Sampon Natural cu Lamaie si Argan 250ml + Crema Impotriva Caderii Parului 250ml Pachet PROMO VIVA NATURA


  • Producator:
  • Greutate: 250ml+250ml
  • TVA Inclus
  • Cod: VEGP019

Produsul nu mai este momentan disponibil in oferta Vegis.ro
Activeaza Alerta Stoc si te vom informa imediat ce va reintra in stoc.

Iti recomandam alte produse similare din categoria Pachete Cosmetice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.



Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441

Sampon Natural cu Lamaie si Argan 250ml + Crema Impotriva Caderii Parului 250ml Pachet PROMO de la VIVA NATURA - Detalii produs

Pachetul contine 

1 x Sampon Natural cu Lamaie si Argan 250ml Viva Natura

1 x  Crema Impotriva Caderii Parului 250ml Viva Natura

Sampon Natural Cu Lamaie Si Argan - Par Normal si Gras - FORMULA NOUA

Laboratoarele Genna-VivaNatura vă propun acum un sampon cu 98.9% substante naturale si de origine naturală.
Samponul cu lamaie si argan Vivanatura este conceput si realizat dintr-un amestec de plante si ingrediente ce formeaza un mediu favorabil pentru a absorbi in scalp substantele nutritive necesare pentru cresterea sanatoasa, fortifierea si regenerarea parului.

Plante precum lămâie, acid citric natural, ulei de ricin, mentă, argilă, nuci de săpun, argan, aloe, extract de salcie, brusture, urzică, tătăneasă, iarba mare si ingredientele de origine naturala – glucozida de cocos, acid citric natural, glycerol mono laurate, (substanță prezentă și în laptele mamar), formeaza samponul VivaNatura.

Samponul natural cu lamaie si argan – VivaNatura este recomandat pentru toate tipurile de par, deoarece ajuta la cresterea sanatoasa a parului prin hranirea foliculilor de par si imbunatatirea circulatiei capilare a scalpului, contribuind astfel la absortia nutirientilor, vitaminelor, mineralelor si antioxidantilor ce reduc efectele radicalilor liberi.

Acest sampon are o formula originala care lumineza parul blond si face lucios parul brunet, gratie ingredientrelor naturale atent selectionate pentru a contribui la ingrijirea parului normal si gras.

Adevaratul remediu este realizat prin folosirea samponului VivaNatura ce conferă părului luciu și volum, după ce s-a aplicat „Crema împotriva căderii parului și regenerare VivaNatura”.

Samponul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale.

Substanță de origine naturală este considerată o substanță care provine dintr-o substanță naturală printr-o reacție ce provoacă o transformare chimică (de exemplu, așa-zisa glicerina vegetală, care se obține după reacția chimică a unei grăsimi naturale cu hidroxidul de sodiu).

Samponul VivaNatura nu conține parabeni, lauril sulfat de sodiu (LSS.) sau multe alte substanțe chimice dăunătoare prezente în șampoanele obișnuite.

Mod de intrebuintare:
Prima aplicare: se aplica samponul pe parul umed si se clateste.
A doua aplicare: se aplica samponul, se maseaza, se lasa sa actioneze cateva minute si se clateste cu apa din abundenta.
Ingrediente:
Aqua (apa), Cocamidopropyl betaine, Lauryl glucoside, Coco glucoside, Glycerin, Water (and) Sodium Benzoate (and) Sodium salicylate, Acetic acid (otet), Sodium chloride, Citrus limon oil, Citrus aurantium dulcis oil, Aqua (and) Argania spinosa kernel oil (and) Lysine (and) Sodium Chloride (and) Glycerin, Alcohol denat (alcool etilic), Glyceryl laurate, Dehydroxanthan gum, Lactic acid, Sapindus mukorosi fruit extract, Aloe vera callus extract, Chamomilla recutita flower extract (musetel), Arctium lappa root extract (brusture), Inula helenium extract (iarba mare), Salix alba leaf extract (salcie), Betula pendula extract (mesteacan), Urtica dioica extract (urzica), Symphytum officinalis extract (tataneasa), Curcuma longa extract (turmeric), Coffea arabica leaf/seed extract (cafea verde), Paullinia cupana fruit powder (guarana).

Noua Formula - 98,9% natural si de origine naturala

Șamponul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale.
 
98,9% natural si de origine naturala
Procesat la rece - Fara parabeni
Formula originală Leonard Radut

Produs romanesc

 

 

 


 Crema împotriva căderii părului VivaNatura 250ml

Are efecte deosebite datorită componenței complexe de extracte din plante, uleiuri naturale şi o fracţie specială obţinută din petrol, care acționează sinergic pentru a întări și hrăni firul de păr. În Romania valoarea terapeutică a petrolului asupra părului este cunoscută din timpuri străvechi, iar acum asistăm la o revalorificare a tratamentelor tradiționale, pe baze noi, științifice. Crema este eficientă încă de la prima ulilizare. Regenerează rădăcina firului de păr, oprește căderea acestuia, părul devenind astfel rezistent și sănătos. 

Plantele folosite în această cremă au fost alese cu grijă, pentru ca efectele lor să se completeze şi să se potenţeze reciproc, rezultând o formulă unică de îngrijire a părului, revoluţionară şi eficientă. Astfel, mesteacănul stimulează creșterea părului, reglează funcționarea glandelor seboreice, previne apariția mătreţii. Brusturele este indicat contra căderii părului, degresează şi dezinfectează pielea capului, regenerând-o, în timp ce podbalul stimuează circulaţia sanguină a pielii la nivelul scalpului, are un efect antiinflamator şi astringent, ajutând pielea sensibilă şi iritată, cu exces de sebum şi mătreaţă. Urzica conține substanțe active care stimulează foliculul pilos și sinteza de cheratină, rezultând astfel un fir de păr mai gros și mai rezistent, previne și tratează micozele pielii capului, iar rădăcina de iarbă mare se foloseşte contra mâncărimii scalpului.

Pe lângă proprietățile deosebit de valoroase ale plantelor se mai adaugă și efectele regenerante ale uleiurilor naturale presate la rece. Uleiul de măsline hrăneşte și reface vârfurile aspre și despicate ale firului de păr, uleiul de germeni de grâu este foarte nutritiv, antioxidant puternic, oprește căderea părului, iar uleiul de ricin conține ca și cel precedent o paletă largă de acizi grași nesaturați și vitamine care ajută la regenerarea părului, devenind astfel bogat și fortofiat.

Deși exploatat din timpuri străvechi, dar folosit mai mult de bunicile noastre, decât de către populaţia tânără, petrolul se deosebește prin complexitatea efectelor lui. Asupra podoabei capilare, un astfel de tratament are efect întăritor şi regenerator, petrolul face firul de păr mătăsos, gros și rezistent. Este un puternic antioxidant, dezinfectant, antibacterian, antimicotic.

Ingrediente:

Aqua (apa), Alcohol denat (alcool etilic), Olea europaea oil (ulei de masline), Petroleum distilates (distilat de petrol), Ricinus communis seed oil (ulei de ricin), Sodium Poliacrylate hydrogenated polydecene trideceth-6, Glycerin, Coriandrum sativum herb oil (ulei de coriandru), Triticum aestivum germ oil (ulei de germeni de grau), Juglans regia seed oil (ulei de nuci), Phenoxyethanol, Glyceryl laurate, Xanthan-gum, Glyceryl stearate citrate, Melaleuca alternifolia leaf oil (ulei de tea tree), Betula pendula (mesteacan), Urtica doica (urzica), Inula helelium (iarba mare), Arctium lappa (brusture), Symphytum officinale (tataneasa), Salix alba (salcie), Curcuma longa (turmeric).

Crema împotriva căderii părului VivaNatura tonifică rădăcina firului de păr, îi conferă supleţe şi strălucire.

Aplicarea Cremei împotriva cãderii pãrului VivaNatura se face înainte de spălare, în primul rând la rădăcina firelor de păr, dar şi pe întreaga lor lungime. Se maseazã energic pielea capului, apoi se menţine de la 10 pânã la maxim 45 minute, apoi se spalã cu şampon şi se aplicã (dacă se doreşte) balsamul de pãr.
În urma folosirii acestei creme părul va avea pentru scurtă vreme un uşor miros specific de petrol, dar eficienţa dovedită a produsului merită acest neajuns.
Pentru a atenua mirosul (deşi majoritatea utilizatorilor raportează o situaţie acceptabilă), se poate folosi un balsam de păr, o apă de păr sau chiar un parfum.
În unele cazuri poate modifica ușor culoarea părului vopsit.

Tehnologia VivaNatura înglobează anumite aspecte inovatoare, care permit realizarea acestui produs special.

Laboratoarele Genna – VivaNatura și creatorul cremei, ing. Leonard Radutz vă returnează banii dacă veți considera că efectul nu este excepțional.

Conține 95% substanțe naturale și 5% substanțe de origine naturală.

Procesat la rece - Fara parabeni
Produs romanesc 

Sampon Natural cu Lamaie si Argan 250ml + Crema Impotriva Caderii Parului 250ml Pachet PROMO de la VIVA NATURA - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Sampon Natural cu Lamaie si Argan 250ml + Crema Impotriva Caderii Parului 250ml Pachet PROMO VIVA NATURA face parte din categoria Pachete Cosmetice din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.