Hepatofit Forte (D87) 30cps de la FARES - Detalii produs
Hepatofit Forte se adreseaza persoanelor care au un nivel crescut al transaminazelor.
Se recomanda in urmatoarele afectiuni: steatoza hepatica, hepatita acuta si cronica de diferite etiologii, consum cronic de alcool, consum cronic de medicamente si expunerea la compusi toxici.
Acest remediu pentru ficat are un puternic efect hepatoprotector si hepatoregenerator, datorita complexului de plante din compozitie
Hepatofit Forte contine doar extracte de plante pentru un efect intens si o absorbtie rapida. Principiile active din extractele naturale utilizate in compozitia capsulelor Hepatofit Forte asigura eficienta si calitatea acestuia, fiind un tratament complet natural pentru ficat.
Evaluarea eficientei produsului s-a facut in colaborare cu medici specialisti gastroenterologi in cadrul unor clinici universitare. Actiunea si efectele produsului corespund cerintelor comunicate echipei Fares de catre specialisti reputati din domeniul medical (gastroenterologi)
Hepatofit forte imbunatateste calitatea vietii pacientilor, prin efectele pe care le are: combate astenia, elimina oboseala, stimuleaza digestia, regleaza functia biliara, creste apetitul.
Ingrediente: extract uscat de fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) standardizat in min. 85% silimarina 150 mg, lecitina din floarea soarelui cu min. 20% fosfatidilcolina 130 mg, extract uscat de Schisandra chinensis standardizat in min. 1% schisandrina 40 mg, extract uscat de frunze de anghinare (Cynarae folium) standardizat in min. 2,5% cinarina 40 mg, extract uscat de rostopasca (Chelidonii herba) standardizat in min. 2% chelidonina 20 mg, extract uscat de radacina de papadie (Taraxaci radix) standardizat in min. 5% polifenoli 20 mg.
Invelisul capsulei este pe baza de gelatina animala.
Mod de administrare:
Pentru hepatoprotectie: 1 capsula de 3 ori pe zi, inainte de masa.
Pentru hepatoregenerare: 2 capsule de 3 ori pe zi, inainte de masa, timp de minim 3 luni;
Cure de intretinere: 1 capsula de 3 ori pe zi, inainte de masa, a la long.
Dupa 3 luni de administrare (1 capsula x 3/zi) se obtine scaderea transaminazelor cu minim 70% din depasirea valorilor normale.
Atentionari! Nu se recomanda in obstructii ale cailor biliare, copiilor sub 6 ani si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
Sarcina si alaptare: Nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul acestuia.
Efecte secundare si interactiuni: Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Produs in Romania
Proprietati ingrediente:
Armurariul, poate cea mai utilizata planta astazi pentru sanatatea ficatului, a fost cunoscut inca din Antichitate, mentionat fiind de Theophrastus si Dioscorides. In 1755 medicul elvetian von Haller lauda deja beneficiile complete ale plantei asupra ficatului. Armurariul este hepatoprotector si hepatoregenerator, contribuie la capacitatea detoxifianta a ficatului, ajuta la mentinerea functiilor hepatice si in plus sustine digestia si detoxifierea organismului, sustine protectia si regenerarea in cazul consumului de substante cu potential oxidant la nivel hepatic.
Schisandra, denumita si "magnolie chinezeasca" este o planta bine cunoscuta in medicina traditionala chineza si, de asemenea, in medicina moderna chineza. Prima descriere a Schisandrei poate fi gasita intr-o lucrare veche de medicina chineza scrisa in 1596. Schisandra este hepatoprotectoare, utila pentru mentinerea functiilor fiziologice de purificare.
Anghinarea, planta compozita indigena in zona mediteraneana, a fost cultivata din vremuri stravechi in scopuri culinare. A devenit mai importanta ca planta medicinala in perioada recenta, ca urmare a descoperirii cinarinei. Acest compus amar este prezent in frunzele plantei si, pe langa alti compusi, confera anghinarei proprietati de mentinere a sanatatii ficatului, de sustinere a fluxului sucurilor digestive, a confortului intestinal, a detoxifierii.
Rostopasca a fost apreciata ca planta medicinala inca din perioada Antichitatii, cand Dioscorides folosea sucul sau amestecat cu miere. In Evul Mediu, ea era deja foarte bine cunoscuta, fiind foarte des mentionata in vechiul glosar german. Metodele folosirii plantei in acea perioada au fost cele mostenite de la Pliniu si Dioscorides. Cunoastem si astazi faptul ca rostopasca contribuie la sanatatea ficatului, ajuta la mentinerea functionarii normale a ficatului, sustine digestia si purificarea organismului.
Papadia contribuie la functionarea normala a ficatului si stimuleaza digestia. Planta apare pomenita ca planta medicinala printre medicii arabi ai Evului Mediu (Avicenna, sec. XI) si in cartile medicinale europene clasice din aceasta perioada (Vollmer sec XIII, Johann von Cube 1488 etc.). Madaus, in 1938, subliniaza efectele benefice asupra ficatului.
Sulfina a fost mentionata de Theophrastus si Hippocrate, care ii lauda puterile vindecatoare. Dioscorides si Pliniu o numeau agent balsamic si o foloseau in probleme de stomac si ficat, utilizari care s-au perpetuat si in Evul Mediu. Sulfina este traditional folosita pentru a facilita digestia, contribuind la confortul digestiv.
Recomandari: sistem digestiv | astenie | afectiuni hepato biliare
Hepatofit Forte (D87) 30cps de la FARES - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!