Ulei Ayurvedic Elixir Antirid Shatavari Everyoung 100ml KHADI

4,75 | 16 comentarii

  • Producator:
  • Greutate: 100ml
  • TVA Inclus
  • Cod: KHA20

98,90 lei
Castigi 10 puncte de fidelitate. detalii

In stoc limitat

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441

Ulei Ayurvedic Elixir Antirid Shatavari Everyoung 100ml de la KHADI - Detalii produs

100 % ingredinete naturale

Uleiul Shatavari Everyoung este un ulei antirid, un elixir ayurvedic pentru ten si corp, care hidrateaza, tonifiaza, revitalizeaza si confera elasticitate pielii. Contine Shatavari (sparanghel Indian salbatic) si Ashwagandha (ginseng Indian), ingrediente considerate in Ayurveda o fantana a tineretii si sanatatii.

Uleiul antirid Shatavari Everyoung imbunatateste textura pielii, atenueaza ridurile, uniformizeaza nuanta pielii, revitalizeaza pielea, ii reda elasticitatea pierduta si o protejeaza  impotriva radicalilor liberi responsabili de imbatranirea prematura a pielii. In plus, uleiul ayurvedic Khadi stimuleaza simturile, iar aplicarea lui pe piele devine o experienta cu adevarat senzuala.

Uleiul antirid Shatavari Everyoung este un elixir ayurvedic anti-imbatranire, pentru o piele mereu tanara. In ayurveda, termenul Rasayana inseamna intinerire prin nutritie la toate nivelurile celulare: Rasa inseamna “esenta”, iar Ayana “drum”, “cale”. In ayurveda, tinereatea sau incetinirea procesului de imbatranire incepe adanc in celule. Ayurveda este considerata cea mai veche abordare anti-imbatranire a umanitatii, iar uleiul antirid  Shatavari Everyoung de la Khadi beneficiaza de multe secole de intelepciune.

Uleiul antirid Khadi are o formula 100% naturala, contine plante ayurvedice care hidrateaza si catifeleaza pielea. Pielea uscata este hidratata, echilibrul este restabilit, iar uleiurile esentiale din compozitie stimuleaza spiritul. Simpla aplicare a uleiului pe piele devine o experienta cu adevarat senzuala. Recomandat pentru ten si corp, pentru toate tipurile de piele, in mod special pentru pielea uscata, matura, deshidratata si pentru tenurile tinere care prezinta primele semne de imbatranire.

Efectul magic al uleiului antirid se datoareaza elixirului Khadi, care este obtinut printr-un proces meticulos conform formulelor ayurvedice antice. Plantele medicinale, fructele si frunzele plantelor indiene sunt combinate intr-un amestec magic care are numeroase beneficii pentru piele:

Shatavari (sparanghel Indian salbatic) este considerat in ayurveda o adevarata fantana a tineretii. Radacina acestei plante medicinale repara celulele celulele deteriorate ale pielii si stimuleaza regenerarea. Revitalizeaza pielea si o intinereste.

  •  Ashwagandha (ginseng Indian) este una din cele mai apreciate plante Indiene. Proprietatile ginsengului Indian sunt descriese si in textele ayurvedice: incetineste procesul de imbatranire (proprietati antirid), mentine corpul in  forma si are efect calmant.
  •  Brahmi, planta bogata in flavonoide si saponine, hraneste pielea uscata si iritata.
  • Santal – calmeaza pielea fiind recomandat in caz de inflamatii, arsuri solare si roseata. Are proprietati antirid, revigoreaza pielea si decoloreaza petele pigmentare.  
  • Lemnul dulce hidrateaza, calmeaza pielea iritata si protejeaza pielea de radicalii liberi.
  • Centella calmeaza pielea si are efect antirid.
  • Arjuna mentine pielea tanara, previne pierderea pigmentului si decolorarea pielii.
  • Trandafir mentine nivelul de hidratare, are efect antirid, atenueaza ridurile fine.
  • Ulei de susan – penetreaza adanc in epiderma si se asigura ca toate principiile active ajung la destinatie. Contine hormoni naturali care ajuta la mentinerea pielii tonifiate. Este un ulei antirid ideal pentru pielea terna, matura, uscata, deshidratata.

Elixirul se obtine prin fierberea plantelor in recipiente de cupru in aer liber conform unei retete ayurvedice antice. Ingredientul astfel obtinut are numeroase beneficii pentru piele. Plantele sunt culese manual si sunt folosite in medicina ayurvedica

Produs vegan

Ingrediente: Sesamum Indicum Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Oryza Sativa Bran Oil*, Ricinus Communis Seed Oil, Asparagus Racemosus Root Extract*, Withania Somnifera Root Extract*, Bacopa Monnieri Leaf Extract*, Glycyrrhiza Glabra Root Extract*, Rosa Centifolia Flower Extract, Rubia Cordifolia Root Extract*, Santalum Album Wood Extract, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Vanilla Planifolia Fruit Oil, Centella Asiatica Leaf Extract*, Terminalia Arjuna Bark Extract*, Linalool**, Commiphora Myrrha Gum Oil, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Limonene**, Geraniol*, Curcuma Aromatica Root Extract, Curcuma Longa Root Extract

*ingrediente certificate ecologic

** componente uleiuri esentiale

Mod de utilizare: Utilizare: se aplica cateva picaturi pe pielea curata, umeda si se maseaza pe piele prin miscari circulare.

Uleiul antirid Shatavari Everyoung este un Beauty Elixir care se poate folosi impreuna ca atare sau impreuna cu alte produse Khadi:  

  • se poate folosi impreuna cu uleiul de Lotus Roz pentru reglarea secretiei de sebum
  • impreuna cu uleiul elixir de trandafiri Rose Love pentru a combate roseata si fragilitatea capilara

Uleiurile Khadi, bogate in plante folosite in medicina ayurvedica de sute de ani,  au o actiune terapeutica asupra trupului, mintii si spiritului. Ingredientele naturale din compozitie regenereaza vizibil pielea, calmeaza simturile, revitalizeaza si confera o profunda stare de bine.

Produs in India

Recomandari: afectiuni dermatologice

Ulei Ayurvedic Elixir Antirid Shatavari Everyoung 100ml de la KHADI - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Opiniile clientilor despre produs (16 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Ulei Ayurvedic Elixir Antirid Shatavari Everyoung 100ml de la KHADI

Rating general: 4.75
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Mihaela

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Magic!

Anca

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Catifeleaza tenul și nu l lasă incarcat, îl folosesc doar seara

Iulia (Suceava)

Scor: 1/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Contra: In primul rind, nu inteleg de ce este prezentat ca un ulei de fata si de corp, cind pe el scrie foarte clar Body Oil.
Pe fata il simt neplacut, cu un miros foarte strident, artificial, plus ca mi-au iesit si bube pe fata dupa ce l-am folosit. Si nu am un ten sensibil.
Nu recomand.

Alexandra (Brasov)
acum 1 an

Buna ziua,

Conform specificatiilor producatorului, acesta este un ulei antirid care hidrateaza si catifeleaza atat tenul, cat si pielea de pe corp, motiv pentru care il prezentam si noi ca atare. Cu toate acestea, ne pare rau ca nu a fost compatibil cu tenul dumneavoastra.

Multumim ca ati acordat timp ca sa impartasiti cu noi impresiile dumneavoastra despre produs. O zi frumoasa!

Alexandra,
Echipa Vegis

Rotrety

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Eficiență vizibilă după prima aplicare.

Camelia

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte multumita

Mona Marinei

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: produs de calitate exceptionala, recomand!

Cristina Ana Maria Militaru

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Îl folosesc doar de câteva zile, însă nu pot să nu observ catifelarea pielii..diminuare ridurilor din jurul ochilor!

Badelita Tecla Maria

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Tocmai am primit acest produs, dar m-a cucerit complet cu parfumul si textura sa asupra pielii. E minunat, sunt sigura ca si efectul sau va fi pe masura!

Litman

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Excelent

POP Liana

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Fabulos! Merita incercat!

MIRELA

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: ISI FACE EXCELENT EFECTUL LA RIDURILE PROFUNDE

Angela

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun, recomand?

Mirela (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun!

Luminita (Galați)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun!
Nu mai folosesc nici o alta crema, uleiul este cu mult mai bun!

Contra: Nu este cazul.

Lira -Marcu (Caracal)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: super

LILIANA (BALS)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: APRECIEZ LUXUL DE PREZENTARE A PRODUSULUI SI IN MOD DEOSEBIT BENEFICIILE SALE.

Ulei Ayurvedic Elixir Antirid Shatavari Everyoung 100ml KHADI face parte din categoria Produse & Remedii Ayurvedice din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.