Ulei de Cocos 500ml SOLARIS


  • Producator:
  • Greutate: 500ml
  • TVA 9% Inclus
  • Cod: SOL28164

42,32 lei

52,90 lei

Economisesti 10,58 lei
Castigi 4 puncte de fidelitate. detalii

In stoc

-
buc
+

Promotie valabila pana la 25.10.2020 in limita stocului disponibil. Vezi toate promotiile.


Cost livrare: 14,90 lei . LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 150,00 lei

b-3335

Descriere Ulei de Cocos 500ml de la SOLARIS

Valori nutritionale

  • Per 100g
  • Energie (kj/kcal) 3606/862
  • Grasimi 100g
  • din care acizi grasi saturati 86.5g
  • din care acizi grasi mononesaturati 5.8g
  • din care acizi grasi polinesaturati 1.8g
  • Carbohidrati 0g
  • din care zaharuri 0g
  • Fibre 0g
  • Proteine 0g
  • Sare 0g

Uleiul de cocos este compus în cea mai mare parte din nutrienții existenți în nuca de cocos. Din compoziția uleiului de cocos mai fac parte vitamina E, vitamina K, fierul, fitosteroli, acizi grași Omega-6, grăsimi săturate, mononesaturate și polinesaturat. Vitaminele conținute de uleiul de cocos sunt importante pentru sănătatea cardiovasculară. Uleiul de nuca de cocos ajută la încetinirea efectelor îmbătrânirii datorită conținutul bogat în antioxidanți. Uleiul de cocos presat la rece este recomandat celor care țin o dietă raw deoarece este un produs 100% raw.

Beneficii produs
Conținut bogat de antioxidanți
Recomandat pentru îngrijirea pielii și a părului
Ingrediente: ulei dn nuca de cocos presat la rece.

Ce conține

  • Colina este unul din nutrienții care se găsesc în cel mai mare procent.
  • Din compoziția uleiului de cocos mai fac parte vitamina E, vitamina K, fierul, fitosteroli, acizi grași Omega-6, grăsimi saturate, mononesaturate și polinesaturat.
  • Acizii grași saturați: majoritatea sunt trigliceride cu lanțuri medii, care sunt ușor de asimilat de organism.
  • Uleiul de cocos este bogat în vitamina E, vitamina K și minerale (fier).

Mod de utilizare:

  • Îngrijirea părului: Uleiul de nucă de cocos este unul dintre cele mai bune produse naturale pentru îngrijirea părului. El ajută la creșterea sănătoasă a părului, conferindu-i strălucire. Este folosit ca ulei de îngrijire a părului și utilizat în producția diverselor balsamuri, creme și șampoane. Uleiul de nucă de cocos este în mod normal aplicat local.
  • Îngrijirea pielii: uleiul de nucă de cocos este excelent pentru masaj. Acesta acționează ca o crema hidratantă eficace pe toate tipurile de piele, inclusiv pe pielea uscată. Uleiul de nucă de cocos este o soluție sigură pentru a preveni uscarea și exfolierea pielii. Prin urmare, uleiul de cocos formează ingredientul de bază în diverse produse de îngrijire a corpului, cum ar fi săpunuri, loțiuni, creme. Uleiul de cocos este folosit pe scară largă la produsele de patiserie, dulciuri, pop-corn, prăjituri raw vegan. Uleiul de cocos presat la rece este recomandat celor care țin o dietă raw deoarece este un produs 100% raw.

Cum acționează

  • Vitaminele conținute de uleiul de cocos sunt importante pentru sănătatea cardiovasculară.
  • Specialiștii confirmă că uleiul de cocos reduce nivelul colesterolului total, al colesterolului rău, al trigliceridelor și al lipoproteinelor.
  • Uleiul de nuca de cocos ajută la încetinirea efectelor îmbătrânirii datorită conținutul bogat în antioxidanți.

Pentru ce recomandăm

  • Beneficiile uleiului de nucă de cocos includ îngrijirea părului, a pielii, înlăturarea stresului, reducerea nivelului de colesterol.
  • Înlăturarea stresului: uleiul de nucă de cocos este foarte liniștitor și prin urmare, ajută la eliminarea stresului.
  • Aplicarea uleiului sub formă de masaj ajută la eliminarea oboselii. Motivul este, din nou, cantitatea mare de acizi grași saturați cu moleculă medie. Ei sunt convertiți imediat în energie și nu sunt stocați de organism ca grăsimi.

Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina de cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan, telina.

Tara de origine: Filipine.

Stiati ca...

Uleiul de cocos este solid pana la temperatura de 25C, iar peste aceasta temperatura el devine lichid, fiind o proprietate normala si specifica acestui tip de produs?

Astfel, uleiul de cocos poate fi utilizat atat pentru gatit, cat si pentru uz cosmetic, in ambele forme ale sale.

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Ulei de Cocos 500ml SOLARIS face parte din categoria Produse din Nuca de Cocos din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.