Ulei de Cocos 500ml SOLARIS

5,00 | 5 comentarii

  • Producator:
  • Greutate: 500ml
  • TVA Inclus
  • Cod: SOL28164

62,90 lei
Castigi 6 puncte de fidelitate. detalii

In stoc limitat

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
62,90 lei / bucata × 3 =
Economisesti 18,87 lei
188,70 lei
169,83 lei
b-22373
b-22441

Ulei de Cocos 500ml de la SOLARIS - Detalii produs

Valori nutritionale
  • Per 100g
  • Energie (kj/kcal) 3606/862
  • Grasimi 100g
  • din care acizi grasi saturati 86.5g
  • din care acizi grasi mononesaturati 5.8g
  • din care acizi grasi polinesaturati 1.8g
  • Carbohidrati 0g
  • din care zaharuri 0g
  • Fibre 0g
  • Proteine 0g
  • Sare 0g

In ultimii ani, s-a vorbit tot mai des despre beneficiile uleiului de cocos asupra sanatatii organismului. In prezent, el este folosit ca produs cosmetic, adjuvant in diferite diete sau ca ajutor de nadejde in bucatarie. Vorbim pe larg despre beneficiile uleiului de cocos, dar si despre modalitatile concrete prin care le poti include in stilul tau de viata.

Fiind considerat unul dintre putinele uleiuri vegetale cu o atat de mare concentratie de acizi grasi (90%), acest produs aduce o serie de beneficii organismului.

Are proprietati antifungice, antivirale si antibacteriene

Acest fapt se datoreaza celor trei acizi grasi saturati prezenti in compozitia uleiului de cocos:

  • Acidul caprilic (octanoic);
  • Acidul capric (decanoic);
  • Acidul lauric (dodecanoic).

Derivatele acestor trei acizi au capacitatea de a dezintegra peretii celulelor bacteriene si, astfel, sunt recunoscuti pentru beneficiile pe care le au in afectiunile microbiene. Pornind de la aceasta proprietate, au fost descoperite alte avantaje corelate:

  • Uleiul de cocos poate calma inflamatia provocata de candidoza - infectie provocata de Candida albicans;
  • Uleiul de cocos poate sustine sistemul imunitar - corpul uman transforma acidul lauric in monolaurina, despre care s-a dovedit stiintific ca poate lupta cu brio in combaterea virusurilor si a bacteriilor;
  • Datorita proprietatilor antimicrobiene, uleiul de cocos poate fi utilizat pentru calmarea durerilor in gat;
  • Deoarece este absorbit de piele foarte usor, uleiul de cocos a obtinut rezultate benefice in tratarea dermatitei, luptand eficient impotriva iritatiilor, inflamatiilor si infectiilor dermice.

Ingrediente: nuca de cocos

Unitatea ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan, telina.

Mod de utilizare:

Datorita proprietatilor si beneficiilor sale, uleiul de cocos poate avea atat o administrare interna, putand fi consumat ca adjuvant nutritional in diferite diete, dar si una externa, avand numeroase intrebuintari in domeniul cosmeticii. Iata, in continuare, cateva moduri concrete prin care te poti bucura de beneficiile uleiului de cocos.

Uleiul de cocos ca produs cosmetic

Prin intermediul acizilor saturati, al antioxidantilor naturali si al vitaminelor prezente in compozitia uleiului de cocos, acesta are beneficii mai ales asupra sanatatii parului, a pielii si a tenului.

Cum poti folosi uleiul de cocos pentru ingrijirea parului

Compozitia sa uleioasa si hidratanta face ca uleiul de cocos sa fie perfect pentru ingrijirea parului. Il poti folosi ca tratament pentru prevenirea ruperii firului de par. Dupa spalare, aplica putin ulei de cocos pe varfuri, pentru a preveni deteriorarea lor.

De asemenea, il poti utiliza ca masca pentru par. Inainte de spalare, incalzeste intr-un bol 3-5 lingurite de ulei de nuca de cocos. Cand este cald, aplica uleiul cu mana pe firele de par, incepand din zona varfurilor si continuand cu zona scalpului. Maseaza parul bine, pana cand vei observa ca acesta este complet acoperit cu ulei. Dupa aplicare, pune pe par o casca de dus si lasa uleiul sa actioneze doua ore. In final, spala parul foarte bine de doua sau de trei ori, pana cand nu se mai simte uleios si lasa-l sa se usuce natural, fara sa utilizezi uscatorul de par.

Cum poti folosi uleiul de cocos pentru ingrijirea tenului

Sunt suficiente cateva picaturi de nuca de cocos aplicate pe fata, pentru a avea un ten luminos si ingrijit. Proprietatile antifungice, antivirale si antibacteriene ale celor trei acizi grasi fac ca uleiul de cocos sa poata fi folosit ca produs pentru ingrijirea tenului. Iata cateva intrebuintari:

  • tratament anti-acneic - amesteca o lingura de miere naturala cu o lingura de ulei de cocos virgin si vei obtine o masca pentru ten. O poti aplica o data pe saptamana. De asemenea, pentru un efect rapid, poti combina uleiul de cocos cu ulei esential de Arbore de Ceai.
  • solutie pentru barbierit - uleiul de cocos hidrateaza si reface pielea dupa ras, prevenind iritatiile.
  • crema pentru prevenirea aparitiei ridurilor - datorita continutului bogat in antioxidanti, plus vitamina A si E, uleiul de cocos are
  • proprietati anti-imbatranire, putand fi folosit pentru prevenirea aparitiei ridurilor. Amesteca putin ulei de cocos in crema ta obisnuita pentru ten si aplic-o pe ten, insistand in zona conturului ochilor.
  • crema hidratanta pentru ten - datorita faptului ca este absorbit de piele extrem de rapid, uleiul de cocos poate fi utilizat ca produs pentru hidratarea si hranirea tenului. Poti aplica uleiul de cocos direct pe epiderma, masand usor, pana cand este absorbit complet.
  • demachiant natural - amesteca 2 linguri de ulei de cocos si 1 lingura de vitamina E si poti folosi amestecul ca demachiant natural pentru indepartarea machiajului si a impuritatilor acumulate pe ten pe parcursul zilei.

Cum poti folosi uleiul de cocos pentru ingrijirea pielii si a organismului

  • lotiune pentru corp si exfoliant pentru piele - il poti aplica dupa dus, direct pe pielea umeda sau il poti folosi ca produs exfoliant, amestecandu-l cu putin zat de cafea sau zahar brun si scortisoara. In felul acesta, vei obtine un exfoliant natural, ideal pentru o piele catifelata.
  • dupa dus sau dupa ce ai aplicat o crema exfolianta - maseaza energic picioarele cu ulei de cocos si cateva picaturi de ulei esential de grapefruit, pentru a combate celulita si aparitia vergeturilor.
  • calmeaza iritatiile - pe durata verii, uleiul de cocos poate fi aplicat pe piele dupa expunerea la soare, pentru a reduce arsurile si pentru a ajuta la refacerea rapida a pielii.
  • balsam pentru buze - amesteca, intr-un recipient potrivit, cate o lingurita de ulei de cocos, unt de shea si ceara de albine si vei obtine un balsam natural ideal pentru ingrijirea buzelor. Acesta va avea efect hidratant, dar si antiviral.
  • repara pielea crapata - pregateste o lingurita de ulei de cocos si aplica pe zonele in care pielea are nevoie de hidratare, de exemplu, pe coate, genunchi si calcaie.

Uleiul de cocos in bucatarie

Fiind rezistent la temperaturi inalte, compozitia uleiului de cocos ramane stabila, de aceea poate inlocui cu succes tipurile clasice de ulei folosite pentru gatit. Poate fi folosit la coacerea si prajirea mancarurilor preferate.

Avantajul uleiului de cocos pentru gatit este ca nu fumega, pastreaza aromele mancarurilor si creeaza o crusta frumoasa alimentelor.

Poate fi folosit in salate, smoothie-uri, shake-uri proteice, in ceai sau lapte. Consumul lui poate ajuta la absorbtia de vitamine, proteine si nutrienti.

De asemenea, consumul de ulei de cocos ajuta la metabolizarea grasimilor si la eliberarea energiei. O lingurita de cocos, dimineata, inainte de masa, contribuie la reducerea senzatiei de foame, dar este si un bun energizant. Poate fi folosit in prepararea batoanelor nutritive, dar si a retetelor raw vegane.

A se pastra in ambalajul original, la loc uscat, ferit de caldura si lumina. La temperaturi de peste 25 grade C, produsul trece din stare solida in stare lichida. 

Tara de origine: Filipine

Ulei de Cocos 500ml de la SOLARIS - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Opiniile clientilor despre produs (5 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Ulei de Cocos 500ml de la SOLARIS

Rating general: 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Tihan

Scor: 5/5 | acum 9 luni
Achizitie verificata

Pro: Super

Cristina

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Acesta e uleiul de cocos pe care il prefer si ca si gust e foarte bun si ca si pret e foarte accesibil avand in vedere cantitatea!

SAVLOVSCHI

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Super!

Cornelia Mosut

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Super incantata de multiplele beneficii!💜💜💜

Claudia

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun!

Ulei de Cocos 500ml SOLARIS face parte din categoria Produse din Nuca de Cocos din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.