Calmoplantin 20cpr ELIDOR


  • Producator:
  • Prezentare: 20cpr
  • TVA Inclus
  • Cod: 959

43,90 lei
Castigi 4 puncte de fidelitate. detalii

In stoc furnizor detalii

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox

Categorii asociate: Remedii Capsule, Comprimate
b-24597
b-24661
Pret pachet: 68,80 lei

Calmoplantin 20cpr de la ELIDOR - Detalii produs

CALMOPLANTIN este un complex de extracte naturale care stimuleaza aparitia somnului, eficient in calmarea sistemului nervos si cu multe beneficii in sanatatea digestiva.

Supliment alimentar cu rol de imbunatatire a raspunsului organismului la stres. CALMOPLANTIN este un produs atent formulat pentru inducerea unei stari de calm, relaxare profunda si o mai buna adaptare la diversi factori de stres. Datorita extractelor din plante continute, produsul contribuie si la protejarea bunei functionari a sistemului cardiovascular, acesta fiind deseori suprasolicitat la persoanele care traverseaza episoade stresante.

Supliment alimentar pe baza de pulberi si tincturi de plante medicinale, Calmoplantin induce o stare de calm, relaxare, un mod de gandire pozitiv.

Sustine functionarea normala a sistemului nervos (Maghiran)/sustine sistemul nervos central (Hamei), induce starea de calm (Paducel, Sunatoare), Contribuie la relaxare (Paducel, Sunatoare, Maghiran), la echilibrul emotional, la o relaxare optima si la un mod de gandire pozitiv (Sunatoare), contribuie la reducerea starilor de tensiune, incordare si iritabilitate nervoasa (Tei, Paducel) si la instalarea somnului fiziologic sanatos/linistit, odihnitor (Tei, Paducel, Hamei, Maghiran, Sunatoare), atenueaza tulburarile de somn (Sunatoare)

Revigoreaza organismul si sustine tonusul acestuia, stimuleaza capacitatea de munca mentala (Sunatoare) sustine capacitatea de adaptare a organismului la conditii extreme de stres (Sunatoare) si are efect adaptogen/ajuta la apararea organismului impotriva factorilor externi perturbatori (Tei, Maghiran)

Ingrediente: Conuri hamei, Maghiran, Tei, Paducel, Sunatoare.

Mod de administrare: 2-6 comprimate pe zi sau dupa sfatul medicului. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Contraindicatii: hipersensibilitate la unul sau mai multe componente.A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Efecte asupra capacitatii de a conduce si de a folosi utilaje: nu se cunosc.

Produs in Romania


HAMEIUL

– prezinta si alte proprietati importante pentru sanatate:
– efecte antioxidante si antiinflamatoare: hameiul ajuta la reducerea inflamatiei si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Se intampla acest lucru in cazuri de imbatranire si dezvoltarea bolilor cronice (cancer, afectiuni cardiovasculare);
– impact asupra sistemului hormonal: hameiul afecteaza echilibrul hormonal, mai ales in ceea ce priveste estrogenul si progesteronul. Extractul de hamei se crede ca ar putea ameliora simptomele menopauzei (bufeuri, insomnii). De asemenea, hameiul ar putea ameliora sindromul premenstrual;
– proprietati antimicrobiene si proprietati antivirale: adica hameiul opreste dezvoltarea infectiilor bacteriene si virale, ceea ce stopeaza infectiile si afectiunile microbiene. Nu se poate spune precis daca hameiul amelioreaza sau stopeaza dezvoltarea infectiei gripale, mai sunt necesare cercetari in acest sens
Beneficiile hameiului sunt multiple, in diferite industrii. Hameiul este folosit in special in productia de bere, dar aceasta nu este singurul beneficiu:

– in medicina: hameiul se foloseste sub forma de suplimente pentru a trata insomnia, anxietatea, agitatia, dar si pentru a ameliora manifestarile menopauzei;
– in industria cosmetica: hameiul se foloseste pentru proprietatile sale antiinflamatorii si antioxidante;
– in industria alimentara: frunzele de hamei se pot folosi la prepararea salatei;
hameiul se poate cultiva ca planta decorativa
Efectele secundare ale consumului de hamei
– Somnolenta: in unele cazuri, hameiul poate afecta capacitatea de a conduce vehicule sau de a efectua activitati care necesita atentie si coordonare;
– Tulburari gastrointestinale;
– Dureri de cap;
– Ameteli.

MAGHIRAN.

Frunzele tinere si florile de maghiran sunt bogate in uleiuri volatile, acizi grasi, triterpene, substante flavonoide, vitamina A, C, fire, calciu si substante chimice cu efect antiinflamator. Proprietatile maghiranului sunt: sedative, stomahice, antiinflamatoare, antiseptice, antispastice si carminative, de aceea este considerata o planta minune. Iata care sunt beneficiile acesteia:Ajuta la eliminarea secretiilor bronhice.
Uleiurile volatile actioneaza rapid asupra bronhiilor, indepartand secretiile in exces si inflamatiile. Acestea ajuta si la calmarea tusei si usureaza respiratia. Preparatele cu maghiran sunt foarte eficiente in cazurile de raceala comuna, bronsita, sinuzita, viroze respiratorii si alte afectiuni ale plamanilor.Vitaminizeaza organismul.
Plantele de maghiran sunt bogate in vitamine si minerale, conferind un plus de sanatate celulelor. Preparatele cu maghiran sunt indicate in timpul iernii deoarece previn instalarea starii de slabiciune. Calmeaza afectiunile gastro-intestinale.
Tinctura cu maghiran este eficienta in cazurile de indigestie, crampe abdominale si alte afectiuni ale intestinelor. Amelioreaza starile de greata si ajuta la eliminarea gazelor intestinale. De asemenea, substantele flavonoide ajuta la neutralizarea radicalilor liberi si favorizeaza eliminarea toxinelor. Calmant al sistemului nervos.
Uleiul volatil din maghiran actioneaza rapid si eficient asupra sistemului nervos, regland productia de hormoni. In plus, ajuta la sintetizarea serotoninei, hormonul fericirii, ce este responsabil cu starea de relaxare si fericire.Mentine in stare perfecta circulatia sangvina.
Maghiranul poate fluidifica sangele, marind astfel elasticitatea vaselor sangvine. Curele naturiste cu maghiran imbunatatesc circulatia, impiedica depunerea colesterolului si scad considerabil riscul de atac vascular cerebral.Are proprietati antiinflamatoare.
Uleiul cu extracte de maghiran era utilizat si de sportivii greci in trecut, pentru calmarea durerilor musculare datorate efortului intens dar si astazi are acelasi efect puternic. Efectul inflamator al principiilor active este rapid resimtit de sistemul muscular.Masajul cu ulei se dovedeste a avea o actiune calmanta si imediata.

TEI 

–  În afară de acţiunea emolientă, datorată mucilagului, pentru care florile de tei sunt folosite ca medicament cu proprietăţi behice, la aceasta se mai adaugă acţiunea diaforetică şi uşor sedativă a farnezolului, acţiunea spasmolitică şi diuretică determinate de flavone şi cea uşor antiinflamatoare a substanţelor triterpenice, fapt ce le recomandă în tratamentul afecţiunilor reumatice, ale gripei şi răcelii, ca antipiretice şi sedative, dar şi ca antivirale, hipotensive. Florile de tei fac parte din compoziţia speciilor calmante, pectorale, sedative şi sudorifice.
(Anatolie Nistreanu Atlas plante medicinale)
Ingredientele active ale acestora includ flavonoizi (cu rol antioxidant) și uleiuri volatile. Planta conține și taninuri, cu rol astringent. Florile de tei sunt folosite mai ales pentru tratarea răcelilor, tusei, febrei, infecțiilor, inflamațiilor, presiunii arteriale înalte, durerilor de cap (mai ales migrenele), dar și ca diuretic (crește producerea de urină), antispasmodic și sedativ. Medicina tradițională asiatică folosește flori de Tilia (uz intern) ca tratament pentru vindecarea afecțiunilor tractului respirator, a febrei sau gripei. Cercetări recente sugerează că florile ar putea fi hepatoprotective. ( https://ro.wikipedia.org/wiki/Tei)

PADUCELUL

  • contine multe substante care pot aduce beneficii inimii. Cand vorbim de pastile de paducel beneficii, sau cand vrem sa aflam care sunt acele frunze de paducel beneficii, sau vrem sa cautam paducelul flori vom descoperi ca planta de paducel contine flavonoide antioxidante care pot ajuta la dilatarea vaselor de sange, la imbunatatirea fluxului sanguin si la protejarea vaselor de sange de deteriorare. Boabele, frunzele si florile plantei de paducel au fost folosite in scopuri medicinale. Cele mai multe preparate moderne folosesc frunzele si florile, despre care se crede ca contin mai multe flavonoide decat fructele de padure. Pe scurt, paducelul este folosit pentru a ajuta la protejarea tulburarilor de ritm cardiac, impotriva bolilor de inima si pentru a ajuta la controlul hipertensiunii arteriale si a colesterolului ridicat. Avand un continut bogat in bioflavonoide, in antocianidine si polifenoli, in proantocianidine si amine biogene cardiotonice, preparatele pe baza de paducel, pastilele de paducel mai ales ajuta la normalizarea si reglarea activitatii cardiace. Aceastea au un efect relaxant in stari de anxietate, neliniste, teama si tulburari ale somnului. Pentru ca este atat de benefic pentru inima, consumul de frunze de paducel sub forma de sirop sau ceai este printre putinele recomandate de medicii cardiologi in completarea tratamentului medicamentos pentru persoanele care sufera de angina pectorala sau au suferit operatii pe cord in urma unui preinfart sau au instalat la inima un bypass. Planta mentine sanatatea cardiovasculara in parametri normali si scuteste persoanele care o consuma de vizita la cardiolog.

SUNATOARE

Compozitie chimica , întrebuinţări. Planta conţine antraderivaţi, tanin, flavonozide, acizi cafeic, clorogenic, vitamina C, carotenoide. Se utilizează în tulburări depresive. Prezenţa derivaţilor flavonici determină acţiune favorabilă asupra vaselor, prin sporirea rezistenţei şi permeabilităţii capilarelor, precum şi prin vasodilatare. Datorită acţiunii antiinflama-toare şi colagoge, în boli ale stomacului, intestinului şi ficatului.
(Anatolie Nistreanu Atlas plante medicinale)
Ca și principii active, sunătoarea este bogată în derivați antracenici (hipericină, pseudohipericină), uleiuri volatile, flavonozide având ca aglicon hiperina, acizii cafeic și clorogenic, taninuri. Acțiune farmacologică: datorită hipericinei și pseudohipericinei, uleiului volatil și taninurilor, produsul are acțiune antiseptică, astringentă și cicatrizantă. Flavonozidele sunt răspunzătoare de acțiunea vasodilatatoare și hipotensivă. Acizii clorogenic și cafeic explică proprietățile antiinflamatoare și colagoge ale plantei. ( https://ro.wikipedia.org/wiki/Sunatoare)
Consumul de sunatoare are urmatoarele avantaje:
-combate starile depresive, de anxietate sau de insomnie;
-incetineste deteriorarea functiilor cognitive (o echipa de cercetare din cadrul Universitatii din Madrid a publicat un studiu conform caruia antioxidantii din sunatoare reduc riscul aparitiei unor afectiuni neurodegenerative);
-reduce severitatea sindromului picioarelor nelinistite;
-asigura functionarea normala a sistemului hepato-biliar si sprijina detoxifierea ficatului;
-reduce inflamatiile si durerile;
-pentru afectiuni ale cavitatii bucale si faringelui se recomanda gargara cu ceai de sunatoare
-diminueaza simptomele psoriazisului
-calmeaza bufeurile si palpitatiile
-reduce simptomele asociate menopauzei si sindromului premenstrual
-amelioreaza simptomele de gripa si raceala, gratie proprietatilor antivirale si antiseptice;
-amelioreaza migrenele, datorita proprietatilor calmante;
-ajuta la vindecarea mai rapida a ranilor, taieturilor, plagilor sau a eczemelor;
-calmeaza senzatiile de usturime si de arsura de la nivelul pielii;
-atenueaza durerile de stomac, previne si amelioreaza problemele digestive.

Recomandari: insomnie | sistem nervos | stres

Calmoplantin 20cpr de la ELIDOR - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Calmoplantin 20cpr ELIDOR face parte din categoria Remedii Capsule, Comprimate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.