Ferment Probiotic Vegan pentru Iaurt Ecologic/Bio 15g de la MYYO - Detalii produs
- Per 100g produs uscat
- Energie (kj/kcal) 1620kJ/380kcal
- Grasimi 0g
- din care acizi grasi saturati 0g
- Carbohidrati 95g
- din care zaharuri 0g
- Proteine <0.01g
- Sare 0g
Iaurtul complet maturizat My.Yo contine un numar mare de bacterii active de iaurt (culturi Lactobacillus acidophilus si bifido).
Iaurtul proaspat facut are un gust pur si simplu incomparabil de delicios. Dar prospetimea este importanta si pentru efectul pozitiv al iaurtului, deoarece cu cat iaurtul este mai proaspat, cu atat sunt mai active bacteriile probiotice.
Tipuri de lapte la care se poate folosi acest ferment vegan: lapte vegetal cum ar fi laptele de soia, de orez, etc.
Imbogatit cu un numar mare de lactobacterii vii. Sarac in calorii, grasimi si colesterol.
Contine 3 plicuri a 5 grame, suficient pentru pana la 15 litri de iaurt.
Fara aditivi artificiali sau de origine animala.
Ingrediente: Maltodextrina*, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus.
Timp de maturare: aproximativ 12-14 ore la aproximativ 37-42 ° C
Mod de preparare iaurt vegan:
Aveti nevoie de:
- 1 plic (5g) de ferment vegan My.Yo
- 400ml lapte de cocos (continut minim 60% cocos, inainte de folosire amestecati bine)
- 600ml lapte de migdale sau alt lapte vegetal (soia, orez, etc)
- 1 lingurita de pudra de agar-agar pentru ingrosare.
Se dizolva pliculetul de ferment in 100ml de lapte vegetal (din cei 600ml), si se pune deoparte. Se fierbe laptele de cocos (400ml) cu lingurita de agar agar pentru 2 minute si apoi se amesteca bine. Puneti in vasul in care preparati iaurtul (ideal intr-un aparat de preparat iaurt) laptele de cocos fiert cu agar agar si cu laptele vegetal ramas (500ml) si lasati sa se raceasca pana la temperatura camerei. Apoi turnati si cei 100ml de lapte vegetal cu ferment, si amestecati bine. Lasati la maturat conform timpului de maturare de mai sus, apoi pastrati la frigider.
In primele 3 zile, din iaurtul preparat puteti prepara inca 4 litri. Luati din iaurtul preparat 150 ml de iaurt, si folositi in locul amestecului de ferment cu 100ml lapte vegetal (doar 100ml de iaurt gata preparat, nu 100ml iaurt + 100 ml lapte!). Repetati prepararea descrisa mai sus.
Sfaturi:
- daca iaurtul nu e ferm dupa maturare, si are 2 straturi, amestecati inca odata, inseamna ca agar agar nu s-a amestecat bine.
- unele tipuri de lapte vegetal au nevoie de o mica cantitate de zahar pentru a fermenta, sau de sirop de agave.
Produs in Germania
Ferment Probiotic Vegan pentru Iaurt Ecologic/Bio 15g de la MYYO - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!
Scor: 5/5 | acum 8 luni
Achizitie verificata
Pro: Un produs foarte bun. L-am utilizat la prepararea iaurtului vegan.
Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata
Pro: Excelent