Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 450g/500ml NIAVIS


  • Producator:
  • Ambalaj: 500ml
  • Greutate: 450g
  • TVA Inclus
  • Cod: NIA10

52,84 lei
Castigi 5 puncte de fidelitate. detalii

In stoc

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
52,84 lei / bucata × 3 =
Economisesti 15,85 lei
158,52 lei
142,67 lei
b-22373
b-22441

Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 450g/500ml de la NIAVIS - Detalii produs

Valori nutritionale
  • Per 100g
  • Energie (kj/kcal) 3684kj / 896Kcal
  • Grasimi 99.3g
  • din care acizi grasi saturati 93-98g
  • Carbohidrati 0g
  • din care zaharuri 0g
  • Fibre 0g
  • Proteine 0.6g
  • Sare 0g

Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate.

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric). Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza. Este ideal si pentru gatit fiind mai putin predispus la deteriorare atunci cand este incalzit la temperaturi inalte.

Uleiul de cocos Niavis este obtinut prin metode traditionale prin presare la rece. Acesta nu este procesat in niciun fel, astfel încât, dacă constatati mici impuritati, acestea sunt absolut normale, provenind de la nuca de cocos.

Proprietăți și beneficii

  • Produs VEGAN
  • Fără GLUTEN 
  • 100% NATURAL 
  • Fără ALERGENI 
  • Produs RAW
  • Produs certificat FAIR TRADE

Uleiul de cocos are numeroase proprietăți nutritive (Vitamina-E, vitamina K și minerale, cum ar fi Fier), este stabil termic, lent în oxidare, rezistent la râncezire, având o durată de valabilitate destul de mare, de până la câțiva ani.

Ingrediente:

100% ulei de cocos ecologic extra virgin, obținut prin presare la rece

Tara de provenienta: Filipine


 Despre uleiul de cocos

Uleiul nostru de cocos provine din Sri Linka, locul unde nucile de cocos sunt nu numai parte din dieta zilnica, ci sunt si parte din istoria si cultura locala. Culturile de palmier de cocos sunt versatile, deoarece ofera atat binecunoscutul fruct de cocos, cat si apa de cocos revigoranta, inclusiv coaja dura fibroasa si frunzele mari ce pot fi folosite atat in procesul de gatit la cuptor, cat si ca sursa de materiale textile. La acestea se alatura pretiosul ulei de cocos bogat si nutritiv, folosit atat la gatit cat si in scopuri cosmetice si medicina traditionala.

Bucatarie ciocolata de casa vegana, calit sau prajit, prajituri, fursecuri, patiserie, deserturi raw, smoothie-uri si shake-uri, batoane proteice, Caramele sanatoase pentru copii
Sanatate ajutor pentru mamicile care alapteaza, indepartare celulita, protejeaza gingiile, calmeaza acneea, accelereaza scaderea in greutate, Accelereaza regenerarea si cresterea firelor de par, imbunatateste calitatea somnului, Accelereaza regenerarea si cresterea firelor de par, antimicotic unghii, indeparteaza paduchii, grasimi esentiale pentru dezvoltarea fatului in sarcina, Cresterea starii de alerta mentala,Cresterea producerii de hormoni, evitarea alergiilor, remineralizarea dintilor,
Home made ulei masaj, ulei masaj pentru bebelusi, mascara si tus facute in casa, sampon solid facut in casa, deodorant natural, Pasta de dinti naturala, lotiune de corp cu magneziu, Lotiune anti-iritatii de scutec
Ingrijire externa Scrub de corp, epilare, curatare ten, demachiere, albire dinti, prevenire vergeturi, protectie solara, balsam de buze, hidratare ten, Antielectrizare par si descalcire, baza de dilutie uleiuri esentiale,  remediu calcaie crapate, remediu antitantari, Evitarea expunerii la clorul din piscine,Accelereaza procesul de bronzare, Decolorarea petelor solare,Reface pielea, Ulei de barba
Uz casnic intretinere parchet si mobila, luciu incaltari din piele, luciu pentru ouale de Paste, curatarea argintariei

 

Detalii despre aceste utilizari gasiti aici.


Nucile de cocos sunt parte vitala in dieta zilnica a unui numar mare de oameni, mai ales in zonele calduroase si umede unde se dezvolta palmierul de cocos. Miezul nucii de cocos este dens si plin de uleiuri naturale, si ofera o gama mare de nutrienti esentiali, facand din aceste nuci un element incredibil de nutritiv si accesibil pentru pupulatia locala. Primii locuitori ai tarii insulare se bazau pe un singur palmier pentru a hrani intreaga familie, deoarece acesta are capacitatea dea produce peste 200 de fructe pe an.

La fel cum abunda si se dezvolta in salbaticie, palmierul de cocos este cultivat destul de intens si in alte zone ale globului. Este estimat ca Sri Lanka de una singura este capabila sa produca peste 2 milioane de tone de nuci proaspete de cocos pe an. Acesta industrie ofera locuri de munca localnicilor in zone unde rata de somaj ar fi peste limita de mare, acesta fiind alt avantaj al culturilor de cocos aduse comunitatii.

Palmierii de cocos au capacitatea de a coloniza rapid suprafete noi si pot fi adesea intalniti de-a lungul tarmului. Fructele de cocos cazute din palmier sunt carate de catre curenti oceanului catre noi teritorii si asa are loc extinderea lor. Copacii maturi ajung pana la 9 metri inaltime si incep sa produca fructe in jurul varstei de 7 ani. Un palmier de cocos tipic poate trai pana la 80 de ani, producand fructe pe tot parcursul anului.

Palmierul produce flori de cocos atat feminine cat si masculine care infloresc in perioade diferite, astfel incat un copac de cocos sa nu se poata poleniza de unul singur. Atunci cand o nuca de cocos matura cade din palmier si este lasata sa creasca, aceasta va dezvolta un mugure, ce se va inalta printr-unul din “ochii” nuci de cocos si se va hrani din miezul nucii de cocos pana cand va putea forma radacini.


Cum se obține uleiul de cocos

Nucile de cocos din care se produce uleiul nostru de cocos sunt cultivate pe plantatiile organice din Sri Lanka. Aceste plantatii ofera locuri de munca comunitatii locale, in special femeilor care au astfel posibilitatea sa lucreze aproape de casele lor, fiind angajate ca tehnicieni de laborator, contabile sau personal de curatenie. Suntem mandri sa fim asociati cu o organizatie ce are un astfel de nivel de etica, lucrand cu grija si consideratie pentru comunitatea locala. In plus pentru a oferi locuri de munca regulate si o compensatie financiara corecta pentru toti angajatii, furnizorul nostru de nuci de cocos finanteaza si educatia locala si ofera pachete de provizii pentru a-si ajuta angajatii sa isi hraneasca intreaga familie.

Nucile de cocos se produc pe tot parcursul anului, asa ca nu este vorba de recolta anuala; nucile de cocos mature trebuie taiate manual cu ajutorul unei macete. Apoi sunt desfacute pentru a indeparta coaja exterioara dura si aspra care este arsa ca si combustibil. Continut alb al nucii este separat si urmeaza a fi spalat. Miezul uscat al nucilor de cocos se numeste copra- din acest copra uscat este obtinut uleiul de cocos de slaba calitate, si este obtinut prin prelucrare chimica si la temperaturi inalte.

Uleiul nostru de cocos este facut din miezul proaspat si umed al nucii de cocos care este presat la rece pentru a putea obtine cel mai fin ulei de cocos.

Miezul curat este presat mecanic la rece pana cand se obtine un ulei bogat, ce este colectat si purificat prin simpla filtrare sau centrifugare, astfel incat numai cel mai pur ulei de cocos ajunge la linia finala de productie.

Uleiul de cocos este ideal pentru gatit, deoarece moleculele componente sunt stabile la temperaturi ridicate si nu permit oxidarea.

Uleiul nostru virgin poate fi folosit in siguranta la gatit, si pastreaza o placuta aroma de cocos, care va completa cu succes rete benefice organismului uman.


Stiati ca...

Uleiul de cocos este solid pana la temperatura de 250 C, iar peste aceasta temperatura el devine lichid, fiind o proprietate normala si specifica acestui tip de produs?

Astfel, uleiul de cocos poate fi utilizat atat pentru gatit, cat si pentru uz cosmetic, in ambele forme ale sale.

Puteți vedea certificatul de analiză a uleiul de cocos Niavis.


Recomandari: dinti si gingii | helicobacter pylori

Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 450g/500ml de la NIAVIS - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Imagini de la clienti
Opiniile clientilor despre produs (214 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 450g/500ml de la NIAVIS

Rating general: 4.96
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Alina

Scor: 5/5 | acum 2 zile
Achizitie verificata

Pro: Super bun!cu încredere consumati

Steleac

Scor: 5/5 | acum 2 saptamani
Achizitie verificata

Pro: bun

Madalina

Scor: 5/5 | acum 2 saptamani
Achizitie verificata

Pro: Bun pentru organism. Este de nelipsit din casă. Recomand.

Mon

Scor: 5/5 | acum 4 saptamani
Achizitie verificata

Pro: Produs bun. Recomand!

Mariana

Scor: 5/5 | acum 1 luna
Achizitie verificata

Pro: Ulei de buna calitate.am deja 2 comenzi

Sandu

Scor: 5/5 | acum 2 luni
Achizitie verificata

Pro: Minunat

chita cristina

Scor: 5/5 | acum 2 luni
Achizitie verificata

Pro: bun

SIMA DAIANA

Scor: 5/5 | acum 2 luni
Achizitie verificata

Pro: foarte bun

Ionescu

Scor: 5/5 | acum 2 luni
Achizitie verificata

Pro: Bun!!!..raport calitate pret!!!

Gafon Irina

Scor: 5/5 | acum 2 luni
Achizitie verificata

Pro: Este a doua oară de când comand uleiul de cocos. Recomand cu încredere.

NISTOR

Scor: 5/5 | acum 3 luni
Achizitie verificata

Pro: Excelent! !

Shupik

Scor: 1/5 | acum 3 luni
Achizitie verificata

Contra: Uleiul de cocos cu siguranță nu este presat la rece. Gust ciudat, de parcă ar fi fost tratat termic.

Dănilă

Scor: 5/5 | acum 3 luni
Achizitie verificata

Pro: Foarte mulțumită

Dumitrescu cristina

Scor: 5/5 | acum 4 luni
Achizitie verificata

Pro: Recomand

catalin

Scor: 5/5 | acum 4 luni
Achizitie verificata

Pro: SUPER

Mihalache

Scor: 5/5 | acum 4 luni
Achizitie verificata

Pro: F.BUN!

Mihaela

Scor: 5/5 | acum 4 luni
Achizitie verificata

Pro: Un produs foarte bun, am cumpărat 3 borcane.

Cojocaru

Scor: 5/5 | acum 4 luni
Achizitie verificata

Pro: Îmi place gustul 👍

Oana (Craiova)

Scor: 5/5 | acum 4 luni
Achizitie verificata

Pro: Bun, aromat, cum trebuie sa fie!

Cristina

Scor: 5/5 | acum 4 luni
Achizitie verificata

Pro: Delicios

Mihet

Scor: 4/5 | acum 5 luni
Achizitie verificata

Pro: Folosit ca si crema pentru o piele uscata, ok

madalina

Scor: 5/5 | acum 6 luni
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun pentru torturi raw!

DeeDee

Scor: 5/5 | acum 7 luni
Achizitie verificata

Pro: Pt bebe îl iau, prefer sa pun ulei de cocos in prăjituri. Își lasă și aroma sa de cocos iar prăjiturile sunt mai delicioase doar Folosindu-l :)

Veronica

Scor: 5/5 | acum 7 luni
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun pentru orice, mirosul este incredibil

Veronica

Scor: 5/5 | acum 8 luni
Achizitie verificata

Pro: Bun.

Mircioaga

Scor: 5/5 | acum 8 luni
Achizitie verificata

Pro: Foarte bune !

Cami

Scor: 5/5 | acum 8 luni
Achizitie verificata

Pro: Foarte buna calitatea produsului

Emilia

Scor: 5/5 | acum 9 luni
Achizitie verificata

Pro: Recomand

Carmen Nasui

Scor: 5/5 | acum 11 luni
Achizitie verificata

Pro: Il folosesc in cafea si in bucatarie.

MATE

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Produs curat.

Rodica

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun!

Carmen

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

Camelia

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: foarte bun produsul

SAVLOVSCHI

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: extra

Epure Mihai

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Produs ecologic excelent .

Zaharia

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Eu il folosesc in cafea in loc de lapte in zilele de post

Oltean

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Excelent!!

Emese

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Produs de calitate.

Goina

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Produs bun si sanatos

ALEXANDRA

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte util, mai ales în perioadele de post. Îl folosesc la prepararea mâncărurilor sau chiar ca atare, în loc de unt.

Bianca Bucur

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Sunt foarte mulțumită.

Gabriela

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Produs de calitate superioara și bine tolerat

Talmaciu

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: OK

Daniela

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun!!

Andrei

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

Madalina

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Ador uleiul de cocos de la Niavis și este nelipsit din bucataria mea! 😍

Cotoi

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: delicios si foarte bun!

Ionela

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Delicios

Mihaela

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun!

Naie

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Uleiul îl pun și în cafea este bun și hidratează și pielea.

Augustin

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Bun

ANA

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Bun

Tabacu

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Îl folosesc zilnic in cafea,lapte și ceai

PAULA CHIRICA

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: EXCELENT

Dinu

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Pentru par este ideal , ma refer la masca de par , desigur.

Nota cea mare!

Alina

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Cel mai folositor in casa,masaj,fața,par,dulciuri...recomand cu drag

Nicolae Calin

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Bun

Dinu

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Produs foarte bun.

CORINA VICTORIA

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: SUPER.

Ruicu

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Cel mai bun!!!

Ogreanu

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte foarte bun! ?

toader alina

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Ffff bun, ca toate produsele Niavis

Mihai

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Pare ok

malvina

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun și îl pot folosi ca aliment și pt.piele !

Aurica Cosmin

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: excelent!

Ichim

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Recomand

Cioaca

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Este foarte bun la deserturi le da un gust aparte

Popescu

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

Adelina

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Super calitate

Lumperdean

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Super

PAUN

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun!

Edy

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun produsul

Mirela

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs minunat. Gustos si parfumat, il folosesc in multe combinatii. In cafea, fursecuri, inghetata si alte produse de tip desert. Deja e ceva vreme de cand sunt fanul acestui ulei de cocos de la Niavis.

Lajos

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

Merciu (Baia Mare)

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Cel mai bun ulei de cocos incercat pana acum, merita toti banii pt cate intrebuintari are!

Francesca

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Ok

Neagu

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

Alys

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Minunea mea. Este bun la tot

Andree

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: raport pret-calitate bun

Adelina

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte multumita

Mihaela Georgeta

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Uleiul de cocos de la Niavis este f. bun, îl consum de vreo trei ani, eu îl folosesc în loc de unt

Elena

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

Mihaela

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun!

Adrian

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: raportul calitate pret este excelent.

Simona

Scor: 4/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: E ok produsul

Cristina Popa

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Minunat- atat pt uz extern cat si intern!

Andreea

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: este de mare ajutor in ameliorarea parului degradat de placa / decolorat / vopsit

rodica

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Un ulei de calitate cu un miros puternic de cocos.Sunt foarte multumita de produs

Luisa

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Un ulei de bună calitate

Cristina

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte ok! Recomand

Daniela

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Eu gatesc cu el si pentru cine a avut constipatie cronica, in familie, s-au rezolvat problemele

Mihai

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Ok

Gratyy

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Super

OLGA

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Uleiul bun pentru intretinerea tenului,corpului si pentru un par sanatos si matasos.

Veronica

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Un ulei de cocos foarte bun, parca ai in fata nuci de cocos asa de bine miroase

Alina

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Bun

Striblea (Ferendia)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Buna.sunt foarte mulțumită de comanda ,a venit foarte repede a doua zi dupămasă am avut produsele. Am comandat peste 150 lei si am beneficiat de transport gratuit ! Recomand tuturor acest site!

Xenia M. (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte aromat!

VOINEA MARIA

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Uleiul de cocos este nelipsit din casa si il folosesc pentru masaj, hidratarea pielii, digestiv, dar si in bucatarie. Este foarte bun.

Dobre Iuliana

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Excelent

Elena Lupei

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

Popescu

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: bun

Mădălina (Slatina)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun! Livrare rapidă, produse de calitate????????????

Contra: Nu am.

Altele: Catifelează pielea foarte bine și are un miros plăcut????

Rodica

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs de calitate! Si foarte bun ptr par..va multumesc!

Anca

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Minunat produs, multumesc frumos! Pret foarte bun la asa calitate.

VEGA (Radauti)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: ESTE OK

Angela (Ramnicu Valcea)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Livrare rapida si in foarte bune conditii.

Barbu (Baicoi)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata
Angela

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Mulțumită de produse

Andreea (Budeasa Mica )

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Sunt foarte mulțumită de acest produs

LEVITCHI (Piatra Neamt)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: este un produs bun pentru cafea,prajituri si cosmetica

Rodica (Alba Iulia)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Pro

Maddy (Beius)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs minunat, îl folosesc atât pentru gătit, cât și pentru hidratare și regenerare.

Catalina S. (Iasi)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Uleiul de cocos e versatil.

Simona (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Il folosesc de mult, e bun, are o textura usoara.

Patricia (Lugoj)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs foarte bun la un pret perfect

Paula (Salonta)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Sunt foarte mulțumită de produs.

Nucă (Cumpana)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun, calitate bună

Bradescu (Iasi)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun!

Dragos (Ploiesti)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Ulei de buna calitate cu un gust bun.

Patricia (Arad)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: E primul ulei care l.am achizitionat si chiar miroase si are gust de cocos.Foarte bun!

Aurora (Constanta)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Hidratează intens, calmează și îngrijește pielea afectată de vreme sau factori chimici. Recomand !

Bia

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Este foarte bun! L-am folosit impreuna cu uleiul de ricin si dupa doar 4 masti,parul este mai stralucitor,sanatos si puternic.. nu stiu daca functioneaza pt toata lumea,insa eu recomand!

Covaciu (Deva)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata
Codruta

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Miros placut, textura placuta, overall, calitate superioara.

Roxana (Pitesti)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun.

Reta (Galati)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Raport calitate/preț este ok

Anastasia Rădulescu (Sibiu)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Este un produs excelent! Recomand!

Maria (Brusturi)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Este minuuunaaaat

Bădescu (Craiova)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Perfect pentru orice!

Andrea (Tarnaveni)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata
Popescu (Pojogeni)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Este foarte bun, mai ales pentru bebelus.

Ioan Cristian (Alba Iulia)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun pentru sanatate si de buna calitate

Veronica (Budieni)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun!

Petcu (Mihail Kogalniceanu)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs de calitate foarte bun

Scerban (Sanpetru German)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte multumita!Impachetate foarte bine, au ajuns in stare perfecta

Tau (Arad)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Pro

Alexandra (Rau Sadului)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Mie imi place si la gatit, si ca produs cosmetic, bun pentru piele si intretinerea parului.

Amaximoaie (Sector 6)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: livrarea rapida, calitate ireprosabila

alina

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: DELICIOS, FIN

Emilian (Vama)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Pe lângă faptul că hidrateaza intens,este si un bun antibacterian.Îl folosesc mereu atunci când îmi apar coșuri,rezultatele fiind excelente.Îl recomand!

silvia (bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: este extraordinar de bun

Dragomir

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs de 5 stele.

Daniela Rusen (Brasov)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Sunt multumita de produs

Anamaria Cretu

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs foarte bun

Andresescu Lidia (Hunedoara)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Este un ulei delicios si foarte bun pt pielea uscata, par si iritatii. Se absoarbe foarte repede in piele. Recomand

Simona (Helegiu)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Excelent!

Oana

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Este super!!!!

Anca (Arad)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun, atat alimentar cat si cosmetic.

florin (buftea)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: produs ok

simplyagnes (Cluj Napoca)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Are un miros extraordinar! Il folosesc atât pe piele cat si la prepararea unor dulciuri sănătoase, ca si masca pentru par, ca si crema hidratanta pentru băiețelul meu si demachiant pentru mine.
Pret foarte avantajos. Recomand cu drag.

Iacob Marina (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Perfect pentru a inlocui untul pe paine

Luminita (Cluj-Napoca)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

Tudoran (Timisoara)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Un ulei foarte bun. Il folosec pentru piele, se absoarbe usor si miroase bine.

Alice (Bucuresti )

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Delicios

kiss (Floresti)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: foarte multumiti, folosim de multa vreme

gabi (bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Absolut fabulos folosit in scop cosmetic

Carmen (Focșani )

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Excelent!Îl folosesc pentru par si este atât de bun încât nu mai folosesc balsam.
Îl recomand!

Stetcu (Arad)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Fata de alte uleiuri de cocos acesta are si o aroma specifica, foarte placuta.

adela (Sighetu Marmatiei)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte buuun!!!!!

avram (Sector 6)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Gustos si aromat
Îl folosesc în shakeul proteic pentru un plus de nutrienti

Alex (Sibiu)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte buna

Mihali (Baia Mare)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: imi place, are un gust foarte bun

Celia (Arad)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Super multumita!

Mironescu (Onesti)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Excelent

Bobulescu (Buimaceni)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs natural de calitate! Multumesc vegis!

moroiu marian (brasov)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: produs bun si util sanatatii

Daniela (Aldesti)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Miroase divin si eficient in orice forma este folosit

Cristina (Timisoara)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun și gustos. Sunt foarte multumita de calitate!

Dia (Bacau)

Scor: 5/5 | acum 6 ani

Pro: Este presat la rece?

Evelina (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Este foarte bun! Miroase nemaipomenit????!

Cojocaru (Sector 1)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: E super bun sunt foarte mulțumită de produs.

Bârzu (Suceava)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

Rusnac (Darabani)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
hubert (Arad)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Raport calitate-pret foarte bun. Este un produs natural de valoare pentru organism.

Cameliah (Rasnov)

Scor: 4/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Un ulei de calitate. Gustul și mirosul foarte plăcute. Recomand.

Jenica

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte multumita de produsele dvs

Paula

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

Oana (Iasi)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Recomand

Garfield (IF)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Are un miros apetisant, lasa pielea foarte hidratata si fina.

Dragomir (Braila)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Folosesc atât pe față cât şi corp/ păr. Este minunată şi a înlocuit o grămadă de produse pe care le foloseam înainte pentru rezultate precum: hidratare, elasticitate, tonifiere, catifelare.
Recomand cu drag!

Maria

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs de calitate la un preț avantajos, l-am achiziționat a doua oară.

ILE (Oradea)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: SUPER

Lidiuca (Constanta)

Scor: 5/5 | acum 7 ani

Pro: Este un ulei bun , il folosesc pentru par si se vad rezultatele , sigur ca il recomand .Multumesc !

Vasile Popovici (Resita)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: E un produs bun.

gazdac (Bistrita)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Seriozitate si promptitudine este tot ce am de spus .
Felicitari !

Herlicska (Timisoara)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs deosebit. Recomand cu incredere.

Georgiana (Brasov )

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Nu stiu cat de ECO si biologic este, dar sunt mulțumită.

Ina (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Delicios!! Recomand!

Ecaterina B (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Nota 10

Albu (Sibiu)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: calitate foarte buna

runcan (Cristestii Ciceului)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Uleiul de cocos l-am cumpărat pentru a-l folosi la păr. Are miros plăcut si părul rămâne catifelat de la prima folosire.

DAN (bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: super gust si bun,usor de folosit.

Altele: cu putina miere si scortisoara devine no.1.

miha

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: excelent si de foarte buna calitate

Iancu (Ploiesti)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Super

ungureanu elena (sf.gheorghe)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: este bun

Lucian (Brasov)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun, nimic de obiectat.

Marina (Gheraesti)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Abea l-am primit si deja sunt incantata !Are un miros placut si la gust nu e deloc rau.Recomand cu mare drag!

Iuliana (Roman)

Scor: 5/5 | acum 7 ani

Pro: Excelent!

Rodica (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Am cumparat acest ulei de cocos,pt.uz cosmetic.Am pielea uscata si- mi dau cu acest ulei pe corp .Sunt foarte multumita de rezultat.Cu siguranta am sa mai cumpar produse de la dvs. Va multumesc pt. serviciile dvs.si echipei Vegis

Contra: Nu am ce sa spun nimic contra

Allex (Iași )

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: La temperatura camerei este lichid și ușor de aplicat, are un gust si un miros delicat, subtil. Este un produs foarte bun

Mork (Oradea)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun , cu un gust gust delicat

mihut (Dumbravita)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: foarte bun pt plaja

Daniela

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: foarte bun pentru par

Mariana (Sector 5)

Scor: 4/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Ulei de calitate

Stanciu (Lunca Asau)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: foarte gustos

Lavi

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Bun si aromat.

Ramona (Orastie)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Sunt foarte multumita de acest ulei. Il folosesc pt corp si par, are un miros placut, nu e foarte intens. Imi place enorm, deja am comandat un al doilea borcanel :)

Iulia acum 7 ani

Cum il folosesti pentru par si corp?

Neata Andrada Cristina (Tarnaveni)

Scor: 5/5 | acum 8 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun!

Dana (Turda)

Scor: 5/5 | acum 8 ani
Achizitie verificata

Pro: Intreaga mea familie foloseste acest Ulei de cocos de peste 4 luni in loc de pasta de dinti. Suntem foarte multumiti , mai mult de atat, baietelul nostru de 6 ani ar fi in stare sa il manince gol asa ca spalatul pe dinti a devenit o placere.

Florin (Targu-Jiu)
acum 7 ani

Ati continuat aceasta practica si dintii va sunt in stare buna? Va intreb pentru ca ma intereseaza si pe mine sa va urmez exemplul. :)

Hadarean Daniel acum 7 ani

A continuat si spre surprinderea noastra caria de la dintisor s-a albit si nu mai inainteaza.

Constantinescu (Sector 1)
acum 6 ani

Multumesc!

Claudia (Timisoara)

Scor: 5/5 | acum 8 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

Violeta (Bolintin-Deal)

Scor: 5/5 | acum 8 ani
Achizitie verificata

Pro: Super

kandelia (Alba iulia)

Scor: 5/5 | acum 8 ani

Altele: Acest ulei are mirosul specific? multumesc!

Vegis (Brasov)
acum 8 ani

Bună ziua, da, uleiul are acel miros specific de cocos.

Andreea v (Brasov)

Scor: 5/5 | acum 8 ani

Pro: Cel mai bun ulei de cocos! Eu il folosesc pentru gatit, pentru corp, par. E minunat!

Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 450g/500ml NIAVIS face parte din categoria Produse Vegane din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.