Cicoare 60cps+Detox Suplu 60cps+Aloe Ferox 60cps Pachet Promo HERBAGETICA

4,88 | 8 comentarii

  • Producator:
  • Ambalaj: 60+60+60cps
  • TVA 9% Inclus
  • Cod: HRB0124

72,90 lei

Castigi 7 puncte de fidelitate. detalii

In stoc limitat

-
buc
+

Cost livrare: 14,90 lei . LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 150,00 lei

b-10592

Descriere Cicoare 60cps+Detox Suplu 60cps+Aloe Ferox 60cps Pachet Promo de la HERBAGETICA

Acest pachet contine:
1 x Cicoare 60cps Herbagetica
1 x Detox Suplu 60cps Herbagetica
1 x Aloe Ferox 60cps Herbagetica

Cicoare 60cps

Cicoarea,
considerată în popor cea mai mândră dintre ierburi, este folosită încă din antichitate ca un elixir pentru ficat şi sistemul digestiv.

 

Contribuie la:

- menţinerea apetitului alimentar normal
- reduce apetitul alimentar (administrat în timpul mesei)

- creşte apetitul alimentar (administrat înainte de masă)

- buna funcţionare a sistemului digestiv
- reduce aciditatea gastrică

- reduce simptomele de balonare

- ajută la reglarea tranzitului intestinal

- reglează secreţia biliară

- îmbunătăţirea funcţiilor ficatului
- îmbunătăţeşte funcţia de detoxifiere a ficatului

- ajută la digestia grăsimilor

- echilibrarea sistemului imunitar
- menţinerea concentraţiilor normale de glucoză din sânge
- menţinerea valorilor normale ale colesterolului negativ (LDL) şi ale trigliceridelor

Indicaţii (în baza studiilor științifice recunoscute internațional)

Se utilizează ca adjuvant în:

îngrăşare, obezitate
efect YO-YO (creșterea puternică în greutate după cura de slăbire)
bulimie, tulburări de apetit în general
colesterol mărit, trigliceride mărite
diabet de tip II, diabet de tip I
dispepsie, digestie dificilă
tulburări hepatice după otrăviri, intoxicații alcoolice
alergie
candidoză digestivă, vaginală
constipație
ulcer gastric
tahicardie
lipsă de calciu (favorizează asimilarea acestui mineral)
detoxifiere

Extractul uscat este cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este o pulbere fină, obținută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) printr-un proces de atomizare. Această pulbere este un produs complet natural, care nu mai conține practic deloc apă, alcool sau celuloză și este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active și mai puternic, din punct de vedere al proprietăților farmacodinamice, decât simpla pulbere de plantă.

Extractul de cicoare, kilogramele şi efectele depurative

Doi cercetători români și anume celebrul farmacist Ovidiu Bojor și medicul Octavian Popescu au remarcat un fapt neobișnuit: administrată înainte de masă, cicoarea stimulează apetitul, în timp ce atunci când este luată în timpul mesei cicoarea este un puternic inhibitor de apetit, suprimând la unii pacienți aproape complet pofta de mâncare și ajutându-i să-și reducă drastic porția de hrană. De fapt, extractul de cicoare luat în timpul mesei inhibă secreția așa-numitului hormon al foamei (grelină). Mai mult, extractul din această plantă stimulează, datorită inulinei pe care o conține, și producția hormonului sațietății (leptina), care este un puternic inhibitor al apetitului alimentar. Din acest motiv cicoarea este folosită și pentru combaterea efectului YO-YO (creșterea puternică în greutate după cura de slăbire), care apare pe fondul hipersecreției de grelină din timpul curelor de înfometare.

Cicoarea are un efect depurativ remarcabil, eliminând toxinele din organism. În plus, taninul din compoziţia sa, care are proprietăţi astringente, detoxifiante şi uşor antibiotice, este de un real ajutor în caz de acnee, contribuind la curăţarea tenului.

Extractul de cicoare şi imunitatea

Studiile au demonstrat beneficiile extractului de cicoare asupra sistemului imunitar, ajutând organismul să lupte împotriva agenţilor agresori. Inulina conţinută este un puternic probiotic, care favorizează dezvoltarea bacteriilor prietenoase în intestin, corpul devenind mai rezistent la infecţii. Stimulează producţia de celule ale sistemului imunitar şi le activează pe cele deja existente.

Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA cu nr. 7544/15.03.2013

Compoziţie/1 capsulă:
Cicoare (Cichorium intybus)   180 mg
Cicoare (Cichorium intybus) extract 4:1   57 mg
Fibrulină instant cu 91,3% inulină   122 mg

ADMINISTRARE: de regulă, câte 1-2 capsule, pe stomacul gol, de 3 ori pe zi. Pentru scăderea în greutate: câte 1-2 capsule la puțin timp (4-5 minute) după ce am început să mâncăm, oricât de nesemnificativă ni se pare cantitatea de hrană pe care vrem să o consumăm în acel moment. Fiecare capsulă se ia împreună cu minimum 200 ml. de apă, iar cura durează vreme de 1-2 luni, după care se face o pauză de 2-4 săptămâni, apoi tratamentul se reia. Pentru creşterea în greutate: 1 capsulă înainte de masă cu 200 ml. de apă.

PRECAUȚII ȘI CONTRAINDICAȚII:

Se va administra cu prudenta, sub supravegherea medicului specialist, bolnavilor de diabet insulino-dependeni, pentru ajustarea dozei de insulina, deoarece aceasta planta are efect hipoglicemiant.


Detox Suplu 60cps

Indicații (în baza studiilor științifice recunoscute internațional):

Se utilizează ca adjuvant în:

obezitate, îngrăşare
apetit alimentar excesiv
colesterol mărit, trigliceride mărite
dismenoree, chisturi ovariene, sindromul ovarelor polichistice
tromboflebită, tromboze recidivante
efeminare la bărbaţi
colon iritabil
bulimie
hipotiroidie

Detox Suplu în cura de slăbire

Principalul ingredient care stă la baza acestui produs este alga brună Kelp (Fucus vesiculosus). Studiile științifice arată că această algă, detoxifică organismul și ajută la pierderea kilogramelor în plus pe mai multe căi:

1. Arderea mai intensă a caloriilor – cercetările făcute în Statele Unite, la un spital din New Mexico, au arătat că administrarea de Kelp duce la creșterea activității glandei tiroide, ceea ce determină intensificarea metabolismului.

2. Scăderea poftei de mâncare – fibrele alimentare conținute de către Kelp se dilată de peste 4 ori în stomac, ceea ce va crea o senzație de sațietate, chiar și atunci când ingerăm cantități mai mici de alimente.

3. Blocarea absorbției grăsimilor saturate – fibrele conținute de către această algă brună, precum și unele polizaharide din compoziția sa, se leagă de moleculele de grăsime, care nu vor putea fi astfel digerate de către organism.

4. Reglarea activității gonadelor – Kelpul este printre foarte puținele plante medicinale care inhibă secreția în exces a hormonilor feminini. De foarte multe ori formarea țesuturilor adipoase inestetice, precum și creșterea apetitului alimentar și a tendinței spre sedentarism, apare pe fondul hipersecreției de hormoni feminini (estrogeni).

Chitosanul este o polizaharidă cu efecte extrem de complexe asupra sănătății şi este obţinută din chitină. Aceasta din urmă este extrasă din crustaceele aflate pe cale de degradare, printr-un proces numit deacetilare. Efectul algei Kelp în curele de slăbire este susţinut de chitosan, un ajutor de nădejde în lupta împotriva kilogramelor, fiind ideal pentru slăbitul constant şi sigur. Până în prezent este singura substanță naturală cunoscută ce conţine fibre active cu sarcina pozitiv-alcalină, având funcții similare colagenului (substanță cu efect întineritor, cu proprietăţi benefice asupra pielii, articulațiilor, prostatei, mușchilor), dar și a fibrelor vegetale (substanțe nedigerabile, care absorb grăsimile şi detoxifică). În plus, este un bun detoxifiant îmbunătăţind totodată funcţiile hepatice şi atrage, iar ulterior elimină din organism sărurile metalelor grele: cadmiu, plumb, coloranţi chimici, substanţe medicamentoase, etc.

Cele 2 alge verzi albastre, Chlorella şi Spirulina, care au un conţinut ridicat de nutrienţi, ajută la echilibrarea sistemului endocrin şi favorizează pierderea în greutate prin reducerea apetitului. Fiecare dintre ele conţine peste 50% proteine şi alte substanţe nutritive esenţiale care contribuie la echilibrarea deficienţelor nutriţionale, echilibrarea hormonală şi normalizarea activităţii insulinei.

Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA cu nr. AA4684/31.03.2011.

Compozitie/1 capsulă:
Kelp (Fucus vesiculosus)   280 mg
Chitosan HD   24 mg
Spirulină (Spirulina maxima) cu minim 60% proteine   24 mg
Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) cu minim 50% proteine    21 mg

Administrare: De regulă, se iau cate 2-3 capsule inaintea meselor principale. Doza maxima 16 capsule pe zi.

Precauții și contraindicații:

poate interacţiona cu produse anticonvulsivante, anticoagulante, antiagregant plachetare, heparină cu densitate redusă şi agenţi trombolitici, la administrare concomitentă. Conţine un produs pe bază de crustacee. Acest produs nu va fi administrat în timpul sarcinii şi alăptării. În cazul depăşirii de câteva ori a dozei recomandate, pot apărea simptome asemănătoare hipertiroidiei, cu tremur al membrelor, creşterea pulsului şi a tensiunii arteriale. Administrarea, fără întrerupere, pe o perioadă de timp mai lungă de 60 zile poate duce la scăderea excesivă a greutăţii corporale.


Aloe ferox 60cps

Aloe Ferox, numită şi Aloe amară, are acţiunea detoxifiantă cea mai intensă dintre toate speciile de aloe.

Contribuie la:

inhibarea apetitului alimentar
îmbunătăţirea funcţiilor sistemului digestiv
- susţine activitatea pancreasului

- susţine echilibrul florei intestinale

- detoxifierea organismului
- ajută la eliminarea toxinelor

- contribuie la curăţarea colonului

- îmbunătăţeşte drenarea limfatică

- menţinerea sănătăţii pielii prin stimularea producţiei de colagen
- funcţionarea normală a sistemului imunitar
- creşte rezistenţa la infecţii

- reglarea concentraţiilor normale de glucoză în sânge

Indicaţii (în baza studiilor ştiinţifice acceptate internaţional):

Se utilizează ca adjuvant în:

scăderea greutăţii
detoxifiere
obezitate
diabet (are efect hipoglicemiant direct)
gută (elimină acidul uric din organism)
deficienţe imunitare
reumatism
constipaţie
candidoză digestivă, candidoză pulmonară
tromboflebită

Aloe Ferox este originară din Africa și este recunoscută pentru proprietățile sale puternice de curățare a colonului. Un studiu publicat în 2004 de către Alimentary Pharmacology and Therapeutics şi realizat de L. Langmead pentru a observa efectele Aloe Ferox în sindromul colonului iritabil, a demonstrat că 30% dintre cei patruzeci şi patru de pacienți cărora li s-a administrat acest produs, au dat semne de remisie clinică sau de îmbunătățire. Pe baza acestui studiu, s-a ajuns la concluzia că administrarea de Aloe Ferox timp de o lună reduce simptomele sindromului de colon iritabil.

Aloe Ferox este o plantă atât de puternică încât supraviețuirea sa este susținută de propriul său sistem imunitar. Experimentele au demonstrat că Aloe Ferox stimulează creşterea limfocitelor care sunt o parte importantă a mecanismelor de apărare. De asemenea, sucul de Aloe Ferox are puternice proprietăţi antiinflamatoare, antivirale şi antibacteriene. Spre deosebire de Aloe Vera, planta Aloe Ferox produce de 20 de ori mai multă sevă.

Aloe Ferox este o pulbere cristalină obținută prin deshidratarea completă a sucului (latexului) galben al plantei. Cristalele brun-verzui obținute sunt un produs complet natural, care nu mai conține deloc apă sau celuloză si este asimilat aproape instantaneu de către organism.

Aloe Ferox are un efect detoxifiant atât de puternic şi de complex ca acțiune, încât este aplicat cu succes în cazuri dintre cele mai diverse, de la boli degenerative, până la curele de slăbire, unde are o eficiență fenomenală.

Aloe Ferox în cura de slăbire

Are o eficienţă fenomenală pentru scăderea în greutate, acţionând pe 4 căi simultan:

1. Este un detoxifiant puternic, printre cele mai puternice din lume, ducând la scăderi masive în greutate la majoritatea utilizatorilor într-un timp foarte scurt.

2. Măreşte rata metabolismului, ceea ce conduce la arderea mai multor calorii de către organism.

3. Inhibă apetitul alimentar, mai ales la administrarea sistematică.

4. Creşte producţia de colagen din organism, dând elasticitate pielii şi ajutandu-ne să nu arătăm, inestetic, ca şi cum “ne-ar fi rămas pielea largă”, după slăbitul rapid.

Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA nr 5110/30.11.2010

Compoziţie/1 capsulă:
Aloe ferox pulbere din suc cristalizat   460 mg

Administrare:

a se porni administrarea de la 1 capsulă pe zi mărindu-se ulterior doza, în funcţie de tranzitul intestinal, până la maxim 6 capsule pe zi. A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează, bolnavilor de diabet. În caz de diaree se întrerupe administrarea. Durata curei: 10 zile (determină creşterea diurezei, hipokaliemie) cu 2 săptămâni pauză între cure.

Contraindicaţii:

administrarea este interzisă în caz de obstrucţie intestinală, inflamaţii intestinale acute (boala Crohn, colite ulcerative), ileus, abdomen chirurgical acut, constipaţie cronică, apendicită, dureri abdominale de etiologie necunoscută. A nu se administra concomitent cu glicozide cardiotonice (digoxina), medicamente antiaritmice, diuretice, corticosteroizi, lemn-dulce, antidiabetice.

Fabricate in Romania

 

Recomandari: sistem digestiv | detoxifiere | afectiuni tumorale | imunitate

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!

Opiniile clientilor despre produs (8 comentarii)

Opiniile clientilor despre produsul Cicoare 60cps+Detox Suplu 60cps+Aloe Ferox 60cps Pachet Promo de la HERBAGETICA


Rating general: 4.88

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

igna aurelia

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: nu pot spune ca am slabit, dar cu siguranta m-am mentinut la aceleasi kilograme

Anca (Barlad)

Scor: 4/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Sunt într-adevăr eficiente!! Scăderea in greutate este lenta dar se simte in primul rand la balonare dispare ca prin minune.

Firuta

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Nu iau foarte multe pe zi ptr ca te trimit des la toaleta, dar sunt foarte ok. Nu dau stare de voma, ameteala, etc si se simte efectul in functie de cate se consuma zilnic! O sa mai comand!

Daniela

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Cinci stele pentru aceste produse fantastice, in 2 saptamani am slabit 3 kilograme! Fac tot ceea ce promite eticheta, diminueaza pofta de mancare, accelereaza transitul intestinal etc. Recomand cu drag! Si un lucru semnificativ, pretul este mai mult decat acceptabil! Felicitari echipei de cercetatori și producatori Herbagenetica! Felicitari Vegis! Multumiri

Bocoi Maria

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Sunt foarte multumita

Ella

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Super,super...eu mă simt excelent de la ele le iau exact așa cum scrie1/1/1....și mă simt excelent...se și văd rezultate,recomand cu toată încrederea,și sinceritatea !...o sa continui până ajung la rezultatul dorit,sănătate multa!?

George

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Produsele sunt excelente

Marius

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: In 2 luni am pierdut 3 kg, alimentație normală

Cicoare 60cps+Detox Suplu 60cps+Aloe Ferox 60cps Pachet Promo HERBAGETICA face parte din categoria Pachete 1+1 din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.