Bitter Ierburile Vietii 60cps HYPERICUM


  • Producator:
  • Prezentare: 60cps
  • TVA Inclus
  • Cod: HYP0018

38,90 lei
Castigi 4 puncte de fidelitate. detalii

In stoc furnizor

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441
Pret pachet: 81,80 lei

Bitter Ierburile Vietii 60cps de la HYPERICUM - Detalii produs

Capsule Bitter „Ierburile vietii” este un produs obtinut din 21 de plante medicinale. Acesta are un efect energizant si tonifiant asupra sistemului nervos, inlatura blocajele energetice, ajuta la calmarea generala a organismului si confera o stare de confort psihic si echilibru emotional. Prin continutul bogat in substante active, produsul Bitter „Ierburile vietii” capsule este un remediu eficace in armonizarea tuturor functiilor vitale ale organismului.

Principalele proprietati benefice:

  • Adjuvant in tonifierea sistemului nervos in mod natural;
  • Favorizeaza inducerea unei stari de relaxare, calmand starile de agitatie si nervozitate;
  • Ajuta la buna functionare a sistemului digestiv;
  • Contribuie la imbunatatirea functiilor psihice;
  • Actiune tonica, hipotensiva, calmanta, imunostimulatoare, diuretica, depurativa;
  • cicatrizanta, vitaminizanta, mineralizanta, digestiva si astringenta.

Ingrediente: Extract integral, 100% natural din urmatoarele plante: Isop (Hyssopi herba) – 26,74 mg; Busuioc (Basilici herba) – 13,35 mg; Rozmarin (Rosmarini herba) – 13,35 mg; Sunatoare (Hyperici herba) – 13,35 mg; Sanziana-galbena (Galii herba) – 26,74 mg; Sulfina (Meliloti herba) – 26,74 mg; Trei-frati-patati (Violae tricoloris herba) – 13,35 mg; Paducel (Crataegi folium cum floribus) – 13,35 mg; Schinel (Cardui benedicti herba) – 6,69 mg; Urzica (Urticae folium) – 8,02 mg; Cretisoara (Alchemillae herba) – 6,69 mg; Turita-mare (Agrimoniae herba) – 8,02 mg; Coada-soricelului (Millefolii herba) – 26,74 mg; Coada-calului (Equiseti herba) – 26,74 mg; Salvie (Salviae folium) – 26,74 mg; Galbenele (Calendulae flores) – 3,32 mg; Troscot (Polygoni avicularis herba) – 6,69 mg; Mesteacan (Betulae folium) – 6,69 mg; Ceai-verde (Camelliae folium) – 0,67 mg; Ceai-negru (Thea folium) – 0,67 mg; Hibiscus (Hibisci flores) – 5,35 mg; maltodextrina; gelatina (capsule).

Mod de administrare:  Pentru adulti, doza recomandata este de 6 capsule pe zi, cate 2 capsule, de 3 ori pe zi, dupa mesele principale. Cura recomandata este de 6 saptamani cu o pauza de 10 zile, dupa care aceasta se poate relua. Pentru copii, doza recomandata este de 1 capsula de 3 ori pe zi, dupa mesele principale, in cure de 3 saptamani, cu pauze de 10 zile.

Bitterul „Ierburile vietii” poate fi folosit timp indelungat, nu are contraindicatii pentru persoanele sanatoase si se poate asocia cu medicamente atunci cand este administrat corect si sub indrumarea unui specialist.

Contraindicatii: Produsul este contraindicat persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente.

Precautii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Conditii de pastrare: Bine inchis, ferit de lumina si umiditate, la maximum 25 grade C.

Produs in Romania


Caracteristici generale ale produsului – Capsule Bitter Ierburile Vietii:Bitterul „Ierburile vietii” este un produs concentrat, obtinut

din 21 de plante medicinale cu proprietati fitoterapeutice deosebite. Acesta are o formula originala, produsul fiind preparat, in principal, din plante medicinale existente in flora spontana a Romaniei si fiind atent formulat pentru protejarea si tonifierea sistemului nervos. Grija fata de sanatatea sistemului nervos este cu atat mai necesara cu cat ritmul vietii noastre devine tot mai alert si stresant, iar alimentatia noastra devine tot mai haotica (mese neregulate, asocierea gresita a alimentelor, mancatul in graba si la ore improprii), procesata (devitalizata, lipsita de enzime), plina de toxine, aditivi si cu un profil nutritional dezechilibrat (exces de sare, carbohidrati rafinati: zahar alb, fructoza, glucoza, faina alba si derivatele acesteia, sucuri; si de grasimi rele: trans, saturate, oxidate, cu raport omega 6: omega 3 disproportionat).

Toti acesti factori de stres, impreuna cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficienta, un somn de slaba calitate si alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), in timp, pot genera stres oxidativ si contribuie la cresterea statusului inflamator din organism. Mai exact, o alimentatie bogata in carbohidrati simpli (de ex: zahar, sucuri carbogazoase, bomboane, prajituri, paine alba, orez aglutinant, paste din faina alba) va produce o epuizare a resurselor vitaminice ale corpului, si cu precadere a complexului B. Acest lucru, impreuna cu un status proinflamator, va avea un impact negativ major asupra sistemului nervos si in special a creierului, generand senzatii de: oboseala, agitatie mentala, irascibilitate, probleme de concentrare si pofte alimentare nesanatoase.

In aceasta situatie, curele cu suplimente obtinute dintr-un complex de plante medicinale, special alese, sunt o solutie eficienta si sigura de a proteja si sustine creierul si de a limita cat mai mult procesele inflamatorii din organism ce ar putea afecta buna functionare a sistemului nervos.
Plantele din formula de fata asigura produsului un continut foarte bogat in compusi bioactivi (acizi organici, flavonoide, carotenoizi, clorofila, vitamine, minerale, cumarine, polifenoli – catechine, rutozizi, uleiuri volatile s.a.). Acesti compusi bioactivi au un rol adjuvant in reglarea functiilor mentale si metabolice, conferind produsului o actiune energizanta si tonica. De asemenea, se mai pot remarca: imbunatatirea starii de spirit (Sunatoare), imbunatatirea calitatii somnului (Sunatoare, Ceai-verde, Paducel), relaxarea mentala si calmarea starilor de agitatie (Sunatoare, Busuioc, Coada-calului, Paducel, Sulfina), imbunatatirea functiei de detoxifiere (Mesteacan, Coada-calului, Ceai verde/negru, Rozmarin, Urzica, Trei-frati-patati), usurarea digestiei, reglarea metabolismului lipidic si mentinerea sanatatii cardiovasculare (Mesteacan, Sunatoare, Coada-soricelului, Sulfina, Ceai-verde/negru, Galbenele, Schinel), intarirea imunitatii (Isop, Hibiscus, Troscot, Ceai-verde, Rozmarin) si incetinirea proceselor de imbatranire (Ceai-verde, Rozmarin).

In crearea Bitterului „Ierburile vietii”, ne-am orientat dupa principiul legaturii dintre om, natura si credinta ca Dumnezeu, cand a creat omul, a creat si mijloacele sale de subzistenta si viata sanatoasa in spatiul sau vital. Asocierea de plante este gandita astfel incat sa faca din acest produs un tonic si protector al sistemului nervos. Acesta preintampina si amelioreaza o mare varietate de probleme de sanatate, in special cele de natura nervoasa, cerebrovasculara si digestiva. Inlatura oboseala si stresul conferind buna-dispozitie si putere de munca prin continutul bogat in substante active valoroase (hipericina, teina, cofeina). Intareste imunitatea organismului in mod natural prin cresterea puterii de aparare in fata agentilor patogeni, fiind indicat in: viroze, gripe, infectii cu stafilococi, streptococi, micoze. Imunitatea crescuta ajuta organismul in lupta cu factorii cancerigeni, producatori de tumori benigne sau maligne. Scade colesterolul si trigliceridele din sange si combate statusul proinflamator (inflamatia din organism), prevenind aparitia arteriosclerozei si, prin aceasta, reduce riscul de accidente cerebrale si cardiace. Detoxifica organismul, stimuland eliminarea toxinelor pe cale renala, digestiva si sudorifica. Ajuta digestia, diminueaza durerile abdominale si elimina balonarile (spasmolitic si carminativ), iar prin caracterul coleretic-colagog (drenarea bilei), calmeaza crizele de colecist. Fiind usor laxativ, este indicat in curele de slabire, tratamentul antihemoroidal si in constipatiile cronice. Amelioreaza durerile reumatismale prin efectul analgezic si antiinflamator, calmeaza durerile de cap de natura nervoasa, reumatica sau biliara, prin administrarea pe cale interna si aplicatii externe pe locul dureros. Imbunatateste circulatia periferica defectuoasa in afectiuni ale arterelor sau venelor si reduce simptomele racelii si gripei, folosit sub forma de frectie. Intarzie procesul de imbatranire prin reglarea functiilor organismului si datorita compusilor antioxidanti (catechine, carnosic si carnosol), usureaza traversarea etapei de menopauza la femei, amana instalarea osteoporozei (datorita proprietatilor antiinflamatoare), calmeaza durerile articulare, eficientizeaza procesele mentale prin cresterea fluxului de sange catre creier. Contribuie la normalizarea batailor inimii, la relaxarea mentala in caz de agitatie sau anxietate si la cresterea calitatii somnului.

Printre principiile active continute in produsul de fata, amintim flavonoidele si acizii polifenolcarboxilici. Compusi precum epigalocatechinele, carnosicul, carnosolul, acidul cafeic sau acidul galic sunt recunoscuti pentru efectele lor puternic antioxidante. De fapt, acidul galic este utilizat chiar ca un standard in analizele asociate activitatii antioxidante (Folin-Ciocalteu). Mai mult, studiile stiintifice au evidentiat efectul inhibitor al acidului galic si al epigalocatechinelor in formarea proteinei amiloide asociate cu aparitia bolilor degenerative precum Alzheimer sau Parkinson. De asemenea, acidul cafeic si-a dovedit, in numeroase studii, actiunea inhibitoare asupra proliferarii celulelor canceroase, fiind in acelasi timp, si un bun imunomodulator si antiinflamator. Alti acizi polifenolcarboxilici regasiti in produsul de fata sunt: acidul homogentisic si cel dihidroxibenzoic, cel din urma fiind folosit ca intermediar in produsele farmaceutice cu actiune analgezica, antipiretica (reducerea febrei) si antireumatica.

Extrase hidroenzimatic si prezervate prin atomizare, si cu numeroase proprietati terapeutice, sunt si uleiurile volatile. Alfa-pinenul, sabinenul, borneolul, limonenul, camfenul, terpinenul, azulenul, cariofilenul sau carvona sunt toate uleiuri aromatice ce au fost perfect valorificate prin procesul multifazic avansat de obtinere a produsului de fata ce cuprinde: extractia enzimatica la rece, infuzarea materialului biologic in vederea recuperarii substantelor active ce nu s-au putut extrage in prima etapa si atomizarea celor doua extracte pentru sigilarea si mentinerea nealterata a compusilor biologic-activi. Astfel, alfa-pinenul este un bronhodilatator foarte biodisponibil, dar si un bun antiinflamator, un antibiotic natural cu spectru larg si chiar si un adjuvant al memoriei prin inhibarea acetilcolinesterazei. Limonenul confera produsului de fata proprietatile sale digestive fiind des folosit in medicina naturista si alternativa pentru calmarea simptomelor refluxului gastroesofagian si a arsurilor (pirozis).

In concluzie, Bitterul „Ierburile vietii” (capsule) este un produs deosebit, obtinut din ingrediente de calitate, atent selectionate ce au fost prelucrate cu ajutorul unor instalatii de top, in vederea valorificarii substantelor biologic-active si a obtinerii unei eficacitati sporite. Acesta reuseste sa imbine armonios proprietati sanogene de exceptie ale plantelor medicinale, putandu-se dovedi indispensabil la mesele festive, grele, insa este si o optiune naturala si sanatoasa de a stimula pofta de mancare si a normaliza valorile lipidelor din sange.

Consumat corespunzator, acesta ajuta la intarirea si protejarea sistemului nervos, la relaxarea si inducerea claritatii mentale si la mentinerea elasticitatii vaselor de sange imbunatatind circulatia generala si periferica. De asemenea, contribuie la normalizarea ritmului cardiac, a tensiunii arteriale si a nivelului total de lipide din sange, restabilind totodata si echilibrul dintre cele doua tipuri de lipoproteine (HDL – „colesterolul bun” si LDL – „colesterolul rau”). In plus, el favorizeaza diminuarea efectelor negative ale stresului asupra organismului si contribuie la intarirea sistemului imunitar prin cresterea capacitatii naturale de autoaparare a corpului fata de diversi agenti patogeni (virusuri, bacterii, ciuperci) datorita caracterului sau tonifiant si fortifiant. Nu in ultimul rand, formula unica a acestui bitter stimuleaza procesul natural de detoxifiere a organismului, usureaza traversarea etapei de menopauza la femei si imbunatateste calitatea somnului.

Recomandari: menopauza | antiinflamator | sistem digestiv | sistem nervos | imunitate | afectiuni cardiace

Bitter Ierburile Vietii 60cps de la HYPERICUM - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Bitter Ierburile Vietii 60cps HYPERICUM face parte din categoria Remedii Capsule, Comprimate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.