Produse de la PLANTEXTRAKT in oferta Vegis.ro (1 produs)

Comandă oricare 2 produse din gama Polygemma și primești CADOU Tinctura de soc 50ml, extract concentrat fără zahăr adăugat, cu rol principal în procesul de detoxifiere al organismului și menținerea sănătății aparatului respirator. Descoperă produsul cadou aici
 
*Campania este valabilă până pe 18.05 (ora 23:59), în limita stocului. 
*Se oferă un singur cadou per comandă, chiar dacă se achiziționează 2 sau mai multe produse Polygemma. 

Infiintate in toamna anului 1991 ca firma mixta româno - germana cu sediul la Radaia, 14 km departare de Cluj Napoca, într-o zona nepoluata, în mijlocul naturii, Laboratoarele Plantextrakt au o experienţă de peste 20 de ani în prelucrarea plantelor, cu realizarea de preparate fitoterapice, gemoterapice şi medicamente homeopatice.

Prin prelucrare în stare proaspată şi extracţie la rece (metoda de fabricaţie Plantextrakt) se păstrează nealterat fitocomplexul responsabil de acţiunea terapeutică.

Anual, PlantExtrakt este inspectat de catre beneficiari externi într-un program organizat de audituri de calitate. Se urmareste analiza solurilor la culturile ecologice si pe zonele de recoltare, urmarirea fabricatiei în dosarele de înregistrare a productiei si în documentele de calitate, respectarea conditiilor de lucru specifice si în mod deosebit sistemul de management al calitatii.

Extract din Mladite de Afin 50ml
25%
Extract din Mladite de Afin 50ml PLANTEXTRAKT
(1)
32,50 lei
24,38 lei
Economisesti 8,12 lei
in stoc furnizor