Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 450g/500ml + Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 200ml NIAVIS

5,00 | 48 comentarii

  • Producator:
  • Greutate: 450g+200g
  • TVA Inclus
  • Cod: NIA337

76,05 lei

84,50 lei

Castigi 8 puncte de fidelitate. detalii

In stoc limitat

-
buc
+

Promotie valabila pana la 31.12.2024 in limita stocului disponibil. Vezi toate promotiile.


Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441

Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 450g/500ml + Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 200ml de la NIAVIS - Detalii produs

Pachetul contine:

1 x Ulei De Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio Certificat Fairtrade 450g/500ml

1 x Ulei De Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 200ml

Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate.

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric). Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza. Este ideal si pentru gatit fiind mai putin predispus la deteriorare atunci cand este incalzit la temperaturi inalte.

Uleiul de cocos Niavis este obtinut prin metode traditionale prin presare la rece. Acesta nu este procesat in niciun fel, astfel încât, dacă constatati mici impuritati, acestea sunt absolut normale, provenind de la nuca de cocos.

Proprietăți și beneficii

  • Produs VEGAN
  • Fără GLUTEN 
  • 100% NATURAL 
  • Fără ALERGENI 
  • Produs RAW
  • Produs certificat FAIR TRADE - uleiul de cocos de 450ml

Uleiul de cocos are numeroase proprietăți nutritive (Vitamina-E, vitamina K și minerale, cum ar fi Fier), este stabil termic, lent în oxidare, rezistent la râncezire, având o durată de valabilitate destul de mare, de până la câțiva ani.

Ingrediente: 100% ulei de cocos ecologic extra virgin, obținut prin presare la rece

Tara de provenienta: Filipine 


 Despre uleiul de cocos

Uleiul nostru de cocos provine din Sri Linka, locul unde nucile de cocos sunt nu numai parte din dieta zilnica, ci sunt si parte din istoria si cultura locala. Culturile de palmier de cocos sunt versatile, deoarece ofera atat binecunoscutul fruct de cocos, cat si apa de cocos revigoranta, inclusiv coaja dura fibroasa si frunzele mari ce pot fi folosite atat in procesul de gatit la cuptor, cat si ca sursa de materiale textile. La acestea se alatura pretiosul ulei de cocos bogat si nutritiv, folosit atat la gatit cat si in scopuri cosmetice si medicina traditionala.

Bucatarie ciocolata de casa vegana, calit sau prajit, prajituri, fursecuri, patiserie, deserturi raw, smoothie-uri si shake-uri, batoane proteice, Caramele sanatoase pentru copii
Sanatate ajutor pentru mamicile care alapteaza, indepartare celulita, protejeaza gingiile, calmeaza acneea, accelereaza scaderea in greutate, Accelereaza regenerarea si cresterea firelor de par, imbunatateste calitatea somnului, Accelereaza regenerarea si cresterea firelor de par, antimicotic unghii, indeparteaza paduchii, grasimi esentiale pentru dezvoltarea fatului in sarcina, Cresterea starii de alerta mentala,Cresterea producerii de hormoni, evitarea alergiilor, remineralizarea dintilor,
Home made ulei masaj, ulei masaj pentru bebelusi, mascara si tus facute in casa, sampon solid facut in casa, deodorant natural, Pasta de dinti naturala, lotiune de corp cu magneziu, Lotiune anti-iritatii de scutec
Ingrijire externa Scrub de corp, epilare, curatare ten, demachiere, albire dinti, prevenire vergeturi, protectie solara, balsam de buze, hidratare ten, Antielectrizare par si descalcire, baza de dilutie uleiuri esentiale,  remediu calcaie crapate, remediu antitantari, Evitarea expunerii la clorul din piscine,Accelereaza procesul de bronzare, Decolorarea petelor solare,Reface pielea, Ulei de barba
Uz casnic intretinere parchet si mobila, luciu incaltari din piele, luciu pentru ouale de Paste, curatarea argintariei

Detalii despre aceste utilizari gasiti aici:


Nucile de cocos sunt parte vitala in dieta zilnica a unui numar mare de oameni, mai ales in zonele calduroase si umede unde se dezvolta palmierul de cocos. Miezul nucii de cocos este dens si plin de uleiuri naturale, si ofera o gama mare de nutrienti esentiali, facand din aceste nuci un element incredibil de nutritiv si accesibil pentru pupulatia locala. Primii locuitori ai tarii insulare se bazau pe un singur palmier pentru a hrani intreaga familie, deoarece acesta are capacitatea de a produce peste 200 de fructe pe an.

La fel cum abunda si se dezvolta in salbaticie, palmierul de cocos este cultivat destul de intens si in alte zone ale globului. Este estimat ca Sri Lanka de una singura este capabila sa produca peste 2 milioane de tone de nuci proaspete de cocos pe an. Acesta industrie ofera locuri de munca localnicilor in zone unde rata de somaj ar fi peste limita de mare, acesta fiind alt avantaj al culturilor de cocos aduse comunitatii.

Palmierii de cocos au capacitatea de a coloniza rapid suprafete noi si pot fi adesea intalniti de-a lungul tarmului. Fructele de cocos cazute din palmier sunt carate de catre curenti oceanului catre noi teritorii si asa are loc extinderea lor. Copacii maturi ajung pana la 9 metri inaltime si incep sa produca fructe in jurul varstei de 7 ani. Un palmier de cocos tipic poate trai pana la 80 de ani, producand fructe pe tot parcursul anului.

Palmierul produce flori de cocos atat feminine cat si masculine care infloresc in perioade diferite, astfel incat un copac de cocos sa nu se poata poleniza de unul singur. Atunci cand o nuca de cocos matura cade din palmier si este lasata sa creasca, aceasta va dezvolta un mugure, ce se va inalta printr-unul din “ochii” nuci de cocos si se va hrani din miezul nucii de cocos pana cand va putea forma radacini.


Cum se obține uleiul de cocos

Nucile de cocos din care se produce uleiul nostru de cocos sunt cultivate pe plantatiile organice din Sri Lanka. Aceste plantatii ofera locuri de munca comunitatii locale, in special femeilor care au astfel posibilitatea sa lucreze aproape de casele lor, fiind angajate ca tehnicieni de laborator, contabile sau personal de curatenie. Suntem mandri sa fim asociati cu o organizatie ce are un astfel de nivel de etica, lucrand cu grija si consideratie pentru comunitatea locala. In plus pentru a oferi locuri de munca regulate si o compensatie financiara corecta pentru toti angajatii, furnizorul nostru de nuci de cocos finanteaza si educatia locala si ofera pachete de provizii pentru a-si ajuta angajatii sa isi hraneasca intreaga familie.

Nucile de cocos se produc pe tot parcursul anului, asa ca nu este vorba de recolta anuala; nucile de cocos mature trebuie taiate manual cu ajutorul unei macete. Apoi sunt desfacute pentru a indeparta coaja exterioara dura si aspra care este arsa ca si combustibil. Continut alb al nucii este separat si urmeaza a fi spalat. Miezul uscat al nucilor de cocos se numeste copra- din acest copra uscat este obtinut uleiul de cocos de slaba calitate, si este obtinut prin prelucrare chimica si la temperaturi inalte.

Uleiul nostru de cocos este facut din miezul proaspat si umed al nucii de cocos care este presat la rece pentru a putea obtine cel mai fin ulei de cocos.

Miezul curat este presat mecanic la rece pana cand se obtine un ulei bogat, ce este colectat si purificat prin simpla filtrare sau centrifugare, astfel incat numai cel mai pur ulei de cocos ajunge la linia finala de productie.

Uleiul de cocos este ideal pentru gatit, deoarece moleculele componente sunt stabile la temperaturi ridicate si nu permit oxidarea.

Uleiul nostru virgin poate fi folosit in siguranta la gatit, si pastreaza o placuta aroma de cocos, care va completa cu succes rete benefice organismului uman.


Stiati ca...

Uleiul de cocos este solid pana la temperatura de 250 C, iar peste aceasta temperatura el devine lichid, fiind o proprietate normala si specifica acestui tip de produs?

Astfel, uleiul de cocos poate fi utilizat atat pentru gatit, cat si pentru uz cosmetic, in ambele forme ale sale.

Puteți vedea certificatul de analiză a uleiul de cocos Niavis.


Recomandari: dinti si gingii | astenie | helicobacter pylori | afectiuni dermatologice

Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 450g/500ml + Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 200ml de la NIAVIS - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Imagini de la clienti
Opiniile clientilor despre produs (48 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 450g/500ml + Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 200ml de la NIAVIS

Rating general: 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Covaciu

Scor: 5/5 | acum 8 luni
Achizitie verificata

Pro: Produse de calitate. Livrare prompta

Claudia

Scor: 5/5 | acum 9 luni
Achizitie verificata

Pro: Ce imi place cel mai mult este ca nu se simte gustul de cocos foarte intens.Este fix cat trebuie

CICU

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun!

Marius

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Il utilizez la prajit oua sau calirea altor legume. Are gust intens de cocos si schimba putin gustul mancarii dar eu il prefer.

Irina Maria

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: E deja traditie sa le am mereu la indemana. Imi place gustul si textura, sunt spornice si borcanele pot fi refolosite apoi pentru a depozita alte bunatati in camara.

Andrei

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Este minunat atât pentru piele, cât și pentru diferite mâncăruri. De asemenea, îl folosesc în fiecare dimineață în cafea.

Elena

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Un ulei excelent.

NICOLETA

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: super bun, folosesc in cafea dimineata

Zsuzsa

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Îmi place foarte mult ca este in pachet

ALINA

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Super!

Petruța-Emanuela

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Bun!

Adriana

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: foarte convenabil si calitativ

Iulia-Maria

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Încântată! Mirosul și gustul senzaționale!

Suman Ana Maria

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

Radu

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: OK

NISTOR

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun ! Pachet avantajos că preț!

Rodica

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte mulțumită de produsele de la Vegis!Sunt produse de foarte bună calitate...

Catalina

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Folosesc acest ulei de cocos in preparatele pt bebe.

Valentina

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun, recomand.

BEBERECHI

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Super bun!

Ada

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Cel mai bun ulei de cocos

Tina

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Este un ulei de foarte mare calitate care se poate folosi atat la gatit cat si la intretinerea pielii, a tenului si a parului. Recomand cu mare placere.

Marius zagan

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Calitatate super

Adina Barlaboi

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte mulțumită de produsele dvs! Iar prețul este pentru orice buzunar. Mulțumesc!

Arghiroiu

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

Anda

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Cel mai bun. Ma bucur ca am cumparat acest pachet

Rusu

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

Claudia

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte multumita, l.am combinat cu ulei de migdale dulci si il folosesc pt hidratare. Intra foarte repede in piele.

Kmy

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun comand a doua oara

Pena

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Are un miros atât plăcut, încăt îți vine să l mănânci! ?Îți hidratează pielea și rămâne foarte fina la atingere. Recomand cu încredere! ?

Marius Cvasniuc

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Super multumit de produs.

Szarvadi

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Imi pkace sa gatesc cu ulei de cocos, de obicei folosesc acest tip de ulei

maricela

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: excelent

Costin

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Produs de calitate, mai ales ca este ecologic ... poate fi de mare ajutor in dieta ketogenica, in procesul de vindecare boli de inima, diabet... etc. Se poate consuma ca atare sau la gatit, are gust placut discret de nuca de cocos.

Dalia

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: excelent!!!

Bloju

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Imi place tare mult aroma pe care o da preparatelor

Ionela Madalina (Bacau)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Pur si simplu il ador. Calitate superioara ❤️

Contra: E asa bun, ca imi vine sa il folosesc mereu si se va termina rapid ????

lyzyk

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun produsul, foarte serios site’ul! Recomand cu incredere! FELICITARI!

Botusneanu (Ploiesti)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

CORINA

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: SUNT FOARTE MULTUMITA, ULEIUL DE COCOS ESTE FOARTE EFICIENT.

Alexandra (Rau Sadului)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Imi place, cred ca e de calitate.
Il folosesc atit in scopuri cosmetice, cit si la gatit.

Ghiban (Giurgeni)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bune produsele

Lizica (Drobeta-Turnu Severin)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: nu e prima data cand cumpar! sunt foarte multumita! FELICITARI

Andreea-Daiana (Bolintin-Vale)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Este foarte bun uleiul, si comanda a venit foarte repede!
Recomand si produsul si site-ul.

Rus (Satu Mare)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Util pentru par, ten.

ANDREI

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs de excepție

Luminita (Tarlungeni)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Miroase fff frumos

Danut (Pitesti)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Produs deosebit care dă un gust foarte plăcut alimentelor pregătite.

Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 450g/500ml + Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 200ml NIAVIS face parte din categoria Pachete Alimentare din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.