Pasta (Mousse) de Cocos Ecologica/Bio 200g de la DR. GOERG - Detalii produs
- Per 100g
- Energie (kj/kcal) 2787 kJ / 677 kcal
- Grasimi 65g
- din care acizi grasi saturati 61g
- Carbohidrati 7.7g
- din care zaharuri 7.4g
- Fibre 17g
- Proteine 7.6g
- Sare <0.1g
Din nuci de cocos proaspat recoltate si prelucrate in maxim 72 de ore, pentru un gust si o savoare inconfudabile.
Perfecta pentru deserturi, mancaruri wok si preparate la tigaie, milkshake-uri, piureuri, sosuri si bauturi.
Produs natural, vegan. Nu este dezodorizat. Nerafinat. Fara aditivi.
Ingrediente: Pasta de cocos* 100%
* ingredient certificat ecologic DE-OKO-001
Mod de pastrare : pastrati pasta de cocos inchis la temperatura camerei si evitati lumina directa a soarelui.
Sub 24°C pasta se solidifica. Acest lucru nu afecteaza calitatea in mod negativ. Poate fi lichefiata intr-o baie de apa calda fara o reducere a calitatii.
Produs in Germania
Pasta (Mousse) de Cocos Ecologica/Bio 200g de la DR. GOERG - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!
Pro: Ador cocosul, iar aceasta pasta este favorita mea. Eu o adaug in terciul de ovaz si îl face mai savuros si mai cremos. Chiar isi merita banii.
Pro: Fina si buna la gust , da o savoare deosebita preparatelor la tigaie .
Ela
Ela