Celadrin Extract Forte 60cps Good Days Therapy, BIOPOL

4,73 | 11 comentarii

  • Producator:
  • Prezentare: 60 capsule
  • TVA Inclus
  • Cod: GDT01

83,56 lei

101,90 lei

Castigi 8 puncte de fidelitate. detalii

In stoc

-
buc
+

Promotie valabila pana la 31.12.2024 in limita stocului disponibil. Vezi toate promotiile.


Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441
Economisesti 30,38 lei
138,42 lei 168,80 lei

Celadrin Extract Forte 60cps Good Days Therapy, de la BIOPOL - Detalii produs

Celadrin™ este un preparat 100% natural, protejat de brevet, respectat si apreciat atat in Romania, cat si la nivel mondial. Drept dovada, Celadrin™ este partenerul Federatiei Internationale de Medicina Sportiva, federatie afiliata la Comitetul Olimpic International.
Suntem onorati sa le fim alaturi!

  • Contine o formula brevetata, cercetata stiintific pe parcursul a 15 ani.

  • Contribuie la reducerea disconfortului articular, muscular si la nivelul coloanei vertebrale.

  • Ajuta la formarea normala a lichidului sinovial si a colagenului.

  • Eficienta demonstrata clinic. Celadrin™ are studii clinice publicate in reviste medicale prestigioase, precum The Journal of Rheumatology – revista de referinta in domeniul reumatologiei la nivel mondial sau Journal of Strength and Conditioning Research.

  • Luat conform modului de utilizare din prospect, nu are reactii adverse sau efecte secundare. Nu afecteaza inima, ficatul, stomacul; permis diabeticilor, cardiacilor, persoanelor care iau anticoagulante etc.

  • Fabricat respectand standardele GMP (Good Manufacturing Practices) – garantia calitatii.

*Fata de formula anterioara, Celadrin™ Extract Forte are acum o formula optimizata a substantei active.

Prezentare generala

Celadrin™ Extract Forte este un preparat revolutionar, brevetat, 100% vegetal, imbogatit cu vitamina C. Contine o formula unica de acizi grasi nesaturati din uleiuri cetilate, care sunt stiintific prelucrati si rearanjati intr-o matrice special conceputa pentru un efect optim asupra mobilitatii si confortului articular. Extractele vegetale care intra in compozitia sa sunt obtinute din: ulei de nucsoara, ulei din nuca de cocos, ulei de masline, ulei din sambure de palmier, ulei de palmier si alte uleiuri vegetale nesaturate.

Creat conform unei metodologii stiintifice brevetate in SUA, Celadrin™ a fost conceput astfel incat sa contribuie eficient la:

  • o mai buna mobilitate si functionarea normala a aparatului locomotor;

  • producerea unei cantitati normale de lichid sinovial in articulatii si mentinerea integritatii membranei celulare (sinoviale) pentru lubrifierea permanenta a cartilajului articular;

  • protectia articulatiilor impotriva atacurilor substantelor de natura enzimatica sau non-enzimatica generatoare, in unele cazuri, de stari inflamatorii si de disconfort articular.

Celadrin™ Extract Forte genereaza efecte mai rapide, se absoarbe eficient din tractul digestiv si patrunde usor in celulele tesuturilor-tinta din articulatii. Un tesut-tinta este, de exemplu, articulatia umflata a genunchiului sau a soldului, un ligament lezat sau un muschi afectat. Functioneaza pe baza unui principiu unic si complet diferit fata de preparatele cu continut de sulfat de glucozamina si condroitina, iar efectul sau poate fi vizibil in decurs de cateva zile sau saptamani de la inceperea administrarii.Celadrin™ Extract Forte este recomandat tuturor categoriilor de varsta (de peste 3 ani), precum si sportivilor de performanta sau amatori.

In urma studiilor clinice realizate cu Celadrin™ atat sub forma de capsule, cat si sub forma de crema, s-au constatat urmatoarele efecte: reducerea durerilor articulare, imbunatatirea unghiului de flexie, scaderea inflamatiei, inhibarea actiunii citokinelor inflamatorii (TNF-a, IL-8, MCP-1), imbunatatirea functionalitatii articulatiilor, imbunatatirea calitatii vietii.

Efecte:

  • contribuie la protectia si mobilitatea articulatiilor, a coloanei vertebrale si a muschilor;

  • ajuta la reducerea disconfortului articular, muscular sau la nivelul coloanei vertebrale;

  • contribuie la normalizarea amplitudinii articulare;

  • ajuta la formarea normala a lichidului sinovial din articulatii pentru lubrifierea permanenta a cartilajului articular;

  • ajuta la stabilizarea si mentinerea integritatii membranei celulare, in general, si a membranei sinoviale, in special;

  • contribuie la protectia articulatiilor impotriva atacurilor substantelor de natura enzimatica sau non-enzimatica generatoare, in unele cazuri, de stari inflamatorii;

  • datorita mentinerii functionalitatii membranei celulare, se obtine o absorbtie mai buna a sulfatului de glucozamina din sursele naturale, astfel Celadrin™ Extract Forte contribuie suplimentar la mentinerea functionalitatii normale a cartilajului articular;

  • Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor.
     

Pentru efecte sporite asupra mobilitatii si flexibilitatii articulatiilor, coloanei vertebrale si a muschilor sau in cazuri deosebite, va recomandam 2 solutii avansate:

  • Celadrin™ Extract Forte + RoboFlex™, mai ales in cazul coloanei vertebrale, al spatelui si al muschilor de la acest nivel.

  • Celadrin™ Extract Forte + CartiMix™ Forte, mai ales in cazul articulatiilor (de ex. genunchi, sold, umar etc.) si al muschilor de la acest nivel.

Actiuni, ca adjuvant:

  • ajutor pentru protectia articulatiilor, a coloanei vertebrale si a muschilor;

  • benefic in cazuri de disconfort articular, muscular sau la nivelul coloanei vertebrale;

  • pentru mentinerea integritatii si functionalitatii membranei celulare (sinoviale);

  • in cazuri de biosinteza insuficienta a lichidului sinovial;

  • pentru formarea normala a colagenului care ajuta la functionarea  corespunzatoare a sistemului osos si a ligamentelor;

  • in cazuri de suprasolicitare sau uzura a aparatului locomotor rezultate in urma inaintarii in varsta, a muncilor grele, practicarii sporturilor etc;

  • in perioada de recuperare dupa accidente si leziuni ale aparatului locomotor.

Ingrediente: Celadrin™ 100% vegetal (brevet SUA, formula unica, bazata pe extracte 100% vegetale din uleiuri cetilate), maltodextrina, guma arabica (emulsifiant), capsula (hidroxipropilmetilceluloza, oxid de titan), vitamina C (ascorbat de sodiu), stearat de magneziu si dioxid de siliciu (agenti antiaglomeranti). 

Informatii nutritionale:

Ingredient activ

Cantitate / 1 capsula

% VNR*

Celadrin™

500 mg

**

Ascorbat de sodiu,

din care: Vitamina C

45 mg

40 mg

**

50

* Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011
**Doza zilnica nu a fost stabilita

Mod de utilizare: Intern, o capsula dimineata si o capsula seara, in timpul mesei. In situatii deosebite sau daca se doreste o ameliorare mai rapida, se poate mari doza la 3 capsule pe zi (mai ales pentru articulatia genunchiului) sau la 4 capsule pe zi (mai ales pentru articulatia soldului).

Durata de utilizare: Durata minima este de 3 luni, cate 2 capsule pe zi, fara pauza. Pentru a avea efectul maxim scontat, se recomanda urmatoarea schema: 3 luni cate 2 capsule pe zi, apoi 3 luni cate 1 capsula pe zi. La terminarea celor 6 luni, se poate relua aceeasi schema sau se poate lua zilnic cate 1 sau 2 capsule, in functie de starea aparatului locomotor. Acest mod de utilizare contribuie la o mai buna protectie a articulatiilor zi de zi.

Contraindicatii: Nu se administreaza copiilor cu varsta de pana la 3 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor cu intoleranta individuala la oricare dintre componentele preparatului. Administrat conform modului de utilizare din prospect, acest preparat natural nu are reactii adverse sau efecte secundare.

Producator: BIOPOL GN SRO, Praga, Cehia, divizia europeana a Pharma United Inc., Ontario, Canada.

Recomandari: sistem osos si articulatii | afectiuni reumatice | sistem muscular

Celadrin Extract Forte 60cps Good Days Therapy, de la BIOPOL - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Opiniile clientilor despre produs (11 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Celadrin Extract Forte 60cps Good Days Therapy, de la BIOPOL

Rating general: 4.73
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cristina

Scor: 3/5 | acum 4 luni
Achizitie verificata

Pro: Am luat la recomandarea medicului insa nu a avut efect. Nu stiu daca nu l-as fi luat daca problemele la genunchi se agravau sau nu, dar cert e ca genunchii tot dor...

Maria

Scor: 5/5 | acum 7 luni
Achizitie verificata

Pro: Eficient

Doina Florentina (Cipru)

Scor: 5/5 | acum 11 luni
Achizitie verificata

Pro: Absolut genial acest produs, am avut degetul mare de la mana rupt și nu am putut sa îmi pun mâna în gips datorita serviciului, am cumpărat celadrin și după 2 săptămâni de luat zilnic 2 capsule odată, degetul era refăcut complet. Mulțumesc celui ce la creat. Recomand 100 %

Mihaela

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Eficiente

DARNEA

Scor: 4/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Bun. Sunt in prima luna de utilizare.

Crisan

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Forte eficient pentru coloana,dupa ce in urma cu zece luni am about o operator la unul dintre discuri.

Elena (Bragadiru)

Scor: 5/5 | acum 3 ani

Pro: Acțiune rapida, durerea a început sa scadă în intensitate după câteva zile de administrare.

Popa

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Combinat cu Roboflex a dat rezultate

ANCA (Sibiu)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: F eficient.il iau impreuna cu cartimix. Este adevarat ca am tinut "regim" ( adica nu am mai alergat) si am purtat genunchiera dar dupa o saptamana mi-a disparut durerea de la genunchi.

Puiu (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Recomandat de reumatolog pentru coxartroza. Cred ca este bun, nu s-au intensificat simptomele. Trebuie luat mult timp, cure de 3 luni 3/zi, 3 luni 1/zi.

Irina (Navodari)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Nu

Altele: Am folosit inca

Celadrin Extract Forte 60cps Good Days Therapy, BIOPOL face parte din categoria Remedii Capsule, Comprimate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.