Pachet Imunitate - Miere Manuka KFactor 16 500g + Ulei Cocos Extra Virgin Eco/Bio 460g de la EXCLUSIV - Detalii produs
Pachetul Imunitate este compus din:
1 x Miere de Manuka Monofloral KFactor 16 500g WEDDERSPOON
1 x Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 460g NIAVIS
Miere de Manuka Monofloral KFactor16 500g Wedderspoon
Mierea de Manuka este o miere raw (crudă), nepasteurizată și fără organisme modificate genetic ce provine din florile speciilor de arbori Leptospermum (originari din Noua Zeelandă și Australia), mai exact din nectarul florilor pe care albinele îl adună.
Mierea de Manuka Monoflorală (Monofloral) KFactor 16 conține o cantitate de minim 75% granule de polen Manuka, efecte antibacteriene și antioxidante puternice, respectiv proprietăți de întărire a imunității.
Puterea antibacteriană este determinată în funcție de cantitatea de polen conținut. Cu cât cantitatea granulelor de polen este mai mare, cu atât și proprietățile terapuetice ale mierii sunt mai puternice.
Mierea de Manuka Wedderspoon este certificată Glyphosate Residue Free. Această certificare arată că mierea este pură și nu conține reziduuri sau pesticide cum ar fi glifosfatul, cel mai utilizat ierbicid din lume.
Mierea de Manuka Wedderspoon este recoltată din regiunile de nord și sud ale Noii Zeelande și produsă printr-un procedeu raw care asigură textura catifelată a mierii și cel mai important, păstrarea intactă a proprietăților unice.
100% miere de Manuka raw, nepasteurizată.
Ambalat în borcan ermetic, fără BPA.
Recomandări miere de Manuka monofloral KFactor16:
UZ INTERN:
Cu o putere antibacteriană mare, mierea de Manuka monofloral Kfactor16 este indicată persoanelor care se confruntă des cu gripă și răceală ca urmare a unui sistem imunitar slăbit.
Poate fi administrată și în cazuri de infecții cu diferite bacterii cum ar fi Helicobacter pylori sau Stafilococul auriu. După administrare se recomandă repetarea analizelor pentru a afla dacă bacteria respectivă mai este prezentă în organism.
UZ EXTERN:
Sub formă de pansament pentru:
- iritații, arsuri minore și alte răni la nivelul pielii;
- în măști cosmetice pentru acnee, roșeață.
Mod de administrare:
Dozajul este stabilit în funcție de scopul administrării sau afecțiune.
Pentru întărirea imunității: 1-2 lingurițe pe zi;
Pentru tratamente antibacteriene: 2-3 lingurițe pe zi, pe o perioadă de 2-3 luni.
Indiferent de dozaj, administrarea se realizează cu jumătate de oră înainte de masă.
Precauții:
Nu este recomandată copiilor sub 12 luni.
Întrucât conține zaharuri în mod natural, consumul de către persoanele diabetice trebuie realizat doar la recomandarea medicului specialist.
Nu este necesară păstrarea la frigider, ci într-un loc ferit de razele soarelui.
Țara de origine: Noua Zeelendă
Beneficiile mierii de Manuka
Mierea de Manuka este recunoscută în toată lumea pentru proprietățile sale antibacteriene, fiind considerată cel mai puternic antibiotic natural. Cantitatea limitată produsă, perioada scurtă de înflorire a arborilor de Manuka și testarea riguroasă în laboratoare certificate pentru stabilirea autenticității sunt principalele aspecte care explică prețul ridicat în comparație cu alte sortimente.
Tratamentele cu miere de Manuka sunt administrate pentru prevenirea, ameliorarea sau, în unele cazuri, tratarea mai multor afecțiuni, în special infecții cu bacterii și agenți patogeni rezistenți la antibiotice (Helicobacter pylori, Stafilococul auriu etc). Mierea de Manuka se utilizează și ca tratament preventiv, adjuvant pentru întărirea imunității, ca tratament pentru ten (acnee, roșeață) sau pentru răni externe.
Imunitate | dureri in gat, alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, gripa si raceala, energie, migrene, stres oxidativ, sanatatea ochilor, afte |
Sistem digestiv | aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro-intestinale, Helicobacter pilori, paraziti intestinali |
Afectiuni bacteriene | Stafilococ auriu, Clostridium difficile, inflamatii, candida, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii |
Ingrijire externa | eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, acnee si puncte negre, caderea parului |
Cum consum mierea de Manuka?
Datorită complexității conținutului, este indicat ca mierea de Manuka să fie consumată crudă, în tratamente simple, fără a se combina cu alte lichide sau alimente.
Pentru consumul zilnic, mierea de Manuka se poate folosi ca îndulcitor natural în preparate raw sau în lichide precum apă, sucuri naturale, băuturi de tip smoothie, lapte sau ceaiuri la temperatura camerei.
Atenție! Mierea de Manuka nu trebuie amestecată niciodată în băuturi fierbinți deoarece temperaturile înalte pot distruge o parte din proprietățile și enzimele caracteristice, diminuându-i astfel efectele terapeutice.
Iată câteva modalități corecte de a consuma Mierea de Manuka:
- una sau două lingurițe dimineața, zilnic;
- o linguriță în ceaiul preferat după ce acesta se răcește sau rămâne puțin călduț;
- îndulcește piureurile de fructe sau combină cu ulei și oțet pentru un sos de salată;
- amestecă cu lapte cald înainte de culcare.
Noi reguli de testare a mierii de Manuka impuse de Guvernul Noii Zeelande
Ministerul Industriilor Primare din Noua Zeelandă (MPI) a emis noi reglementări în ceea ce privește modalitatea de testare a mierii de Manuka pentru determinarea autenticității.
Noile reglementări au intrat în vigoare în data de 5 februarie 2018, sunt bazate pe cercetări și studii științifice conduse timp de 4 ani în cadrul programului Manuka Honey Science Programme, fiind valabile doar pentru mierea de Manuka produsă în Noua Zeelandă din florile arborilor Leptospermum scoparium.
Noua definiție a mierii de Manuka
Mierea de Manuka din Noua Zeelandă este mierea produsă de albinele ce culeg nectarul din florile arborilor de Manuka (specia Leptospermum scoparium) și care, în urma testării într-un laborator recunoscut de MPI, conține cele 5 atribute specifice mierii de Manuka autentice. Cele 5 atribute sunt identificate în urma a 2 teste: un test chimic și un test ADN.
Noua clasificare a mierii de Manuka:
- monofloră (monofloral): mierea realizată în totalitate sau în cea mai mare parte din nectarul florilor de Manuka;
- multifloră (multifloral): un amestesc din surse diferite de plante, unde cea predominantă este Manuka.
În ceea ce privește utilizarea simbolurilor UMF, MGO sau NPA, acestea sunt în continuare permise (fără să fie reglementate oficial), cu condiția ca ambalajele produselor să specifice și tipul mierii: monofloră sau multifloră.
Primul producător de miere de Manuka din lume ce respectă noile reglementări impuse de MPI este Wedderspoon.
Wedderspoon folosește un sistem independent pentru a clasifica mierea de Manuka, sistemul KFactor, singurul care măsoară cantitatea și granulele de polen pentru a determina dacă sunt într-adevăr de Manuka.
Unul din cele 2 teste impuse recent de Guvernul Noii Zeelande, testul ADN, analizează de asemenea ADN-ul granulelor de polen, așadar Wedderspoon este singurul producător care măsoară deja un indicator ce în 2018 a devenit obligatoriu pentru stabilirea autenticității mierii.
Ce înseamnă sistemul Kfactor Wedderspoon?
Brandul Wedderspoon se angajează să ofere cea mai înaltă calitate și puritate a mierii de Manuka.
KFactor este un sistem independent de clasificare al mierii de Manuka utilizat exclusiv de către producătorul Wedderspoon din Noua Zeelandă. KFactor a fost aprobat de către Ministerul Industriilor Primare din Noua Zeelandă (MPI), minister care dezvoltă standardele pentru mierea de Manuka în această țară (vezi aici scrisoarea de aprobare).
KFactor este singurul sistem de evaluare care măsoară cantitatea de polen din mierea de Manuka, dar și alți markeri precum:
- DHA;
- gradul de puritate;
- enzimele vii;
- nivelul pH;
- compușii fenolici;
- nivelurile de antioxidanți.
Brandul Wedderspoon se ocupă cu mândrie de aprovizionarea, ambalarea și etichetarea tuturor borcanelor de miere de Manuka pentru a asigura cel mai înalt standard de calitate.
Vrei să citești mai multe despre propriețățile și utilizările mierii de Manuka? Vezi articolul nostru:
Ulei De Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 460g de la NIAVIS
Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric). Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza. Este ideal si pentru gatit fiind mai putin predispus la deteriorare atunci cand este incalzit la temperaturi inalte.
Uleiul de cocos Niavis este obtinut prin metode traditionale prin metoda presarii la rece. Acesta nu este procesat in nici un fel astfel incat daca constatati mici impuritati, acestea sunt absolut normale, provenind de la nuca de cocos.
PRODUS VEGAN / FARA GLUTEN / 100% NATURAL / FARA ALERGENI /PRODUS RAW/ aPRODUS CERTIFICAT FAIRTRADE
Informatii nutritionale / 100g:
Energie 3754kj / 899Kcal, Grasimi 99.38g, Proteine 0g, Carbohidrati 0g, Fibre 0.6g, Sare 0g, Calciu 2.25mg, Fier 0.6mg
Ingrediente:
100% ulei de cocos ecologic extra virgin,obtinut prin presare la rece
Tara de provenienta: Sri Lanka
Uleiul nostru de cocos provine din Sri Linka, locul unde nucile de cocos sunt nu numai parte din dieta zilnica, ci sunt si parte din istoria si cultura locala. Culturile de palmier de cocos sunt versatile, deoarece ofera atat binecunoscutul fruct de cocos, cat si apa de cocos revigoranta, inclusiv coaja dura fibroasa si frunzele mari ce pot fi folosite atat in procesul de gatit la cuptor, cat si ca sursa de materiale textile. La acestea se alatura pretiosul ulei de cocos bogat si nutritiv, folosit atat la gatit cat si in scopuri cosmetice si medicina traditionala.
Nucile de cocos sunt parte vitala in dieta zilnica a unui numar mare de oameni, mai ales in zonele calduroase si umede unde se dezvolta palmierul de cocos. Miezul nucii de cocos este dens si plin de uleiuri naturale, si ofera o gama mare de nutrienti esentiali, facand din aceste nuci un element incredibil de nutritiv si accesibil pentru pupulatia locala. Primii locuitori ai tarii insulare se bazau pe un singur palmier pentru a hrani intreaga familie, deoarece acesta are capacitatea de a produce peste 200 de fructe pe an.
La fel cum abunda si se dezvolta in salbaticie, palmierul de cocos este cultivat destul de intens si in alte zone ale globului. Este estimat ca Sri Lanka de una singura este capabila sa produca peste 2 milioane de tone de nuci proaspete de cocos pe an. Acesta industrie ofera locuri de munca localnicilor in zone unde rata de somaj ar fi peste limita de mare, acesta fiind alt avantaj al culturilor de cocos aduse comunitatii.
Palmierii de cocos au capacitatea de a coloniza rapid suprafete noi si pot fi adesea intalniti de-a lungul tarmului. Fructele de cocos cazute din palmier sunt carate de catre curenti oceanului catre noi teritorii si asa are loc extinderea lor. Copacii maturi ajung pana la 9 metri inaltime si incep sa produca fructe in jurul varstei de 7 ani. Un palmier de cocos tipic poate trai pana la 80 de ani, producand fructe pe tot parcursul anului.
Palmierul produce flori de cocos atat feminine cat si masculine care infloresc in perioade diferite, astfel incat un copac de cocos sa nu se poata poleniza de unul singur. Atunci cand o nuca de cocos matura cade din palmier si este lasata sa creasca, aceasta va dezvolta un mugure, ce se va inalta printr-unul din “ochii” nuci de cocos si se va hrani din miezul nucii de cocos pana cand va putea forma radacini.
Procesare:
Nucile de cocos din care se produce uleiul nostru de cocos sunt cultivate pe plantatiile organice din Sri Lanka. Aceste plantatii ofera locuri de munca comunitatii locale, in special femeilor care au astfel posibilitatea sa lucreze aproape de casele lor, fiind angajate ca tehnicieni de laborator, contabile sau personal de curatenie. Suntem mandri sa fim asociati cu o organizatie ce are un astfel de nivel de etica, lucrand cu grija si consideratie pentru comunitatea locala. In plus pentru a oferi locuri de munca regulate si o compensatie financiara corecta pentru toti angajatii, furnizorul nostru de nuci de cocos finanteaza si educatia locala si ofera pachete de provizii pentru a-si ajuta angajatii sa isi hraneasca intreaga familie.
Nucile de cocos se produc pe tot parcursul anului, asa ca nu este vorba de recolta anuala; nucile de cocos mature trebuie taiate manual cu ajutorul unei macete. Apoi sunt desfacute pentru a indeparta coaja exterioara dura si aspra care este arsa ca si combustibil. Continut alb al nucii este separat si urmeaza a fi spalat. Miezul uscat al nucilor de cocos se numeste copra- din acest copra uscat este obtinut uleiul de cocos de slaba calitate, si este obtinut prin prelucrare chimica si la temperaturi inalte.
Uleiul nostru de cocos este facut din miezul proaspat si umed al nucii de cocos care este presat la rece pentru a putea obtine cel mai fin ulei de cocos.
Miezul curat este presat mecanic la rece pana cand se obtine un ulei bogat, ce este colectat si purificat prin simpla filtrare sau centrifugare, astfel incat numai cel mai pur ulei de cocos ajunge la linia finala de productie.
Uleiul de cocos este ideal pentru gatit, deoarece moleculele componente sunt stabile la temperaturi ridicate si nu permit oxidarea.
Uleiul nostru virgin poate fi folosit in siguranta la gatit, si pastreaza o placuta aroma de cocos, care va completa cu succes rete benefice organismului uman.
Stiati ca...
Uleiul de cocos este solid pana la temperatura de 250 C, iar peste aceasta temperatura el devine lichid, fiind o proprietate normala si specifica acestui tip de produs?
Astfel, uleiul de cocos poate fi utilizat atat pentru gatit, cat si pentru uz cosmetic, in ambele forme ale sale.
Recomandari: imunitate
Pachet Imunitate - Miere Manuka KFactor 16 500g + Ulei Cocos Extra Virgin Eco/Bio 460g de la EXCLUSIV - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!
Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata
Pro: Merita, super produse, super pret la acest pachet!