Pachet Imunitate - Miere De Manuka KFactor 16 500g + Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 250g VEGIS

211,02 lei

239,80 lei

Discount 12%

In stoc

  • Producator:
  • Cod Produs: VEGP91
  • Cota TVA: 20,00%

Livrare gratuita

Comanda telefonic

0371.521.330

Luni - Vineri 08:30 - 16:30


Descriere Pachet Imunitate - Miere De Manuka KFactor 16 500g + Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 250g de la VEGIS

  • natural
  • exclusiv la vegis
  • raw

Pachetul special Sanatate este compus din:

- 1 Buc Miere de Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g de la WEDDERSPOON

- 1 Buc Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 250g NIAVIS


Descriere Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g de la WEDDERSPOON

Spre deosebire de alte mieri pasteurizate, gama de miere de Manuka Wedderspoon este 100% raw, aceasta insemnand ca toate substantele nutritive se regasesc in fiecare borcanel. Aceasta miere este cea mai apropiata de starea ei naturala atunci cand ajunge la consumator. Aceasta miere contine enzime vii, nu prezinta reziduuri chimice, antibiotice sau organisme modificate genetic GMO. Atunci cand alegeti o miere de Manuka, cititi eticheta si daca vedeti Raw atunci beneficiati de MAI MULT!

 

Provenind dintr-un loc unde apicultorii vorbesc cu albinele proprii si isi fac timp sa inteleaga natura cu toata bogatia ei, produsele Wederspoon beneficiaza de o apreciere generala in randul consumatorilor sai, datorita calitatii exceptionale si consistentei sale.

Toata mierile de Manuka raw Wedderspoon provin din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande. Aceasta miere a dobandit un nivel activ maxim in mod natural si nu este procesata in nici un fel cu scopul de a-i creste valoarea (si automat profitul), deoarece producatorul nu este de acord cu practicele neetice, acestea nefiind in armonie cu tot ce este natural si bun. 

Ca metoda de testare si de diferentiere a nivelului de potential benefic al mierii Wedderspoon, fiecare serie de miere de Manuka este testata pe baza sursei de polen, a enzimelor vii, antioxidanti si alte componente fitochimice valoroase.

 

Avantajele mierii de Manuka Wedderspoon

- 100% RAW

- sunt produse in Noua Zeelanda nepasteurizate, fine si cremoase

- nu contin reziduuri chimice

- nu contin antibiotice si organisme modificate genetic (GMO)

- nivelul activ din miere a fost obtinut exclusiv pe cale naturala

- stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator

- ambalajele nu contin substante BPA

- fiecare borcan este inregistrat, putand fi detectata „istoria” incepand de la apicultor

- este o miere pura, autentica si nepasteurizata


Explicatii despre mierile de Manuka Wedderspoon
Apicultorii producatori ai mierii Wedderspoon folosesc practici de munca intensa si atent sustinuta, astfel incat sa fie si sustenabila in timp tocmai pentru a putea asigura sanatatea albinelor, a stupului si a mentine si creste numarul albinelor lucratoare.

Albinele lor nu sunt hranite cu zahar (asa cum se mai practica in Indonezia sau China) pentru a putea inlocui mierea pierduta in urma colectarii din stup. Pe parcursul iernii, albinele sunt coborate din zonele montane spre campii, iar apicultorii hranesc albinele cu 2-3 rame cu miere. Albinele sunt hranite cu mierea organica, asigurandu-se astfel producerea continua de miere organica certificata.

 

Toate mierile Wedderspoon sunt raw insemnand ca nu au fost procesate in nici un fel. Mierile ating in mod natural o temperatura de 42 de grade Celsius, aceasta fiind temperatura medie dintr-un stup cu albine lucratoare. Mierile RAW arata ca enzimele naturale ale albinelor, antioxidantii, vitaminele si mineralele, precum si gradul de activitate naturala raman prezente in produs nealterate, intacte si nu sunt distruse pe parcursul ambalarii si prelucrarii. Toate tipurile de miere Wedderspoon sunt riguros testate pentru a se asigura ca nu vor contine nicioadata urme de antibiotice si reziduuri chimice. 

S-a descoperit ca mierea de Manuka are calitati antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de miere. Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborator si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere.

Spre exemplu: Mierea de Manuka Activa16+ contine un echivalent de 16% solutie antiseptica. Aceasta activitate este stabila in conditii normale de temperatura si umiditate si o data inceputa nu va inceta.

Wedderspoon testeaza in mod independent fiecare serie de miere intr-un laborator acreditat din Noua Zeelanda, pentru a-i putea determina activitatea.

 

 

Putem observa ca mierea de Manuka Wedderspoon nu va depasi un grad de activitate de 16+, deoarece un astfel de nivel nu se regaseste in natura. Pentru a putea obtine un asemenea grad ridicat de activitate (si bineinteles un cost proportional), unele companii manipuleaza mierea folosind temperaturi extreme pozitive sau negative, dar care ucid enzimele albinelor, antioxidantii, vitaminele si mineralele in decursul procesului. 

HMF (HydroxyMethylFurfuraldehyde) este folosit cu rol de indicator la schimbarile conditiilor de caldura si depozitare sau a alterarii provenite din adaugarea unor markeri chimici precum Methyglyoxal (substante ce indica nivelul de activitate din mierea de Manuka). HMF este format in urma scaderii nivelului de fructoza in prezenta unui acid – caldura creste viteza acestei reactii. HMF apare in mod natural in aproape toate mierile. In mod obisnuit, nivelul HMF este sub 10mg/kg la mierea proaspat extrasa. Nivelul maxim permis in Uniunea Europeana este de 40mg/kg.

Pentru a putea fi etichetata ca miere de Manuka, mierea trebuie sa aiba un indice de polen in continut de cel putin 70%, potrivit Jurnalului de Cercetari Agrare al Noii Zeelande din 1985, vol. 28:39-7,0.

O mare majoritate a companiilor producatoare de Miere de Manuka isi canalizeaza atentia asupra nivelului antibacterial, ignorand indicele de polen din miere (pollen count), precum si alte proprietati pe care mierea le-a dobandit in mod natural. Firma Wedderspoon garanteaza ca mierea sa de Manuka contine unul din cei mai ridicati indici de polen din industrie, indice obtinut intr-o maniera naturala, asigurandu-si clientii ca beneficiaza de o miere pura, autentica de Manuka, fara sa fie mixata in vreun fel.

Firma Wedderspoon a luat decizia de a nu folosi termenul comercial de UMF (Unique Manuka Factor) deoarece ACESTA se axeaza doar pe activitatea non-peroxidica (NPA) – proprietatile antibacteriene ale mierii. Dar firma Wedderspooon este pasionata de promovarea multiplelor beneficii ale consumului de miere de Manuka RAW si nu doar al nivelului de activitate antibacteriana.

 

Mierea De Manuka KFactor 16 RAW

Este cea mai puternica miere raw Wedderspoon, fiind bogata in nutrienti si foarte eficienta in vindecarea pe cale naturala a diverselor afectiuni. Este ideala pentru mentinerea sanatatii aparatului digestiv, dar si a altor probleme de sanatate. Ea este recoltata din tinuturile indepartate proaspete si curate ale sudului Noii Zeelande. Fiecare serie de Miere de Manuka Wedderspoon Activa 16+ RAW este testata pentru a i se vedea indicele de polen, enzimele vii, nivelul de antioxidanti, precum si a altor fitonutrienti. Testarea este facuta prin metode proprii, fiind parte integranta a procesului de productie, aratand astfel si nivelul diferit de beneficii.

 

Mod de administrare:
1-2 lingurite cu jumatate de ora inainte de mese
Nu este recomandată copiilor sub 12 luni.
Nu este nevoie sa fie tinuta la rece dupa deschidere.

Informatii nutritionale
  Pe 100g
Calorii 322kCal
Total Carbohidrati 80g

din care zaharuri

78g
Total Grasimi 0g
Proteine 0g
Sodiu 0g
Fibre 0g


 Descriere Ulei De Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 250g de la NIAVIS

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric). Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza. Este ideal si pentru gatit fiind mai putin predispus la deteriorare atunci cand este incalzit la temperaturi inalte.

Uleiul de cocos Niavis este obtinut prin metode traditionale prin metoda presarii la rece. Acesta nu este procesat in nici un fel astfel incat daca constatati mici impuritati, acestea sunt absolut normale, provenind de la nuca de cocos.

PRODUS VEGAN / FARA GLUTEN / 100% NATURAL / FARA ALERGENI /PRODUS RAW

Informatii nutritionale / 100g:
Energie 3754kj / 899Kcal, Grasimi 99.38g, Proteine 0g, Carbohidrati 0g, Fibre 0.6g,  Sare 0g, Calciu 2.25mg, Fier 0.6mg


Recomandari de utilizare: Dupa preferinte / gust / reteta.

Ingrediente: 100% ulei de cocos ecologic extra virgin,obtinut prin presare la rece

Tara de provenienta: Sri Lanka


Uleiul nostru de cocos provine din Sri Linka, locul unde nucile de cocos sunt nu numai parte din dieta zilnica, ci sunt si parte din istoria si cultura locala. Culturile de palmier de cocos sunt versatile, deoarece ofera atat binecunoscutul fruct de cocos, cat si apa de cocos revigoranta, inclusiv coaja dura fibroasa si frunzele mari ce pot fi folosite atat in procesul de gatit la cuptor, cat si ca sursa de materiale textile. La acestea se alatura pretiosul ulei de cocos bogat si nutritiv, folosit atat la gatit cat si in scopuri cosmetice si medicina traditionala.

Nucile de cocos sunt parte vitala in dieta zilnica a unui numar mare de oameni, mai ales in zonele calduroase si umede unde se dezvolta palmierul de cocos. Miezul nucii de cocos este dens si plin de uleiuri naturale, si ofera o gama mare de nutrienti esentiali, facand din aceste nuci un element incredibil de nutritiv si accesibil pentru pupulatia locala. Primii locuitori ai tarii insulare se bazau pe un singur palmier pentru a hrani intreaga familie, deoarece acesta are capacitatea de a produce peste 200 de fructe pe an.

La fel cum abunda si se dezvolta in salbaticie, palmierul de cocos este cultivat destul de intens si in alte zone ale globului. Este estimat ca Sri Lanka de una singura este capabila sa produca peste 2 milioane de tone de nuci proaspete de cocos pe an. Acesta industrie ofera locuri de munca localnicilor in zone unde rata de somaj ar fi peste limita de mare, acesta fiind alt avantaj al culturilor de cocos aduse comunitatii.

Palmierii de cocos au capacitatea de a coloniza rapid suprafete noi si pot fi adesea intalniti de-a lungul tarmului. Fructele de cocos cazute din palmier sunt carate de catre curenti oceanului catre noi teritorii si asa are loc extinderea lor. Copacii maturi ajung pana la 9 metri inaltime si incep sa produca fructe in jurul varstei de 7 ani. Un palmier de cocos tipic poate trai pana la 80 de ani, producand fructe pe tot parcursul anului.

Palmierul produce flori de cocos atat feminine cat si masculine care infloresc in perioade diferite, astfel incat un copac de cocos sa nu se poata poleniza de unul singur. Atunci cand o nuca de cocos matura cade din palmier si este lasata sa creasca, aceasta va dezvolta un mugure, ce se va inalta printr-unul din “ochii” nuci de cocos si se va hrani din miezul nucii de cocos pana cand va putea forma radacini.

Procesare:

Nucile de cocos din care se produce uleiul nostru de cocos sunt cultivate pe plantatiile organice din Sri Lanka. Aceste plantatii ofera locuri de munca comunitatii locale, in special femeilor care au astfel posibilitatea sa lucreze aproape de casele lor, fiind angajate ca tehnicieni de laborator, contabile sau personal de curatenie. Suntem mandri sa fim asociati cu o organizatie ce are un astfel de nivel de etica, lucrand cu grija si consideratie pentru comunitatea locala. In plus pentru a oferi locuri de munca regulate si o compensatie financiara corecta pentru toti angajatii, furnizorul nostru de nuci de cocos finanteaza si educatia locala si ofera pachete de provizii pentru a-si ajuta angajatii sa isi hraneasca intreaga familie.

Nucile de cocos se produc pe tot parcursul anului, asa ca nu este vorba de recolta anuala; nucile de cocos mature trebuie taiate manual cu ajutorul unei macete. Apoi sunt desfacute pentru a indeparta coaja exterioara dura si aspra care este arsa ca si combustibil. Continut alb al nucii este separat si urmeaza a fi spalat. Miezul uscat al nucilor de cocos se numeste copra- din acest copra uscat este obtinut uleiul de cocos de slaba calitate, si este obtinut prin prelucrare chimica si la temperaturi inalte.

Uleiul nostru de cocos este facut din miezul proaspat si umed al nucii de cocos care este presat la rece pentru a putea obtine cel mai fin ulei de cocos.

Miezul curat este presat mecanic la rece pana cand se obtine un ulei bogat, ce este colectat si purificat prin simpla filtrare sau centrifugare, astfel incat numai cel mai pur ulei de cocos ajunge la linia finala de productie.

Uleiul de cocos este ideal pentru gatit, deoarece moleculele componente sunt stabile la temperaturi ridicate si nu permit oxidarea.

Uleiul nostru virgin poate fi folosit in siguranta la gatit, si pastreaza o placuta aroma de cocos, care va completa cu succes rete benefice organismului uman.

 

Stiati ca...

 Uleiul de cocos este solid pana la temperatura de 250 C, iar peste aceasta temperatura el devine lichid, fiind o proprietate normala si specifica acestui tip de produs?

Astfel, uleiul de cocos poate fi utilizat atat pentru gatit, cat si pentru uz cosmetic, in ambele forme ale sale.


Pachet Imunitate - Miere De Manuka KFactor 16 500g + Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 250g VEGIS face parte din categoria Pachete speciale din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Magazinul nostru va pune la dispozitie un call center dedicat pentru preluarea comenzilor, de luni pana vineri, intre orele 08:30 - 16:30.
Pe Vegis.ro beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 150.00 de lei.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator in momentul achizitiei initiale. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare care nu au fost semnalate de catre producator.


Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.