Orz Verde Pulbere Ecologica/Bio 125g NIAVIS

4,95 | 21 comentarii

  • Producator:
  • TVA Inclus
  • Cod: NIA011

31,66 lei
Castigi 3 puncte de fidelitate. detalii

In stoc

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
31,66 lei / bucata × 3 =
Economisesti 9,50 lei
94,98 lei
85,48 lei
b-22373
b-22441

Orz Verde Pulbere Ecologica/Bio 125g de la NIAVIS - Detalii produs

Valori nutritionale
  • Per 100g
  • Energie (kj/kcal) 1152/277
  • Grasimi 3g
  • din care acizi grasi saturati 0.7g
  • Carbohidrati 19g
  • din care zaharuri 8.8g
  • Fibre 43g
  • Proteine 22g
  • Sare 0.04g

Orzul verde este cea mai bogata sursa de hrana verde, aducand un aport pretios de vitamine, minerale si enzime, incluzand fier, calciu si vitaminele B1, B2, B6, C si E. Pudra de orz verde este ingredientul perfect pentru smoothie-urile verzi. Blenduiti cateva legume si asezonati cu pudra sau incercati un amestec de fructe cu iaurt si miere.
Este foarte usor de consumat ca si bautura: este delicios cu suc de fructe sau doar cu apa. Se poate amesteca in sosuri sau in batoanele proteice facute in casa.

Ingrediente: 100% pulbere de Orz Verde( Hordeum vulgare)* 

       * Ingredient provenit din agricultura ecologică.

PRODUS VEGAN
FARA GLUTEN
100% NATURAL

Produsul nu contine alergeni

Orzul verde:

  • Are rol foarte important in cresterea imunitatii.
  • Combate oboseala fizica si psihica
  • Adjuvant in curele de slabire
  • Bun pentru diabetici
  • Efect antiinflamator
  • Regleaza tensiunea arteriala
  • Incetineste procesul de degradare celulara

Mod de utilizare: se recomandă utilizarea de aproximativ 10-15g/zi (4-5 linguriţe). Ca modalitate de introducere în alimentaţie se poate adauga în apă, smoothie-uri sau sucuri de fructe.

Contraindicaţii: Sarcină, alăptare, intoleranţă la Orz verde.

Atenţionări:

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.

Acesta este un produs din ingredient natural, ca atare pot exista anumite diferenţe între loturi în ceea ce priveşte: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compoziţia, reflectând condiţiile de creştere şi variaţiile sezoniere.

Condiţii de păstrare: A se păstra cu ambalajul închis într-un loc uscat, întunecat şi la temperatura camerei.

Ţara de origine: Olanda

 

Produs notificat de SNPMAPS nr.: 13771/13.01.2020


Ce este orzul verde

Pudra organica de orz verde Niavis provine de la mladitele verzi de orz. Orzul este una dintre cele mai vechi culturi de grane fiind intalnita inca din antichitate in Egipt, China si Grecia. Se crede ca gladiatorii romani obisnuiau sa consume acesti vlastari verzi de orz verde inainte de luptele din arena. 
In zilele noastre orzul este inca una din cele mai raspandite culturi. Orzul verde contine o larga serie de vitamine, minerale si aminoacizi si este folosit cel mai frecvent in regimuri de detoxifiere datorita efectului sau de alcalinizare asupra organismului.

Mod de obtinere
Orzul verde Niavis este cultivat pe terenuri nepoluate. Este certificat ca fiind organic, ceea ce inseama ca ferma agricola unde este cultivat este vizitata si inspectata in mod regulat de catre organisme de ceritificare organica recunoscute la nivel international, tocmai pentru a se asigura ca standardele ecologice riguroase sunt indeplinite.

Orzul este plantat in luna Noiembrie si recoltat in luna martie sau aprilie a anului urmator, perioada cand tesuturile intermodale ale plantei incep sa alungeasca pentru a forma tulpina viitoarei plante adult. Plantele sunt recoltate la acest nivel deoarece nivelul nutrientilor atinge apogeul; nivelul de aminoacizi, polifenoli si vitamina C, toate scad o data cu cresterea ulterioara a plantei.
Un alt avantaj al recoltarii orzului la stadiul acesta este faptul ca inca nu se formeaza glutenul, lasand intregul produs complet lipsit de gluten. Orzul este taiat de la baza manual dupa ce a fost curatat si sortat in prealabil. Orzul verde este apoi uscat la o temperatura joasa si macinat sub forma de pudra fina. Procesul de la culegere pana la transformarea in pudra dureaza maxim doua ore.

Ce spune Stiinta
Iarba de orz verde este o buna sursa de vitamine si minerale, incluzand fier, calciu si vitaminele B1, B2, B6, C si E. Este de asemena si o buna sursa de antioxidanti, inclusiv SOD superoxid-dismutaza (este o familie de metaloenzime antioxidante implicate in sistemul de aparare impotriva speciilor reactive de oxigen). Superoxid-dismutaza asigura o varietate de beneficii asupra sanatatii, luptand contra aparitiei si dezvoltatii bolilor neuro-motorii, artrite si alte boli inflamatorii.
Pulbere de iarba de orz este foarte bogata in fibre si s-a dovedit ca poate ajuta la scaderea nivelului colesterolului. Se considera ca comsumul de iarba de orz ajuta la o scadere semnificativa a colesterolului rau (LDL) si la cresterea colesterolului bun (HDL). Studiile au aratat ca folosirea orzului verde in dieta poate duce la scadearea nivelului de zahar din sange si echilibrarea nivelului de hemoglobina.

Iarba de orz este bogata in magneziu, un mineral ce ajuta la transpormarea alimentelor consumate in energie, intareste sanatatea oaselor si ajuta la buna functionare a glandelor paratiroide. Ea contine toti aminoacizii esentiali ceea ce reprezinta o rara calitate a unei plante. De asemenea contine un spectru larg de enzime si fitochimicale. Una dintre aceste fitochimicale este clorofila care inhiba dezvoltarea bacteriilor precum si ajuta la buna functionare a inimii si plamanilor. Iarba de orz verde este un aliment alcalin ceea ce ajuta la contracarea efectului de aciditate provocat de stres si la redobandirea nivelului natural de alcalinitate al corpului.

Iarba de orz verde este din punct de vedere nutritional asemanatoarea cu iarba de grau. Totusi exista cateva diferente intre cele doua superalimente, deoarece orzul contine mai mult calciu, potasiu, clorofila si enzime decat grau verde. Bineinteles intotdeauna se pot combina cele doua pudre asa cum majoritatea clientilor o fac deja.

Cum sa ne bucuram de aceasta pudra
Pudra de orz verde este ingredientul preferat al smoothie-urilor verzi. Blenduiti cateva legume si asezonati cu pudra sau incercati un amestec de fructe cu iaurt si miere. Este foarte usor de cosumat ca si bautura: este delicios cu suc de fructe sau de ce nu doar cu apa. Se poate amesteca in sosuri sau in batoanele proteice facute in casa.

 

 

Recomandari: antiinflamator | detoxifiere

Orz Verde Pulbere Ecologica/Bio 125g de la NIAVIS - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Imagini de la clienti
Opiniile clientilor despre produs (21 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Orz Verde Pulbere Ecologica/Bio 125g de la NIAVIS

Rating general: 4.95
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Elisabeta

Scor: 5/5 | acum 1 luna
Achizitie verificata

Pro: Este un produs de calitate. Îl recomand.

Cristina Furtuna

Scor: 5/5 | acum 1 luna
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun, dar se dizolva neomogen, ca Spirulina.

Liliana

Scor: 5/5 | acum 6 luni
Achizitie verificata

Pro: este exact ce mi-ma dorit( exclus China)

Draghici

Scor: 5/5 | acum 7 luni
Achizitie verificata

Pro: Vegis este magazinul pentru sanatate!

RADU-PAUL

Scor: 5/5 | acum 10 luni
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun produsul. Îl recomand.

Marinela

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Bun pentru sanatate

Miruna-Ilioara

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun pentru detoxifiere

Georgeta

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Imi place acest produs bogat in SOD! In fiecare dimineata pe stomacul gol dizolv o lingurita de pudra intr-o ceasca cu apa.

Lucia

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Un alt prieten prețios,chiar daca nu e gustos, e un sprijin real in restabilirea echilibrului în funcționarea organismului. Eu folosesc cate o linguriță pe zi, având potențial alergenic.

DANIEL

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: DEPLIN MULȚUMIT !

GRUIA JOITA

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: foarte bun, recomand

Daniel

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Gust putin dulceag. Produs calitativ, nu se desmint cei de la NIAVIS

Janina

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Produs de foarte buna calitate si se mentine foarte bine in acest tip de punga resigilabila. Si multumesc Vegis ca ai livrat rapid produsele. ?

Liana

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: ?

Iliescu

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Ok

Ana

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Sanatos, recomand

Imre

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Il folosesc impreuna cu graul verde si spirulina in smoothie pentru un plus de verdeata , vitamine si nutrienti.

FLORIN

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: EFECTUL ESTE VIZIBIL LA TONUSUL GENERAL PE TIMPUL ZILEI

CAMELIA

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Recomand aceasta pulbere ptr. imunitate.

Enache (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: O pulbere foarte fina, multumim!

Octavian (Campulung)

Scor: 4/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Produsele se prezintă SUPER. Livrarea fără reproș. Efectele produselor sper să fie pe măsura așteptărilor.

Orz Verde Pulbere Ecologica/Bio 125g NIAVIS face parte din categoria Produse Vegane din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.