Set Lavanda de tip Cadou TRIO VERDE

5,00 | 1 comentarii

  • Producator:
  • Greutate: 50ml+ 110g+ 200ml
  • TVA Inclus
  • Cod: TRV251

Produsul nu mai este momentan disponibil in oferta Vegis.ro
Activeaza Alerta Stoc si te vom informa imediat ce va reintra in stoc.

Iti recomandam alte produse similare din categoria Pachete Cosmetice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.



Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox

Categorii asociate: Corp Pachete Cosmetice CADOURI
b-22373
b-22441

Set Lavanda de tip Cadou de la TRIO VERDE - Detalii produs

Setul contine:

1 x  Crema Unt Hranitoare de fata 50ml TRIO VERDE
1 x Sapun Natural Cu Lapte De Capra Si Lavanda 110Gr TRIO VERDE
1 x Ulei Hidratant Pentru Masaj 200ml TRIO VERDE

Crema Unt Hranitoare de fata 50ml

Crema hrănitoare Trio Verde oferă cu generozitate toate substanțele hrănitoare pe care și le dorește tenul. Conține ingrediente de cea mai bună calitate, care în mod tradițional sunt folosite în industria cosmetică din diverse culturi europene, asiatice, mediteraneene, africane sau sud-americane. Acestea garantează nu doar o eficiență și o îngrijire adecvată, ci și o experiență senzorială foarte plăcută.

Această cremă hrănitoare are principala proprietate de a oferi pielii nutrienții necesari pentru funcționarea optimă a proceselor de reînnoire celulară și regenerare în profunzime. Formula ușoară și catifelată, emoliază și protejează tenul de factorii externi de mediu. Recomandată în special în sezonul rece, oferă hidratare pe termen lung, tonifiere și fermitate tenului matur sau uscat.

Vitamina E din compoziție asigură elasticitate pileii acționând ca o barieră împotriva proceselor oxidative.

Untul de shea face ca pielea să fie hrănită în profunzime, untul de cacao are efect antioxidant și regenerator, iar uleiurile vegetale de migdale, argn și cocos au proprietăți recunoscute de hrănire, protecţie, hidratare și refacere a țesutului cutanat.

Proprietati:hidratant, emolient, regenerant, catifelant.  

INGREDIENTE: BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, COCOS NUCIFERA OIL, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, TOCOPHEROL, LAVANDULA  HYBRIDA OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA FRUIT OIL, LINALOOL, LIMONENE. (RO: unt de shea, ulei de cocos, unt de cacao, ulei de migdale, ulei de argan, vitamina E, uleiuri esențiale de lavandă și bergamot)

UTILIZARE: Se aplică pe tenul curat și se masează ușor. Acest produs este recomandat a fi folosit în sezonul rece.

A  SE  FERI  DE  LUMINĂ ȘI CĂLDURĂ.  A  SE  PĂSTRA  LA  TEMPERATURI  SUB  <25°C>.
testat dermatologic
FABRICAT IN ROMANIA

Sapun Natural Cu Lapte De Capra Si Lavanda 110Gr TRIO VERDE

Săpunurile Trio Verde sunt săpunuri cremoase și fine pentru față și corp, fabricate manual din ingrediente naturale. Nu conțin conservanți chimici, coloranți artificiali sau parfumuri sintetice. Rețeta echilibrată are la bază uleiuri vegetale, unt de shea, argile, uleiuri esențiale, cafea verde, lapte, flori sau plante uscate. Toate aceste ingrediente oferă pielii curățare, emoliere, hidratare și protecție.

Lavanda te învăluie în aroma sa proaspătă, te relaxează și te binedispune. Laptele de capră hidratează pielea, lăsând-o fină și catifelată.

Ingredientele săpunului cu lapte de capră și lavandă se adresează oricărui tip de ten, având efecte benefice în special asupra tenului uscat și sensibil.

Laptele de capră este bogat în acizi grași esențiali și trigliceride. Acizii grași esențiali au un PH similar celui uman, fiind astfel un ingredient mai puțin iritant și mai ușor absorbit de piele. Laptele de capră conține minerale prețioase pielii, (precum seleniu) și este bogat în vitamine, în special vitamina A - cea mai importantă pentru piele. Ca și în cazul altor tipuri de lapte, laptele de capră conține acid lactic, un acid alfa hidroxi ( AHA ) ce ajută la elimniarea celulelor moarte ale pielii și la hidratarea acesteia.

Specifică zonei sud-mediteraneene, lavanda se găsește acum în majoritatea zonelor din Europa. Numele latin de lavandă este "lavare”, ceea ce înseamnă "a spăla", datorită aromei sale deosebit de curată și fină, de flori proaspete. Este un ulei calmant, relaxant și antidepresiv ce reduce stările de tensiune și stres, având proprietăți antiseptice și antiinflamatorii.

Ingrediente: SODIUM OLIVATE, GOAT MILK, SODIUM COCOATE, SODIUM PALMATE, PRUNUS CASTORATE, SODIUM SHEA BUTTERATE, LAVANDULA HYBRIDA OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA FLOWER, LINALOOL, LIMONENE.

(uleiuri saponificate de MĂSLINE, COCOS, PALMIER, CAISE ȘI RICIN, UNT DE SHEA, LAPTE DE CAPRĂ, uleiuri esențiale de LAVANDĂ și FLORI DE LAVANDĂ).

curăță, emoliază, protejează.
Nu contine coloranti si parfumuri sintetice
Testat dermatologic

Uleiurile de bază ale săpunurilor TRIO VERDE:

Uleiul de măsline este un ulei terapeutic ce conține antioxidanți, vitamina E și beta caroten. Aliat în îngrijirea tenurilor deshidratate, calmează și hidratează pielea, pătrunde în epidermă, îi conferă un aspect fin și delicat, asigurându-i aportul necesar de colagen. Menține elasticitatea pielii și combate apariția ridurilor.

Uleiul de cocos -foarte eficient pentru orice tip de piele, în special cea matură și uscată. Combate ridurile și problemele de piele precum psoriazisul, alergiile sau eczemele. Datorită lui, săpunul capătă o textură cremoasă și hidratantă.

Uleiul de palmier se obţine din fructele unei specii de palmier tropical originar din Africa. Sursă bogată în vitaminele A, E și beta-caroten, uleiul de palmier are un rol important în menținerea sănătății mucoaselor, membranelor și a pielii. Este un ingredient ce dă duritate săpunului.

Uleiul de ricin -ricinul, arbust originar din India, adus în Europa cu mii de ani în urmă, este utilizat și în prezent pentru efectele sale benefice asupra pielii și întregului organism. Olandezii l-au numit “uleiul minune”. Uleiul de ricin are efecte calmante și emoliente pentru zonele de piele sensibilă, înroșită sau regiunile îngroșate (coate, genunchi, glezne, tălpi, palme). Săpunul face o spumă ușoară și fină atunci când are încorporat ulei de ricin în formula sa.

Untul de shea este un unt foarte emolient, extras din semințele arborelui african cu același nume. Bogat în vitamina A și E, untul de shea este reconoscut ca remediu în vindecarea arsurilor, cicatricelor și dermatitelor. Diminuează ridurile, hidratează pielea uscată și foarte uscată, regenerează celulele, stimulează circulația și protejează împotriva razelor UV.

Hidroxidul de sodiu sau soda caustică, în combinație cu apa este cunoscut și sub denumirea de “leșie”, fiind agentul care transformă uleiurile vegetale în săpun. Fără leșie nu se poate face săpun. Aceasta este materia primă de bază alături de grăsime. După ce reacționează cu acizii grași, soda este neutralizată. Deoarece este produs cu un exces de grăsime optim, la finalul procesului de saponificare săpunul Trio Verde nu conține sodă caustică nereacționată.

Fabricat manual in Romania


Ulei Hidratant Pentru Masaj 200ml TRIO VERDE

Uleiurile de masaj TRIO VERDE sunt uleiuri 100% naturale, neprocesate termic,  fabricate din uleiuri vegetale și uleiuri esențiale.

Uleiul de masaj hidratant - Având la bază uleiuri bogate în acizi grași esențiali, precum uleiul de argan, migdale, avocado și macadamia, acest produs oferă hidratare și emoliere. Din punct de vedere cosmetic, uleiul de argan este un adevărat “elixir al tinereţii” ce hrăneşte şi hidratează pielea. Calitatea nutritivă a uleiului de migdale dulci îl recomandă în îngrijirea pielii uscate şi delicate. Uleiul de avocado este un ulei bogat în vitamine şi lecitină, cunoscută și sub numele de "mineralul vieţii". Nucile de macadamia conţin 72% ulei, care, aplicat pe piele, acţionează precum o cremă hidratantă, fiind foarte uşor absorbit.  Are o textură catifelată, oferă pielii hidratarea de care are nevoie, fiind în acelaşi timp un scut împotriva îmbătrânirii premature. Uleiurile esențiale ajută la menținerea aspectului sănătos al pielii și dau o aromă dulce, îmbietoare.

INGREDIENTE: PERSEA GRATISSIMA OIL, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, TOCOPHEROL, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, CITRAL, COUMARIN. (RO: ulei de avocado, ulei de macadamia, ulei de migdale, ulei de argan, uleiuri esenţiale de lavandă şi geraniu, vitamina E).

UTILIZARE: Se aplică pe pielea curată și se masează ușor până când uleiul este absorbit.

PRODUS TESTAT DERMATOLOGIC.
NEPROCESAT TERMIC. NU CONTINE PARAFINA.

FABRICAT IN ROMANIA.

Proprietati

hidratant, emolient, nutritv.

Prezentare

flacon 200 ml.


Set Lavanda de tip Cadou de la TRIO VERDE - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Opiniile clientilor despre produs (1 comentariu)
Opiniile clientilor despre produsul Set Lavanda de tip Cadou de la TRIO VERDE

Rating general: 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Miron (Baia Mare)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Sunt forte bune si eficiente produsele! Recomand!

Set Lavanda de tip Cadou TRIO VERDE face parte din categoria Pachete Cosmetice din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.