Pachet Artrohelp Forte 28dz+14dz ZENYTH PHARMA

5,00 | 8 comentarii

  • Producator:
  • Ambalaj: 28dz+14dz
  • TVA Inclus
  • Cod: ZEN1408

Produsul nu mai este momentan disponibil in oferta Vegis.ro
Activeaza Alerta Stoc si te vom informa imediat ce va reintra in stoc.

Iti recomandam alte produse similare din categoria Pachete Suplimente

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.



Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox

Categorii asociate: Pulberi & Pudre Pachete Suplimente
b-22373
b-22441

Pachet Artrohelp Forte 28dz+14dz de la ZENYTH PHARMA - Detalii produs

Formulă nouă, îmbunătățită cu acid hialuronic, pentru reducerea durerii și mobilitatea articulațiilor. Gust de portocale. 5 g/plic, 42 plicuri.

Ingrediente
100% natural, 100% ingrediente active
ArtroHelp Forte este un complex inovator pentru îngrijirea articulațiilor! Cu ingrediente de ultimă generație, optim dozate, ArtroHelp Forte contribuie la menținerea elasticității și flexibilității articulațiilor, la reducerea disconfortului articular și la redarea mobilității articulare.

Ingrediente/2 plicuri (10 g produs):

5000 mg peptide bioactive din colagen hidrolizat de tip I și III Fortigel®;
1200 mg extract standardizat din rădăcină de Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens), cu min. 3% harpagozide;
1000 mg glucozamină vegetală (clorhidrat);
700 mg citrat de magneziu (cu o concentrație de 64 mg magneziu ionic)*;
600 mg condroitină (sulfat);
505 mg pulbere din suc de portocală;
300 mg extract standardizat din rășină de Boswellia serrata, cu min. 65% acizi boswelici;
200 mg vitamina C (acid ascorbic)**;
120 mg bromelaina, min. 1200 GDU (Gelatin Digesting Units)/g, extrasă din ananas (Ananas comosus);
100 mg hialuronat de sodiu (acid hialuronic);
100 mg extract din rădăcină de Turmeric (Curcuma longa), standardizat în 95% curcumină;
100 mg aromă naturală de portocală;
30 mg papaină, min. 35.000 unități/mg, extrasă din papaya;
25 mg extract din scorțișoară (Cinnamonum zeylandicum/verum), standardizat în 10% polifenoli;
20 mg extract din frunze de Stevia rebaudiana, standardizat în 97% rebaudozid.
*17% VNR; 250% VNR (Valori nutriționale de referință, cf. Reg. 1169/2011).

Colagen hidrolizat de tip I și III Fortigel®
Cărămizile din care sunt construite cartilajele articulare – acesta este colagenul. În lipsa colagenului, articulațiile nu mai funcționează corespunzător. ArtroHelp Forte este singurul produs pentru articulații care conține colagen hidrolizat de tip I și III Fortigel®, în doze optime pentru sănătatea articulațiilor. Potrivit studiilor, colagenul hidrolizat administrat pe cale orală se absoarbe la nivel intestinal și se acumulează în cartilajele articulare, determinând reducerea disconfortului articular și îmbunătățirea funcționării articulației.
Doza zilnică de ArtroHelp Forte îți furnizează 5000 mg colagen!

Glucozamină și condroitină
Glucozamina și condroitina sunt parte integrantă a cartilajelor articulare, fiind produse în mod normal de organismul uman. În unele cazuri însă (suprasolicitarea articulațiilor, înaintarea în vârstă) este nevoie de suplimentarea dietei cu glucozamină și condroitină, pentru a încetini degradarea articulațiilor și pentru a reda mobilitatea și flexibilitatea acestora.
Doza zilnică de ArtroHelp Forte îți furnizează 1600 mg glucozamină (1000 mg) + condroitină (600 mg)!

Acid hialuronic
Acidul hialuronic este un foarte bun lubrifiant al articulațiilor. De altfel, cea mai mare cantitate de acid hialuronic din organism este concentrată în lichidul sinovial. Studiile au arătat că administrarea de acid hialuronic reduce durerile la nivelul genunchilor, ameliorează inflamația, crește rezistența musculară. În cazul pacienților cu osteoartrită, durerea și rigiditatea articulațiilor s-au redus considerabil după administrarea prelungită (8-12 săptămâni) de acid hialuronic.
Doza zilnică de ArtroHelp Forte îți furnizează 100 mg acid hialuronic!

Harpagophytum/gheara-diavolului
Excelent antiinflamator și analgezic, Harpagophytum (gheara-diavolului) ajută la menținerea sănătății articulațiilor, ligamentelor, tendoanelor și mușchilor. Harpagophytum este utilă în reducerea disconfortului la nivelul articulațiilor, contribuind la recăpătarea mobilității și flexibilității articulare. În plus, Harpagophytum este mai bine tolerată decât antiinflamatoarele de sinteză.
Doza zilnică de ArtroHelp Forte îți furnizează 1200 mg Harpagophytum!

Boswellia serrata
Boswellia serrata este una dintre cele mai studiate plante pentru efectul său de reducere a disconfortului articular. S-a demonstrat că extractul de boswellia, standardizat în acid boswellic, posedă efecte antiinflamatorii comparabile cu ale antiinflamatoarelor nesteroidiene. Acizii boswellici interferează cu anumite proteine și enzime care întrețin inflamațiile, durerea și stările febrile.
Doza zilnică de ArtroHelp Forte îți furnizează 300 mg Boswellia!

Vitamina C din Acerola
Vitamina C are un dublu efect pentru sănătatea articulațiilor. Pe de o parte contribuie la sinteza normală a colagenului necesar pentru buna funcționare a articulațiilor. Pe de altă parte, datorită efectului său antioxidant, vitamina C contribuie la blocarea radicalilor liberi din articulații. Astfel, vitamina C reduce stresul oxidativ, facilitează regenerarea cartilajelor și încetinește degradarea articulară. Doza zilnică de ArtroHelp Forte îți furnizează 200 mg vitamina C (*250% VNR)!

Curcuma
Curcuma, substanța activă din turmeric, are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii puternice. Datorită proprietăților antioxidante ajută la reducerea stresului oxidativ și la încetinirea degradării articulare. În același timp, prin proprietățile antiinflamatorii, curcuma ajută la diminuarea disconfortului articular, la îmbunătățirea mobilității și flexibilității articulațiilor.

Citrat de magneziu
Magneziul este deosebit de important pentru funcționarea normală a sistemului muscular. Atunci când suferi de dureri articulare, mușchii din jurul articulației sunt contractați. Un supliment cu magneziu ajută în acest caz la decontractarea musculaturii și la readucerea stării de bine.
Doza zilnică de ArtroHelp Forte îți furnizează 700 mg citrat de magneziu*!
* cu o concentrație de 64 mg magneziu ionic, 17% din doza zilnică de magneziu, necesar funcționării sistemului muscular.

Scorțișoară
Scorțișoara, unul dintre cele mai cunoscute condimente, este un antioxidant extraordinar. Polifenolii din scorțișoară au proprietăți de susținere a sistemului imunitar. Prin efectul antioxidant, scorțișoara contribuie alături de vitamina C și caroten la încetinirea degradării articulare.

Bromelaină
Bromelaina contribuie, alături de papaină, la asimilarea optimă a nutrienților din ArtroHelp Forte. Bromelaina, enzimă extrasă din ananas, este utilă în procesul de descompunere a proteinelor. De asemenea, studiile au demonstrat efectele benefice ale bromelainei în reducerea disconfortului articular după intervenții chirurgicale, entorse sau alte traumatisme.

Papaină
Papaina, extrasă din fructul de papaya, îmbunătățește digestia și crește bioabsorbția nutrienților din ArtroHelp Forte. De asemenea, papaina ajută la reducerea retenției de lichide și a edemelor care apar după traume locale sau intervenții chirurgicale.

Frunze de Stevia
Stevia este un îndulcitor 100% natural, cu aport caloric scăzut și fără efectele secundare ale zahărului rafinat. Extractul din frunze de stevia conferă produsului ArtroHelp Forte un gust foarte bun.
Mod de administrare
ArtroHelp Forte se administrează înainte sau după masă, în 50-75 ml apă caldă, suc de fructe, smoothie-uri, shake-uri. Pentru rezultate optime, produsul se utilizează timp de 3-6 luni!

Doza uzuală: 1-2 plicuri de două ori/zi, luate odată sau fracționat.

Cure intensive (în traumatisme, accidentări, meteosensibilitate): 4 plicuri/zi, fracționat, timp de 1-2 săptămâni.

Se administrează cu 2 ore înainte sau la 2 ore după medicamente.

Informații nutriționale

Conținut nutrițional Per 2 plicuri (10 g) Per 100 g produs
Valoare energetică 150 kj / 35 kcal 1504 kj / 354 kcal
Glucide totale 5,8 g 58 g
Lipide 0,001 g 0,01 g
Proteine 2,97 g 29,71 g
Magneziu ionic * 64 mg 640 g
Sodiu 0,4 g 4,06 g
Vitamina C ** 200 mg 2 g
Colagen 5000 mg 50 g
Glucozamină 1000 mg 10 g
Condroitină 600 mg 6 g

* 17% din necesarul zilnic de magneziu.
** 250% din necesarul zilnic de Vitamina C.
* Valori nutriționale de referință, conform Regulamentului 1169/2011.

Nu conține îndulcitori artificiali, coloranți, conservanți, alți aditivi chimici sau organisme modificate genetic!

Precauții: Pentru persoane cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente sau persoane aflate sub tratament medicamentos se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

Contraindicații: Produs nerecomandat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Fabricat in Romania

Recomandari: afectiuni reumatice | sistem osos si articulatii

Pachet Artrohelp Forte 28dz+14dz de la ZENYTH PHARMA - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Imagini de la clienti
Opiniile clientilor despre produs (8 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Pachet Artrohelp Forte 28dz+14dz de la ZENYTH PHARMA

Rating general: 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
BRANDUSA

Scor: 5/5 | acum 3 luni
Achizitie verificata

Pro: FOARTE BUN

Marinovici Ana Daniela

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Benefic pentru oase de la primele plicuri

iordache

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: foarte multumit ,isi face treaba

Lavinia-Ludmila

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte eficient.

Georgia

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun produsul,dupa doua saptamani de administrare durerea la glezna a inceput sa se diminueze.Voi continua sa iau cel putin 3 luni.

CORINA

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: ESTE FOARTE EFICIENT.
RECOMAND.

Daniel

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Produs foarte bun , cunosc firma Zenyth si iau cam in fiecare iarna cate o cura de minim 3 luni

Padurariu (Razboieni)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: L-am folosit pentru spate înțepenit. Și-a făcut efectul.

Contra: Gustul lasă de dorit. Aș fi vrut să simt ceva. Amar, acru, dulce. Dar sa fie cumva. Termin cana foarte greu.

Pachet Artrohelp Forte 28dz+14dz ZENYTH PHARMA face parte din categoria Pachete Suplimente din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.