Forta Tripla Visislim Light 30cps+Line 30cps+Dren Pachet 30cps

4,00 | 4 comentarii

  • Producator:
  • Prezentare: 30cps+30cps+30cps
  • TVA Inclus
  • Cod: VIS85

Produsul nu mai este momentan disponibil in oferta Vegis.ro
Activeaza Alerta Stoc si te vom informa imediat ce va reintra in stoc.

Iti recomandam alte produse similare din categoria Suplimente de slabit

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.



Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441

Forta Tripla Visislim Light 30cps+Line 30cps+Dren Pachet 30cps de la VISISLIM - Detalii produs

Pachetul contine:

1 x Visislim Light 30cps

1 x Visislim Line 30cps

1 x Visislim Dren 30cps

Visislim Light 30cps

Beneficii VISISLIM LIGHT

 Acesta stimuleaza pierdere de greutate  fără schimbări drastice ale stilului de viață. Visislim LIGHT acționează în două domenii-cheie -contribuie la reducerea cantității de alimente consumate și accelerarea arderii caloriiilor.  

Formulă ușoară cu efect puternic

Eficienţa se datorează formulei sale uşoare care include doar două ingrediente – PinnoThin™ şi CLA. Acestea pot acționa în cele mai importante două direcţii în ceea ce priveşte slăbirea – stimularea  reducerii alimentelor consumate şi creșterea caloriilor arse. 

Mai puțină mâncare fără înfometare

Datorită PinnoThin™, Visislim LIGHT  ajuta la suprimarea senzației de foame și, astfel, poate preveni mâncatul în exces. Contribuie la senzația de sațietate şi ajuta la o dietă echilibrată cu mult mai puţine alimente consumate. 

Arderea grăsimilor

Ingredientul activ CLA, îmbunătăţeşte metabolismul și contribuie la accelerarea topirii grăsimilor acumulate. Poate transforma grăsimile în muşchi. 

Cum se administrează Visislim LIGHT?

1–2 capsule de 3 ori pe zi, cu o oră înainte de masă, cu multă apă. Pentru un rezultat mai bun şi de durată a se bea zilnic timp de cel puţin 3 luni.

Contraindicaţii:

  • Femeilor însărcinate şi celor care alăptează li se recomandă să consulte un medic înainte de utilizare.
  • Nu sunt cunoscute contraindicații.
  • Nu se recomandă persoanelor alergice la produse din peşte (capsule din gelatină din peşte).

* Visislim LIGHT еste „cel mai vândut produs de slabit” în Bulgaria în anul 2011 şi 2012 conform datelor IMS Health

Compoziție:

100% Ingrediente Proaspete
FARA CONSERVANTI
FARA ZAHĂR
FARA OMG


Produsele Visislim nu au în compoziția lor ingrediente de origine animală. Capsulele sunt făcute din gelatină din peşte de înaltă calitate.

Ingrediente naturale cu efect excepţional

PinnoThin™ este un ulei vegetal, obţinut din nuci de pin coreean (Korean pine). Acesta este bogat în acizi graşi polisaturaţi şi acid gras pinolenic specific.  Astfel, PinnoThin™ ajută la reducerea consumului de alimente și astfel reduce caloriile consumate în exces.

CLA (Acid linoleic conjugat) ajută la reducerea efectivă a greutăţii, oprind procesul de depozitare şi acumulare a grăsimilor în organism. Stimulează arderea grăsimilor deja acumulate în mușchi, asigurând astfel energie. Astfel este inițiată arderea grăsimilor corporale şi topirea definitivă a kilogramelor în exces. Lucrează îndeosebi de eficient în zona şoldurilor, coapselor şi taliei. Accelerează procesele de ardere şi în timpul nopţii, care accelerează în mod activ reducerea greutăţii chiar şi în timpul somnului.
 

INGREDIENTE

 
CANTITATE  în 1 capsulă
Ulei din nuci de pin coreean
(PinnoThin™, Pinus koriensis seed oil)
   250 mg
Acid linoleic conjugat
(Conjugated linoleic acid, CLA)
   250 mg
Substanţe auxiliare: antioxidant – tocoferol (Е306)  

Visislim Line 30cps

Slăbire sănătoasă cu ajutorul naturii

CLA (Acid linoleic conjugat) este un ingredient ce ajuta la reducerea  greutăţii. Opreşte procesul de depozitare şi acumulare a grăsimilor în organism. Stimulează arderea grăsimilor deja acumulate în muşchi, asigurând astfel un spor de energie. Astfel sunt inițiate arderea grăsimilor corporale şi topirea definitivă a kilogramelor în plus.  Are şi o serie de efecte benefice pentru sănătate: stimuleaza reducerea ţesutul gras în zona abdomenului, menţine colesterolul, trigliceridele şi nivelul glicemiei în limite normale, contribuie la îmbunătăţirea imunitatii.

Cromul este un microelement care contribuie la creşterea metabolismului zaharurilor şi la acţiunea şi eficienţa insulinei în organism. Acesta ajută metabolismul de carbohidrati, grăsimi și proteine. Ajută la reducerea ţesutului gras şi transformarea acestuia în masă musculară.

Extractul de ceai verde este bogat în substanţe biologic active care contribuie la accelerarea digestiei grăsimilor şi contribuie la arderea mai rapidă şi descompunerea acestora în ficat. Este de ajutor în reducerea greutăţii şi a dimensiunii taliei (slăbire). Acționează prin reducerea celulelor adipoase. Are impact asupra greutăţii corporale, reducând grăsimile prin îmbunătăţirea metabolismului acestora şi oxidare.

Extractul de guarana (arbust peren din America de Sud) conţine o substanţă specială, o formă de cofeină, care iniţiază eliberarea rapidă a energiei în organismul uman. Îmbunătăţeşte procesele metabolice în organism şi degajarea căldurii. Manifestă un efect benefic în mai multe direcţii, sprijinind activitatea mentală, reducând oboseala şi menţinând tinereţea şi vitalitatea.

INGREDIENTE

CANTITATE în 1 capsulă

Acid linoleic conjugat
(CLA/Conjugated Linoleic Acid)
  305 mg
Extract de ceai verde (Camellia sinensis extract)   100 mg
Extract de guarana (Guarana Extr.)   50 mg
Crom (като Chromium (III) Chloride)   25 µg
Substanţe auxiliare: ceară albă de albine, lecitină din soia


100% Ingrediente Proaspete
FARA CONSERVANTI
FARA ZAHAR
FARA OMG


Produsele Visislim nu au în compoziția lor ingrediente de origine animală. Capsulele sunt făcute din gelatină din peşte de înaltă calitate.

Visislim Dren

Datorită ingredientelor naturale atent selecționate, care sunt sub formă lichidă (tehnologia patentată Licaps® de la Capsugel), Visislim DREN ajuta la eliberarea corpului de excesul de apă, toxine și grăsimile acumulate. Acțiunea sa complexă contribuie la o slăbire mult mai rapidă și eficientă.

Senzatie de usurare

Extremitățile umflate, fața umflată, colăceii ce ne înconjoară talia, sunt un semnal clar, că în organism există o stagnare a proceselor. Substanțele inutile depozitate sunt nu doar inestetice, dar ele împiedică și desfășurarea unor procese foarte importante din organism. Prin acțiunea sa de drenare Visislim DREN stimuleaza eliberarea organismul de retenția de apă și senzația de ușurare și confort. Acesta redă aspectul elegant și grațios corpului. 

Visislim DREN ajuta la eliminarea toxinelor și reduce efectele negative provocate de acestea.

Straturile formate din substanțele reziduale reținute în corp sunt vinovate pentru gropițele groaznice pe de fese și șolduri. De aceea nu este întâmplător că și persoanele slabe au pielea cu aspect de coajă de portocală. Prin eliminarea acestor materii inutile, fapt ce îmbunătățește semnificativ circulația limfei, Visislim DREN contribuie la reducerea celulitei acumulată. Prin cea de-a doua acțiunea a sa – reducerea grăsimilor subcutanate, acesta sculptează suplimentar zonele problematice și pielea devine netedă și plăcută.

Mod de administrare:

Câte 1–2 capsule pe zi, după cе mâncați. Pentru un rezultat mai bun și de durată a se administra zilnic timp de minim 3 luni.

Contraindicaţii: Nu se recomandă copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează. Nu se recomandă persoanelor alergice la pește (capsule din gelatină de pește).

Compozitie:

Combinația specială de substanțe naturale, care ajută la curățarea organismului de materiile inutile, include:

Coada-calului – plantă, a cărei acțiune de drenare este de mult timp confirmată în medicină. Aceasta sprijină funcțiile sistemului excretor și mărește cantitatea de urină excretată cu aproximativ 30%. Coada-calului are un conținut bogat în siliciu, iar acesta energizează corpul și sporește senzația de ușurare.

Urzică – este renumită pentru beneficiile sale unice asupra sănătății. Aceasta acționează pentru eliminarea rapidă a lichidelor în exces reținute în organism. Asigură menținerea unui echilibru optim al apei din corp. Ajută pentru eliminarea eficientă și naturală a toxinelor, acumulate în organism în decursul proceselor metabolice.

Guggul – arbore exotic mic, a cărui rășină este un element cheie în medicina indiană antică Ayurveda. Substanța activă guggulsterones arde grăsimile în exces, păstrând în același timp masa musculară intactă, accelerează metabolismul și are o un efect detoxifiant puternic. Datorită acestor calități Guggul este un mijloc extrem de eficient pentru topirea kilogramelor.

CLA (Acid linoleic conjugat) – Stopează procesul de depozitare și acumulare a grăsimilor în organism. Stimulează arderea grăsimilor deja acumulate, ceea ce ajută pentru o slăbire durabilă. Ajută la reducerea țesutului adipos din zona taliei.

Ulei de soia – se asimilează pe deplin în organismul uman și are o serie de beneficii asupra acestuia. Includerea sa în compoziția produsului Visislim DREN este benefică datorită influenței de stimulare a activității intestinelor și îmbunătățire a schimburilor metabolice.

INGREDIENTE


CANTITATE
pentru 1 capsulă

Ulei de soia, rafinat (Soybean oil, refined)   136 mg
Acid linoleic conjugat (CLA, Clarinol™ G-80)   100 mg
Coada-calului (Equisetum arvense L), tulpină, extract uscat, 7% silicați   100 mg
Urzică (Urtica dioica), rădăcină, extract uscat   100 mg
Extract din rășină de Guggul (Commiphora Mukul) 50 mg
Suplimentar mai conține: agent de îngroșare: ceară de albine; apă. Capsulă: gelatină de pește; coloranți: dioxid de titan; Patent Blue V.

Tara de origine: Franta

Recomandari: slabire

Forta Tripla Visislim Light 30cps+Line 30cps+Dren Pachet 30cps de la VISISLIM - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Opiniile clientilor despre produs (4 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Forta Tripla Visislim Light 30cps+Line 30cps+Dren Pachet 30cps de la VISISLIM

Rating general: 4
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Naie (Bucuresti)

Scor: 1/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Am

Contra: Am comandat de 2 ori dar,din păcate nu are nici un efect Am o alimentație sănătoasă,nu fumez,nu beau acidulate,nu fast-food,nu prăjit !

Gociu

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Si.au facut efectul, chiar sunt de folis asa "tripletă" in 10_zile fata mea a skabit 5_kg

Carina (Timisoara)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Am cumpărat acest produs pentru soțul meu, deoarece a dorit să slăbească într-un ritm mai alert, produsul știu de la alte persoane că este bun. Soțul meu a reușit să slăbească in doua săptămâni 8 kg cu ajutorul Visislim și cu un regim destul de ușor de ținut, adică cu foarte puține restricții.

Adelina (Constanța )

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Am urmat instrucțiunile din prospect si am reuşit să pierd 1kg în 4 săptămâni, ceea ce mi se pare destul de bine, ştiind că nu e bine pentru organism să slăbești prea repede. Nu am ținut un regim slecial, dar nu am mai simțit nevoia de dulciuri.

Forta Tripla Visislim Light 30cps+Line 30cps+Dren Pachet 30cps VISISLIM face parte din categoria Suplimente de slabit din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.