Pachet Sanatate - ANTIOXIVITA 100ml + Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 250g VEGIS

4,00 / 1 comentarii

66,92 lei

85,80 lei

Discount 22%

In stoc

  • Producator:
  • Cod Produs: VEGP90
  • Cota TVA: 20,00%

Cost livrare: 9,90 lei (LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 150,00 lei)

Comanda telefonic

0371.521.330

Luni - Vineri 08:30 - 16:30


Descriere Pachet Sanatate - ANTIOXIVITA 100ml + Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 250g de la VEGIS

  • exclusiv la vegis

Pachetul special Sanatate este compus din:

- 1 Buc ANTIOXIVITA 100ml PHENALEX

- 1 Buc Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 250g NIAVIS


antioxiVITA (100 ML) – FORMULĂ CONCENTRATĂ

Produs inovativ - cel mai puternic antioxidant natural de pe piata, extras din seminte, pielite si rahis de struguri (concentrație cca 700mg/ml).

Ingrediente: apa, extras din samburi, pielite si rahis de struguri (min. 40% subtanta uscata).

Principiul activ: polifenoli (acizi fenolic, antociani, flavonoide, taninuri, catechine, resveratrol)

Te ajuta sa-ti normalizezi:
- colesterolul;
- trigliceridele;
- glicemia;
- tensiunea arteriala;
- tranzitul intestinal;
- încetinește îmbătrânirea si reduce stresul oxidativ (acțiune genetică directă)


Are actiune:
- puternic antitumorală;
- antivirală;
- antibacteriană;
- tonică pentru creier, musculatură și sistemul circulator.

Se recomanda: Persoanelor cu predispozitie la bolile cardiovasculare, flebite, varice, cu antecedente familiare de accidente vasculare, persoanelor cu risc crescut de boli degenerative ale ochilor, diverse forme de cancer. De asemenea este un bun remediu in raceli si viroze protejand organismul chiar si la copii peste 2 ani.

Dozaj:
– 2,5 ml pentru preventie sau intretinere.
Ca tratament sau adjuvant la un tratament medicamentos
– 5ml / zi la persoanele pana in 80 kg
– 7ml / zi la persoanele pana intre 80 kg – 100 kg
– 10ml / zi la persoanele peste 100 kg

Ca tratament sau adjuvant la tratament medicamentos cura va avea maxim 3 luni dupa care pauza cel putin 1 luna. Se repeta doar la nevoie.
*Informațiile oferite sunt exemplificative, se recomandă sfatul medical sau citirea prospectului in intregime pentru detalii complete, deoarece rezultatele pot varia în funcție de mai mulți factori etc
Se consuma dupa o MASA PRINCIPALA ca atare sau dizolvat in apa, suc de fructe, ceai la temperatura potrivita, cu miere, etc.

Mod de administrare:
Se agita flaconul energic si se face dozarea in functie de indicatiile de mai jos. Produsul se administreaza dupa o masa principala ca atare sau diluat in apa, suc de fructe, ceai la temperatura potrivita, miere, iaurt etc.

Din cercetarile proprii, incepand cu anul 2008, nu s-au depistat reactii adverse inclusiv la utilizarea de durata. Actioneaza sinergic cu tratamentele alopate.
Singura atentionare este in cazul persoanelor care urmeaza un tratament cu anticoagulante, caz in care recomandam a nu se depasi doza de preventie de 2,5 ml/zi.

Notificat SNPMAPS 9038 (INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE – DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE – IBA Bucuresti
SERVICIUL NATIONAL PENTRU PLANTE MEDICINALE AROMATICE SI PRODUSE ALE STUPULUI)

 antioxiVITA este obtinut printr-o metoda de ultima generatie, brevetata OSIM care reuseste sa extraga si sa stabilizeze antioxidantii din struguri intr-o concentratie mare: Polifenoli totali: 300 mg/ml GAE (echivalent Acid galic) - acizi fenolici, antociani, flavonoidem taninuri, catechine, resveratrol

 ANTIOXIDANTII = Tinerete fara batranete si viata fara de… doctor!

Descoperirile recente sunt suficiente pentru a te lăsa fără grai, pe măsură ce se intră pe un teritoriu neexplorat până acum, fiind martori tot mai apropiaţi ai misterelor biologice capitale privind viaţa şi moartea.

Antioxidantii (polifenolii in general) sunt prezenti in mod natural, in aproape toate plantele, microorganismele, fungi si chiar tesuturi animale. Antioxidantii sunt molecule care pot interactiona in siguranta cu radicalii liberi, punand capat reactiei in lant inante sa fie afectate moleculele vitale. O anumita molecula antioxidanta poate reactiona doar un anume radical individula, existand, prin urmare, o nevoie permanenta de recompletare a resurselor antioxidante.

Polifenolii asociati cu samburii de struguri sunt considerati cei mai siguri, fara efecte secundare. Pentru ca sunt solubili in apa, orice exces de extract de samburi de struguri care nu este absorbit de corp este eliminat prin transpiratie si urina. Totusi, femeile insarcinate sau care alapteaza trebuie sa

consulte medicul daca vor sa consume suplimentele pe baza de extract din seminte de struguri.

 

Polifenolii din struguri sunt antioxidanţii care au urmatoarele proprietaţi:
– accelerează epurarea colesterolului sanguin;
– menţin buna funcţionare a sistemului cardio- vascular;
– oferă protecţie ridicată împotriva radicalilor liberi;
– limitează distrugerea fibrelor de colagen;
– stimulează activitatea unor enzime detoxifiante;
– ajută la reglarea tranzitului intestinal;
– îmbunătăţesc secreţia de insulina si protejează celulele pancreasului de acţiunea radicalilor liberi;
– amelioreaza simptomele menopauzei.

In prezent nu se cunosc posibile interactiuni dintre medicamente si acest extract din samburi si pielite de struguri.

 

RESVERATROLUL
Cel mai studiat si mai cunoscut polifenol din struguri

De departe cel mai puternic factor natural anti-oxidant cunoscut!

Exista intr-o cantitate de 50-100 mg / 1g pielita de strugure, mai mult decat dublul oricarei alte surse identificate.

Resveratrolul este produs de catre vita de vie ca raspuns la infectiile microbiene si stres, in urma tratamentelor de erbicidare si antifungice si radiatiile UV si se localizeaza in pielita.

S-au facut numeroase studii despre actiunea fitoterapeutica a RESVERATROLULUI astfel s-a dovedit ca:

Are un efect direct de distrugere tumorala, actionand impotriva oricarui tip de localizare tumorala, dar si asupra celor hormono-dependente (san, ovar, testicul, ficat, stomac), prin inhibarea metabolismului celulolor canceroase si blocarea formarii vaselor de sange in jurul tumorilor, si metastazarea celulelor maligne.

La fiecare 7 ani se schimba toate celulele din organism iar resveratrolul confera o protectie deosebita materialului genetic nuclear (ADN), ferindu-l de mutatii in timpul replicarii.

Resveratrolul este SINGURUL anti-oxidant care actioneaza direct asupra genei Matusalemice (gena longevitatii”), avand capacitatea de a imbogati durata si calitatea vietii. Prelungeste durata de viata si potentialul reproductiv la animalele de experienta pe care a fost testat (cu 15-30%).

Are un potential anti-oxidant de 50 de ori superior vitaminelor C si E la un loc. Este de 10-20 de ori mai puternic decat vitamina E in protectia anti-oxidativa a LDL-colesterolului.

Resveratrolul se dovedeste mult superior vitaminei E in protectia anti-oxidativa a colesterolului-LDL – nivelului sangvin al colesterolului total si al trigliceridelor scade nivelul sangvin al colesterolului total si al trigliceridelor.

Este un vasodilatator arterial Se opune expansiunii fibroase a cicatricei post-infarct miocardic. Inca din 1985 se stia ca are capacitatea de a inhiba agregarea plachetara indusa de trombina si ADP (Kimura) => efect anti-trombotic.

Are si un efect potentator, similar bioflavonoizilor, pentru toate mineralele si vitaminele, amplificand efectele acestora de zeci/sute de ori.

Resveratrolul manifesta efecte anti-SIDA, antivirale (mai ales virusurile hepatice), antialergice (inhiband eliberarea histaminei), antibacteriene si antiinflamatoare.

Promoveaza ¬elasticitatea articulatiilor, stimuland sinteza fibrelor de colagen atat la nivel articular, cat si in piele (in uz exetern direct pe piele) – preintampina ridarea si imbatranirea pielii, mentinandu-i elasticitatea si tineretea.

Resveratrolul are efect protector impotriva bolii Alzheimer prin blocarea proteinei NF-Kb impiedicand astfel microglia sa distruga neuronii. Exista studii incurajatoare referitoare la potentialul terapeutic al Resveratrolului si in cazul altor boli neuro-degenerative.

Resveratrolul s-a dovedit benefic si in cazul tolerantei la efort, performantelor fizice si psihice.

Foarte imbucuratoare sunt efectele Resveratrolul similare hormonilor fito-estrogeni:

a) reprezinta cel mai puternic fixator de Calciu in/din oase (alaturi de exercitiul fizic), prevenind si combatand eficient osteoporoza ;

b) confera protectie vasculara majora, chiar si la barbati ;

c) combate tulburarile de climacteriu ;

d) ajuta la regularizarea ciclului menstrual si anuleaza efectele dismenoreice ;

e) chiar in exces, confera protectie impotriva cancerului de san si col uterin si nu induce cancer ;

f) protejeaza celulele nervoase impotriva efectelor devastatoare ale stresului, prelungeste durata lor de viata si impiedica apoptoza (mortii) acestora !

g) favorizeaza eliminarea renala a acidului uric, prevenind acumularea sa si riscul degenerarii in guta sau litiaza urica ;

h) creste sinteza antioxidantilor endogeni, a substantelor necesare corpului (fito-estrogenii sunt substante inductoare enzimatice –hepatice- cu rol in detoxifierea organismului.

 

Acizii Fenolici - cunoscuti pentru actiunea ANTI IMBATRANIRE

Acizi fenolici prezinta beneficii anti-imbatranire pentru a spori longevitatea si a reduce discomfortul de imbatranire intr-un mod sigur si natural .

Aproape o treime din aportul zilnic de polifenoli – aproximativ 200 mg pana la 1 gram pe zi, ar trebui sa cuprinda acizii fenolici.

Acizi fenolici sunt molecule simple, care sunt usor de absorbit in sistemul uman si ofera o serie de beneficii anti-imbatranire.

In afara de a face celulele mai puternice si rezistente la degradare, proprietatea anti- imbatranire a acizi fenolici este corelata cu activitatea antioxidanta care previne si o crestere anormala a celulelor.

Acizii fenolici, de asemenea, sunt cunoscuti a fi utili in controlul inflamatiei, stimularea sistemului imunitar, limiteaza distrugerea fibrelor de colagen prin diferite mecanisme, ajuta la constituirea legaturilor naturale a fibrelor de colagen si previn distrugerea acestora cauzata de radicalii liberi,precum si imbunatatesc circulatiei sangelui, din toate acestea impreuna se produc semnificative beneficii anti-imbatranire in organism.

Antocianii si Flavonoidele - Substantele colorante miraculoase

Acesti pigmenti din plante dau culorile stralucitoare, de la roz pana la caramiziu, mov si albastru. Oamenii de stiinta au identificat peste 500 de astfel de compusi fiind si cel mai mare grup de pigmenti solubili in apa. Antocianinele sunt o clasa de flavonoide, care sunt distribuite pe scara larga in lumea plantelor. Flavonoli, flavan-3-etanoli, flavone, flavanone, si flavanonoli sunt clase suplimentare de flavonoide, care difera de antociani in starea lor de oxidare. Solutiile acestor compusi sunt de incolore sau de culoare galben pala.

Prin mediatizarea “Paradoxului Francez” este acceptat in intreaga lume ca acesti compusi fenolici care se gasesc si in vin sunt responsabili cu incidenta scazuta a bolilor cardio-vasculare din tari precum Franta, Italia care sunt mari consuma-toare de vin.

O serie de studii au aratat ca mortalitatea la bolile cardio vasculare este invers corelata cu aport de flavonoide din dieta. Flavonoidele pot ajuta la prevenirea accidentelor vasculare cerebrale.

Flavonoidele mentin integritatea vaselor capilare, au efect direct aupra capilarelor, de asemenea pot relaxa muschii sistemului cardiovascular diminuand presiunea sangelui si imbunatatind totodata circulatia sangelui la inima.

Documente de acum 4000 de ani se refera la folosirea terapeutica a vinului, in medicina antica fiind prescris in tratarea multor boli pe baza unor experiente empirice. Hipocrate, parintele medicinei, preconiza cu peste 25 secole in urma folosirea vinului alb pentru stimularea poftei de mancare, pentru hranirea si intarirea trupului. Compusii bioactivi ai vinului sunt compusii fenolici.

Dintre efectele farmacologice cele mai reprezentative ale flavonoidelor sunt: activitatea cardiotonica, activitatea sa asupra sitemului nervos central, activitatea antilipeminata, activitate antiulcer,activitate hepatoprotectoare, activitate antiinflamatoare, activitate antitumorala si activitate antineoplastica.

Un studiu, finantat de US National Institutes of Health, prezinta antocianii din struguri capabili de a oferi protectie impotriva boli Parkinson atat la barbati cat si femei.

Pigmenti antociani din struguri au fost mult timp utilizati pentru imbunatatirea acuitatii vizuale si tratarea tulburarilor circulatorii.

Au o gama larga de activitati biologice, inclusiv antioxidante, anti-inflamatorii, antimicrobiane si activitati anti-cancer. In plus, au o varietate de efecte asupra vaselor de sange, trombocite si lipoproteinele capabil de a reduce riscul de boli cardiace coronariene. Pot ajuta la protejarea impotriva cancerului de colon si in alte tipuri de cancer. Inhiba cresterea celulelor leucemie HL60 umane si a celulelor umane HCT116 carcinom de colon in vitro.

In prezent, de mare interes in cazul studiului flavonoidelor este actiunea biologica de prevenire, incetinire si stopare a proceselor proliferative. Astfel, un numar mare de flavonoide naturale s-au identificat ca modulatori ai procesului de carcinogeneza, demostrandu-ze efectul lor antimutagenic si anticarcinogen, dar rolul de agent chimiopreventiv.

Taninurile

Taninurile reprezinta acea grupa de compusi fenolici solubili in apa cu gust astringent. Taninurile din struguri sunt responsabile cu gustul astringent si corpositatea vinurilor.

Taninurile din samburii de struguri ajuta la scaderea colesterolului LDL si VLDL si cresterea HDL. Taninurile reduc absorbtia intestinala a colesterolului, imbunatatesc excretia biliara si astfel sarurile biliare se leaga de colesterol si taninuri, acestea eliminandu-se prin fecale. Se pare ca acest mecanism de eliminare al colesterolului din lumenul intestinal este similar cu cel al aportului de fibre din dieta.

Actiune si intrebuintari:

1. Actiunea astringenta este evidentiata pe mucoase si tesuturi. Mecanismul de actiune se explica prin coagularea proteinelor care au efect retractant micsorand suprafata leziunii.
2. Actiunea antiseptica este explicata printr-o reactie de precipitare a microorganismului adica se protejeaza plaga de infectii.
3. Actiunea hemostatica se explica prin precipitarea eritrocitelor (globulele rosii).
4. Actiunea antidiareica se explica datorita actiunii astringente.
5. Se folosesc ca antidot mai ales in intoxicatiile cu alcaloizi. In terapeutica se folosesc pentru efect antiiritant, antiinflamator, bactericid, hemostatic, usor anestezic local si reducator al secretiilor.
6. Extern se foloseste in rani, arsuri, degeraturi, hemoragii, hemoroizi, inflamatii bucale si faringiene.
Intern se foloseste in gastrita hiperacida, diaree si intoxicatii cu alcaloizi, intoxicatii cu metale grele.

Rezultate în urma cercetarilor cu ajutorul voluntarilor - testare Antioxi Vita:

a) Colesterol – cura de 60 zile, 80%* din voluntari de ambele sexe cu varste intre 30-65 ani cu o doza de 5 ml/zi si fara tratament alopat au inregistrat scaderi are valorii colesterolului LDL intre 82 si 140 mg/dl. Ceilalti 20% voluntari au ineregistrat scaderi nesemnificative.

b) Trigliceride – cura de 60 zile, 90%* voluntari de ambele sexe cu varste intre 30-65 ani cu o doza de 5 ml/zi si fara tratament alopat au inregistrat scaderi are valorii trigliceridelor pana in limite normale.

c) Tranzit intestinal - cura 30 zile, 100%* voluntari de ambele sexe cu varste cuprinse intre 25 si 82 ani cu o doza de 5 ml/zi au inregistrat in medie dupa prima saptamana reglarea tranzitului intestinal, acesta mentinandu-se chiar si dupa incetarea tratamentului o perioada dar in functie de obiceiurile alimentare ale voluntarilor.

d) Raceli si viroze – in faze acute 5 zile tratament, 100% voluntari de ambele sexe cu varste intre 25-65 ani cu o doza de 5 ml de 2 ori pe zi au prezentat reducerea efectelor de disconfort specifice.

e) Glicemie – cura de 60 zile, 90% * voluntari de ambele sexe cu varste intre 40-65 ani cu o doza de 5 ml/zi diagnosticati cu diabet de tip 2 , impreuna cu tratamentul alopat( doar cu tratament alopat nu ajugeau cu nivelul glicemiei in limite normale) au inregistrat scaderi ale glicemie sub 140.

f) Glicemie – cura de 60 zile, 100%* voluntari de ambele sexe cu varste intre 40-65 ani cu o doza de 5 ml/zi diagnosticati cu diabet de tip 1 , impreuna cu tratamentul alopat( doar cu tratament alopat nu ajugeau cu nivelul glicemiei in limite normale) au inregistrat scaderi ale glicemie sub 140.

g) Acnee – uz extern – 100% voluntari au prezentat amaliorarea zonei acneice inca dupa prima aplicare.

h) Oboseala – cura 30 zile, 100% voluntari de ambele sexe cu varste cuprinse intre 25 si 82 ani cu o doza de 5 ml/zi au inregistrat scaderea instalarii oboselii pe parcursul zilei, tonus mai bun, putere de concentrare mai mare.

i) Varice, flebite – cura 90 zile, 100% voluntari de ambele sexe cu varste intre 40 si 60 ani, cu o doza de 5 ml/zi au renuntat la tratamentul alopat specific, si au inregistrat reducerea simptomelor specific (reducerea edemelor, disparitia durerilor etc), retragerea varicelor inca dupa prima saptamana.

j) Reducerea ridurilor – cura 30 zile, 90% voluntari de ambele sexe cu vasrte intre 25 si 35 ani, cu o doza de 5 ml/zi au inregistrat reduceri semnificative a ridurilor faciale inca dupa prima saptamana.

k) Amelioreaza simptomele de la menopauza – cura 40 zile, 100% voluntari de sex feminin cu varste peste 45 ani, cu o doza de 5 ml/zi au inregistrat reduceri semnificative ale simptomelor specifice( bufeuri, insomnie, etc)


Descriere Ulei De Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 250g de la NIAVIS

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric). Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza. Este ideal si pentru gatit fiind mai putin predispus la deteriorare atunci cand este incalzit la temperaturi inalte.

Uleiul de cocos Niavis este obtinut prin metode traditionale prin metoda presarii la rece. Acesta nu este procesat in nici un fel astfel incat daca constatati mici impuritati, acestea sunt absolut normale, provenind de la nuca de cocos.

PRODUS VEGAN / FARA GLUTEN / 100% NATURAL / FARA ALERGENI /PRODUS RAW

Informatii nutritionale / 100g:
Energie 3754kj / 899Kcal, Grasimi 99.38g, Proteine 0g, Carbohidrati 0g, Fibre 0.6g,  Sare 0g, Calciu 2.25mg, Fier 0.6mg


Recomandari de utilizare: Dupa preferinte / gust / reteta.

Ingrediente: 100% ulei de cocos ecologic extra virgin,obtinut prin presare la rece

Tara de provenienta: Sri Lanka


Uleiul nostru de cocos provine din Sri Linka, locul unde nucile de cocos sunt nu numai parte din dieta zilnica, ci sunt si parte din istoria si cultura locala. Culturile de palmier de cocos sunt versatile, deoarece ofera atat binecunoscutul fruct de cocos, cat si apa de cocos revigoranta, inclusiv coaja dura fibroasa si frunzele mari ce pot fi folosite atat in procesul de gatit la cuptor, cat si ca sursa de materiale textile. La acestea se alatura pretiosul ulei de cocos bogat si nutritiv, folosit atat la gatit cat si in scopuri cosmetice si medicina traditionala.

Nucile de cocos sunt parte vitala in dieta zilnica a unui numar mare de oameni, mai ales in zonele calduroase si umede unde se dezvolta palmierul de cocos. Miezul nucii de cocos este dens si plin de uleiuri naturale, si ofera o gama mare de nutrienti esentiali, facand din aceste nuci un element incredibil de nutritiv si accesibil pentru pupulatia locala. Primii locuitori ai tarii insulare se bazau pe un singur palmier pentru a hrani intreaga familie, deoarece acesta are capacitatea de a produce peste 200 de fructe pe an.

La fel cum abunda si se dezvolta in salbaticie, palmierul de cocos este cultivat destul de intens si in alte zone ale globului. Este estimat ca Sri Lanka de una singura este capabila sa produca peste 2 milioane de tone de nuci proaspete de cocos pe an. Acesta industrie ofera locuri de munca localnicilor in zone unde rata de somaj ar fi peste limita de mare, acesta fiind alt avantaj al culturilor de cocos aduse comunitatii.

Palmierii de cocos au capacitatea de a coloniza rapid suprafete noi si pot fi adesea intalniti de-a lungul tarmului. Fructele de cocos cazute din palmier sunt carate de catre curenti oceanului catre noi teritorii si asa are loc extinderea lor. Copacii maturi ajung pana la 9 metri inaltime si incep sa produca fructe in jurul varstei de 7 ani. Un palmier de cocos tipic poate trai pana la 80 de ani, producand fructe pe tot parcursul anului.

Palmierul produce flori de cocos atat feminine cat si masculine care infloresc in perioade diferite, astfel incat un copac de cocos sa nu se poata poleniza de unul singur. Atunci cand o nuca de cocos matura cade din palmier si este lasata sa creasca, aceasta va dezvolta un mugure, ce se va inalta printr-unul din “ochii” nuci de cocos si se va hrani din miezul nucii de cocos pana cand va putea forma radacini.

Procesare:

Nucile de cocos din care se produce uleiul nostru de cocos sunt cultivate pe plantatiile organice din Sri Lanka. Aceste plantatii ofera locuri de munca comunitatii locale, in special femeilor care au astfel posibilitatea sa lucreze aproape de casele lor, fiind angajate ca tehnicieni de laborator, contabile sau personal de curatenie. Suntem mandri sa fim asociati cu o organizatie ce are un astfel de nivel de etica, lucrand cu grija si consideratie pentru comunitatea locala. In plus pentru a oferi locuri de munca regulate si o compensatie financiara corecta pentru toti angajatii, furnizorul nostru de nuci de cocos finanteaza si educatia locala si ofera pachete de provizii pentru a-si ajuta angajatii sa isi hraneasca intreaga familie.

Nucile de cocos se produc pe tot parcursul anului, asa ca nu este vorba de recolta anuala; nucile de cocos mature trebuie taiate manual cu ajutorul unei macete. Apoi sunt desfacute pentru a indeparta coaja exterioara dura si aspra care este arsa ca si combustibil. Continut alb al nucii este separat si urmeaza a fi spalat. Miezul uscat al nucilor de cocos se numeste copra- din acest copra uscat este obtinut uleiul de cocos de slaba calitate, si este obtinut prin prelucrare chimica si la temperaturi inalte.

Uleiul nostru de cocos este facut din miezul proaspat si umed al nucii de cocos care este presat la rece pentru a putea obtine cel mai fin ulei de cocos.

Miezul curat este presat mecanic la rece pana cand se obtine un ulei bogat, ce este colectat si purificat prin simpla filtrare sau centrifugare, astfel incat numai cel mai pur ulei de cocos ajunge la linia finala de productie.

Uleiul de cocos este ideal pentru gatit, deoarece moleculele componente sunt stabile la temperaturi ridicate si nu permit oxidarea.

Uleiul nostru virgin poate fi folosit in siguranta la gatit, si pastreaza o placuta aroma de cocos, care va completa cu succes rete benefice organismului uman.

 

Stiati ca...

 Uleiul de cocos este solid pana la temperatura de 250 C, iar peste aceasta temperatura el devine lichid, fiind o proprietate normala si specifica acestui tip de produs?

Astfel, uleiul de cocos poate fi utilizat atat pentru gatit, cat si pentru uz cosmetic, in ambele forme ale sale.


Pachet Sanatate - ANTIOXIVITA 100ml + Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 250g VEGIS face parte din categoria Pachete speciale din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Magazinul nostru va pune la dispozitie un call center dedicat pentru preluarea comenzilor, de luni pana vineri, intre orele 08:30 - 16:30.
Pe Vegis.ro beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 150.00 de lei.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator in momentul achizitiei initiale. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare care nu au fost semnalate de catre producator.


Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!

Opiniile clientilor despre Pachet Sanatate - ANTIOXIVITA 100ml + Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 250g VEGIS

Rating general:
4
5 stele
4 stele (1)
3 stele
2 stele
1 stea

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Boteanu Raluca - Scor: 4/5 |
Pachet Sanatate - ANTIOXIVITA 100ml + Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 250g VEGIS

Uleiul de cocos e super.

antioxivita nu pare sa fie cine stie ce

produs cumparat de la Vegis.ro.