineralizante (Coada-calului), antiinflamatoare (Fructoboratul de calciu) si protectoare si regeneratoare la nivelul articulatiilor (Colagenul hidrolizat) sunt o solutie naturala si la indemana pentru combaterea acestor factori cu impact negativ asupra sanatatii noastre. Formula inovativa a produsului Capsule HyperFlex Articulatii consta in continutul optim de Colagen hidrolizat, siliciu natural si Fructoborat de calciu cu eliberare lenta, intr-o forma patentata, unica pe piata nutraceutica din Romania.

Ingrediente: 1 capsula: colagen hidrolizat – 336 mg, Extract natural de Coada-calului (Equisetum arvense) – 63 mg (din care siliciu elemental – 0,63 mg), Fructoborat de calciu – 21 mg (din care Bor elemental – 0,56 mg).

Detalii:
Produsele sau suplimentele nutritive concepute de laboratoarele Hypericum sunt obtinute din surse naturale atent verificate. Materiile prime folosite sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel incat putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanti toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, ingrasaminte chimice, microorganisme sau virusi patogeni. Noutatea acestor produse este reprezentata de extractul integral concentrat pe care il contin. Acesta asigura o mai buna biodisponibilitate si o mai buna asimilatie in organism a substantelor active benefice. Extractul natural are forma unei mase de particule sferice. Acestea au o curgere mai buna, forma lor sferica reducand posibilitatea inglobarii de aer printre ele. In acest fel, dozarea in capsule devine mult mai usoara si exacta.

Pentru realizarea suplimentului Capsule HyperFlex Articulatii, au fost folosite ingrediente 100% naturale precum Colagenul hidrolizat de tip II, extractul atomizat de Coada-calului si Fructoboratul de calciu.
Aceste ingrediente naturale au o matrice informationala apropiata de forma sa naturala. Acest lucru le permite substantelor active sa actioneze sinergic, completandu-se si potentandu-se reciproc. De asemenea, beneficiaza si de o biodisponibilitate sporita. Datorita formulei concentrate, produsul de fata asigura o cantitate optima de principii active, fiind totodata usor de utilizat.

In concluzie, prin sinergia Colagenului hidrolizat cu siliciul natural si cu Fructoboratul de calciu, „Capsule HyperFlex Articulatii” contribuie la mentinerea sanatatii sistemelor articular si osos prin limitarea pierderilor de cartilaj si de masa osoasa si prin stimularea sintezei osoase si a colagenului. Datorita Fructoboratului de calciu, produsul este un excelent antioxidant si antiinflamator, imbunatatind starea celulelor si a tesuturilor cartilaginoase si osoase prin limitarea stresului oxidativ de la nivelul acestora. Nu in ultimul rand, produsul este util si in mentinerea sanatatii pielii, a parului si a unghiilor. Astfel, „Capsule HyperFlex Articulatii” a fost special conceput pentru a avea o actiune: protectoare si regeneratoare la nivel articular, osteoconstructoare, antiinflamatoare, antioxidanta si mineralizanta.

Prezentarea compusilor activi:

Fructoboratul de Calciu (Ca[(C6H10O6)2B]2•4H2O) este un complex organic de calciu, fructoza si bor ce se regaseste in mod natural in fructe si legume proaspete, dar si in nuci si ierburi aromatice. Acesta este considerat una dintre cele mai biodisponibile surse de bor si calciu, fiind mai sigur si usor de asimilat decat alte forme de bor (acid boric/borax/borat de sodiu). De fapt, fructoboratul de calciu este singura forma alimentara a borului considerata sigura, stabila, non-toxica si deosebit de activa biologic. Borul joaca un rol important in organismul uman, facand parte din structura unor metalo-enzime, dar si datorita rolului de catalizator in reactii biologice specifice.

Fortigel® este o formula patentata, deosebit de eficienta, de colagen hidrolizat ce se obtine prin tratarea enzimatica, in etape, a colagenului. Acesta are o biodisponibilitate mult mai mare decat alte forme de colagen, fiind dovedit stiintific ca avand un impact anabolic asupra a 95% din substanta uscata a cartilajului. In plus, aceasta formula este bogata in aminoacizi esentiali precum: glicina, arginina sau prolina.

Colagenul hidrolizat este esential pentru sinteza tesutului cartilaginos din articulatii.
Acesta creste biosinteza colagenului de tip I si III, a proteoglicanilor din ligamente si a elastinei. In acelasi timp, studiile stiintifice au evidentiat reducerea activitatii enzimatice a metaloproteinazei (MMP-3) ce este responsabila cu degradarea celulelor de colagen, ca urmare a suplimentarii cu Fortigel®. Datorita stimularii cresterii densitatii fibroblastelor si a densitatii osoase (prin cresterea activitatii osteoblastelor), acest compus este deosebit de util in mentinerea sanatatii oaselor. De asemenea, suplimentarea cu Fortigel® este recomandata si in mentinerea bunei functionari a articulatiilor, avand un efect calmant si regenerant la nivel articular. Nu in ultimul rand, colagenul hidrolizat este util in mentinerea sanatatii pielii prin cresterea elasticitatii si combaterea efectelor expunerii la razele UV.

Extractul natural de Coada-calului (Equisetum arvense) este bogat in siliciu, calciu si potasiu. Aceste elemente sustin buna functionare a sistemului articular, osos, a glandelor suprarenale, splinei, rinichilor, plamanilor si inimii. Pe langa proprietatile mineralizante, planta are si o actiune antiinflamatoare, astringenta, hemostatica si diuretica. Datorita acestor proprietati, extractul de Coada-calului este recomandat sportivilor si persoanelor cu probleme articulare si de tendoane. De asemenea, extractul este util si in perioadele de dezvoltare a scheletului sau pentru mentinerea sanatatii sistemului osos prin cresterea turnoverului metabolic al oaselor (osteoblaste si osteoclaste) si in ameliorarea pierderilor osoase cauzate de dezechilibre hormonale sau de raportul neadecvat dintre calciul si magneziul din organism. Concentratia mare in siliciu organic, fata de alte plante, recomanda extractul de Coada-calului si in mentinerea sanatatii unghiilor, a parului si a pielii. Acest lucru se datoreaza rolului important al siliciului in biosinteza colagenului.

Fructoboratul de calciu intra in compozitia multor suplimente alimentare ce se regasesc pe piata Statelor Unite ale Americii, bucurandu-se de o tot mai mare popularitate, dar fiind inca la stadiul de noutate pe pietele din Europa. Recent acesta a fost introdus ca ingredient in suplimentele alimentare din Romania, Societatea Hypericum Impex fiind prima, si momentan singura, firma producatoare de suplimente naturale care a inclus fructoboratul de calciu (formula patentata) ca ingredient principal pentru gama sa de top.

Precautii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Conditii de pastrare: Bine inchis, ferit de lumina si umiditate, la maximum 25 grade C.

Produs in Romania

Recomandari: antioxidant | antiinflamator | sistem osos si articulatii

Hyperflex Articulatii 60cps de la HYPERICUM - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Hyperflex Articulatii 60cps HYPERICUM face parte din categoria Remedii Capsule, Comprimate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.